متهم به تیراندازی با حذف اطلاعات آیفون X خود، اتهامش را سنگین تر کرد

محمد علی‌محمدی - انتشار: 23 آبان 1397 20:30
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

خانمی ساکن شهر اسکنکتدی که متهم به دست داشتن در یک حادثه تیراندازی در این شهر است حالا به حذف شواهد مرتبط به این اتفاق از آیفون X خود متهم شده است.

براساس گزارش Daily Gazette، در روز 23 اکتبر و در ساعت 4:30 صبح از داخل خودرویی به بیرون تیراندازی شده است. پلیس می‌گوید جیول گرانت راننده این خودرو بوده است و از همین رو متهم ردیف اول این پرونده به حساب میاید. گرانت همچنین متهم به مخفی کردن اسلحه مورد استفاده و عدم افشاء هویت تیرانداز شده است. این حادثه تلفات جانی نداشته است.

پلیس، آیفون خانم گرانت را به عنوان مدرک جرم ضبط کرده بود اما می‌گوید اندکی بعد وی با استفاده از Find My iPhone و از طریق iCloud تمامی اطلاعات گوشی را از راه دور حذف کرده است. بر اساس اسناد دادگاه پس از آنکه پلیس به وی اعلام می‌کند تلفن همراهش را به عنوان مدرک جرم ضبط خواهد کرد، گرانت با استفاده از برنامه Find My iPhone تمامی اطلاعات موجود در آن را پاک کرده است. این ویژگی عموما از سوی کسانی که آیفون خود را گم می‌کنند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

suspect iphone x / متهم تیراندازی

گرانت که تنها مظنون این پرونده است، دوم نوامبر توسط پلیس دستگیر شد. او 2 بار متهم به مخدوش سازی شواهد و جرائم و همچنین یک بار متهم به اخلال در روند رسیدگی به پرونده شده است. در این میان تنها یکی از اتهامات مربوط به آیفون او است و دو اتهام دیگر مربوط به روز تیراندازی است. پلیس همچنین مدعی است که گرانت همان روز اسلحه را نیز مخفی کرده است.

Daily Gazette می‌گوید در صورتی که پلیس، آیفون X وی را در یک محفظه فارادی قرار می‌داد، می‌توانست مانع از رسیدن امواج بی‌سیم به گوشی شود. سخنگوی اداره پلیس شهر اسکنکتدی اما در واکنش به این ادعا گفت دقیقا اطلاع ندارد چنین تکنولوژی در اختیار ماموران اداره پلیس این شهر قرار دارد یا خیر.

سخن پایانی

آیفون‌های جدید اپل برای مراجع قضایی و قانونی دردسرهای زیادی ایجاد کرده‌اند، این مشکلات تنها محدود به قابلیت پاک کردن اطلاعات گوشی از راه دور نمی‌شود. ویژگی‌هایی مانند رمزگذاری iOS و همچنین قابلیت رمزگذاری سرتاسر برنامه‌هایی مانند Messages نیز کار جمع آوری اطلاعات از این گوشی‌ها را بسیار سخت و غیرممکن کرده‌اند به طوری که شاید اگر پلیس با زور متهم را مجبور به بازکردن قفل دستگاه خود کند دردسر کمتری داشته باشد. در ایالات متحده مظنونین دارای حق قانونی برای عدم افشای رمز‌عبور خود هستند. در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست