با انواع مختلف هدفون، هدست و هندزفری آشنا شوید
هدفون ها انواع مختلفی دارند و بسته به سلیقه و نوع کاربری شخصی میتوان از میان انواع هدفون موجود در بازار، بهترین گزینه را انتخاب کرد. اگر قصد خرید هدفون دارید، این مقاله کار شما را برای انتخاب راحتتر میکند.
هنگام خرید هدفون ، یافتن گزینه مناسب در موتورهای جستجو و فروشگاههای اینترنتی ممکن است حتی مشکلتر از انتخاب و خرید هدفون در بازار باشد. از طرف دیگر، نمونههای موجود در بازار نیز ممکن است باب طبع کاربر نباشند. از طرفی هدفونها در انواع و اشکال مختلفی تولید میشوند. در این مطلب انواع مختلف هدفون را با جزئیات کامل شرح خواهیم داد تا درک بهتری از هدفونهای توگوشی، دورگوشی، ایربادها، هدفونهای بلوتوثی و حذفکننده نویز پیدا کنید و هنگام خرید هدفون اطلاعات بیشتری داشته باشید.
هدفون پشتبسته (Closed-Back)

این هدفونها برای موسیقیدانها و ضبط صدا بسیار مناسباند و به دلیل بهره بردن از قابلیت حذف صداهای خارجی و بهتر شنیدن صدای خواننده یا آلات موسیقی، در این حرفه طرفداران زیادی دارد. همچنین صدای تولید شده در این هدفون به فضای بیرون درز پیدا نمیکند و به همین دلیل در هنگام ضبط صدا، هیچ گونه نویز اضافهای بر میکروفون تأثیر نخواهد گذاشت. خوانندهای را در نظر بگیرید که در هنگام آواز خواندن در حال شنیدن صدای آلات موسیقی است و نمیخواهد صدای هدفون با صدای در حال ضبط وی تداخل پیدا کند. هدفون های پشت بسته به جز موسیقیدانها برای افرادی مناسباند که نمیخواهند صدای موسیقیشان به گوش دیگران برسد یا باعث آزردگی اطرافیان شود.
هدفونهای پشتبسته هم به صورت دورگوشی که تمامی گوش را فرا میگیرد و هم به صورت روگوشی کوچکتر که روی گوش قرار میگیرد موجود است. این هدفون از حیث طراحی نیز بزرگتر از انواع دیگر بوده و روی سر پوشیده میشوند. اما این هدفون بدون در نظر گرفتن اندازه بزرگ، صدای باکیفیتی تولید کرده و تقریباً برای همه کاربران مناسب است.
هدفون پشتباز (Open-Back)

هدفون روگوشی (On-Ear)

هدفون یا هدست دورگوشی (Over-Ear)

هندزفری یا ایرفون داخل گوشی (In-Ear)

هندزفری یا ایربادها (Earbuds)

نکته دیگر در مورد ایربادها آن است که این هدفونها معمولاً با یک سایز خاص ارائه میشوند که ممکن است برای همه گوشها مناسب نباشد. اگرچه برخی برندها، گوشیهایی با سایزهای مختلف را نیز با ایرباد ارائه میکنند تا در صورت نیاز، سری مورد نظر را روی آنها نصب کنید.
هدست بلوتوث

با استفاده از هدفونهای بلوتوثی، دیگر نیازی به سیمهای دست و پاگیر هدفونهای کلاسیک نخواهد بود. مزیتهای چنین هدفونهایی نیز کاملاً مشخص است و میتوان از آنها در هر کجا، از خانه و محل کار گرفته تا باشگاههای ورزشی استفاده کرد. از طرف دیگر، کیفیت صدای هدفونهای بلوتوثی با هدفونهای سیمدار تفاوتی ندارد. برخی هدفونهای بلوتوثی ممکن است صدا را با کمی تأخیر پخش کنند که البته در صورتی که از این نوع هدفون برای تهیه، تولید و میکس موسیقی استفاده نمیکنید مشکلی برای شما ایجاد نخواهد کرد.
در حال حاضر قیمت این هدفونها به دلیل ایده تقریباً جدیدشان هنوز کمی بیشتر از هدفونهای معمولی است. از طرف دیگر، هدفونهای بلوتوثی در انواع مختلف روگوشی، دورگوشی و ایربادها در دسترس است. یکی از معایب هدفونهای بلوتوثی آن است که نیاز به شارژ شدن دارند. اگر شارژ کردن هدفونهای بلوتوثی و قیمت بالاتر آنها برایتان اهمیتی ندارد شاید این هدفونها انتخاب مناسبی برای شما باشد.
هدفون یا هدست نویزگیر

جمعبندی
همانطور که در این مطلب خواندید، هدفونها در اندازهها و انواع مختلفی در دسترس هستند که هر کدام را بسته به نوع کاربری خود میتوانید انتخاب کنید. هدفونهای پشتبسته و دور گوشی به دلیل قابلیت حذف صداهای محیط اطراف و جلوگیری از درز صدا، برای استفادههای حرفهای در استودیوهای ضبط صدا مناسبتر بوده ولی در استفاده درازمدت ممکن است گوشها را اذیت کنند. در حالی که هدفونهای روگوشی سبکتر بوده و انواع پشتباز نیز صداهای محیط را بیشتر به گوش میرساند. هدفونهای داخل گوشی و ایربادها نیز به دلیل سبکی برای مسافرت مناسبتر بوده و میتوانند کیفیت بالایی را نیز ارائه دهند. هدفونهای بیسیم بلوتوثی نیز با حذف سیمهای دست و پاگیر، برای بسیاری از کاربران علاقهمند به گوش دادن به موسیقی مناسباند ولی گرانقیمتتر بوده و نیاز به شارژ شدن دارند. هدفونهای حذف نویز نیز دارای تکنولوژیهای پیشرفتهای هستند که تجربه گوش دادن به موسیقی را به خصوص برای کسانی که در محیط پر سر و صدایی هستند خوشایند میسازد.
مشخصات کامل و خرید هدفون و هدست بی سیم و باسیم از پلازاامیدواریم این مقاله به شما در شناخت بهتر انواع هدفون کمک کرده باشد. همچنین میتوانید با کلیک روی بنر زیر مواردی مثل تاریخچه و راهنمای خرید هدفون را مشاهده کنید.
سلام ایرباد ها رو اگر در گوش مشخصش بذاری در نمیاند و اینکه از هدفون هم بهتر نمی گذارند صدا های خارجی وارد گوش بشه..
نکته : باید اسپیکری که روش نوشته R رو روی گوش راست و اون یکی هندزفری رو هم روی گوش چپ قرار بدی..تا از امکاناتاش بهره مند بشی