همکاری مایکروسافت با BMW

بهرنگ رجبی - انتشار: 23 تیر 1396 12:00
مطالعه : 2 دقیقه
-

مایکروسافت تصمیم دارد همکاری خود را با کمپانی خودرو سازی BMW برای فعال کردن “اسکایپ برای کسب و کار” (Skype for Business) در خودروهایی که از سیستم BMW iDrive استفاده می کنند، گسترش می دهد. BMW یکی از اولین کمپانی های خودرو سازی بود که سرویس Office 365  را در خودرو های خود فعال کرد و این ویژگی جدید به صاحبان این خودروها اجازه می دهد تا جلسات خود را از طریق اسکایپ در داخل خودرو و با استفاده از  سیستم built-in entertainment برگزار کنند.

همکاری مایکروسافت با BMW

این سیستم با راه اندازی اطلاعیه ها برای جلسات، به رانندگان اجازه می دهد تا بدون وارد کردن شماره تلفن، با افرادی که قرار است در جلسه حضور یابند، تماس بگیرند. این کمپانی همچنین یکپارچه سازی دقیق تری با تقویم ها، مخاطبین و لیست کارهای مربوط به سرویس Exchange مایکروسافت را فعال خواهد کرد. BMW در حال برنامه ریزی برای فعال کردن ویژگی اسکایپ برای کسب و کار (Skype for Business) در فرانسه، آلمان و انگلیس است. بعد از مدتی این ویژگی برای سایر کشورها هم قابل دسترس خواهد بود.

همکاری مایکروسافت با BMW

BMW همچنین اوائل سال جاری اعلام کرد که قصد دارد تا دستیار دیجیتالی مایکروسافت یعنی  Cortana را هم به برخی از خودرو های خود اضافه نماید. BMW  قصد دارد که رانندگان در هنگام رانندگی از طریق صفحه نمایشی که بر روی داشبورد قرار دارد، بتوانند با Cortana صحبت کنند. با قابلیت دسترسی راحت به لیست کار، یادآوری، اخبار، حوادث و دیگر ویژگی های Cortana ، رانندگان می توانند از قابلیت های آن استفاده کنند.

 

 

دیدگاه های کاربران
    همکاری مایکروسافت با BMW | پلازا