مایکروسافت ماه آینده سرفیس پرو LTE را رونمایی خواهد کرد

ندیم نجم آبادی - انتشار: 10 آبان 1396 10:00
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

پس از اینکه طی یکی دو ماه گذشته پذیرای خبرهای فراوانی درباره‌ی سرفیس پرو LTE بودیم اینک از سوی مایکروسافت اعلام شده که این دستگاه با نام کامل Surface Pro with LTE Advanced ماه آینده در لندن رونمایی خواهد شد.

سرفیس پرو LTE به مودم دیتای X16 کوالکام با 20 باند داخلی تجهیز شده است و توانایی پشتیبانی از شبکه LTE Cat.9 را دارد که امکان رسیدن به سقف سرعت 450 مگابیت در ثانیه را فراهم می‌کند. بنابر گفته‌ی مایکروسافت این بیشترین سرعت در دسته‌ی لپ‌تاپ‌های LTE است چرا که تاکنون در سایر محصولات سقف سرعت 300Mbps دیده شده است.

سرفیس پرو LTE

این دستگاه جدید طی ماه آینده‌ی میلادی (دسامبر) بطور محدود عرضه می‌شود اما ظاهراً فروش عمومی آن از اوایل سال 2018 کلید خواهد خورد. این سرفیس پرو در دو پیکربندی قابل عرضه است که البته خریداران برای بهره بردن از مودم دیتا می‌بایست مبلغ 150 دلار مازاد را بپردازند.

با قیمتی معادل 1149 دلار دستگاهی با پردازنده Core i5، چهار گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت حافظه SSD به مشتریان تحویل داده خواهد شد و چنانچه مبلغ پرداختی 300 دلار افزایش یابد ظرفیت حافظه رم و SSD به 8 و 256 گیگابایت افزایش خواهد یافت. البته ظاهراً برای نسخه Core i7 پشتیبانی از شبکه LTE در نظر گرفته نشده است.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست