ایسوس در CES 2018 لاس وگاس جدیدترین هدست واقعیت ترکیبی ویندوز خود را به نمایش گذاشت. این اولین تجربه کمپانی تایوانی در عرصهی واقعیت ترکیبی است که البته پیشتر در IFA 2017 معرفی شده بود. اما علاوه بر این هدست، ایسوس از تجهیزات گیمینگ ROG شامل یک کیبورد مکانیکی RGB، کنترلر RGB، تجهیزات نور پردازی و همینطور برنامه Aura SDK هم رونمایی کرده است. اینها را اضافه کنید به دو مدل کامپیوتر all-in-one، یک لپتاپ گیمینگ و چندین لپتاپ دیگر.
یکی از نقاط درخشان CES 2018 برای ایسوس، معرفی هدست واقعیت ترکیبی HC102 بود که سرانجام تاریخ عرضهی آن هم مشخص شد. این گجت در سه ماهه اول سال جاری میلادی وارد بازار میشود و برتری آن نسبت به سایر محصولات مشابه موجود در بازار بینیاز بودن از هرگونه لوازم و تجهیزات جانبی است. هدست واقعیت ترکیبی HC102 به فناوری ردیابی موقعیتی درون به بیرون (inside-out tracking) تجهیز شده که امکان استفاده موثر از دو کنترلر آن را میسر میکند. طرحهای چند ضلعی و سهبعدی موجود روی این هدست آن را از نظر طراحی و زیبایی در بین رقبای خود کاملاً خاص جلوه میدهد؛ ضمن اینکه سازگاری با Windows 10 Fall Creators Update از دیگر مشخصههای این هدست به شمار میرود.
هدست واقعیت ترکیبی ایسوس که کمتر از 400 گرم وزن دارد دارای یک نمایشگر 2.89 اینچی است که روشنایی 100 نیت (nit) و رزولوشن 1440*1440 پیکسل (برای هرچشم) را میدهد. ضمن اینکه نرخ بازسازی آن 90 هرتز و میدان دید آن هم 95 درجه است.
از سنسورهای پرشمار موجود در هدست HC102 باید به ژیروسکوپ، شتابسنج، قطبنما و مجاورت اشاره کرد. همچنین امکانات ارتباطی آن شامل یک کابل 4 متری، درگاه HDMI 2.0، جک 3.5 میلیمتری صدا و درگاه USB 3.0 میباشد.
تجهیزات ROG
ایسوس که محصولات ردهبالای گیمینگ خود را تحت لوای برند ROG (مخفف عبارت Republic Of Gamers) عرضه میکند در این نمایشگاه هم با دست پر حضور یافت و علاقمندان به این سری محصولات را نا امید نکرد.
یکی از این تجهیزات، کیبورد Strix Flare نام دارد که مجهز به سوییچهای Cherry MX و نورپردازی RGB، کلیدهای قابل برنامهریزی، کلید غلتکی کنترل صدا، قسمت مُچی جداشونده و پورت USB است. همچنین به کمک برنامهی Aura Sync کاربران امکان شخصی سازی نورپردازی کیبورد طبق سلیقهی خود را نیز خواهند داشت.
پروژکتور Spotlight دیگر محصول معرفی شدهی ایسوس است که لوگوی ROG را با نورپردازی RGB روی دیوار یا سطوح مختلف میتاباند. این گجت نیز قابلیت همگامسازی با Aura Sync نصب شده روی سیستم را دارد و دارای رنگ مشکی مات و پایهی آهنربایی برای چسبیدن به سطوح فلزی است. از جمله ویژگیهای قابل توجه ROG Spotlight زاویه چرخش 360 درجه و انعطاف پذیری بالای آن است.
در کنار اینها یک کنترلر نورپردازی 4 کانالاله مجهز به تکنولوژی ROG Halo نیز با نام Aura Terminal معرفی شده تا با هماهنگ کردن تمامی تجهیزات نورپردازی ROG و القاء افکتهای نوری جذاب، تجربه بینظیری را رقم زده و کاربر را غرق در محیط نماید.
و سرانجام میرسیم به کیت نرمافزاری Aura SDK که ایسوس با معرفی آن به توسعه دهندگان و کمپانیهای سخت افزاری شریک خود این امکان را میدهد تا محصولات خود را با تکنولوژی نوری Aura هماهنگ سازند. قابلیتهای جدید اضافه شده به برنامهی Aura SDK در روند تولید بازی توسط استودیوهای شخص ثالث نیز قابل بهرهبرداری خواهد بود.