سکه های باستانی بلوتوث بوسیله پسربچه ۱۳ ساله کشف شدند

تیم پلازا - انتشار: 28 فروردین 1397 19:30
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

اخیرا باستان شناسان سکه‌هایی باستانی را کشف کرده‌اند که متعلق به هارالد بلوتوث، یکی از پادشاهان مقتدر وایکینگ ها در قرن دهم میلادی است. جالب است بدانید که این کشف به وسیله یک پسربچه ۱۳ ساله صورت گرفته است.

به‌تازگی باستان‌شناسان، توانستند سکه‌هایی هزارساله را در جزیره آلمانی روگن واقع در دریای بالتیک کشف کنند که قدمت آن‌ها به قرن دهم میلادی بازمی‌گردد. درواقع این کشف ماه ژانویه زمانی که باستان شناسان مشغول پیمایش زمین با دستگاه فلزیاب بودند، اتفاق افتاد. چنانکه بعد از پیدا شدن اولین سکه توسط پسری 13 ساله، عملیات حفاری ادامه یافت و باستان‌شناسان در پایان توانستند صدها سکه پیدا کنند که حداقل 100 عدد از آن‌ها به سلطنت بلوتوث مربوط می‌شد. گفتنی است بلوتوث نام مستعار هارالد گورمسون یکی از آخرین پادشاهان وایکینگ در دانمارک بود. وی به خوردن بلوبری بسیار علاقه‌مند بوده و به همین دلیل دندان‌هایی به رنگ آبی داشت که به نام بلوتوث (Bluetooth) مشهور شد.

بلوتوث

هارالد بلوتوث در دوران سلطنت خود توانست کارهای بزرگی انجام دهد و کشورهای بسیاری را در حوزه اسکاندیناوی با هم متحد کند. به‌ پاس این افتخار سال‌های سال بعد، شرکت سوئدی اریکسون که در حوزه ارتباطات راه دور فعال بود، تکنولوژی بی‌سیم خود را Bluetooth نام نهاد. گفتنی است که ایده اولیه این فناوری در آن زمان به شکل دندان بوده است. علاوه بر این شرکت اریکسون دلیل این نام‌گذاری را چنین بیان می‌کند که هارالد بلوتوث توانسته بود قلمروهای بسیاری را با هم متحد کند و سرزمین‌های مختلف را به هم پیوند دهد. به‌طوری‌که فناوری Bluetooth نیز باعث ارتباط یکپارچه و پیوند دستگاه‌های مختلف در حوزه فناوری می‌شود. بااین‌حال فناوری Bluetooth طی سال‌ها با تغییرات مختلفی مواجه بوده است، اما لوگوی آشنای این فناوری همچنان یادآور هارالد بلوتوث، پادشاه دانمارک خواهد بود. (درواقع اگر به لوگوی بلوتوث نگاه کنید می‌توانید حروف B و H که از نام Harald Bluetooth  گرفته‌شده است را ببینید.)

امروزه نیز ما شاهد فناوری Bluetooth برای برقراری ارتباط بین دستگاه‌های مختلف به‌صورت نرم‌افزاری هستیم و می‌توانیم کاربردهای آن را به‌خوبی در وسایل گوناگون از گجت‌های خانگی گرفته تا اتومبیل‌ها و بسیاری از وسایل صوتی مشاهده کنیم.

منابع:
دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست