یک وبلاگ نویس ویتنامی توانست با کمک یک برنامه تقلبی، در نتایج بنچمارک AnTuTu گوشی اوپو F7 دست برده و آن را دستکاری کند. با این برنامه تقلبی، امتیاز این گوشی بسیار عالی شد و از رقبا جلو افتاد.
هر گوشی هوشمندی که به بازار میآید، عموما در بنچمارکهای مختلف مورد بررسی قرار میگیرد. با اینکه بنچمارکها نمیتوانند ارزیابی دقیقی از عملکرد کلی یک گوشی هوشمند ارائه بدهند، ولی تصویری کلی از وضعیت آن گوشی به کاربران نشان میدهند. آیا ممکن است در روند آزمون بنچمارک، تقلبی هم اتفاق بیفتد؟ آیا ممکن است اطلاعات اشتباه و نادرستی به کاربران عرضه شود؟
ظاهرا یک وبلاگ نویس ویتنامی ادعا کرده که در بنچمارک AnTuTu مربوط به گوشی اوپو F7 تقلب صورت گرفته و اطلاعات منتشر شده در مورد این بنچمارک صحت ندارد و تقلبی است.
این وبلاگ نویس ویتنامی با کمک یک برنامه تقلبی بنچمارک AnTuTu توانست عملکرد هستههای پردازنده گوشی اوپو F7 را تغییر داده و در نتایج دستکاری کند. زمانی که او برنامه را اجرا کرد، Oppo F7 هر کدام از هسته های خودش یعنی هلیو P60 مدیاتک را در حداکثر فرکانس 2 گیگاهرتز بدون توجه به آستانه حرارتی افزایش داد. در نتیجه نتایج بنچمارک تقلبی AnTuTu دیدنی بود و توانست امتیازات خوبی کسب کند و بقیه رقبا را شکست دهد.
در این آزمایش تقلبی بنچمارک AnTuTu، این گوشی هوشمند توانست امتیاز 139475 را از آن خود کند و از گوشی شیائومی ردمی 5 پلاس (Xiaomi Redmi 5 Plus) و شیائومی ردمی نوت 5 پرو (Redmi Note 5 Pro) با پردازنده اسنپدراگون 625 کوالکام و حتی شیائومی می 6X با پردازنده هشت هستهای اسنپدراگون 660 جلو بزند.