DRM سیستمی برای محافظت از حق دادههای کپی رایت دادههای موجود در اینترنت است که قرار است گوگل آن را به اپلیکیشنهای امنیتی بیافزاید تا در این راستا از گسترش بدافزارها نیز جلوگیری کند.
عنوان DRM ها ممکن است کمی متضاد به نظر برسد. چون از یک طرف تولیدکنندگان میخواهند آثارشان را از سرقت حفظ کنند، و از طرف دیگر خریداران دلشان میخواهد حق هر کاری را با خرید خود داشته باشند. به عنوان مثال، در بین خریداران رسانههای فیزیکی مانند سی دی و نوار کاست، کارهایی مثل قرض دادن، کپی کردن و… امری عادی محسوب شده است.
مدافعان DRM میگویند ممکن است برای شما جالب باشد بدانید که پلتفرم گوگل پلی به روز شده است و اکنون DRM ها به اپلیکیشنهای اندرویدی اضافه شدهاند. طبق اعلام گوگل، مقداری ابر داده امنیتی بر روی اپلیکیشنها قرار داده شده است تا تاییدی باشد بر اینکه اپلیکیشن مورد استفاده توسط گوگل پلی منتشر شده است. این ابرداداه توسط Android Central با عنوان DRM معرفی شده است.
هدف از افزودن DRM، به برنامهها، جلوگیری از بدافزارهاست. گوگل میگوید:
در آینده، برای اپلیکیشنهایی که از طریق کانالهای مجاز پخش دریافت میشوند قادر خواهیم بود که صحت و اعتبار اپلیکیشن را در زمان آفلاین تعیین کنیم، اپلیکیشنهای به اشتراک گذاشته شده را به Play Library افزوده و زمانی که دستگاه آنلاین میشود اپلیکیشنها را به روز کنیم. این امر سبب میشود که مردم بتوانند با اعتماد بیشتری از اپلیکیشنهای اشتراکی درون گروهی مجاز استفاده کنند.
گفته میشود DRM، در اصل یک ابزار است و این به توسعه دهندگان بستگی دارد که چطور از آن استفاده (یا سوء استفاده) کنند، بنابراین باید منتظر ماند و شاهد بود که در نهایت DRM به کجا ختم میشود.
کلام آخر
برای اخبار بیشتر از دنیای فناوری با پلازا همراه بمانید، شما همچنین میتوانید در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.