Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet.

بررسی گوشی شیائومی می 8 لایت (بخش دوم)

Xiaomi Mi 8 Lite / شیائومی می 8 لایت
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

شیائومی محصول جدیدی از گوشی‌های سری جوانان عرضه کرده که با نام شیائومی می 8 لایت شناخته می‌شود. در اینجا با بخش دوم و پایانی از بررسی گوشی جدید میان‌رده شیائومی با شما هستیم.

شیائومی می 8 لایت که در واقع نسخه جوانان گوشی‌های می 8 محسوب می‌شود، میان‌رده جدید قدرتمند و بدون حاشیه شیائومی است که با قیمت حدود 260 دلار عرضه شده است. این گوشی با نام شیائومی می 8 Youth نیز شناخته می‌شود. این مقاله به بخش دوم و پایانی از بررسی کامل این گوشی اختصاص دارد.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

بررسی گوشی شیائومی می 8 لایت

Xiaomi Mi 8 Lite / شیائومی می 8 لایت

 


امکانات نرم افزاری


شیائومی می 8 لایت از نسخه 9.6 رابط کاربری شرکت شیائومی (MIUI) که مبتنی بر اندروید 8.1 اوریو است استفاده می‌کند. این رابط کاربری چند خصوصیت اضافی به اندروید خام اضافه می‌کند. اگر تجربه کار با رابط کاربری MIUI را داشته باشید استفاده از آن برای شما راحت خواهد بود. اما اگر به این رابط کاربری عادت نداشته باشید ممکن است در اوایل، کار با آن کمی‌ گیج کننده باشد.

Xiaomi Mi 8 Lite / شیائومی می 8 لایت

همچنین بخوانید :

پس از گشودن قفل گوشی، صفحه هوم را مشاهده خواهید کرد که تمامی‌ اپلیکیشن‌ها در آن قرار گرفته‌اند. متاسفانه خبری از منوی اپلیکیشن‌ها (App Drawer) نیست و باید همه اپلیکیشن‌ها در صفحات اصلی قرار گیرند. بنابراین باید مقداری زمان صرف مرتب سازی اپلیکیشن‌ها کنید تا زیبائی آن حفظ شود. سوایپ کردن صفحه هوم به سمت راست شما را به یک صفحه مخصوص می‌برد که برای دسترسی سریع‌تر به برخی ابزارها (مانند یادداشت برداری) و اپلیکیشن‌های پراستفاده طراحی شده است. در حال حاضر تنها در رام چینی می‌توانید این پنل را غیرفعال کنید.

اگر در صفحات اصلی به سمت پایین سوایپ کنید منوی کرکره‌ای نمایش داده خواهد شد که در آن اعلان‌ها و تنظیمات سریع قابل دسترسی هستند. البته می‌توانید طبق سلیقه خود منوی کرکره‌ای را تنظیم کنید. در هر ردیف منوی کرکره‌ای چهار آیکون تنظیمات سریع قرار دارد. همچنین دسترسی به بخش تنظیمات و تنظیم روشنایی نمایشگر از طریق یک نوار لغزان نیز در این بخش میسر است. با توجه به نسبت ابعاد 19:9 نمایشگر، امکان سوایپ به پایین برای ظاهر کردن منوی کرکره‌ای هنگام کار با یک دست بسیار مفید است.

می 8 لایت فاقد خصوصیت قفل گشایی با تشخیص چهره است و شما باید از حسگر اثر انگشت برای باز کردن صفحه استفاده کنید. با توجه به وجود گزینه Lift-to-wake (روشن شدن نمایشگر در صورت بالا آوردن گوشی)، قفل گشایی با تشخیص چهره در صورت وجود بسیار خوب عمل می‌کرد. خوشبختانه شیائومی این امکان را در بروزرسانی MIUI عرضه خواهد کرد.

در مورد امنیت، رابط کاربری MIUI یک برنامه پیش فرض به نام Security دارد که می‌تواند گوشی شما را برای یافتن بدافزارها اسکن کند. اما چون فروشگاه گوگل پلی به خوبی این کار را انجام می‌دهد، چندان نیازی به این قابلیت نخواهید داشت. اما این اپلیکیشن خصوصیات مفید دیگری دارد که از جمله آن‌ها محدود کردن مصرف اینترنت، آزاد کردن فضای حافظه رم، مدیریت دسترسی‌های اپلیکیشن‌های نصب شده و نیز بررسی میزان مصرف باتری توسط هر اپلیکیشن است.

در بخش باتری (که از قسمت تنظیمات نیز قابل دسترسی است) امکانات عادی چون بررسی میزان مصرف باتری توسط هر برنامه، فعالسازی حالت صرفه جویی در مصرف باتری، و نمودار مصرف باتری شیائومی می 8 لایت از آخرین باری که‌ آن را شارژ کرده‌اید در دسترس هستند. اما منوی Smart Scenes جالب توجه است. در این بخش تنها یک گزینه به نام Non-interactive mode وجود دارد که اگر آن را فعال کنید هنگامی‌ که MIUI تشخیص دهد شما مدت زیادی از گوشی خود استفاده نکرده‌اید، بلوتوث، جی‌پی‌اس و دیگر امکانات اتصالی و نیز اپلیکیشن‌های فعال در پس زمینه و حتی نوتیفیکیشن‌ها را غیرفعال خواهد کرد.

«فضای دوم» خصوصیت جالب دیگر این گوشی است که به شما اجازه می‌دهد فضای ذخیره سازی جداگانه‌ای (مثلا برای استفاده‌های کاری) داشته باشید. شما می‌توانید این فضا را با رمز یا اثر انگشت قفل کنید. خصوصیت دیگری نیز به نام «برنامه‌های همزاد» وجود دارد که می‌توانید آن را برای هر اپلیکیشن به صورت جداگانه فعال کنید. به عنوان نمونه اگر دو حساب کاربری در واتساپ داشته باشید این گزینه بسیار مفید خواهد بود.

یک آموزش سریع در بخش تنظیمات وجود دارد که شما را با ژست‌های حرکتی مفید آشنا می‌سازد. با سوایپ از حاشیه پایین نمایشگر به سمت بالا، به صفحه هوم هدایت می‌شوید. اگر عمل مذکور یعنی سوایپ به سمت بالا را انجام دهید ولی انگشت خود را نگه دارید، منوی اپلیکیشن‌های در حال اجرا باز می‌شود. سوایپ به سمت چپ یا راست از لبه نمایشگر نیز مانند دکمه بازگشت به مرحله قبل عمل می‌کند. شیائومی حتی یک مرحله پیش‌تر رفته و امکان غیرفعال سازی انیمیشن هنگام بازگشت به مرحله قبل را نیز فراهم ساخته است. این قابلیت می‌تواند به صورت بالقوه چند هزارم ثانیه سرعت کار را افزایش دهد اما عملا چندان تغییری حاصل نمی‌کند.

توجه داشته باشید که قابلیت سوایپ به سمت راست برای بازگشت به مرحله قبل گاهی با قابلیت نمایش منوی موسوم به «همبرگر» که هنوز در بسیاری از اپلیکیشن‌ها وجود دارد تداخل خواهد داشت.

برخی خصوصیات جالب توجه و آشنای دیگر عبارتند از: قابلیت تقسیم صفحه نمایش (که از منوی اپلیکیشن‌های در حال اجرا در دسترس است)، برخی میانبرها برای انجام سریع کارها، و اپلیکیشن‌های مفید مانند گالری، آب و هوا، Mi Drop، مدیریت فایل، پاکسازی، یادداشت‌ها، Mi Video، و برنامه‌های دیگر در پوشه «ابزارها».

 


کارایی و بنچمارک‌ها


گوشی می 8 لایت در مقایسه با می 8 SE از نظر بهره وری نمره کمتری می‌گیرد که این به خاطر پردازنده کمی‌ قدیمی‌تر آن است. پردازنده این گوشی اسنپدراگون 660 است که از چهار هسته کریو 260 با سرعت کلاک 2.2 گیگاهرتز و 4 هسته کریو 260 با سرعت کلاک 1.8 گیگاهرتز بهره می‌برد.

این پردازنده در مقایسه با دیگر رقبای هم رده خود به قدرت فوق العاده مشهور است اما از نظر صرفه جویی در مصرف انرژی نسبت به اسنپدراگون 636 و حتی پردازنده 10 نانومتری اسنپدراگون 710 ضعیف‌تر عمل می‌کند.

در آزمایش‌هایی که وبسایت GSMArena انجام داده است، حتی پس از اجرای پی در پی چند بنچمارک هیچ مشکلی از نظر داغ شدن بیش از حد گوشی مشاهده نشده است. این گوشی همان‌طور که از پردازنده اسنپدراگون 660 انتظار می‌رود کاملا قدرتمند عمل می‌کند. در زیر می‌توانید نمره‌های کسب شده در بنچمارک‌های مختلف توسط این گوشی را ملاحظه بفرمایید. در همه نمودارهای پایین ارقام بالاتر به معنی عملکرد بهتر است.

 

 


دوربین اصلی دوگانه


دوربین اصلی شیائومی می 8 لایت خصوصیت خارق العاده‌ای ندارد، پس انتظار لنزهای تله‌فوتو، اولترا-واید، یا سیاه و سفید را نداشته باشید. این دوربین از یک لنز معمولی با وضوح 12 مگاپیکسل، دریچه دیافراگم f/1.9، و اندازه پیکسل 1.4 میکرومتر (هر میلیمتر برابر با 1000 میکرومتر) با سیستم فوکوس خودکار تشخیص فازی Dual Pixel بهره‌مند است. یک لنز دوم نیز که تنها برای تشخیص عمق بکار می‌رود، لنز اصلی را همراهی می‌کند.

این همان پیکربندی است که در گوشی می 8 SE نیز بکار رفته است. بنابراین اگر تفاوت خاصی در قابلیت‌های نرم افزاری این دو گوشی نباشد، باید انتظار عملکرد تقریبا یکسانی از دوربین اصلی این دو گوشی داشت. لرزشگیر اپتیکال نیز یکی دیگر از ویژگی‌هایی است که متاسفانه این دوربین از آن بی‌بهره است.

Xiaomi Mi 8 Lite / شیائومی می 8 لایت

از طرف دیگر آپشن‌های زیادی در اپلیکیشن دوربین وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. همچنین کار با اپلیکیشن آن نسبتا راحت است. با سوایپ به سمت چپ یا راست می‌توانید حالت‌های مختلف دوربین را انتخاب کنید. در قسمت بالا نیز یک نوار برای دسترسی به دیگر تنظیمات مانند فعالسازی حالت HDR (دامنه دینامیکی بالا)، حالت هوش مصنوعی، افکت زیباسازی برای عکس‌های پرتره، و نیز اعمال فیلترهای مختلف قرار دارد. همچنین حالت Pro به شما کنترل‌های بیشتری می‌دهد.

علاوه بر موارد بالا با انتخاب گزینه Settings یک منو با تنظیمات بیشتر ظاهر می‌شود. به عنوان نمونه شما می‌توانید از حسگر اثر انگشت یا دکمه تنظیم صدا به عنوان شاتر دوربین استفاده کنید یا کیفیت ویدیو را تنظیم کنید.

کیفیت تصاویر

همان طور که پیش‌تر اشاره شد دوربین اصلی گوشی شیائومی می 8 لایت از نظر سخت افزاری مشابه برادر گران قیمت‌تر خود یعنی گوشی می 8 SE است. نمی‌توان نتایج خارق العاده‌ای از چنین دوربینی انتظار داشت، اما به نظر می‌رسد کیفیت تصاویر ضبط شده با آن نمره قبولی را می‌گیرد و برای به اشتراک گذاری تصاویر در شبکه‌های اجتماعی مناسب باشد.

کمبود دامنه دینامیکی نخستین چیزی است که در تصاویر مشاهده می‌شود، بنابراین فعالسازی گزینه HDR می‌تواند به بهبود کیفیت تصاویر کمک کند. البته حالت خودکار HDR عملکرد باثباتی ندارد چون در برخی محیط‌ها که باید فعال شود فعال نمی‌شود و کاربر مجبور است به صورت دستی آن را فعال کند.

اگر مشکل مذکور آزار دهنده باشد می‌توان از قابلیت هوش مصنوعی استفاده کرد. به نظر می‌رسد الگوریتم هوش مصنوعی در اینجا عملکرد بسیار خوبی دارد. در آزمایش‌های وبسایت GSMArena این قابلیت در بهینه سازی HDR بسیار راهگشا بوده است. اما همچنان در برخی از صحنه‌ها مشکل کمبود دامنه دینامیکی باقی مانده است و باید به صورت دستی گزینه HDR را فعال کرد.

حال که صحبت از قابلیت‌های هوش مصنوعی شد، باید گفت این خصوصیت به اندازه برخی گوشی‌های پرچمدار قدرتمند نیست، اما واقعا برخی از قابلیت‌های پایه‌ای مانند تشخیص ابر، گل، چمن، درخت و ساختمان را داراست. تنها مشکلی که با این قابلیت مشاهده شد، مقداری شدت رنگ بود. هرچند بیشتر کاربران چنین تصاویری را برای همرسانی در شبکه‌های اجتماعی مناسب می‌دانند.

درمورد عکسبرداری شبانه، عملکرد این گوشی در همان حدی است که سایر گوشی‌های میان‌رده از خود نشان می‌دهند. تولید عکس‌های خوب در نور کم برای دوربین این گوشی دشوار است. سطح نویز بالا و فقدان لرزشگیر اپتیکال وضعیت را بدتر می‌کند. بنابراین بهتر است دقت بیشتری به خرج دهید و مراقب لرزش دست‌هایتان باشید. در اینجا نیز پیشنهاد می‌شود حالت هوش مصنوعی را فعال سازید چون تا حدی برای حذف نویز مفید واقع خواهد شد.

عکس‌های پرتره

دوربین می 8 لایت عکس‌های پرتره جورواجوری را از نظر کیفیت به شما ارائه می‌دهد. برخی از آن‌ها که پس زمینه دشواری ندارد بسیار خوب از آب در می‌آیند، اما گاهی که پس زمینه پیچیده است یا فاصله نزدیکی با سوژه دارد دوربین قادر نیست به خوبی سوژه را از پس زمینه متمایز کند (به خطوط دیوار در عکس‌ها دقت کنید). همچنین تفاوت خاصی در هنگام فعال سازی فیلتر زیباسازی و قابلیت هوش مصنوعی مشاهده نشد. اینگونه به نظر می‌رسد که حالت زیباسازی همواره فعال است.

در مکان‌هایی که نور محیط چالش برانگیز است پیشنهاد می‌شود از حالت عادی استفاده کنید (تصاویر زیر را ببینید).


دوربین سلفی


در حالی که دوربین اصلی گوشی شیائومی می 8 لایت مشابه می 8 SE است، اما دوربین سلفی آن متفاوت است و وضوح بالاتری دارد (24 مگاپیکسل در برابر 20 مگاپیکسل). طبق اعلام شرکت شیائومی این دوربین از حسگر Sony IMX 576 با پیکسل‌های بزرگ 1.8 میکرومتری استفاده کرده است (هرچه اندازه پیکسل‌ها بزرگ‌تر باشد بهتر است). بنابراین انتظار عملکرد خوبی از دوربین سلفی این گوشی داریم. هرچند این دوربین همچنان از فوکوس ثابت رنج می‌برد؛ بنابراین برخی از سلفی‌های شما ممکن است به اندازه کافی باکیفیت نباشند. برای نمایش بهتر لبه‌ها و جزئیات، شما باید گوشی را کاملا به چهره خود نزدیک کنید (بسیار نزدیک‌تر از طول یک دست معمولی). این مساله در حالت پرتره سلفی کمتر صدق می‌کند.

 


دوربین فیلمبرداری


گوشی شیائومی می 8 لایت قادر به ضبط ویدیو با وضوح 2160p) 4K) و نرخ 30 فریم بر ثانیه است، اما در وضوح 1080p (فول اچ‌دی) می‌توانید نرخ‌های 30 یا 60 فریم بر ثانیه را انتخاب کنید. همچنین می‌توانید با نرخ 240 فریم بر ثانیه فیمبرداری اسلو موشن انجام دهید که در این حالت وضوح به 720p تقلیل می‌یابد، اما کیفیت ویدیوهای ضبط شده در این حالت می‌توانست بهتر باشد.

در ادامه چند نمونه از ویدیوهای ضبط شده با دوربین این گوشی را مشاهده می‌کنید:

یک قابلیت فوق العاده دیگر در دوربین فیلمبرداری این گوشی «تثبیت‌کننده الکترونیکی تصویر» است که هنگام فیلمبرداری 4K و 1080p کار می‌کند اما هنگام فیلمبرداری 4K انتظار بیش حد از آن نداشته باشید. گوشی‌های بسیاری تثبیت کننده الکترونیکی تصویر بهتری داشته‌اند. مشکل اصلی که در کیفیت ویدیوها مشاهده می‌شود کمبود کنتراست و وجود نویز قابل توجه در برخی قسمت‌های صحنه است. اما کیفیت لبه‌ها و نمایش جزئیات و نیز روان بودن ویدیو کاملا خوب است.

برای بررسی دقیق‌تر می‌توانید از این‌جا ویدیوی دست نخورده 4K با نرخ 30 فریم بر ثانیه (ده ثانیه، 52 مگابایت) را دریافت کنید. همچنین می‌توانید از این‌جا نیز می‌توانید ویدیوی دست نخورده 1080p با نرخ 30 فریم بر ثانیه (10 ثانیه، 25 مگابایت) را دریافت کنید.

 


مقایسه شیائومی می 8 لایت با رقیبان


Xiaomi Mi 8 Lite / شیائومی می 8 لایت

در بازار گوشی‌های میان‌رده که از محصولات رنگارنگ اشباع شده است، گوشی‌های مختلفی در رده قیمتی 250 تا 300 دلار وجود دارد اما تنها معدودی از آن‌ها از حیث قدرت سخت افزاری قادر به رقابت با شیائومی می 8 لایت هستند. بیشتر گوشی‌های این رده قیمتی با پردازنده‌های ضعیف‌تر اسنپدراگون 636 یا حتی 625 پیکربندی شده‌اند.

اولین رقبایی که می‌توان برای می 8 لایت متصور شد گوشی می 8 SE و می A2 هستند که به نوعی هم‌خانواده‌ می 8 لایت محسوب می‌شوند. البته می 8 SE کمی‌ گران‌تر است، اما مجهز به پردازنده قدرتمندتر و جدیدتر اسنپدراگون 710، نمایشگر سوپر امولد و نیز باتری بهتر است. دوربین این گوشی نیز تقریبا با گوشی شیائومی می 8 لایت یکسان است. اما عیب گوشی می 8 SE ابعاد کوچک‌تر نمایشگر آن است.

از طرف دیگر می‌ A2 با توجه به قیمت ارزان‌تر، اندروید گو (این نسخه از اندروید بروزرسانی سریع‌تر و پشتیبانی نرم افزاری طولانی‌تری دارد)، و سخت افزارهای تقریبا یکسان، احتمالا برای بسیاری از کاربران جذاب‌تر از شیائومی می 8 لایت است. از نظر کیفیت نمایشگر، ماندگاری باتری و مدل پردازنده نیز دو گوشی وضعیت مشابهی دارند.

اما جدا از گوشی‌های شیائومی، می‌توان گوشی جدید سامسونگ گلکسی A7 مدل 2018 با دوربین سه گانه را متصور شد. این گوشی اندکی گران‌تر است اما ماندگاری باتری فوق العاده و نمایشگر سوپر امولد بزرگ و زیبا (فاقد ناچ) از ویژگی‌های آن است. البته باید با دوربین ضعیف‌تر و پردازنده هشت هسته‌ای ضعیف‌تر اگزینوس 7885 آن کنار بیایید.

رقیب بعدی می 8 لایت، گوشی جدید موتورولا وان است. این گوشی از ماندگاری باتری فوق العاده و اندروید دستکاری نشده برخوردار است، اما وضوح نمایشگر آن تنها 720×1520 و پردازنده اسنپدراگون 625 آن نیز ضعیف‌تر است.

اگر به گوشی‌های صفحه‌بزرگ علاقه دارید می‌توانید هواوی آنر 8 ایکس را هم مد نظر قرار دهید. این گوشی صفحه بزرگ 6.5 اینچی و ماندگاری باتری قابل قبولی دارد، اما پردازنده کرین 710 آن ضعیف‌تر است.

نوکیا 7 پلاس که کمی‌ گران‌تر است نیز می‌تواند رقیب خوبی باشد. این گوشی از نمایشگر روشن‌تر، باتری بهتر، پردازنده یکسان، و دوربین دوگانه مجهز به لنز تله‌فوتو برخوردار است. کیفیت عکس‌های این گوشی نیز بالاست. سیستم عامل این گوشی اندروید خام است که باتوجه به بروزرسانی سریع‌تر آن می‌تواند یک مزیت اضافه تلقی شود.

اما یکی از جدی‌ترین رقبای می 8 لایت، گوشی هواوی آنر پلی است. این گوشی قیمتی مشابه با نوکیا 7 پلاس دارد اما از پردازنده پرچمدار قبلی هواوی یعنی کرین 970 بهره می‌برد. این گوشی همچنین از دوربین قدرتمند، صفحه نمایش بزرگ و باتری بسیار خوب 3750 میلی آمپر ساعتی برخوردار است.

 


نتیجه گیری


همان طور که دیدید گوشی‌های کمی‌ در این رده قیمتی به اندازه شیائومی می 8 لایت قدرت سخت افزاری دارند و همان معدود گوشی‌ها نیز معمولا قیمتشان مقداری بیشتر است.

گوشی می 8 لایت مطمئنا بی نقص نیست. برخی خصوصیات مانند ماندگاری باتری می‌توانست بهتر باشد، اما کیفیت ساخت و دوربین خوب آن قابل تحسین است. بیشتر ایرادهای دوربین به چشم کاربران عادی کم اهمیت خواهد بود و حتی می‌توان با دقت بیشتر در هنگام عکسبرداری و دستکاری تنظیمات، از آن‌ها اجتناب کرد. حالت دستی برای این منظور بسیار مفید است. مشکلات تصاویر پرتره اما قابل حل شدن نیست، و باید تا ارائه بروزرسانی‌های بعدی صبر کرد تا شاید توسط شیائومی برطرف شوند. به طور کلی اما عملکرد دوربین این گوشی بسیار خوب است.

Xiaomi Mi 8 Lite / شیائومی می 8 لایت

فقدان جک هدفون یک مشکل دیگر است که می‌تواند برخی را از خرید این گوشی منصرف سازد. به خصوص که بیشتر رقیبان این گوشی از جک هدفون برخوردار هستند. اگر از طرفداران رابط کاربری MIUI هستید مطمئنا تجربه رضایت بخشی از کار با این گوشی خواهید داشت. این رابط کاربری خصوصیات بسیار خوبی دارد و شیائومی نیز در بروزرسانی این رابط کاربری برای گوشی‌های جدید و قدیمی‌ خود سابقه بسیار خوبی دارد. خبر خوب اینکه نسخه 10 این رابط کاربری نیز در راه است.

 

نقاط قوت:

  • کیفیت ساخت بسیار خوب با قاب پشت شیشه‌ای و فریم آلومینیومی
  • نمایشگر خوب با میزان روشنایی بالاتر از متوسط و دقت رنگ عالی در حالت استاندارد
  • عملکرد دوربین به طور کلی خوب با برخی ایرادات کوچک
  • پردازنده بسیار قدرتمند اسنپدراگون 660
  • بلندگوی پرقدرت با صدای بلند و باکیفیت
  • خصوصیات مفید در رابط کاربری MIUI و بروزرسانی‌های سریع آن در آینده

نقاط ضعف:

  • بلند بودن نمایشگر ممکن است کار با آن را برای برخی کاربران با دست کوچک مقداری دشوار سازد
  • فقدان جک هدفون
  • ماندگاری باتری می‌توانست بهتر باشد
  • قابلیت تثبیت کننده الکترونیکی تصویر در فیلمبرداری 4K عملکرد خوبی ندارد، حالت خودکار HDR نیاز به بهبود دارد، عکس‌های پرتره خیلی بی ثبات هستند

 

آیا گوشی شیائومی می لایت 8 را بخریم؟

با توجه به همه آنچه اشاره شد، آیا گوشی می 8 لایت ارزش خریدن دارد؟ پاسخ قطعا مثبت است. اما به نظر می‌رسد گوشی‌های می SE یا نوکیا 7 پلاس، علی‌رغم قیمت گران‌تر، انتخاب مناسب‌تری هستند. به بیان دیگر هرچند ممکن است گوشی‌هایی بهتر از می 8 لایت نیز وجود داشته باشند، تصمیم نهایی به سلیقه و اولویت‌های شما بستگی دارد.

منتخب کاربران
{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402