بر اساس اخبار جدید، به نظر گوگل در حال اعمال تغییراتی در رابط کاربری فروشگاه گوگل پلی است و قصد دارد تا در نحوه قرارگیری اپلیکیشنها نسبت به قبل تغییراتی را اعمال کند.
از قرار معلوم، گوگل در حال ایجاد تغییراتی در فروشگاه گوگل پلی است تا ظاهر آن مورد پسند کاربران قرار گیرد. بر اساس اعلام سایت Android Police، آخرین تغییرات شامل انتقال تب بازیها به قسمت اول است و بعد از آن نیز تب اپلیکیشنها، فیلمها و برنامههای تلویزیونی، کتابها و موسیقی قرار میگیرند. ظاهرا تب صفحه اصلی که شامل ترکیبی از بازیها و اپلیکیشنها بوده در ابتدا و سپس تب فیلمها، بازیها و موسیقی قرار میگیرند.
با تنظیمات جدید، دیگر تنها اپلیکیشنهای بازی را در زیر تب بازیها مشاهده خواهید کرد و در عین حال، تب اپلیکیشنها به نمایش نرمافزارهایی غیر از بازی میپردازد. طرفداران بازی با استفاده از این رابط کاربری جدید، خیلی سریعتر میتوانند نرمافزارهای بازی جدید را پیدا کنند. در عین حال، آنهایی که طرفدار بازیهای موبایلی نیستند، سریعتر میتوانند اپلیکیشنهای جالب و جدید را برای نصب خود بیابند. اما چرا به جای اپلیکیشنهای عمومی، ابتدا نرمافزارهای بازی قرار میگیرند؟ این سوال پاسخی بسیار ساده دارد. نرمافزارهای بازی پول بیشتری را برای گوگل در مقایسه با اپلیکیشنهای دیگر پولی به ارمغان میآورد.
از جمله تغییرات دیگر میتوان به حذف منوی کشویی سه نقطه اشاره کرد که در سمت راست هر یک از عنوانهای فهرست شده در تبهای انتخابی قرار داشته است (تصویر سمت چپ). با زدن روی این منو سه گزینه برای کاربر به نمایش در میآید: 1) نصب، 2) اضافه کردن به فهرست موارد مورد علاقه و 3) عدم علاقه. البته چندان نگران نباشید. با آزمایش این رابط کاربری جدید، در صورتی که انگشت خود را روی نام اپلیکیشن مورد نظر و یا آیکون آن به مدتی نگاه دارید، نوعی منوی جدید باز میشود که همان گزینههای قبلی را در خود دارد (تصویر سمت راست).
کلام آخر
گوگل در حال حاضر مشغول آزمایش این تغییرات جدید در گوگل پلی با استفاده از ارسال این تغییرات از طریق نوعی آپدیت سروری برای کاربران خاص اندروید ست. اما این که تغییرات مورد نظر را در گوگل پلی واقعا اجرایی کند، در حال حاضر مشخص نیست. ماه گذشته، خبری منتشر شد مبنی بر اینکه گوگل ساختار اپلیکیشنها را در پلی استور تغییر داده و رنگهای هر یک از دستهبندیها را تیرهتر کرده است. حالا باید منتظر بمانیم و ببینیم که آیا تغییرات آزمایش شده، در دنیای واقعی نیز اجرایی میشوند یا خیر. نظرات خود را در پلازا با ما به اشتراک بگذارید.