رندرهای جدیدی از گوشی سامسونگ گلکسی A10 افشا شد

رقیه رنجبری - انتشار: 9 اسفند 1397 12:00
مطالعه : 3 دقیقه
-

اخیرا تصاویر جدیدی از گوشی هوشمند سامسونگ گلکسی A10 به همراه قاب محافظتی آن منتشر شده است که نشان می‌دهد این گوشی تنها یک دوربین در پنل عقب خود خواهد داشت.

با وجود آنکه سامسونگ در نمایشگاه MWC 2019 از دو گوشی گلکسی A30 و گلکسی A50 رونمایی کرد، اما گویا فعلا قصد ندارد که گوشی هوشمند گلکسی A10 را معرفی کند. با این حال خوشبختانه به‌تازگی تصاویری از این گوشی و قاب محافظتی آن منتشر شده است که اطلاعات بیشتری از آن را در اختیار ما می‌گذارد.

Galaxy A10 / سامسونگ گلکسی A10

همان‌طور که در تصویر بالا مشاهده می‌کنید گلکسی A10 تنها یک دوربین در پنل عقب خود خواهد داشت و از یک بریدگی بالای نمایشگر بهره خواهد جست. این در حالی است که سامسونگ بلندگوی این گوشی را در پنل عقب و نزدیک به انتهای گوشه سمت چپ آن قرار داده است.

در مقابل باید عنوان کرد که گوشی هوشمند گلکسی A50 مجهز به یک دوربین سه‌گانه در پنل عقب خود است و گلکسی A30 نیز از یک دوربین دوگانه بهره می‌برد و از آنجا که هر دو گوشی، اندروید 9 پای را اجرا می‌کنند؛ بنابراین انتظار می‌رود که گلکسی A10 نیز از این سیستم عامل پشتیبانی کند.

Gallery image 1Gallery image 2
کلام آخر

اگر سایر اطلاعات مربوط به این گوشیاطلاعات مربوط به این گوشی که پیش‌تر منتشر شده بود، درست باشند باید گفت که گلکسی A10 مجهز به پردازنده اگزینوس 7884B خواهد بود و حداقل 3 گیگابایت رم و 32 گیگابایت حافظه داخلی خواهد داشت. همچنین انتظار می‌رود که نمایشگر این گوشی از نوع HD پلاس بوده و حدودا 6.2 اینچ بزرگی داشته باشد. این در حالی است که پیش‌تر اظهار شده بود این گوشی با یک باتری 4000 میلی‌آمپر ساعتی به بازار خواهد آمد. با این حال چنانچه تمایل دارید اطلاعات بیشتری از این گوشی به‌دست آورید، پیشنهاد می‌شود تا چند روز دیگر که قرار است این گوشی در کنار دو گوشی گلکسی A30 و گلکسی A50 در هند رونمایی شوند، اندکی صبر کنید. با ما در بخش نظرات پلازامگ همراه باشید.

منابع:
تگ ها:
دیدگاه های کاربران