Присоединяйтесь к 1win казино и наслаждайтесь азартными играми. Удобный вход, быстрая регистрация и множество бонусов ждут вас. Используйте промокоды для максимальных выигрышей. The Arabic word "سكس" (saks) is a transliteration of the English word "sex." It is derived from the way English pronunciation is adapted into Arabic script, reflecting modern linguistic borrowing. Bitpro Nexus Bitpro Nexus

بهترین بازی های اندروید و آیفون (هفته دوم خردادماه 98)

بازی موبایل The Gardens Between / بهترین بازی اندروید و آیفون
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

اگر به دنبال جدیدترین و بهترین بازی های اندروید و آیفون هستید تا آنها را روی گوشی خود نصب کنید و از انجام‌شان لذت ببرید، این مطلب را از دست ندهید.

بالاخره بعد از یک وقفه نسبتا طولانی برگشتیم تا باز هم به‌طور هفتگی و منظم، بهترین بازی های موبایل برای دو پلتفرم اندروید و iOS را برای‌تان معرفی کنیم. خبر خوب اینکه این هفته با دست پر آمده‌ایم و چند بازی درست و حسابی آورده‌ایم که انجام‌شان واقعا لذتبخش خواهد بود. طبق روال قبلی، برای هر بازی یک تریلر هم قرار می‌دهیم تا با روند گیم‌پلی و فضای کلی آن آشنا شوید. در انتها نیز می‌توانید لینک‌های دانلود بازی‌ها از فروشگاه‌های گوگل پلی (برای اندروید) و اپ استور (برای آیفون یا آیپد) را به همراه امتیازاتی که کاربران این فروشگاه‌ها به بازی داده‌اند، مشاهده کنید. بدون معطلی برویم سراغ بازی‌های این هفته.

عناوین این مطلب:

  • بهترین بازی های موبایل اندروید و آیفون هفته دوم خرداد ماه 98
    • Zombicide: Tactics & Shotguns
    • Jumpgrid
    • Magnibox
    • Tropico
    • Daggerhood
    • Distraint 2
    • Bombastic Brothers
  • بهترین بازی اندروید : Ordia
  • بهترین بازی آیفون : The Gardens Between

 


بهترین بازی های موبایل اندروید و آیفون هفته دوم خرداد ماه 98


Zombicide: Tactics & Shotguns

بازی موبایل Zombicide: Tactics & Shotguns

این روزها اینقدر در فیلم‌ها و بازی‌های مختلف زامبی می‌بینیم که دیگر ترسی از این موجودات بی‌مغز نداریم. یعنی اگر در زندگی واقعی هم با یک زامبی مواجه شویم احتمالا در اولین اقدام، چماقی چیزی پیدا می‌کنیم و کله‌اش را با خونسردی تمام می‌ترکانیم. بالاخره بعد از این همه تجربه سینمایی و گیمی، این یک مورد را خوب یاد گرفته‌ایم. حالا کاری به احمق بودن و کند بودن‌شان نداریم، اما زامبی‌ها وقتی دسته‌ جمعی حمله کنند واقعا موجودات خطرناکی هستند. اگر این حرف را قبول ندارید بهتر است بازی موبایل Zombicide: Tactics & Shotguns را تجربه کنید. در این بازی که از روی یک بازی رومیزی با همین نام ساخته شده (فکرش را بکنید از زامبی‌ها بازی رومیزی هم ساخته‌اند!) باید به‌صورت نوبتی با زامبی‌هایی که شهر را تصرف کرده‌اند مبارزه کنید. منظور از نوبتی این است که مثلا شما در یک نوبت به زامبی‌ها حمله می‌کنید و سپس منتظر حمله آنها می‌مانید و این روند تا آنجا ادامه پیدا می‌کند که یا شکست‌شان دهید و یا بمیرید.

وقتی در مراحل بازی پیش‌روی می‌کنید، غذا و سلاح به‌دست می‌آورید. غذا برای قوی‌تر شدن شخصیت‌های بازی است؛ یعنی باعث می‌شود آنها اصطلاحا لول-آپ شوند. سلاح‌ها نیز قابل ترکیب با یکدیگر هستند و می‌توان از آنها برای کشتن زامبی‌های قدرتمندتر استفاده کرد. هر چه در بازی جلوتر بروید، زامبی‌ها با تعداد بیشتری حمله می‌کنند و به همین خاطر ارتقای شخصیت‌ها و سلاح‌های آنها موضوع مهمی خواهد بود. راستی بازی داستان هم دارد، اما فقط در حد یک بازی موبایل زامبی‌محور؛ نه بیشتر.

بازی‌هایی که گیم‌پلی‌شان بر مبنای مبارزات نوبتی طراحی شده، روی پلتفرم موبایل بیشتر و بیشتر می‌شوند، اما تعداد کمی از آنها واقعا ارزش تجربه کردن را دارند. من خودم میانه خوبی با زامبی‌ها ندارم و در ضمن طرفدار گیم‌پلی نوبتی هم نیستم، اما Zombicide: Tactics & Shotguns آنقدر خوب است که با اطمینان می‌توانم بگویم به قیمت 4.99 دلاری‌اش می‌ارزد.

 

Jumpgrid

بازی آیفون Jumpgridیک جدول سه در سه را تصور کنید که امکان جابه‌جا شدن بین 9 نقطه را به شما می‌دهد. شما یک جسم هندسی، فضایی یا هر چیز دیگری که اسمش را می‌گذارید هستید و هدف اصلی‌تان این است که بدون برخورد کردن به موانعی که در محیط بازی در حرکتند، یک سری الماس را جمع‌آوری کنید و سپس از مرحله خارج شوید. این تعریف ساده‌ای از گیم‌پلی بازی موبایل Jumpgrid است؛ یک آرکید سریع و مناسب برای گوشی که به پایان رساندنش نیازمند سرعت‌ عمل بالا و اعصاب پولادین خواهد بود.

Jumpgrid را می‌توان یک بازی اکشن در مایه‌های Pac-Man یا همان «دانه‌خور» معروف نامید. شما می‌توانید با حرکت دادن و کشیدن انگشت خود روی صفحه لمسی، جسم تحت کنترل‌تان را بین خانه‌ها جا‌به‌جا کنید، تمام آیتم‌های موجود را جمع کرده و قبل از اینکه ببازید، از مرحله خارج شوید. باختن بخش پررنگی از گیم‌پلی Jumpgrid را تشکیل می‌دهد. قبل از شروع بازی باید بدانید که کار سختی در پیش دارید. دانستن همین موضوع خیلی کمک می‌کند که با ذهنیت درستی وارد بازی شوید و از شکست خوردن و تکرار پی‌درپی یک مرحله خسته نشوید.

با تمام این اوصاف، اگر از ناراحتی اعصاب رنج می‌برید یا سابقه پرتاب کردن گوشی به در و دیوار را دارید، می‌توانید بی‌خیال این بازی شوید؛ اما در نظر داشته باشید که سیستم کنترل Jumpgrid کاملا روان است و از همان ابتدا همه چیز را با حوصله یادتان می‌دهد. پس اگر کمی صبور باشید (و البته 2.99 دلار برای خرید بازی خرج کنید) ممکن است با یکی از بهترین بازی‌های موبایلی عمرتان مواجه شوید. به هر حال انتخاب با خودتان است.

 

Magnibox

بازی اندروبد و آیفون Magnibox

در بین بازی‌های پازلی، بعضا شاهد عناوین خلاقانه‌ای هستیم که بر اساس ایده‌های جالبی ساخته شده‌اند. Magnibox هم یکی از همین بازی‌هاست که در آن هدایت یک جعبه آهنربایی را به عهده دارید و باید در مراحل مختلف بازی، راه خروج را پیدا کنید و وارد مرحله بعدی شوید. این بازی سیستم کنترل ساده‌ای دارد و گیم‌پلی‌اش را بر اساس چند قانون ساده شکل داده است. در بازی چند نوع جعبه وجود دارد که هر کدام خواص خودشان را دارند. شما جذب جعبه‌هایی می‌شوید که با علامت مثبت مشخص شده‌اند و جعبه‌های منفی شما را دفع می‌کنند. برای حرکت دادن جعبه آهنربایی هم کافی است که انگشت‌تان را روی صفحه بکشید تا آن را به سمت چپ یا راست بغلتانید. سپس هر جا که لازم بود می‌توانید با ضربه زدن روی صفحه، خاصیت مغناطیسی جعبه را فعال کنید.

بازی در مجموع هشت دنیای مختلف دارد که هر کدام از این دنیاها شامل بیست مرحله می‌شوند. مراحل بازی در مجموع طراحی خوبی دارند و اگرچه گاهی تهی از نوآوری به نظر می‌رسند، اما هیچ‌گاه خسته‌کننده نمی‌شوند. Magnibox یک بازی پازلی خوش‌ساخت است که گیم‌پلی روان و مراحل سرراستی دارد و همین ویژگی برای موفقیت یک بازی موبایل کافی به‌نظر می‌رسد. این بازی با قیمت 4.49 دلار در گوگل پلی و 3.99 دلار در اپ استور عرضه شده است.

 

Tropico

بهترین بازی موبایل Tropicoگیمرهایی که با سبک شبیه‌ساز ساخت و ساز و مدیریت منابع آشنایی دارند، حتما مجموعه Tropico را که سال‌هاست برای کامپیوترهای شخصی و کنسول‌ها منتشر می‌شود، می‌شناسند. حالا کمپانی سازنده این عنوان، عدد 3 را از نام شماره سوم این مجموعه حذف کرده و آن را برای پلتفرم موبایل منتشر ساخته است. خوشبختانه تغییراتی که در بازی صورت گرفته‌اند، حداقلی هستند و فقط شامل تغییرات در بخش کنترل بازی می‌شوند که به خوبی با صفحات لمسی سازگار شده است. در قسمت پایین صفحه بازی یک نوار ابزار تعبیه شده که در واقع حکم میز کار شما را دارد و از آنجا می‌توانید به بخش‌های مختلف بازی دسترسی داشته باشید.

برای افرادی که مجموعه Tropico را اصلا نمی‌شناسند باید بگوییم که در بازی‌های این سری، شما در نقش رییس جمهور یک جزیره استوایی ظاهر می‌شوید و باید هدایت بخش‌های اقتصادی، عمرانی و سیاسی را به عهده بگیرید تا جزیره خود را به یک کشور پیشرفته و قدرتمند تبدیل کنید. در نسخه موبایلی Tropico نیز هدف اصلی شما همین است. در بخش داستانی بازی 15 جزیره مختلف وجود دارند که منتظر یک رهبر لایق مانند شما هستند. البته لازم به ذکر است که این بازی در اپ استور حدود 12 دلار قیمت دارد که این برای یک بازی موبایلی، قیمت نسبتا زیادی محسوب می‌شود.

با وجود آنکه سیستم کنترل Tropico به‌‌خوبی برای صفحات لمسی بهینه شده، اما باز هم پیشنهاد می‌کنیم که آن را روی دستگاه‌های بزرگ‌تر مانند تبلت امتحان کنید. راستی اگر شما هم مثل من برای اولین‌بار است که Tropico بازی می‌کنید، حتما بخش آموزشی پیشرفته که در ابتدای بازی قابل انتخاب است را با دقت دنبال کنید که همه چیز را یادتان می‌دهد.

 

Daggerhood

بازی موبایل DaggerhoodDaggerhood یک بازی موبایل پلتفرمر سخت است که مراحل آن تنها 30 ثانیه طول می‌شکند. این تعریف کوتاه یکی از بهترین بازی های موبایل چند وقت اخیر است. اما بگذارید کمی بیشتر درباره این بازی جذاب توضیح بدهم. هدف اصلی شما در Daggerhood این است که روی سکوهای مختلف بپرید، آیتم‌های مخصوص را جمع‌آوری کنید و سپس از در خروجی بیرون بروید و وارد مرحله بعدی شوید. همانطور که گفتم برای این کار تنها 30 ثانیه زمان دارید؛ بنابراین باید با انجام پرش‌های دقیق و استفاده از یک خنجر جادویی، هر مرحله را در سریع‌ترین زمان ممکن به اتمام برسانید. مکانیزم استفاده از خنجر به این صورت است که شما آن را به یک نقطه پرتاب می‌کنید و سپس شخصیت اصلی می‌تواند به آن نقطه تله‌پورت (به معنی جابه‌جایی آنی) شود.

این ایده خنجر جادویی خیلی به جذاب شدن بازی کمک کرده و باعث شده که موقعیت‌‌های جدیدی برای سکوبازی خلق شوند که نظیرشان را در بازی‌های دیگر این سبک ندیده‌ایم. تصور کنید که دو سکو با فاصله زیادی از یکدیگر قرار دارند و شما نمی‌توانید با پریدن به سکوی بعدی دست پیدا کنید. در این بین یک دشمن هم حضور دارد که با برخورد به آن بلافاصله می‌میرید. در این شرایط می‌توانید به سمت سکوی دور بپرید، سپس خنجر خود را به سمت دشمن پرتاب کرده و آن را نابود کنید و زمانی که خنجر در امتداد حرکتش به سکوی مورد نظر رسید، بلافاصله تله‌پورت انجام دهید. البته این فقط یک مثال ساده از سکوبازی‌های خلاقانه‌ای است که می‌توانید در Daggerhood تجربه کنید و این فقط نیمی از جذابیت بازی را تشکیل می‌دهد.

چیزی که ارزش تجربه Daggerhood را دو چندان می‌کند طراحی مراحل بی‌نظیر آن است. بازی در هر کدام از پنج دنیای خود، یک مکانیک جدید برای گیم‌پلی معرفی می‌کند و سپس مرحله به مرحله، روی روش‌های مختلف استفاده از آن مکانیک متمرکز می‌شود. مثلا در ابتدای دنیای دوم بازی، شما با قارچ‌ها آشنا می‌شوید که با پریدن روی آنها می‌توانید پرش بلندتری داشته باشید. مراحل اولیه دنیای دوم از این مکانیک به سادگی استفاده می‌کنند و از شما می‌خواهند که روی فلان قارچ بپرید تا بتوانید از روی میخ‌ها عبور کنید. اما وقتی به مراحل بعدی می‌رسید سناریو پیچیده‌تر می‌شود؛ برای مثال باید روی یک قارچ بپرید تا در موقعیت بهتری برای پرتاب خنجر قرار بگیرید و بتوانید تله‌پورت انجام دهید. این موضوع نشان می‌دهد که سازندگان بازی به الگوهای کلاسیک طراحی مرحله در بازی‌های ویدیویی آشنا بوده‌اند. در مجموع اگر دلتان یک پلتفرمر درست و حسابی و چالش‌برانگیز می‌خواهد که مخصوص بازی کردن روی موبایل باشد، Daggerhood را از دست ندهید. قیمت این بازی 2.99 دلار است.

 

Distraint 2

بازی موبایل Distraint 2وقتی صحبت از بازی‌های ترسناک می‌شود، معمولا به یاد صحنه‌هایی می‌افتیم که یک موجود چندش‌آور و کریه، با چهره‌ای خون‌آلود ناگهان جلوی دوربین ظاهر می‌شود و از ترس به هوا می‌پریم. این سکانس‌ها بارها و بارها در فیلم‌ها و بازی‌های مختلف برای ترساندن مخاطبان مورد استفاده قرار گرفته‌اند، اما آیا این ترس‌های لحظه‌ای، می‌توانند تاثیر عمیقی بگذارند؟‌ بعضی‌ها معتقدند که وحشت زمانی تاثیرگذارتر است که ناشی از اتمسفر باشد. وقتی فضاسازی‌ها، استفاده از رنگ‌ها و موسیقی به شکل درستی انجام بگیرد، نتیجه کار یک اثر ترسناک است که تا مدت‌ها در ذهن مخاطب باقی می‌ماند و او را می‌ترساند؛ درست مثل بازی Distraint 2 که به تازگی منتشر شده است.

این بازی موبایل ترسناک در سبک ماجراجویی منتشر شده و این یعنی حل معما در بازی حرف اول را می‌زند. باید در محیط‌ها به دنبال اشیاء به‌دردبخور بگردید و سپس آنها را در جاهای مناسب مورد استفاده قرار دهید تا مثلا یک در را باز یا ماشین لباس‌شویی را روشن کنید. کنترل بازی هم بسیار ساده است؛ در قسمت پایین صفحه چند دکمه وجود دارد که کارکرد هر کدام از آنها تقریبا مشخص است. از کلیدهای چپ و راست برای حرکت دادن شخصیت اصلی استفاده می‌شود،‌ بالا و پایین کار جابه‌جایی بین آیتم‌های مختلف را انجام می‌دهند و سه دکمه دیگر هم هستند که یکی برای تعامل با اشیاء و محیط، دیگری برای دویدن و آخری برای دسترسی سریع به آیتم‌ها طراحی شده‌اند.

بازی تقریبا سرراست است و تنها چیزی که باعث می‌شود تا Distraint 2 از سطح یک بازی معمولی فراتر برود، طراحی خوب معماها و همچنین اتمسفر وحشت‌زای آن است. در تمام لحظات بازی حس تعقیب شدن توسط یک موجود ناشناخته را دارید و همیشه در حال فرار یا مخفی شدن هستید. پیشنهاد می‌کنم Distraint 2 را شب‌ها قبل از خواب، با هندزفری و صدای بلند و در اتاق تاریک تجربه کنید؛ تنها بدی‌اش این است که احتمالا خواب از سرتان می‌پرد و صبح دیرتر سر محل کار یا تحصیل‌ حاضر می‌شوید! این بازی در فروشگاه‌های گوگل پلی و اپ استور به‌ترتیب 3.99 دلار و 2.99 دلار قیمت دارد.

 

Bombastic Brothers

بازی موبایل Bombastic Brothersاگر بازی‌های قدیمی Metal Slug را تجربه کرده‌اید و با آنها خاطره دارید، احتمالا از Bombastic Brothers هم خوشتان می‌آید. این بازی اکشن تیراندازی، دقیقا همان مکانیک‌های اصلی مجموعه متال اسلاگ را قرض گرفته و چند المان امروزی به آنها اضافه کرده تا یک تجربه جذاب و نوستالژیک را ارائه کند.

بازی ترکیبی از شوتر و پلتفرمر است که در آن باید به در و دیوار شلیک کنید و حواستان باشد که مورد هدف قرار نگیرید. در Bombastic Brothers می‌توانید شخصیت‌های مختلفی را انتخاب و با آنها بازی کنید. هر چه جلوتر می‌روید، شخصیت‌های جدیدی هم به لیست مبارزان شما اضافه می‌شوند که هر کدام ویژگی‌ها و توانایی‌های مخصوص خودشان را دارند. همچنین می‌توانید حالت‌های مختلفی را تجربه کنید. در حالت داستانی، مراحل را پشت سر می‌گذارید و با باس‌های غول‌پیکر مبارزه می‌کنید؛ در بخش چالش‌های روزانه می‌توانید با انبوه دشمنان که طی چندین موج به شما حمله می‌کنند بجنگید؛ حتی حالت بازیکن علیه بازیکن یا همان PvP هم وجود دارد که در آن دو تیم سه‌نفره مقابل هم قرار می‌گیرند، اما شما کنترل کامل روی مبارزات این بخش نخواهید داشت و فقط می‌توانید نظاره‌گر باشید. در واقع بازی به‌صورت خودکار و بر اساس قدرت‌های اعضای هر تیم، برنده را مشخص می‌کند.

روی هم رفته Bombastic Brothers از تمام ظرفیت‌هایش برای تبدیل شدن به یک بازی شاهکار استفاده نکرده است، اما اگر به شوترهای شلوغ و اکشن‌های دیوانه‌وار علاقه‌مند هستید، می‌توانید به سراغ این بازی رایگان بروید.

 


بهترین بازی اندروید : Ordia


بهترین بازی اندروید Ordiaبه نظر من، در دورانی که تقریبا هیچ ایده بکر و دست‌نخورده‌ای برای ساخت یک بازی باقی نمانده، آن بازی‌هایی موفق می‌شوند که از ترکیب همین ایده‌های موجود، یک تجربه متفاوت خلق کنند. بستنی وانیلی، کارامل، شکلات و شاه توت، مزه‌های تازه‌ای ندارند، اما هنر یک کافه‌دار حرفه‌ای آن است که ترکیب درستی از این‌ها را با تزیینی متفاوت روی میزتان بگذارد. حالا اسمش هرچه باشد مهم نیست؛ شما فقط برای طعم منحصربه‌فرد همین معجون است که همیشه به آن کافه می‌روید.

Ordia دقیقا چنین چیزی است؛ یک سکوبازی که به صورت عمودی اتفاق می‌افتد و در آن باید یک موجود زنده را هدایت کنید تا از نقطه‌‌ای به نقطه دیگر صعود کند. این کار از طریق مکانیزمی شبیه بازی‌های Angry Birds انجام می‌شود، منتها به شکلی جذاب‌تر و خوشمزه‌تر! گرافیک رنگارنگ بازی هیچ نقصی ندارد و انیمیشن‌های نرم و روان، لذت پرش به نقطه‌ها را چند برابر می‌کنند. هر چه جلوتر می‌روید، بازی چالش‌های مختلفی را برای‌تان رو می‌کند؛ مثلا می‌خواهد تا آیتم‌های مشخصی را جمع‌آوری کنید یا در زمان معین، مرحله را به اتمام برسانید؛ اما هیچ کدام از این چالش‌ها اجباری نیستند و شما برای انجام دادن‌شان حق انتخاب دارید.

راستش همیشه ایراد گرفتن از یک اثر، چه فیلم و چه بازی، کار راحت‌تری است. وقتی بخواهید دیگران را مجاب کنید که مثلا فلان بازی فوق‌العاده است و حتما باید تجربه‌اش کنید، یک جورهایی ورّاج و ناامیدکننده به نظر می‌رسید. شاید به خاطر آثار منفی تبلیغاتی است که دنیای اطراف ما را پر کرده‌اند و باعث شده‌اند که نسبت به هر تعریف و تمجیدی از یک محصول جبهه بگیریم. می‌خواهم بگویم Ordia خیلی خوب‌تر از چیزی است که بتوانم با کلمات توصیفش کنم. اصلا لیاقت این بازی بسیار بیشتر از آن است که تبلیغ و تعریفش را بکنم. اگر به دنبال یک سرگرمی موبایلی باکیفیت و یکی از بهترین بازی های اندروید و آیفون هستید تا در فرصت‌های کوتاه زندگی شلوغ امروز، حس شادی ناب را به رگ‌هایتان تزریق کند، به خودتان لطف کنید و با پرداخت 3.99 دلار Ordia را روی موبایل‌تان داشته باشید.

 


بهترین بازی آیفون : The Gardens Between


بهترین بازی آیفون The Gardens Betweenموقع بازی کردن The Gardens Between زمان متوقف می‌شود. منظورم ویژگی دستکاری زمان که در گیم‌پلی این عنوان به خوبی از آن استفاده شده نیست؛ می‌خواهم بگویم وقتی The Gardens Between بازی می‌کنید، متوجه گذشت زمان نمی‌شوید. توضیح دادن درباره این بازی کار سختی است. ماجرا از داخل یک کلبه درختی آغاز می‌شود؛ جایی که یک دختر و پسر کوچک برای خیس نشدن از باران پناه گرفته‌اند. سپس رعد و برق می‌زند و یک جسم درخشان روی زمین ظاهر می‌شود که با لمس کردنش، دختر و پسر به شکل ناگهانی وارد یک جزیره عجیب و غریب می‌شوند که بخش‌های مختلف آن با اشیاء و وسیله‌هایی که در زندگی روزمره با آنها سروکار داریم پر شده است. اما قسمت عجیب‌تر ماجرا مربوط به زمان است؛ وقتی شما شخصیت‌هایتان را در این جزیره به سمت جلو حرکت می‌دهید، زمان به پیش می‌رود، و  وقتی آنها را به عقب می‌برید، زمان هم به عقب برمی‌گردد. در واقع زمان با حرکت کردن شخصیت‌ها رابطه مستقیم دارد و شما باید از همین ویژگی برای حل کردن معماها و رسیدن به بالای جزیره استفاده کنید.

در The Gardens Between تعداد زیادی از این جزیره‌ها وجود دارند که هر کدام زیباتر و جذاب‌تر از قبلی هستند و با جزییات تمام، به تصویر کشیده شده‌اند. جدا از جلوه‌های تصویری بازی که در نوع خود و برای یک بازی موبایلی واقعا شاهکار به حساب می‌آیند، باید به موسیقی تاثیرگذار The Gardens Between هم اشاره کنیم که هر چه بیشتر آن را گوش می‌دهید، شنیدنی‌تر می‌شود.

راجع به طراحی استادانه مراحل و معماهای The Gardens Between می‌توانم ساعت‌ها حرف بزنم و بنویسم، اما واقعا خودتان باید این بازی 4.99 دلاری را امتحان کنید و شگفتی‌های دنیایش را از نزدیک ببینید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران1 دیدگاه
avatar
Best free android game
.
21 شهریور 1398، 10:47
پاسخ
0
0
Great Read! One of the best free Android games is Rise in Love. Try it today, you will love it!
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402