Присоединяйтесь к 1win казино и наслаждайтесь азартными играми. Удобный вход, быстрая регистрация и множество бонусов ждут вас. Используйте промокоды для максимальных выигрышей. The Arabic word "سكس" (saks) is a transliteration of the English word "sex." It is derived from the way English pronunciation is adapted into Arabic script, reflecting modern linguistic borrowing. Bitpro Nexus Bitpro Nexus Мега ссылка Мега ссылка Мега даркнет Мега даркнет Мега зеркало онион Мега зеркало онион.

تفاوت هارد HDD و SSD در چیست؟

hdd hard drive/ هارد HDD یا حافظه HDD /
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

در این مقاله قرار است مزایا و معایب حافظه SSD و هارد دیسک درایو قدیمی یعنی هارد HDD را معرفی کنیم تا بتوانیم راهنمایی را ارائه دهیم که افراد بتوانند با دید بازتری در زمان خرید تصمیم‌گیری کنند.

امروزه در دنیای کامپیوتر رومیزی و یا لپ‌تاپ‌ها، رسانه ذخیره‌سازی که وظیفه در برداشتن اطلاعاتی همچون فایل‌های مختلف، تصاویر، ویدیوها، بازی‌ها و … را بر عهده دارد با نام دیسک سخت و یا هارد دیسک شناخته می‌شود. اینکه هارد دیسک‌ها از کجا آمده‌اند در مجال بحث ما نمی‌گنجد و در ادامه قصد داریم دو نوع هارد دیسک در داخل کامپیوتر یعنی هارد HDD و حافظه SSD را با هم مقایسه کنیم و از هرکدام تعریفی ارائه دهیم و بررسی می‌کنیم کدام نسبت به دیگری ارجحیت دارد. هارد اکسترنال هم نوعی از هارد دیسک است که قابل حمل بوده و یک دستگاه جانبی ذخیره‌سازی نیز محسوب می‌شود. در اینجا می‌توانید اطلاعاتی درباره این نوع از هاردها بدست آوردید.

SSD vs HDD/ تفاوت حافظه SSD با هارد HDD یا حافظه HDD /

اگر به‌عنوان یک کاربر کامپیوتر بخواهید کامپیوتر خود را آپدیت کنید و یا لپ تاپ و کامپیوتر جدیدی خریداری کنید، در مرحله جستجو برای سیستم جدید حتما سیستم‌های زیادی را با مشخصات متنوعی همچون برخورداری از هارد SSD و یا HDD مشاهده خواهید کرد. اما اینکه کدام یک از این سیستم‌ها با هاردهای یاد شده برای شما مناسب است، سوالی است که ادامه این مقاله به آن می‌پردازد. در ادامه با مطالب زیر شما را همراهی خواهیم کرد.

همچنین بخوانید :
آنچه در این مقاله می‌خوانید:

  • هارد دیسک چیست؟
  • هارد HDD چیست؟
  • حافظه SSD چیست؟
    • انواع حافظه اس اس دی
  • جدول مقایسه تفاوت حافظه SSD و حافظه HDD
  • تفاوت حافظه HDD و SSD در چیست؟
    • تفاوت حافظه HDD و SSD: قیمت
    • تفاوت هارد HDD و SSD: ظرفیت
    • تفاوت هارد HDD و SSD: سرعت
      • سرعت حافظه HDD
      • سرعت حافظه SSD
  • بررسی تفاوت حافظه SSD و HDD از جنبه‌های دیگر

 


هارد دیسک چیست؟


هارد دیسک یک رسانه ذخیره سازی در کامپیوتر و لپ تاپ و سایر دستگاه‌های قابل حمل است. حالا که متوجه شده‌اید هارد دیسک چیست، خوب است بدانید که هارد دیسک انواعی مانند SSD و HDD دارد که هر کدام نوعی از رسانه ذخیره‎سازی در سیستم‌های کامپیوتری یاد شده محسوب می‌شوند. اگر شما یک کامپیوتر رومیزی داشته باشید می‌توانید هر کدام را که بخواهید بر روی سیستم کامپیوتری خود نصب کنید. اما در غیر این صورت زمانی که قرار باشد یکی از بهترین‌ها را انتخاب کنید، باید مواردی را با توجه به نیازهای خود در نظر بگیرید. درواقع امروزه سیستم های کامپیوتری در بازار وجود دارند که دارای هارد SSD و یا HDD هستند. حالا اینکه کدام یک بهتر است، موضوعی است که در ادامه می‌توانید پاسخ آن را بیابید.

hdd hard drive/ هارد HDD یا حافظه HDD /

 


هارد دیسک درایو یا هارد HDD چیست؟


عبارت HDD مخفف عبارت «Hard Disk Drive» یا درواقع هارد دیسک درایو سخت است که به هارد دیسک سنتی اشاره دارد. درواقع اگر شما صاحب یک کامپیوتر رومیزی باشید، احتمال اینکه این کامپیوتر دارای هارد HDD باشد زیاد است. درواقع حافظه HDD محلی برای ذخیره سیستم عامل، فایل‌ها و پوشه‌های شما است. به طور کلی باید بگوییم که هارد دیسک از یک صفحه دایره‌ای شکل تشکیل شده است که با کمک یک هد خواندن و نوشتن، اطلاعات از روی آن خوانده می‌شود و یا بر روی آن نوشته خواهد شد.

hdd hard drive/ هارد HDD یا حافظه HDD /

 

حالا هرچه دیسک که محل ذخیره اطلاعات است سریع‌تر بچرخد، عملیاتی که به آن محول شده است سریع‌تر خواهد بود. درنتیجه می‌تواند بر روی سرعت پاسخگویی در انجام کارهای مختلف نیز تأثیرگذار باشد. درواقع نتیجه این عمل را می‌توانیم در کارهایی که سیستم عامل انجام می‌دهد و یا مدت زمانی که به نصب یک برنامه اختصاص می‌یابد مشاهده کنیم.

گفتنی است که هارد دیسک‌های قدیمی از پورت IDE برای اتصال به مادربورد کامپیوترهای شخصی استفاده می‌کنند. اما این در حالی است که اکثر هارد دیسک‌های مدرن دارای اتصال SATA هستند. آخرین نسخه SATA نیز اتصال SATA III است که می‌توان آن را در مادربوردهای مدرن مشاهده کرد که حداکثر سرعت ممکن خواندن و نوشتن اطلاعات را بر روی حافظه HDD به ارمغان می‌آورند.

ی


حافظه SSD چیست؟


هارد اس اس دی تکنولوژی جدیدی در زمینه ذخیره سازی اطلاعات کامپیوتری است که می‌توان نمونه آن را در لپ تاپ های مدرن امروزی مشاهده کرد. درواقع اگر شما صاحب یک لپ تاپ مدرن امروزی باشید، باید بگوییم که احتمالا این لپ تاپ از یک هارد اس اس دی استفاده می‌کند. حافظه SSD مخفف عبارت (Solid State Drive) است. همان‌طور که از اسم این نوع حافظه مشخص است، هارد SSD هیچ بخش متحرکی ندارد و در وعوض کار بخش متحرک را حافظه NAND انجام خواهد داد. با این حساب می‌تواند با سرعت بالاتری کارهایی مانند بوت شدن سیسم عامل را انجام دهد.

SSD Hard/ حافظه SSD/

حالا هرچه ظرفیت NAND بیشتر باشد به این معنی است که حافظه SSD می‌تواند اطلاعات بیشتری را ذخیره کند. تکنولوژی‌های جدید بکار رفته در حافظه NAND اجازه می‌دهند تا حافظه های SSD بتوانند ظرفیت بالاتری به مانند هارد دیسک‌های سنتی نیز داشته باشند. در اینجا می‌توانید با یکی از تولیدکنندگان این نوع از حافظه‌ها و انواع دیگر سخت افزار مربوط به کامیپوتر یعنی برند مطرح ای دیتا بیشتر آشنا شوید. همچنین در ویدیوی پایین هم مراحل تولید هارد اس اس دی ای دیتا نشان داده شده است.

 

انواع حافظه اس اس دی

بسیاری از حافظه های SSD از درگاه SATA III نیز برای اتصال استفاده می‌کنند. این بدین معنی خواهد بود که به راحتی نیز می‌توانند جایگزین هارد دیسک‌های سنتی شوند. خوب است بدانید که حداکثر نرخ ذخیره‌سازی اطلاعات توسط درگاه SATA III معادل 600 مگابایت در ثانیه است. حالا باید این را هم در نظر بگیرید که خود حافظه یا هارد SSD سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات را با تکنولوژی که اشاره شد، سریع‌تر می‌کند.

گفتنی است که اتصال SATA III سرعت بالاتری را برای ذخیره اطلاعات به ارمغان می‌آورد اما این در حالی است که کارایی حافظه SSD با اتصال یاد شده می‌تواند کاهش یابد. برای جلوگیری از این وضعیت نیز ما امروزه شاهد اتصال PCIe در انواع حافظه اس اس دی هستیم. درواقع این نوع از درایوها با اتصال PCIe می‌توانند سرعت بالاتری داشته باشند. اتصال PCIe براساس مسیرهایی که Lane نام دارند، کار می‌کند. خوب است بدانید از این اتصالات برای اتصال کارت گرافیک و کارت شبکه و … نیز در کامپیوترهای امروزی استفاده می‌شود.

SSD Hard/ حافظه SSD/

همچنین یکی دیگر از اتصالات متداول انواع حافظه اس اس دی، هارد SSD اتصال M.2 است. اگر لپ تاپ شما از حافظه SSD استفاده می‌کند به احتمال زیاد از اتصال M.2 برخوردار است. همچنین این در حالی است که اکثر کامپیوترهای رومیزی دارای مادربوردهایی با درگاه M.2 هستند. گفتنی است که این نوع از انواع حافظه اس اس دی از دیگر حافظه‌های SSD با درگاه PCIe کوچکتر هستند. این بدین معنی خواهد بود که شما می‌توانید آنها را به راحتی بدون اینکه به دیگر اجزا کاری داشته باشید، نصب کنید. همچنین خوب است در مورد هارد SSD این نکته را هم بدانید که NVMe جدیدترین فناوری موجود در زمینه حافظه SSD است که سرعت بی‌نظیری را در خواندن ونوشتن داده‌ها ارائه می‌دهد.

 


جدول مقایسه تفاوت حافظه SSD و حافظه HDD


حالا پیش از آنکه عمیق‌تر به بررسی تفاوت‌های درایوهای یاد شده بپردازیم می‌توانیم تفاوت‌های کلی دو درایو یاد شده را در جدول زیر که ویژگی‌های اصلی هر کدام از حافظه‌های SSD و HDD بیان شده، مشاهده کنیم.

ویژگی‌هاحافظه SSDحافظه HDD
انرژی مصرفی / طول عمر باتریانرژی کمی مصرف می‌کند، به طور میانگین میزان مصرف انرژی آن 2 تا 3 وات به ازای کار بیش از 30 دقیقه است. تیکمصرف انرژی در این حافظه بیشتر است. به طور میانگین میزان مصرف انرژی آن 6 تا 7 وات است و باتری بیشتری مصرف خواهد کرد.
قیمتگران است. به ازای هر گیگابایت کاربر باید 0.20$ بپردازد. نسخه پایه آن نیز یک ترابایتی است.ارزان‌تر است. به ازای هر گیگابایت کاربر باید 0.030$ بپردازد. به طوری که خرید نسخه 4 ترابایتی آن نیز بسیار ارزان خواهد بود. 
ظرفیتبه طور کلی بیش از 1 ترابایت در نوت بوک ظرفیت ندارد و برای کامپیوترهای رومیزی حداکثر تا ظرفیت 4 ترابایت تولید می‌شود.به طور کلی بیش از 500 گیگابایت ظرفیت آن آغاز می‌شود و در نوت بوک‌ها شاهد ظرفیت 2 ترابایتی آن نیز هستیم. برای کامپیوترهای رومیزی نیز حداکثر تا ظرفیت 10 ترابایت تولید می‌شود. تیک
زمان لود سیستم عاملبه طور میانگین حدود 10 تا 13 ثانیهبه طور میانگین حدود 30 تا 40 ثانیه
نویز و سروصدابخش حرکتی وجود ندارد و درنتیجه سروصدایی نیز از آن تولید نخواهد شد.تیکصدای چرخش دیسک به واسطه باز شدن یک فایل و یا نوشتن در آن ممکن است شنیده شود.
لرزشلرزشی تولید نمی‌شود، چون بخش حرکتی وجود ندارد.بخش حرکتی و چرخش دیسک گاهی اوقات می‌تواند منجر به لرزش‌هایی هرچند حفیف شود.
تولید گرمامصرف انرژی کمتری و عدم وجود بخش حرکتی باعث تولید انرژی کمتری خواهد شد.تیکگرمای تولید شده حافظه HDD به دلیل مصرف انرژی بیشتر، از حافظه SSD بیشتر است.
نرخ خراب شدنخراب شدن پس از 2 میلیون ساعت کارخراب شدن پس از 1.5 میلیون ساعت کار
نرخ خواندن / نوشتن اطلاعاتبه طور عمومی بالای 200 مگابایت در ثانیه و حداکثر تا 550 مگابایت در ثانیه خواهد بود.تیکبه طور میانگین بین 50 تا 120 مگابایت در ثانیه خواهد بود.
رمز نگاریرمز نگاری Full Disk Encryption در برخی از مدل‌ها پشتیبانی می‌شود.رمز نگاری Full Disk Encryption در برخی از مدل‌ها پشتیبانی می‌شود.
سرعت باز کردن فایل30 درصد از حافظه HDD سریع‌تر خواهد بود.تیککندتر از هارد SSD است.
تأثیرات مغناطیسییک حافظه SSD در برابر هر نوع اثرات مغناطیسی ایمن است.اثرات مغناطیسی ممکن است باعث پاک شدن داده‌ها از آن شوند.

 


تفاوت حافظه HDD و  SSD در چیست؟


خوب است بدانید که انواع هارد دیسک درایو یعنی درایو HDD و SSD را می‌توان از جنبه‌های مختلف همچون، قیمت، ظرفیت و اندازه مورد بررسی قرار داد. درواقع اولین و مهم‌ترین موردی که در زمینه خرید یک کامپیوتر یا درایو ذخیره‌سازی ممکن است به آن توجه شود قیمت است که ما در ادامه علاوه بر تفاوت قیمت حافظه HDD و SSD، تقاوت این دو حافظه را از دیگر جنبه‌ها مورد بررسی قرار خواهیم داد.

SSD vs HDD/ تفاوت حافظه SSD با هارد HDD یا حافظه HDD /

 

تفاوت حافظه HDD و SSD: قیمت

خب همان‌طور که ممکن است تاکنون متوجه شده باشید، قیمت حافظه های SSD از قیمت هارد درایو های سنتی گران‌تر است. این در حالی است که SSD نیز انواع مختلفی دارد که مدل‌های جدیدتر گران‌تر از سایر حافظه های SSD خواهند بود. درواقع خوب است بدانید هارد SSD با درگاه SATA III ارزان‌تر از انواع SSD هستند که از درگاه‌های جدیدتر یعنی M.2 یا PCIe پشتیبانی می‌کنند. این در حالی است که هارد SSD با درگاه SATA III از هارد دیسک‌های سنتی یعنی حافظه HDD زیاد گران‌تر نیستند و تنها مدل‌های جدید که از فناوری‌های به روزتری استفاده می‌کنند، گران‌تر هستند.

با این حال اگر می‌خواهید با پرداخت هزینه‌ای قابل قبول از ظرفیت بالای یک رسانه ذخیره‌سازی برخوردار باشید، خرید یک حافظه HDD به شما توصیه می‌شود. چراکه در حال حاضر این نوع از حافظه‌ها در عین حال که ظرفیت خوبی دارند، قیمت مناسب‌تر و مقرون‌به صرفه‌تر نیز دارند.

hdd hard drive/ هارد HDD یا حافظه HDD /

 

تفاوت هارد HDD و SSD: ظرفیت

امروزه حافظه‌های HDD که برای کامپیوترهای تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرند معمولاً ظرفیتی معادل 40 گیگابایت تا 12 ترابایت دارند. در حالی که گاهی شاهد ظرفیت‌های بیشتری نیز در سیستم‌های کامپیوتری ویژه هستیم. این روزها داشتن یک هارد درایو 2 گیگابایتی قیمت مقرون‌به‌صرفه‌ای برای کاربران عادی دارد که البته فضای زیادی را نیز برای ذخیره داده‌ها در اختیاران کاربران قرار خواهد داد. همچنین خوب است بدانید هارد درایوهای 8 تا 12 ترابایتی امروزه در سرورهای شبکه و دستگاه‌های قدرتمندی که برای ذخیره سازی نسخه‌های پشتیبان مانند NAS در نظر گرفته شده‌اند، مورد استفاده قرار می‌گیرند.

به طور کلی توصیه می‌شود که از چند هارد کوچک‌تر برای ذخیره داده‌ها استفاده شود تا اینکه بخواهید از یک هارد با ظرفیت بالا استفاده کنید. دلیلش هم این است که اگر درایو به هر دلیلی خراب شود، شما ضرر بیشتری می‌کنید و داده‌ها و اطلاعات بیشتری را از دست خواهید داد. به همین دلیل اگر داده‌های خود را در درایوهای مختلف داشته باشید با خراب شدن یک هارد درایو اطلاعات کمتری را از دست خواهید داد.

بنابراین هارد HDD برای ذخیره و نگهداری داده‌ها و فایل‌های پرحجم مانند فیلم، عکس و بازی ها می‌توانند انتخاب مناسبی باشند. این در حالی است که در گذشته حافظه SSD از طرفیت چندان بالایی برخوردار نبوده است. اما به لطف پیشرفت تکنولوژی در حافظه‌های SSD شاهد ظرفیت بالای آنها تا اندازه ترابایت هستیم. بنابراین مشخص است که چنین حافظه‌های سریعی با این ظرفیت از قیمت بالاتری برخوردار باشند.

با این حال ایده خوبی است که از یک حافظه SSD کم ظرفیت 160 یا 256 گیگابایتی برای کارهایی همچون لود شدن سیستم عامل و … استفاده کرد و برای حجم زیاد داده‌ها از حافظه‌های HDD کمک گرفت.

SSD vs HDD/ تفاوت حافظه SSD با هارد HDD یا حافظه HDD /

 

تفاوت هارد HDD و SSD: سرعت

در مقایسه و تفاوت حافظه SSD و HDD سرعت موردی است که بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. درواقع می‌توان تفاوت اصلی را در این مورد مشاهده کرد. همان‌طور که پیش از این نیز اشاره کرده بودیم حافظه SSD از سرعت بالایی در ذخیره‌سازی و لود اطلاعات برخوردار است.

 

سرعت حافظه HDD

در مورد حافظه HDD باید بگوییم از آنجایی که خواندن داده‌ها از آن و نوشتن اطلاعات روی آن ازطریق چرخش دیسک صورت می‌گیرد، درنتیجه سرعت درایو به نرخ چرخش دیسک در دقیقه یا RPM بستگی خواهد داشت. درواقع هرچه این مقدار در هارد درایو سنتی بیشتر باشد می‌توانیم بگوییم که حافظه سرعت بالاتری دارد. این در حالی است که بسیاری از هارد درایوهای قدیمی مقرون به صرفه سرعتی معادل 5400 دور در دقیقه دارند که این میزان نشانگر کندترین هاردهای امروزی هستند. این در حالی است که سریع‌ترین هاردهای امروزی سرعتشان معادل 7,200 دور در دقیقه است.

hdd hard drive/ هارد HDD یا حافظه HDD /

همچنین این مقدار می‌تواند در هاردهای امروزی به 10 هزار دور در دقیقه و حتی بالاتر هم برسد که البته قیمت گرانتری نیز خواهند داشت. این در حالی است که تفاوت حافظه HDD و حافظه SSD براساس نرخ و یا میزان مگابایت در ثانیه در نوشتن و خواندن اطلاعات سنجیده می‌شود. علاوه بر سرعت چرخش دیسک در هاردهای قدیمی، موضوع دیگری نیز بر روی سرعت آن نقش دارد و آن هم نوع اتصال و درگاهی است که حافظه HDD از آن استفاده می‌کند. درواقع یک هارد درایو سنتی با اتصال SATA III سرعتی معادل 5400 دور در دقیقه که معادل نرخ مبادله اطلاعات حدود 100 مگایابت در ثانیه است را به ارمغان می‌آورد. این در حالی است که در نسخه‌های سریع‌تر یعنی با 7200 دور در دقیقه، شاهد نرخ خواندن و نوشتن اطلاعات معادل 150 مگابایت در ثانیه خواهیم بود.

 

سرعت حافظه SSD

از آنجایی که هیچ بخش حرکتی در هارد اس اس دی مشاهده نمی‌شود، سرعت آن نیز به نرخ تعداد دور در دقیقه یا RPM بستگی ندارد. بلکه فناوری بکار رفته و پشتیبانی از اتصال مورد نظر در سرعت آن تعیین کننده خواهد بود. خوب است بدانید یک حافظه SSD با اتصال SATA III می‌تواند با سرعت 550 مگابایت در ثانیه اطلاعات را از دیسک بخواند و یا سرعت 520 مگابایت در ثانیه اطلاعات را بر روی حافظه بنویسد که با توجه به تکنولوژی‌های امروزی و پیشرفت آن در زمینه رسانه ذخیره سازی این میزان حداکثر به 600 مگابایت در ثانیه نیز می‌رسد.

ssd with sata III/ حافظه SSD با درگاه SATA III

با این حال حتی در اتصال SATA III که کاهش سرعت را در SSD باعث می‌شود می‌توانیم شاهد نرخ انتقال اطلاعات معادل 4 برابر سریع‌تر نسبت به حافظه HDD باشیم. با این حال در صورت استفاده از اتصالات بهینه‌تر کاربران شاهد سرعت به مراتب بالاتری نیز در مقایسه با سرعت حافظه HDD خواهند بود. در این راستا خوب است بدانید سرعت حافظه SSD با اتصال PCIe یا M.2 چیزی در حدود 1.2 تا 1.4 گیگابایت در ثانیه  است. همچنین در برخی از انواع این نوع از درایوها کاربران حتی می‌توانند شاهد انتقال اطلاعات به میزان 2.2 گیگابایت در ثانیه نیز باشند. بنابراین اگر به دنبال سرعت ذخیره سازی و کارایی بیشتری هستید، حافظه SSD از گزینه‌های قابل پیشنهاد است.

ssd-with-pcie// حافظه SSD با درگاه PCIe

 


بررسی تفاوت حافظه SSD و HDD از جنبه‌های دیگر


همچنین بخوانید :

علاوه بر مواردی که در بالا بیان شد، مسائل دیگری هم هستند که در زمان خرید یک هارد دیسک باید در نظر گرفته شود. خوب است بدانید از آنجایی که حافظه اس اس دی دارای هیچ قسمت متحرکی نیست، از استحکام بیشتری نیز برخوردار خواهد بود و این موضوع باعث خواهد شد تا این نوع حافظه برای دستگاه‌های قابل حمل همچون لپ‌تاپ و موبایل انتخاب مناسب‌تری باشد.

همچنین هارد SSD انرژی کمتری نسبت به هارد یا حافظه HDD مصرف خواهد کرد. این بدان معنا است که می‌تواند انرژی باتری لپ تاپ را برای مدت زمان بیشتری حفظ کند و باتری بتواند زمان طولانی‌تری دستگاه را روشن نگه دارد. هرچند این موضوع به نوع حافظه SSD که استفاده می‌کنید بستگی خواهد داشت، ولی اکثر حافظه‌های SSD امروزی این مورد را رعایت می‌کنند.

hdd hard drive/ هارد HDD یا حافظه HDD /

با این حال می‌توانیم نتیجه بگیریم که حافظه SSD نسبت به حافظه HDD از سرعت، کارایی و همین‌طور ظرفیت بیشتری برخوردار است اما در مقابل قیمت گران‌تری نیز دارد. در حالی که حافظه HDD انواع مقرون‌به‌صرفه‌تری مخصوصا در ظرفیت‌های بالاتر را به مشتریان پیشنهاد می‌دهد. همان‌طور که پیش از این نیز اشاره کردیم، برای برخورداری از سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات بالاتر و همین‌طور ظرفیت بالا، توصیه می‌شود از حافظه SSD برای نصب سیستم عامل و برنامه ها استفاده شود و از حافظه HDD برای ذخیره رسانه‌هایی مانند عکس و فیلم و بازی استفاده کرد.

همچنین درایوهای ترکیبی همچون SSHD نیز در بازار موجود هستند که به عنوان بهترین حافظه‌های دنیا نیز شناخته می‌شوند. درواقع این نوع از حافظه‌ها، ویژگی‌هایی همچون سرعت هارد SSD را در کنار ظرفیت بالای حاظفه HDD در قالب یک درایو واحد را دارند. همین‌طور این نوع از درایوها می‌توانند انتخاب خوبی برای زمانی باشد که کاربران فضای کافی برای نصب دو یا چند دیسک سخت را در اختیار ندارند.

899×519 (950×548)
91.02 KB
{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران1 دیدگاه
avatar
Zozi
.
11 آذر 1399، 00:37
پاسخ
0
0
سلام من میخواستم بپرسم که ممکنه توی یه سیستم هم hdd باشه و هم ssd?
avatar
moji
.
22 فروردین 1400، 00:32
پاسخ
1
0
@Zozi
سلام. بله لپ تاپ ها و کامپیوتر های جدید دارای حافظه هیبریدی (دوگانه) شامل یک حافظه اس اس دی و یک هارد دیسک هستند.
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402