Присоединяйтесь к 1win казино и наслаждайтесь азартными играми. Удобный вход, быстрая регистрация и множество бонусов ждут вас. Используйте промокоды для максимальных выигрышей. The Arabic word "سكس" (saks) is a transliteration of the English word "sex." It is derived from the way English pronunciation is adapted into Arabic script, reflecting modern linguistic borrowing. Bitpro Nexus Bitpro Nexus

مروری بر تاریخچه و مجموعه بازی های Need for Speed از ابتدا تاکنون

بازی های need for speed
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

سری بازی های Need for Speed از سال 1994 تاکنون طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. در این مقاله قصد داریم تا مروری بر تاریخچه این بازی داشته باشیم. با پلازا همراه باشید.

مجموعه بازی های Need for Speed (یا به اختصار NFS) در سبک بازی ویدئویی مسابقه‌ای است که کمپانی الکترونیک آرتز (Electronic Arts) وظیفه نشر و استودیو‌های مختلفی از جمله گوست گیمز (Ghost Games) وظیفه ساخت آن را برعهده داشتند. موضوع بازی حول محور مسابقات خیابانی غیرقانونی است و بازیکن باید بتواند در حین مسابقه از دست قانون و پلیس محلی فرار کند. اولین نسخه از این بازی با نام «جنون سرعت» (The Need for Speed) در سال 1994 منتشر شد. جدیدترین نسخه‌ای هم که تاکنون از این بازی منتشر شده «جنون سرعت: حرارت» (Need for Speed Heat) نام دارد که در تاریخ 8 نوامبر 2019 (17 آبان 1398) منتشر شد.

سری بازی های need for speed

سری بازی های Need for Speed تاکنون تحت نظارت و مشارکت استودیوهای سازنده مختلفی از جمله بلک باکس (EA Black Box)، تحت نظر کمپانی الکترونیک آرتز و کرایتریون گیمز (Criterion Games)، سازنده سری بازی‌های بورن‌اوت (Burnout) قرار داشت. این مجموعه از سمت منتقدین به خوبی ستایش شده و توانسته تاکنون بیش از 150 میلیون نسخه فروش داشته باشد. به دلیل این استقبال خوب از سمت مخاطبین، این عنوان به مجموعه‌های دیگری مانند اقتباس برای فیلم سینمایی و اسباب بازی‌های ماشینی نیز توسعه یافته است.

در ادامه این مقاله سعی می‌کنیم تاریخچه بازی های Need for Speed به همراه لیستی شامل تمامی بازی‌های منتشر شده از این سری و توضیحاتی در مورد فیلم سینمایی اقتباس شده از آن را ارائه دهیم.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

 


تاریخچه ساخت بازی های Need for Speed


سری بازی های Need for Speed اولین بار توسط استودیو Distinctive Software در کانادا ساخته شد. این استودیو در سال 1991 توسط کمپانی الکترونیک آرتز خریداری شد؛ استودیویی که بازی‌های «استانتس» (Stunts) و «دوئل: تست رانندگی 2» (The Duel: Test Drive II) توسط آن‌ها ساخته و منتشر شدند. پس از این خریداری، استودیو Distinctive Software تصمیم گرفت نام خود را به EA Canada تغییر دهد. پس از آن بود که در سال 1992 این استودیو تصمیم گرفت ایده ساخت بازی‌ای مانند Need for Speed را عملی کند.

ساخت بازی های Need for Speed تا سال 2002 توسط استودیو EA Canada همچنان ادامه داشت، تا اینکه استودیو دیگری با نام «بلک باکس گیمز» (Black Box Games) روی کار آمد و با بستن قراردادی، وظیفه ساخت و ادامه پروژه را بر عهده گرفت. اولین بازی‌ای که توسط این استودیو ساخته شد «جنون سرعت: تعقیب شدید 2» (Need for Speed: Hot Pursuit 2) نام داشت و این همکاری تا سال 2008 ادامه پیدا کرد.

لیست تمام بازی های need for speed

در سال 2009 به دلیل فروش پایین مجموعه، کمپانی الکترونیک آرتز به سمت استودیو Slightly Mad Studios روی آورد و آن‌ها نیز بازی «جنون سرعت: تغییر» (Need for Speed: Shift) را ساختند. یک سال بعد نیز دیگر استودیو تحت نظر الکترونیک آرتز که کرایتریون گیمز (Criterion Games) نام داشت، بازی «جنون سرعت: تعقیب» (Hot Pursuit) را ساخت و منتشر کرد. در سال 2011 استودیو Slightly Mad Studios ادامه بازی Shift را با نام «تغییر 2: لگام‌گسیخته» (Shift 2: Unleashed) منتشر کرد و از آن طرف نیز استودیو بلک باکس بازی «جنون سرعت: فرار» (The Run) را ساخت.

در مراسم E3 سال 2012، سخنگوی استودیو کرایتریون گیمز، آقای الکس وارد (Alex Ward) اعلام کرد که از این به بعد مجموعه بازی های Need for Speed توسط هر استودویی ساخته نخواهد شد. آقای «وارد» واضحاً اعلام نکرد که تمامی بازی‌ها توسط کرایتریون گیمز ساخته می‌شود، ولی به این نکته اشاره کرد که این استودیو نظارت و دخالت کامل بر روی تیم سازنده خواهد داشت.

اواسط سال 2013 بود که استودیو کرایتریون گیمز اعلام کرد می‌خواهد بر روی بازی‌های دیگری به غیر از بازی‌های مسابقه‌ای تمرکز کند و به همین دلیل 80 درصد از کارکنانش (70 نفر) از استودیو خارج شده و به استودیو گوست گیمز (Ghost Games) پیوستند تا ادامه ساخت سری بازی های Need for Speed را در آنجا ادامه دهند.

لیست بازی های need for speed

 


معرفی همه سری بازی های Need for Speed


در این قسمت به معرفی بازی های Need for Speed می‌پردازیم. تاکنون 24 بازی تحت عنوان Need for Speed برای رایانه‌های شخصی و کنسول‌های خانگی منتشر شده است.

اولین قسمت از این مجموعه تحت عنوان The Need for Speed در سال 1994 برای کنسول 3DO منتشر شد. در سال 1995 و 1996 بود که بازی به ترتیب برای رایانه‌های شخصی، کنسول پلی استیشن و کنسول سگا منتشر شد. سازندگان در این نسخه سعی کردند با کسب دانش درمورد اتوموبیل، نحوه راندن آن در مسابقات، صدای موتور هنگام گاز دادن و هنگام عوض کردن دنده، بازی‌ای واقع‌گرایانه به مخاطب خود ارائه دهند. در بازی اکثر اتوموبیل‌ها و پیست‌های رانندگی از همان ابتدا در دسترس بودند و بقیه را باید با برنده شدن در مسابقات آزاد می‌کردید.

در سال 1998 سومین نسخه از این بازی با نام «جنون سرعت 3: تحت تعقیب» (Need for Speed III: Hot Pursuit) منتشر شد. ویژگی خاصی که به این نسخه اضافه شده بود، قابلیت انتخاب بین پلیس و راننده فراری بود. این بازی همچنین اولین نسخه از این سری بود که به بازیکن اجازه می‌داد تا ماشین‌های اضافه‌ای را از وب‌سایت رسمی بازی دانلود کند.

تاریخچه بازی های need for speed

با انتشار بازی «جنون سرعت: مخاطره بزرگ» (Need for Speed: High Stakes) در سال 1999 ویژگی‌های جدیدی به بازی اضافه شد که از جمله آن‌ها می‌توان به High Stakes، ویژگی Getaway و Time Trap اشاره کرد. در حالت Getaway شما باید از دست پلیس‌ها فرار کنید و در Time Trap نیز باید حواستان به زمان باشد تا در تله آن به دام نیفتید. High Stakes نیز حالت عادی بازی است. از دیگر ویژگی‌هایی که در این بازی ارائه شد، تعمیر ماشین بعد ار هر مسابقه بود. در حین مسابقه اگر به ماشین خسارتی وارد می‌کردید، در انتها برای شما جدولی ظاهر می‌شد که میزان ضربات وارد شده به خودرو را نشان می‌داد و شما می‌توانستید انتخاب کنید که آیا اتوموبیل را تعمیر کنید یا نه. همچنین برای اولین بار به بازیکن در این بازی اجازه داده می‌شد که خودروی خود را ارتقا دهد.

بازی‌های «جنون سرعت: مسابقات زیرزمینی» 1 و 2 (Need for Speed: Underground) که به ترتیب در سال‌های 2003 و 2004 منتشر شدند، تغییرات زیادی را به میدان آوردند. اولین ویژگی قابل توجه، اضافه شدن بخش داستانی به بازی بود. نسخه اول این بازی با استفاده از تصاویر و ویدئوهای از پیش ساخته شده، داستان بازی را روایت می‌کرد. دومین ویژگی، حذف پلیس و رانندگی آزادانه در شهر بود؛ به طوری که باید در شهر می‌چرخیدید تا مسابقات جدید را پیدا کنید. حتی در همین حین می‌توانستید بصورت تصادفی با ماشین‌هایی که در مسیر می‌بینید کورس بگذارید.

سومین ویژگی که بسیار بر آن تاکید شده بود، شخصی‌سازی کردن ماشین و تمامی قطعات آن است که از جمله آن‌ها می‌توان به اضافه کردن باله به پشت ماشین، تغییر سقف و یا کاپوت، اضافه کردن نیتروژن به اتوموبیل و حتی تغییر لوازم و نوع ترمز اشاره کرد. بخش داستانی بازی نیز در نسخه دوم بهبود یافت و توسط «بروک برک» (Brooke Burke) و «کلی بروک» (Kelly Brook) که بازیگر و مدل هستند روایت می‌شد.

مجموعه بازی های need for speed

در بازی «جنون سرعت: تحت تعقیب» (Need for Speed: Most Wanted) که در سال 2005 منتشر شد، تمرکز اصلی بر روی بخش فرار از دست پلیس‌ها بود. ساختار کلی بازی شبیه نسخه قبلی یعنی Need for Speed: Underground بود، با این تفاوت که در بخش داستانی برای روایت از ترکیب افکت‌های CGI و لایو اکشن استفاده می‌شد. میزان اختیارات در شخصی‌سازی ماشین نیز کاهش پیدا کرد. در بازی 15 رقیب وجود داشت که شما می‌بایست با شکست دادن تک تک آن‌ها ماشین‌های جدید، پیست مسابقه جدید و قطعات جدید برای ارتقا ماشین را آزاد می‌کردید. Need for Speed: Most Wanted جزو اولین بازی‌هایی بود که برای ایکس باکس 360 منتشر شد.

سیزدهمین قسمت از این مجموعه با نام «جنون سرعت: تغییر» (Need for Speed: Shift) در سال 2009 زیر نظر استودیو Slightly Mad Studios منتشر شد. در این نسخه، 60 ماشین و 19 پیست اتوموبیل‌رانی وجود داشت که بعضی از آن‌ها تحت لیسانس رسمی ساخته شده بودند و بقیه آن‌ها نیز ساختگی بودند. از ویژگی‌های خاص این نسخه، زاویه دید از داخل ماشین بود که بسیار واقع‌گرایانه شبیه‌سازی شده بود. تمرکز این بازی بیشتر بر روی مسابقات در پیست بود؛ به همین دلیل مسابقات خیابانی و غیرقانونی در آن حذف شده بودند. این نسخه نمرات بهتری را نسبت به 3 نسخه پیشین خود از سمت منتقدین دریافت کرد. پس از این نسخه، بقیه بازی‌هایی که تحت عنوان Need for Speed ساخته شدند ویژگی جدیدی نداشتند و صرفا همان الگوهای قبلی را بازسازی یا بر روی بخش‌های خاصی بیشتر از سایر نقاط تاکید می‌کردند.

سری بازی های need for speed

در ادامه جدولی از سری بازی های Need for Speed آورده شده است که می‌توانید نام، تاریخ انتشار و استودیو سازنده آن‌ها را مشاهده کنید.

نام بازیسال انتشاراستودیو سازنده
The Need for Speed1994Electronic Arts Canada
Need for Speed II1997EA Canada/Seattle
NFS III: Hot Pursuit1998EA Canada/Seattle
NFS: High Stakes1999EA Canada/Seattle
NFS: Porsche Unleashed2000Eden Games/EA CanadaPocketeers
NFS: Hot Pursuit 22002EA Black Box/Seattle
NFS: Underground2003EA Black Box
NFS: Underground 22004EA Black Box
NFS: Most Wanted2005EA Black Box
NFS: Carbon2006EA Canada/Black Box
NFS: ProStreet2007EA Black Box
NFS: Undercover2008EA Vancouver
NFS: Shift2009Slightly Mad Studios
NFS: Nitro2009Firebrand Games
NFS: World2010EA Black Box
NFS: Hot Pursuit2010Criterion Games
Shift 2: Unleashed2011Slightly Mad Studios
NFS: The Run2011EA Black Box
NFS: Most Wanted2012Criterion Games
NFS: Rivals2013Ghost Games
NFS: No Limits2015Firemonkeys Studios
Need for Speed2015Ghost Games
NFS Payback2017Ghost Games
NFS Heat2019Ghost Games

 


فیلم Need for Speed


تاریخچه سری بازی های need for speed

با همکاری کمپانی الکترونیک آرتز و استودیو دریم‌ورکس (DreamWorks Pictures)، فیلمی تحت عنوان Need for Speed با بازی آرون پاول (Aaron Paul) در نقش «توبی مارشال» (Tobey Marshall) که یک مکانیک و راننده مسابقات اتوموبیل‌رانی خیابانی است ساخته شد. این فیلم زیر نظر کمپانی دیزنی در 14 مارس 2014 (23 اسفند سال 1393)، چند ماه قبل از بیستمین سالگرد ساخت سری بازی های Need for Speed منتشر شد. برخلاف نقدهای منفی‌ای که از سمت منتقدین روانه شد، این فیلم توانست بصورت جهانی بیش از 200 میلیون دلار در گیشه فروش کند.

اوایل سال 2015 نیز اعلام شد که دنباله‌ای برای این فیلم توسط استودیو China Movie Channel با همکاری کمپانی الکترونیک آرتز در دستور کار قرار گرفته است.

 


نکات جالب در مورد Need for Speed


در اینجا با 10 فکت در مورد سری بازی های Need for Speed آشنا خواهید شد.

تاریخچه سری بازی های need for speed

  • Need for Speed موفق‌ترین بازی ماشین مسابقه‌ای و مجموعه آن یکی از موفق‌ترین بازی‌های ویدئویی در جهان است.
  • تمامی بازی های Need for Speed دارای بخش چندنفره و یا مجاز به استفاده از کابل LAN هستند.
  • تاکنون 24 قسمت اصلی و 4 قسمت فرعی از این بازی ساخته شده است (انتشار یکی از 4 قسمت فرعی کنسل شده است).
  • بازی «جنون سرعت: کربن» (Need for Speed: Carbon) اولین قسمت از این مجموعه بود که برای کنسول پلی استیشن 3 و Wii ساخته شد. همچنین آخرین نسخه ساخته شده برای کنسول‌های ایکس باکس و نینتندو گیم‌کیوب (Nintendo GameCube) بود.
  • نهمین قسمت از این مجموعه با نام «جنون سرعت: تحت تعقیب» (Need for Speed: Most Wanted) بخاطر گرافیک بالا و افکت‌های صداگذاری قوی مورد ستایش فراوانی قرار گرفت.

مجموعه بازی های نید فور اسپید

  • نسخه‌ای از این بازی تحت عنوان The Need for Speed: Special Edition در سال 1996 فقط برای رایانه‌های شخصی منتشر شد.
  • اولین نسخه از بازی و Need for Speed: Porsche Unleashed تنها عناوینی هستند که در آن از سیستم شبیه‌سازی واقع‌گرایانه استفاده شده است.
  • در بازی می‌توانید از انواع مدل‌های اتوموبیل، حتی اتوموبیل پلیس نیز استفاده کنید.
  • وقتی بازی «جنون سرعت: مسابقات زیرزمینی» (Need for Speed: Underground) منتشر شد، حالت و سبک بازی را از مسابقه در پیست به مسابقه در خیابان تغییر داد.

بازی های need for speed

در این مقاله سعی کردیم توضیح مختصری از تاریخچه بازی های Need for Speed به همراه لیستی از بازی‌های منتشر شده به شما ارائه دهیم. موفقیت این بازی در عرصه بازی‌های ویدئویی به حدی است که تاکنون بازی‌های مسابقه‌ای انحصاری هر دو کنسول نتوانسته‌اند به میزان محبوبیت آن نزدیک شوند. تا سال 2012 که بازی Most Wanted منتشر شد، نمرات بازی روی مرز 80 از 100 بود؛ اما پس از آن دچار افت‌های فراوانی شد. هرچند که منتقدین نمرات پایینی به بازی می‌دهند، اما نام آن همچنان در میان گیمرها محبوب است و هنوز هم از بازی‌هایی مثل Underground و Most Wanted که در سال‌های 2004 و 2005 منتشر شدند، به عنوان کم‌نقص‌ترین بازی‌های مسابقات ماشین یاد می‌شود.

نظر شما در مورد بازی های Need for Speed و آینده آن‌ها چیست؟ متاسفانه الکترونیک آرتز همواره ثابت کرده که پول و فروش را به محبوبیت و ریشه‌های اصلی ترجیح می‌دهد. با توجه به این قضیه، آینده این بازی را چگونه می‌بینید؟ نظرات خود را با ما در بخش کامنت‌ها در میان بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران9 دیدگاه
avatar
علی
.
25 شهریور 1402، 21:51
پاسخ
0
0
کدوم سری هاش دو نفره میشه بازی کرد ؟
avatar
AMIRALI
.
13 مرداد 1402، 16:51
پاسخ
0
0
ممنون! عالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی بــــــــــــــــــــــــــــــود!
avatar
masih
.
30 بهمن 1399، 17:29
پاسخ
0
0
سایتتون خیلی خوبه ممنون که ایمیل تونو اختیاری کردین
avatar
مسی
.
28 بهمن 1398، 08:23
پاسخ
0
0
تایید نشد بهم بگو
avatar
مسی
.
27 بهمن 1398، 19:09
پاسخ
0
1
این هم هست.یک مقاله متخص رزیدنت 4 باید کار بشه.این خیلی عالیهhttps://www.thexboxhub.com/looking-back-at-the-greatest-video-game-of-all-time-resident-evil-4/
avatar
معین نسیم دوست
.
27 بهمن 1398، 20:42
پاسخ
0
1
@مسی
ممنونم ازت. این مقالات رو هم میفرستم.
نمایش 4 دیدگاه دیگر
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402