Bitpro Nexus Bitpro Nexus Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet.

معرفی بهترین گوشی های چینی ارزان و دلایل قیمت پایین آن ها

گوشی های چینی ارزان
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

گوشی های چینی ارزان در طی چند سال گذشته بخش بزرگی از بازار را به خود اختصاص دادند؛ اما تولیدکنندگان چینی چگونه گوشی‌هایی با قیمت مقرون‌به‌صرفه تولید می‌کنند؟

در طول چند سال گذشته بسیاری از شرکت‌های چینی به کار تولید گوشی‌هایی با کیفیت فوق‌العاده و قیمت اقتصادی پرداخته‌اند. البته فوق‌العاده شاید کمی زیاده‌روی باشد، اما شکی وجود ندارد که با توجه به هزینه‌ای که برای این گوشی‌های وان پلاس، شیائومی، آنر و ویوو می‌کنید، یک محصول قابل و کارآمد دریافت می‌کنید. به خصوص اگر گوشی‌های این شرکت‌ها را با محصولات برندهای برجسته‌ای مثل اپل، سامسونگ و سونی مقایسه کنید.

chinese smartphone / گوشی های چینی

اما سوال اصلی این است که چرا این گوشی‌ها با وجود اینکه ارزش زیادی دارند و از نظر امکانات و مشخصات نیز در برخی اوقات حرف زیادی برای زدن دارند، نسبت به رقبای خود با قیمت کمتری وارد بازار می‌شوند. در این مطلب به بررسی دلایل این امر و همچنین معرفی گوشی های چینی ارزان خواهیم پرداخت.

همچنین بخوانید :

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟


در این قسمت به دلایل ارزان بودن گوشی های چینی می‌پردازیم.

 

استفاده از نیروی کار ارزان قیمت

همه می‌دانند که کارگران چینی از نظر حقوق وضعیت مناسبی ندارند. به همین دلیل است که کمپانی‌هایی مثل آدیداس، نایکی، اپل و اینتل همگی کارخانجات بزرگی در این کشور تاسیس کردند. گذشته از این، شرکت‌های چینی مثل شیائومی نیز از این موضوع بهره برده و گوشی‌هایشان را در داخل چین تولید می‌کنند و برخلاف رقبای خارجی، مثل اپل و سامسونگ هزینه کمتری را هم صرف نقل و انتقال محصولات خود می‌کنند؛ چراکه بیشتر بر بازار چین متمرکز هستند. این هزینه کمتر در نهایت به نفع مشتری تمام شده و گوشی با قیمت ارزان‌تری به دست او می‌رسد.

chinese smartphone / گوشی چینی ارزان

 

استفاده از قطعات معمولی در ساخت گوشی های چینی ارزان

تولیدکنندگان چینی اصرار زیادی به استفاده از جدیدترین قطعات در گوشی‌های خود ندارند و در عوض بیشتر سعی می‌کنند میان عملکرد و قیمت تعادل ایجاد کنند. برای مثال می‌توانید گوشی‌های چینی پیدا کنید که از نظر مشخصات با پرچمداران سامسونگ برابری می‌کنند، ولی قیمت کمتری دارند؛ زیرا در ساخت آن‌ها از قطعاتی که کیفیت کمتری دارند استفاده شده است.

شرکت‌های چینی در سال‌های اخیر در بسیاری از محصولات خود از تراشه‌های مدیاتک استفاده کردند که شاید از نظر کیفیت قابل قیاس با اگزینوس و اسنپدراگون نباشد؛ اما از آن‌ها خیلی ارزان‌تر است. البته طی چند سال گذشته و با تنوعی که کوالکام به خط تولید تراشه‌های اسنپدراگون داده، این موضوع کمی تغییر پیدا کرده است؛ اما با این وجود این مدیاتک است که همچنان پردازنده بسیاری از گوشی‌های ساخت چین را تامین می‌کند.

چینی‌ها همین رویه را برای رم دستگاه دنبال می‌کنند. آن‌ها می‌توانند سفارش ساخت رم‌هایی را بدهند که کیفیت پایین‌تر و در نتیجه قیمت ارزان‌تری دارند. کمپانی‌هایی که کار تولید رم را دنبال می‌کنند، رم‌هایشان را در قطعات کوچکتر به فروش می‌رسانند؛ چراکه هرکدام از این قطعات باید از فیلتر بخش کنترل کیفیت عبور کنند.

chinese smartphone / گوشی های چینی ارزان

فرض کنید یک بسته رم با مجموع هزار قطعه در اختیار داریم. هر بسته‌ای که آمار خطای کمتری داشته باشد، کیفیت بیشتری دارد. یک تولیدکننده مطرح مثل سامسونگ انتظار دارد رمی که دریافت می‌کند حداکثر در هر هزار قطعه، 15 قطعه معیوب و مشکل‌دار داشته باشد؛ ولی در طرف مقابل شیائومی رمی خریداری می‌کند که در هر هزار قطعه، 36 قطعه خراب دارد.

شرکت سازنده رم، این قطعات مشکل‌دار را دور نمی‌اندازد، بلکه آن‌ها را به یک شرکت کوچکتر که به دنبال رم ارزان قیمت است می‌فروشد. اپل، سامسونگ و شیائومی همگی می‌توانند از یک مدل رم در دستگاه‌هایشان استفاده کنند، اما این به این معنی نیست که کیفیت این رم‌ها با یکدیگر برابر است.

 

عدم بازاریابی گوشی های چینی ارزان

بیشتر شرکت‌های تولیدکننده گوشی در چین مثل سامسونگ و اپل محصولاتشان را تبلیغ نمی‌کنند. اپل و سامسونگ حرف اول را در این زمینه می‌زنند؛ به طوری که بعید است به کشوری بروید و این دو محبوبیت نداشته باشند. اما این محبوبیت بدون هزینه به دست نیامده است. سامسونگ در سال 2016 حدود 10 میلیارد دلار و ال‌جی حدود 1 میلیارد دلار برای کمپین‌های تبلیغاتی و بازاریابی خود هزینه کردند. این مخارج در نهایت در قیمت نهایی گوشی لحاظ شده و از خریدار گرفته می‌شود.

 

روی آوردن به تجارت الکترونیک در فروش گوشی های چینی ارزان

تولیدکنندگان چینی ترجیح می‌دهند محصولاتشان را به شکل آنلاین به فروش برسانند. به این شکل آن‌ها دیگر نیاز ندارند هزینه‌ای بابت اجاره انبار یا ساخت فروشگاه‌ها در نقاط مختلف جهان پرداخت کنند. وقتی شما یک آیفون ایکس خریداری می‌کنید، تنها هزینه خود گوشی را پرداخت نمی‌کنید، بلکه هزینه توزیع، تاسیس و اداره فروشگاه‌ها و دیگر مسائل مربوط به آن را نیز پرداخت می‌کنید.

 

تولید محصولات در مقیاس اندک

شرکت‌های چینی گوشی‌ها را در تعداد اندک تولید و سپس آن‌ها را به شکل معامله روز به فروش می‌رسانند. این استراتژی دو مزیت عمده دارد. اول اینکه کاربران از آنجایی که گمان می‌کنند موجودی محصول به زودی تمام می‌شود، شروع به خرید آن می‌کنند؛ در نتیجه برای محصول تقاضا ایجاد می‌شود. در طرف مقابل شرکت تولیدکننده نیز همچنان می‌تواند با صرف هزینه کمی به تولید محصول خود در تعداد اندک ادامه دهد.

chinese smartphone / گوشی های چینی ارزان

شرکت‌های چینی علاوه بر این از متد به‌هنگام نیز در فروش محصولاتشان استفاده می‌کنند تا در هزینه‌هایشان صرفه‌جویی کنند. این متد به تولیدکننده این امکان را می‌دهد تا دستگاه را پس از دریافت کردن سفارش تولید کند. به این ترتیب دیگر نیازی به صرف هزینه برای نگه‌داری و انبار محصول نیست و پس از اتمام فرایند ساخت، می‌توان آن را مستقیما به دست خریدار رساند.

 

کپی پیست

پتنت اصولا در کشور چین معنا و مفهومی ندارد و به همین دلیل هزینه اندکی صرف تحقیق و توسعه محصولات می‌شود. به همین دلیل است که بیشتر گوشی‌های چینی که محبوبیت زیادی دارند، شبیه به گوشی‌های اپل و سامسونگ هستند. آن‌ها تنها طراحی این محصولات را کپی و در محصولات خود مورد استفاده قرار می‌دهند.

در چین کمتر کسی است که به فکر طراحی محصولات جدید باشد؛ چراکه هیچکس حاضر نیست میلیون‌ها دلار صرف طراحی یک گوشی کند و چند روز پس از ورود آن به بازار، رقبا بدون هیچ عواقب قانونی در عرض چند ثانیه آن را کپی کنند.

 

بازار بزرگ گوشی های چینی ارزان

یکی از بزرگترین دلایل ازران قیمت بودن گوشی های چینی این است که تولیدکنندگان آن‌ها یک بازار بسیار بزرگ از مشتریانی را در اختیار دارند که منتظرند محصولات آن‌ها را بخرند. چین جمعیتی بالغ بر 1 میلیارد و 386 میلیون نفر دارد. اگر برای مثال وان پلاس یک مدل از گوشی خود را تنها به 0.5 درصد از این جمعیت بفروشد، معنیش این است که 6.9 میلیون نفر آن گوشی را خریداری کردند.

 

فروش محصولات متفرقه

سودی که از فروش چندین هزار گوشی چینی ارزان قیمت نصیب شرکت‌های تولیدکننده می‌شود اغلب بسیار اندک است؛ بنابراین آن‌ها برای بهبود این وضع به فروش محصولات متفرقه روی می‌آورند. بیشتر این محصولات شامل کاور و قاب گوشی می‌شود، ولی برخی تولیدکنندگان مثل شیائومی حتی دمپایی و کفش نیز می‌فروشند.

chinese smartphone / گوشی چینی ارزان قیمت

اصلا می‌توانید سامسونگ را در حالی که گلکسی اس 10 را با قیمت 700 دلار به فروش می‌رساند، در حال فروش کفش، لباس یا حتی لباس زیر تصور کنید؟ این موضوع از دید ما خنده‌دار است، اما همین محصولات و سرویس‌های اضافی هستند که به تولیدکنندگان چینی این امکان را می‌دهند تا گوشی‌هایشان را با قیمت ارزان به فروش برسانند.

 


بهترین گوشی های چینی ارزان قیمت در سال 2020


در ادامه با بهترین گوشی های چینی ارزان قیمت در سال 2020 آشنا می‌شویم.

 

شیائومی ردمی نوت 8 تی

chinese smartphone / بهترین گوشی های چینی ارزان

ردمی نوت 8 تی شیائومی که با قیمت 230 دلار عرضه می‌شود، یکی از بهترین گوشی های چینی ارزان قیمت است که می‌توانید در بازار پیدا کنید. ردمی نوت 8 تی یک گوشی چینی ارزان به شمار می‌آید که دارای دوربین چهارگانه 48 مگاپیکسلی، صفحه نمایش امولد 6.3 اینچی، باتری 4 هزار میلی‌آمپری و پردازنده اسنپدراگون 665 است. به سختی می‌توانید گوشی با این مشخصات پیدا کنید که با این قیمت به فروش برسد.

 

اوپو ای 9 2020

chinese smartphone / گوشی اندروید چینی ارزان قیمت

یکی دیگر از بهترین گوشی های چینی ارزان اوپو ای 9 است که با وجود اینکه یک گوشی چینی ارزان ساده است، می‌تواند در بسیاری از بخش‌ها شما را شگفت‌زده کند. طراحی جذاب این گوشی با یک دوربین چهارگانه 47 مگاپیکسلی و باتری بزرگ 5 هزار میلی‌آمپری همراه شده است. این گوشی در همین دو بخش از بسیاری گوشی‌های پرچمدار بازار نیز جایگاه بهتری دارد. البته به نقاط ضعف آن هم باید اشاره کنیم.

با وجود اینکه باتری ظرفیت بی‌نظیری دارد، اما از شارژ سریع پشتیبانی نمی‌کند. حالت شب دوربین عملکرد بسیار خوبی دارد، اما برنامه دوربین نیاز به بازطراحی دارد تا ساده‌تر و یکدست‌تر باشد. با پرداخت 280 دلار برای این گوشی می‌توانید یک گوشی با طراحی زیبا و دوربین بسیار خوب در اختیار داشته باشید که از نظر باتری شما را ناامید نمی‌کند و هنگام کار با آن نیز حس یک گوشی رده بالا را به شما می‌دهد.

 

شیائومی ردمی نوت 7

chinese smartphone / گوشی های چینی

شیائومی ردمی نوت 7 یک گوشی چینی ارزان قیمت میان‌رده است. این گوشی که شباهت زیادی به پرچمداران سری می شیائومی دارد، دارای بدنه تمام شیشه‌ای و دوربین دوگانه 47 مگاپیکسلی است. این گوشی چینی ارزان ساده علاوه بر صفحه نمایش و باتری بزرگ، دارای جک هدفون است و قابلیت استفاده از دو سیم‌کارت و امکان استفاده از کارت حافظه را نیز به کاربران ارائه می‌کند. البته با توجه به قیمت 230 دلاری آن زیاد نمی‌توانیم به عدم مقاومت در برابر آب، فقدان شارژ وایرلس و یا حسگر اثرانگشت زیر صفحه نمایش خرده بگیریم.

عملکرد کلی شیائومی ردمی نوت 7 نیز بسیار خوب و قابل مقایسه با گوشی‌هایی است که از تراشه اسنپدراگون 660 استفاده می‌کنند.

 

اوپو ای 5 2020

chinese smartphone / گوشی چینی ارزان

اوپو ای 5 یک گزینه با قیمت قابل قبول برای کسانی است که انتظار یک گوشی معمولی رو به بالا را دارند. باتری 5 هزار میلی‌آمپری در کنار طراحی شیک و نمایشگر بزرگی که در اوپو ای 5 به کار گرفته شده، آنقدر عجیب هستند که باور نمی‌کنید این گوشی با قیمت 230 دلار عرضه می‌شود.

البته نقطه ضعف بزرگ این گوشی دوربین چهارگانه آن است که در برابر رقبا حرفی برای گفتن ندارد. لنز اصلی این دوربین 12 مگاپیکسل است و امکانات چندانی هم ندارد. علاوه بر این در محیط‌های کم نور نیز عملکرد جالبی ارائه نمی‌دهد. با این حال اینگونه موارد برای گوشی با این قیمت کاملا طبیعی است و نباید فکر کنید با گوشی بدی طرف هستید.

 

آنر 9 ایکس

chinese smartphone / گوشی های چینی ارزان

در گوشی آنر 9 ایکس شاهد حضور برخی ویژگی‌هایی هستیم که مخصوص گوشی‌های پرچمدار هستند، آن هم با قیمت بسیار کمتری نسبت به آن‌ها. اولین ویژگی مهم این گوشی دوربین پاپ‌آپ آن است که سبب شده یک نمایشگر یکدست و بدون ناچ در اختیار داشته باشیم. این نمایشگر 6.59 اینچ اندازه دارد و از نوع LCD است. دوربینی که پشت این پنل قرار گرفته از نوع سه‌گانه است. لنز اصلی 48 مگاپیکسل، لنز دوم 8 مگاپیکسل و لنز سوم 2 مگاپیکسل هستند.

 

الفون یو 2

chinese smartphone / گوشی چینی ارزان ساده

الفون یو 2 یک گزینه شایسته و خوش‌قیافه در بازه قیمتی زیر 300 دلار است که با دوربین پاپ‌آپ و حسگر اثرانگشتی عرضه شده که در جای مناسبی قرار دارد. از نقاط ضعف این گوشی می‌توان به سرعت آهسته شارژ باتری، عدم پشتیبانی از NFC و برنامه ناامیدکننده دوربین اشاره کرد. البته از طرف دیگر عملکرد و طراحی گوشی آنقدر خوب هستند که بسیاری از این نقاط ضعف را جبران می‌کنند.

 

شیائومی می A2 لایت

chinese smartphone / گوشی چینی ارزان قیمت

وقتی صحبت از گوشی‌های اقتصادی اندروید می‌شود بعید است گوشی بهتر از شیائومی می A2 لایت پیدا کنید. این گوشی چینی ارزان ساده علاوه بر طراحی زیبایش، دارای صفحه نمایشی با نسبت 19:9 همراه با ناچ است و از یک دوربین دوگانه بهره می‌برد. از نظر عملکرد، گوشی قابل قبول است و حافظه داخلی آن نیز به اندازه کافی زیاد است. اگر 64 گیگابایت حافظه داخلی می A2 لایت برایتان کافی نبود، می‌توانید با استفاده از کارت حافظه، حافظه گوشی را تا 256 گیگابایت ارتقا دهید.

انتظار می‌رود در سال‌های آتی همچنان شاهد عرضه گسترده گوشی های چینی ارزان در مدل‌ها و طراحی‌های متنوع باشیم. گوشی‌هایی که به لطف استراتژی‌های شرکت‌های چینی با قیمت مقرون‌به‌صرفه به دست کاربران می‌رسند. اما سوال مهمی که در این میان مطرح می‌شود این است که آیا باید از این گوشی‌ها که اکثرا با قطعاتی با کیفیت متوسط ساخته می‌شوند استفاده کنیم یا با صرف هزینه گزافی به سراغ محصولات باکیفیت سامسونگ و اپل برویم؟ البته تردیدی وجود ندارد که طیف گسترده گوشی های چینی ارزان قیمت انتخاب بسیار خوبی برای آن دسته از کاربرانی است که تمایلی به صرف هزینه زیاد ندارند و به جز گشت و گذار در اینترنت، ارسال پیام و یا عکاسی و دیدن فایل‌های تصویری، استفاده دیگری از گوشی خود نمی‌کنند.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402