Присоединяйтесь к 1win казино и наслаждайтесь азартными играми. Удобный вход, быстрая регистрация и множество бонусов ждут вас. Используйте промокоды для максимальных выигрышей. The Arabic word "سكس" (saks) is a transliteration of the English word "sex." It is derived from the way English pronunciation is adapted into Arabic script, reflecting modern linguistic borrowing. Bitpro Nexus Bitpro Nexus

مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ ؛ اپل ایرپادز در برابر گلکسی بادز پلاس

مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

ایربادهای کاملا بی سیم با پیشرفت‌های روزافزون خود در حال اشغال قلمروی مدل‌های باسیم هستند. این مقاله به مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ اختصاص دارد.

هدفون‌های بی سیم به لطف پیشرفت‌های چشمگیر خود توانسته‌اند مدل‌های باسیم را با چالش جدی روبرو سازند. در این میان «هدفون‌های داخل گوشی» که عموما هندزفری یا ایرباد نامیده می‌شوند نیز از این قاعده مستثنا نیستند. حاصل این شرایط، شکل گیری رقابت جدی میان ایربادهای کاملا بی سیم دو غول بزرگ فناوری بوده است. اپل و سامسونگ که سال‌ها در حال رقابت در دنیای موبایل بوده‌اند، اخیرا با هندزفری‌های بی سیم خود نیز در مقابل یکدیگر قرار گرفته‌اند.

غول فناوری آمریکایی که در آذر 1395 (دسامبر 2016) نسخه اولیه ایرپاد را عرضه کرده بود، سرانجام در سال 2019 ایرپاد 2 را وارد بازار کرد. به لطف تراشه جدید H1، نسل دوم ایرپاد شاهد اتصال سریع‌تر، مکالمه طولانی‌تر و پشتیبانی از دستیار هوشمند سیری بوده است. در قدم بعدی، این شرکت ایرپاد پرو با قابلیت حذف نویز را عرضه کرد که پیشتر در اینجا بررسی شد. اما ایرپاد 2019 همچنان محبوب‌ترین ایرپاد اپل باقی مانده است. در سمت مقابل نیز، غول کره‌ای مشغول کار بر روی نسل دوم ایربادهای بی سیم خود یعنی سامسونگ گلکسی بادز پلاس بوده است که چند روز پیش عرضه شد. در ادامه این مقاله از جنبه‌های مختلف به مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ می‌پردازیم. اگر به دنبال خرید یک هندزفری کاملا بی سیم هستید، این مقاله را از دست ندهید.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

 


مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ ؛ اپل ایرپادز در برابر گلکسی بادز پلاس


مقایسه ایرپاد های اپل

در این بخش به مقایسه ایرپاد های اپل 2019 با سامسونگ گلکسی بادز پلاس می‌پردازیم. بررسی نقاط قوت و ضعف نسل دوم هندزفری‌های کاملا بی سیم این دو شرکت، حاکی از رقابت شانه به شانه آن‌ها با یکدیگر است. توضیح اینکه به هندزفری‌های بی سیم اپل، ایرپاد (Airpods) گفته می‌شود. ایرپاد و به طور خاص نسل دوم آن که موضوع این مقاله هستند را نباید با هندزفری‌های باسیم اپل که Earpods نامیده می‌شوند اشتباه گرفت.

 

قیمت

مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ

نسخه استاندارد ایرپادهای 2019 اپل با جعبه شارژ معمولی، 159 دلار و مدل دارای یک جعبه شارژ بی سیم، 199 دلار قیمت‌گذاری شده است. سامسونگ گلکسی بادز پلاس (Samsung Galaxy Buds Plus) با قیمت 150 دلاری خود کمی ارزان‌تر است. همچنین شایان توجه است که نسخه استاندارد ایرباد بی سیم سامسونگ، برخلاف ایرپاد اپل از یک کیس شارژ بی سیم بهره می‌برد. مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ از نظر قیمت از این جهت اهمیت دارد.

شایان توجه است قیمت‌های ذکر شده در مورد همه فروشگاه‌ها صدق نمی‌کند و ممکن است با پیشنهادهای ارزان‌تر نیز روبرو شوید.

 

طراحی ظاهری

مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ

مقایسه ایرپاد اپل با سامسونگ از نظر طراحی ظاهری نیز بسیار جالب است. ایرپادهای اپل از یک طراحی ممتاز برخوردار هستند. شرکت‌های تولیدکننده ایربادهای بی سیم همواره در الگو گرفتن از محصولات اپل کوشا بوده‌اند. طراحی منحصربه‌فرد ایرپاد اپل احتمالا علاقه شدید یا تنفر را در شما برمی‌انگیزد. ظاهر آن‌ها شبیه همان هندزفری‌های قدیمی ‌اپل است که با حذف سیم و حفظ دنباله بلند آن در بیرون گوش همراه شده است.

با توجه به طراحی نسبتا سخت ایرپادها، استفاده از آن‌ها به اندازه هندزفری‌های دارای سَری سیلیکونی (Eartips) قابل تعویض، راحت نیست. همچنین هرچند در آزمایش‌های انجام شده ایرپادها به خوبی در گوش جای می‌گرفتند، اما برای استفاده هنگام دویدن و مانند آن، قبل از خرید ایرپاد 2019 دقت بیشتری داشته باشید. نسخه ایرپاد پرو با ارائه سری‌های پلاستیکی این مسئله را حل کرده است؛ بنابراین احتمالا نسخه پرو برای ورزش مناسب‌تر است.

در مقابل، سامسونگ گلکسی بادز پلاس شباهت ظاهری کمتری به هندزفری‌های باسیم قدیمی دارد و برخلاف ایرپاد اپل، دنباله بیرون از گوشی وجود ندارد. همانند ایرپاد 2، طراحی گلکسی بادز پلاس نیز شباهت زیادی به نسل قبلی خود دارد. هر دو شرکت توجه زیادی به تغییر طراحی ظاهری هندزفری‌های بی سیم خود نشان نداده‌اند و به جای آن بر بهبود فناوری‌های درون آن تمرکز کرده‌اند.

مقایسه ایرپاد اپل با سامسونگ

ایرباد بی سیم سامسونگ سبک و ظریف است و به لطف باله‌های لاستیکی خود کاملا محکم درون گوش قرار می‌گیرد. برخلاف ایرپاد اپل، سامسونگ رنگ‌های متنوعی شامل سفید، مشکی و آبی روشن را در اختیار مشتریان قرار می‌دهد.

هر دوی ایربادها از دکمه‌های لمسی برخوردار هستند و با لمس آن‌ها می‌توان اعمالی چون پخش یا توقف آهنگ، اتصال یا قطع تماس و فعال‌سازی دستیار صوتی را انجام داد. البته دکمه‌های گلکسی بادز پلاس فیزیکی بوده و نیازمند فشار بیشتری هستند. جعبه شارژ هر دو ایرباد بسیار کوچک بوده و می‌توانند در جیب جای گیرند. جعبه شارژ ایرپاد اپل یک نوار LED دارد که میزان شارژ را نشان می‌دهد. جعبه گلکسی بادز پلاس اما یک LED تکی با رنگ‌های قرمز، زرد و سبز دارد.

 

قابلیت های ارتباطی

مقایسه ایرپاد اپل با سامسونگ

در مورد قابلیت‌های ارتباطی نیز مقایسه ایرپاد های اپل با همتای کره‌ای خود شایان توجه است. در حالی که ایرپاد اپل از بلوتوث 4.2 استفاده می‌کند، سامسونگ گلکسی بادز پلاس از فناوری بسیار جدیدتر بلوتوث 5.0 بهره می‌برد. با این اوصاف انتظار می‌رود شاهد اختلال‌های کمتری در اتصال هندزفری سامسونگ باشیم؛ هرچند در تست‌های انجام شده هیچ یک از دو هندزفری سامسونگ و اپل مشکلی در این زمینه نداشتند.

متاسفانه هیچ یک از دو هندزفری بی سیم از کدک‌های رده بالا مانند aptX پشتیبانی نمی‌کنند. این مسئله ممکن است تماشای ویدیوها را (در هر دوی این هندزفری‌ها) با اندکی لگ همراه سازد. ایرپاد 2019 همچنین به تراشه H1 مجهز شده است که گفته شده اتصال‌پذیری و سرعت اتصال را بهبود می‌بخشد. اگر از آیفون استفاده می‌کنید، به محض باز کردن جعبه ایرپاد، گزینه‌ای برای اتصال ایرپاد و نیز میزان شارژ ایرپاد و شارژ خود جعبه نمایش می‌یابد. هر دوی این هندزفری‌ها قابل اتصال به چندین دستگاه هستند و پس از اولین اتصال، نیازی نیست هر بار دوباره عملیات اتصال را انجام دهید.

 

عمر باتری

مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ

همچنین بخوانید :

در این قسمت به مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ از نظر ماندگاری باتری می‌پردازیم. باتری درونی ایرپاد اپل 5 ساعت دوام می‌آورد. همچنین جعبه شارژ آن نیز قادر است تا 20 ساعت ایرپاد را تامین کند. این ارقام در مورد هندزفری سامسونگ 11 ساعت و در مورد جعبه شارژ آن نیز 11 ساعت اضافه است که حاصل جمع آن‌ها به 22 ساعت می‌رسد.

ایرپاد اپل و جعبه شارژ آن در مجموع شارژ بیشتری را نگه می‌دارد. از طرف دیگر ایرپاد اپل نسبت به هندزفری سامسونگ، شارژ درونی کمتری دارد. قابلیت شارژ بی سیم هر دوی این ایربادها به خوبی عمل می‌کند. هرچند برای داشتن این قابلیت در ایرپاد اپل باید 40 دلار بیشتر از مدل استاندارد متقبل شوید. در نتیجه خرید گلکسی بادز پلاس با قابلیت شارژ بی سیم این هزینه اضافه را در پی ندارد. اگر از گوشی‌هایی چون گلکسی اس 10 استفاده می‌کنید، می‌توانید گلکسی بادز پلاس خود را در پشت این گوشی‌ها قرار دهید تا با شارژ معکوس، هندزفری خود را شارژ کنید.

با این اوصاف، مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ از نظر ماندگاری باتری درونی و جعبه شارژ می‌تواند یکی از تعیین‌کننده‌ترین موارد برای کاربر باشد.

 

کیفیت صدا

مقایسه ایرپاد اپل

در مورد کیفیت صدا، ایرپادهای اپل از صدایی زنده، قدرتمند و البته در اندک مواردی در صداهای فرکانس بالا، کمی ‌خشن برخوردار هستند. صدای بیس ایرپادهای اپل نیز بیش از حد معمول قوی نیست. نسخه قدیمی گلکسی بادز، بیس بسیار قوی‌تری نسبت به ایرپادها داشت؛ اما در گلکسی بادز پلاس نسبت به نسخه پیشین، صدا متعادل‌تر شده است. بدین ترتیب مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ نشان می‌دهد که هر دو صدایی پرجزییات و به طور کلی با کیفیت بالا دارند. همچنین هیچ یک برای افرادی که صدای بیس بیش از حد معمول می‌خواهند چندان مناسب نیست.

مقایسه ایرپاد های اپل

واضح است که هیچ یک از این دو هندزفری، باکیفیت‌ترین هندزفری‌های دنیا نیستند. خصوصیات پیشرفته‌ای چون قابلیت حذف نویز نیز در این دو دستگاه مشاهده نمی‌شود. البته با توجه به قیمت متوسط آن‌ها، همه این موارد تا حدودی طبیعی است. اگر می‌خواهید یک هندزفری کاملا بی سیم با قابلیت حذف نویز داشته باشید، می‌توانید ایرپاد پرو اپل یا سونی WF-1000XM3 را انتخاب کنید. در حال حاضر هیچ یک از هندزفری‌های کاملا بی سیم سامسونگ چنین قابلیتی ندارد.

 


نتیجه گیری


مقایسه ایرپاد های اپل

در این مقاله به مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ پرداختیم تا بتوانید متناسب با نیازهای خود یکی را انتخاب کنید. نکته اول اینکه اگر از گوشی آیفون بهره می‌برید، استفاده از ایرپاد اپل کار را برای شما راحت‌تر می‌سازد و اگر گوشی سامسونگ دارید، احتمالا کار با گلکسی بادز پلاس آسان‌تر خواهد بود.

قابلیت شارژ معکوس، یکی از مزایایی است که در صورت داشتن یک گوشی با این قابلیت (مانند S10)، می‌تواند شما را به خرید گلسی بادز پلاس ترغیب کند. با توجه به ماندگاری باتری نزدیک و رده قیمتی مشابه، نمی‌توان یکی از این دو هندزفری را به صورت مطلق از دیگری برتر دانست. هر فردی با توجه به اولویت‌ها و سلایق خود ممکن است یکی از این دو را بر دیگری ترجیح دهد. اگر طراحی خاص ایرپاد اپل چشمتان را گرفته، با خیال راحت آن را انتخاب کنید. اگر باله‌های لاستیکی و رنگ‌های متنوع گلکسی بادز پلاس را دوست دارید، سامسونگ گلکسی بادز پلاس انتخاب مناسب برای شماست.

البته توجه داشته باشید که احتمالا می‌توانید مدل‌های با ماندگاری باتری و کیفیت صدای بهتر در بازار بیابید که حتی قیمت ارزان‌تری دارند. محصولات شرکت‌هایی که کمتر شناخته شده هستند، ولی در زمینه سیستم‌های صوتی تخصص دارند، همچون Cambridge Audio ،Lypetek ،Klipsch و Audio-Technica را فراموش نکنید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402