Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet.

عجیب ترین و بدترین نام های تاریخ گوشی های تلفن همراه

Choosing Name / انتخاب نام
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

انتخاب نام همواره یک مساله احساسی و مناقشه برانگیز بوده است. از نامگذاری فرزندان تا انتخاب نام برای گوشی تلفن همراه، همگی باید با دقت و پیروی از اصول خاصی صورت گیرد. در این مطلب نگاهی به بدترین نام های تاریخ گوشی‌ها می‌اندازیم.

در اغلب موارد کم اهمیت‌ترین مساله در انتخاب یک گوشی تلفن همراه، نام آن است. اما گاهی که شرکت‌ها نام‌های نامناسبی برای محصولاتشان انتخاب می‌کنند، اهمیت این مساله بیشتر آشکار می‌شود. شرکت‌های بزرگ بودجه قابل توجهی صرف تحقیق برای انتخاب یک نام مناسب برای محصولات خود می‌کنند. اما باز هم گاهی نام‌های نامناسب انتخاب می‌شود که باعث ضرر به شرکت و نیز دردسر برای مشتریان می‌شود. برخی نام‌ها به ظاهر هیچ ایرادی ندارند اما با بررسی بیشتر متوجه می‌شویم که در کشورهای دیگر معنای مضحک، نامناسب یا توهین آمیزی دارند. گاهی نامی که برای یک گوشی انتخاب شده ارتباطی با خصوصیات گوشی ندارد و به نوعی موجب سرخوردگی و نارضایتی کاربر می‌شود. همچنین گاهی یک نام تلفظ دشواری دارد یا بسیار طولانی است.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

گوشی‌های عجیب و بدنام تاریخ

در این مقاله به نقل از وبسایت Cnet به 30 مورد از انتخاب‌های عجیب و بد در نامگذاری گوشی‌های تلفن همراه اشاره می‌کنیم:

 


1- آیفون 10 اس (iPhone XS)


آیفون 10 اس / iPhone XS

شاید باورش دشوار باشد اما به نظر می‌رسد اپل نیز نام مناسبی برای گوشی‌های جدیدش انتخاب نکرده است. باید پذیرفت که حرف X باعث سردرگمی افراد شده است. حتی قبل از عرضه آیفون‌های 2018 نیز این مشکل در آیفون 10 (iPhone X) وجود داشت، اما امسال و با اضافه شدن سه آیفون جدید وضعیت باز هم پیچیده‌تر شد. حرف X در عددنویسی رومی نمایانگر عدد 10 بوده است. اما بسیاری از افراد در هنگام رونمایی iPhone XS به اشتباه آن را «آیفون اکس اس» می‌خواندند. حال باید منتظر بمانیم و ببینیم اپل برای آیفون‌های 2019 چه نام‌هایی انتخاب می‌کند!

 


2- رویول فلکس پای (Royole FlexPai)


رویول فلکس پای / Royole FlexPai

رویول که تولید کننده نمایشگرهای تاشو و گجت‌های یادداشت‌برداری است، موفق شد زودتر از سایر رقبا (از جمله سامسونگ) دست به تولید گوشی تاشو بزند. این یک دستاورد تحسین برانگیز برای آن‌ها محسوب می‌شود. اما «فلکس پای» یک نام بسیار بد است. فلکس در انگلیسی به معنی خم کردن است به قابلیت انعطاف‌پذیری و تاشو بودن نمایشگر اشاره دارد. اما پسوند Pai (پای) که به آن اضافه شده است در اینجا چه معنایی دارد؟ این واژه معناهای مختلفی دارد که چندان مناسب و آشنا نیستند. به عنوان نمونه Pai نام سکه‌ای در هندوستان بوده است. شاید نامی مثل فلکس فون (FlexPhone) انتخاب بهتری باشد.

 


3- پسوند تین کیو (ThinQ) در برخی گوشی‌های ال جی


LG V40 ThinQ / ال جی V40 تین کیو

همچنین بخوانید :
پسوند «تین-کیو» برای محصولات ال جی که از قابلیت‌های هوش مصنوعی برخوردارند انتخاب شده است. این پسوند تا به حال در نامگذاری 3 گوشی ال جی G7 تین کیو، ال جی V35 تین کیو و ال جی V40 تین کیو نیز استفاده شده است. اما به نظر می‌رسد بسیاری علاقه دارند از پسوند تینکیو صرف نظر کنند. به عنوان نمونه «ال جی G7» خیلی راحت‌تر و سرراست‌تر است. پسوند تین کیو لازم نیست و باعث طولانی شدن نام دستگاه می‌شود.

 


4- چانگ هونگ H2


Changhong H2 / چانگ هونگ H2

گوشی Changhong H2 با حسگرهایی که دارد می‌تواند میزان کالری موجود در مواد غذایی را اندازه گیری کند. اما این نام تلفظ عجیب و دشواری دارد و اشاره‌ای هم به قابلیت برجسته آن ندارد.

 


5- لنوو فب 2 پرو (Lenovo Phab 2 Pro)


Lenovo Phab 2 Pro / لنوو فب 2 پرو

همانند چانگ هونگ H2، بزرگ‌ترین مشکل گوشی لنوو فب 2 پرو این است که قابلیت برجسته خود را مخفی کرده است. فب 2 پرو اولین گوشی بود که به صورت پیش فرض از پروژه واقعیت افزوده تانگو گوگل پیشتیبانی می‌کرد. اما این مساله از روی نام دستگاه مشخص نیست. همچنین این نام به راحتی فراموش می‌شود.

 


6- کداک اکترا (Kodak Ektra)


Kodak Ektra / کداک اکترا

کلمه اکترا (Ektra) برای مردم آشنا نیست. اکترا نام یک دوربین قدیمی شرکت کداک است. گوشی کداک اکترا در واقع نسخه دیجیتال دوربین عکسبرداری مذکور است. بسیاری از نرم افزارها به صورت خودکار این کلمه را به صورت Extra تصحیح می‌کنند!

 


7- گوشی‌های وان پلاس


OnePlus / وان پلاس

بعد از گذشت چند سال مردم به شیوه نامگذاری گوشی‌های وان پلاس عادت کرده‌اند. گوشی جدید وان پلاس 6 تی نیز به عنوان یکی از گوشی‌های برتر 2018 خوش درخشید. اما در اوایل شروع به کار شرکت، نام‌هایی چون وان پلاس وان و وان پلاس 2 گیج‌کننده بودند.

 


8- Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Games Limited Edition


Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Games Limited Edition

این عبارت 8 کلمه‌ای، نام طولانی و غیرمعقولی است که سامسونگ برای یک گوشی مخصوص مسابقات المپیک انتخاب کرده است. باید خدا را شکر کرد که سامسونگ این گوشی را به صورت عمومی عرضه نکرد و فقط به عنوان هدیه به ورزشکاران اهدا کرد.

 


9- ZTE اکسون 7


ZTE Axon 7 / اکسون 7

مشکل این نام کلمه اکسون نیست. شرکت ZTE در اقدامی عجیب گوشی بعد از اکسون 2 را اکسون 7 نامید. البته ما می‌دانیم این اقدام احتمالا تلاشی برای رقابت با گوشی‌های گلکسی S7 و آیفون 7 بوده است!

 


10- ال جی K8 V


LG K8 V

بسیاری از مردم فکر می‌کنند در اینجا حرف «وی» به شرکت مخابراتی ورایزن آمریکا اشاره دارد و این یک گوشی شخصی‌سازی‌شده برای ورایزن است. اما این نام نه چندان جالب، در واقع هیچ معنی خاصی ندارد.

 


11- بلک بری پریو (BlackBerry Priv)


BlackBerry Priv / بلک بری پریو

«بلک بری پریو»، نخستین گوشی اندرویدی شرکت بلک بری بود. کلمه «پریو» به بخش نخست واژه‌های Privacy (تلفظ در انگلیسی بریتانیایی: پریوسی) و Privilege اشاره دارد. بلک بری با این نامگذاری می‌خواسته این پیام را به مردم منتقل کند که این گوشی بسیار مرغوب و رده بالا بوده و نیز حفاظت از حریم خصوصی را به خوبی انجام می‌دهد. اما به نظر می‌رسد این نوع پیام‌ها برای مردم قابل تشخیص نبوده و متوجه هدف بلک بری نشدند. البته این مساله در شرکت بلک بری بی‌سابقه نبوده و حتی نام خود شرکت نیز تا قبل از تغییر به بلک بری، ریسرچ این موشن (Research in Motion) بوده است. پس چنین نامگذاری عجیبی از بلک بری دور از انتظار نیست.

 


12- سامسونگ گلکسی S6 اج پلاس


Samsung Galaxy S6 Edge+ / سامسونگ گلکسی S6 اج پلاس

باز هم سامسونگ یک گوشی بسیار خوب را با یک نام دشوار طراحی کرده است. سامسونگ گلکسی S6 اج پلاس که همزمان با گلکسی نوت 5 عرضه شد، توسط مردم «نوت 6 پلاس» خوانده شد. سامسونگ هرگز گوشی با نام نوت 6 پلاس تولید نکرده است اما نمی‌توان مردم را بابت تغییر نام اصلی سرزنش کرد.

 


13- موتورولا موتو جی (Motorola Moto G)


Motorola Moto G / موتورولا موتو جی

تنها مشکلی که سری موتو جی داشت این بود که چند مدل از این گوشی‌ها طراحی شده بود که توسط فروشنده‌های متفاوت با نامی دقیقا یکسان عرضه می‌شدند. اگر مشخصات هر یک از مدل‌ها را در ذهن نداشتید، نمی‌توانستید مدل مورد نظر را تشخیص دهید. اما خوشبختانه در سال 2018 این مشکل حل شده است و موتورولا گوشی‌های این سری را با نام‌هایی چون موتو جی 6 یا موتو جی 6 پلی از هم متمایز کرده است.

 


14- Yezz Billy 4.7


Yezz Billy 4.7 / یز بیلی 4.7

در سال 2014 شرکت یز که در میامی آمریکا مستقر است یک گوشی مبتنی بر سیستم عامل ویندوز فون طراحی کرد و آن را یز بیلی 4.7 نامید. بله درست حدس زدید، انتخاب نام بیلی برای گرامیداشت بیل گیتس بنیانگذار مایکروسافت بوده است. مشخص نیست 4.7 در اینجا به چه چیزی اشاره دارد.

 


15- ZTE Iconic Phablet


ZTE Iconic Phablet

به نظر می‌رسد شرکت ZTE اعتماد به نفس بسیار بالایی در انتخاب واژه «Iconic» برای گوشی بسیار بزرگ خود به خرج داده است. این کلمه گوشی مذکور را به عنوان یک نماد و سمبل معرفی می‌کند حال آنکه با فبلت خیلی خارق العاده‌ای هم روبرو نبودیم و ZTE Iconic Phablet تنها یک دستگاه میان رده بود. همچنین این اولین بار بود که یک تولید کننده گوشی از واژه «فبلت» برای محصولاتش استفاده کرد. خوشبختانه عرضه کننده این گوشی در آمریکا این نام را به Boost Max تغییر داد تا در آمریکا با این نام عرضه شود.

 


16- Panasonic Eluga


Panasonic Eluga

این گوشی اندرویدی پاناسونیک که در سال 2012 عرضه شد یک دستگاه جذاب و متعادل بود. اما نام Eluga که برای آن انتخاب شده بود عجیب، دشوار و بی‌معنی بود.

 


17- HTC Windows Phone 8X


HTC Windows Phone 8X / اچ تی سی ویندوز فون 8X

شرکت اچ تی سی برای نامگذاری یکی از گوشی‌های خود از نام سیستم عامل «ویندوز فون 8» استفاده کرد که اقدام عجیبی بود. مانند این است که سامسونگ یکی از گوشی‌هایش را «سامسونگ گلکسی اندروید» نامگذاری کند.

 


18- HP Pre 3


HP Pre 3 / اچ‌پی پری تری

HP Pre 3 در انگلیسی «اچ‌پی پری تری» خوانده می‌شود که یک عبارت قافیه دار و شبیه به شعر است و تلفظ دشواری نیز دارد.

 


19- Samsung Galaxy S II, Epic 4G Touch


Samsung Galaxy S II, Epic 4G Touch

این گوشی با نام رسمی Samsung Galaxy S II Epic 4G Touch عرضه شد که یکی از طولانی‌ترین نام‌ها در میان تمام گوشی‌های تاریخ است. شرکت آمریکایی اسپرینت هنگام عرضه چند کلمه را حذف کرد و آن را Samsung Epic 4G Touch نامید.

 


20-HTC ChaCha و HTC Salsa


HTC ChaCha

مشخص نیست چرا این شرکت نام رقص‌های محبوب لاتین را برای گوشی‌هایش انتخاب کرده است. گوشی چا چا که در اوایل 2011 رونمایی شد، خوشبختانه در آمریکا با نام HTC Status عرضه شد. گویا شرکت ارتباطات راه دور آمریکا (AT&T) سلیقه متفاوتی نسبت به مدیر محصولات شرکت HTC داشته است.

 


21- ال جی آپتیموس وو (LG Optimus Vu)


LG Optimus Vu / ال جی آپتیموس وو

اسم این گوشی بزرگ‌صفحه به خودی خود ایرادی نداشت اما مردم به طور طبیعی آن را «آپتیموس ویو» تلفظ می‌کردند که اشتباه است. شرکت مخابراتی آمریکایی ورایزن این گوشی را در آمریکا با عنوان LG Intuition عرضه کرد که مشکل تلفظ را برطرف کرد اما مبهم بود.

 


22- کاسیو جیز’وون (Casio G’zOne)


Casio G'zOne / کاسیو جیز'وون

نام این گوشی سرتاسر ایراد است. علامت آپاستروف (‘)، بزرگ و کوچک شدن حروف، و نیز تلفظ دشوار آن همه جزو ایرادات این نامگذاری هستند.

 


23- سامسونگ :)


Samsung Smiley / سامسونگ اسمایلی

بله، سامسونگ واقعا یکی از گوشی‌هایش را به ایموجی لبخند اختصاص داده است! سامسونگ یدی طولانی در ناراحت کردن ما با انتخاب نام‌های بد دارد. البته این گوشی که در سال 2010 عرضه شد در فروشگاه‌ها با نام Smiley (شکلک لبخند) هم شناخته می‌شد.

 


24- سامسونگ مسیجر (Samsung Messager)


Samsung Messager / سامسونگ مسیجر

کلمه ناآشنای Messager به راحتی Messenger خوانده می‌شد و موجی از اشتباهات را خلق کرد. این گوشی در سال 2009 عرضه شد.

 


25- کریکت MSGM8 و TXTM8


Cricket MSGM8 / کریکت MSGM8

نام‌های این دو گوشی مخفف کلمات Message Mate و Text Mate هستند که به قابلیت پیام کوتاه اشاره دارند. اما این امکان را همه گوشی‌ها دارند!

 


26- ال جی آپتیموس بلک (LG Optimus Black)


LG Optimus Black / ال جی آپتیموس بلک

«آپتیموس بلک» یک نام بی‌مزه بود که توسط ال جی انتخاب شد. بلک به رنگ مشکی این گوشی اشاره دارد. اما این حتی یک رنگ ویژه نیست بلکه رایج‌ترین رنگ در گوشی‌های تلفن همراه است.

البته در آمریکا شرکت‌های اسپرینت و بوست‌موبایل این گوشی را ال جی مارکی (LG Marquee) نامیدند که بسیار بهتر بود.

 


27- سری گوشی‌های اچ‌تی‌سی وان


HTC One / اچ‌تی‌سی وان

وجود تشابه نامی بسیار میان گوشی‌های این سری گیج کننده بود. اچ تی سی وان ایکس، وان ایکس پلاس، وان ایکس ال، وان وی، وان وی ایکس، و وان اس جزو گوشی‌های این سری بودند. اچ تی سی حتی گوشی دیگری نیز به نام وان مینی داشت.

 


28- ال جی چاکلت


LG Chocolate / ال جی چاکلت

مشخص نیست چرا ال جی نام Chocolate (شکلات) را برای این گوشی انتخاب کرد چون هیچ چیزی که به شکلات شباهت داشته باشد نداشت. ال جی گوشی دیگری دارد که شباهت بیشتری به شکلات دارد و آن گوشی ال جی موزیک (LG Musiq) است.

 


29- موتورولا سیتروس (Motorola Citrus)


Motorola Citrus / موتورولا سیتروس

نام این گوشی نیز به یک خوراکی (مرکبات) اشاره دارد اما در اینجا نیز ارتباط کافی میان مرکبات و خصوصیات این گوشی دیده نمی‌شود. این گوشی جزو گوشی‌های اولیه اندرویدی بود.

 


30- LG Fusic


LG Fusic

مشخص نیست کلمه عجیب Fusic ترکیب دو کلمه Fun و Music است یا چیزی کاملا متفاوت.

سخن پایانی

برای اخبار بیشتر از دنیای فناوری با پلازا همراه بمانید، شما همچنین می‌توانید در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران1 دیدگاه
avatar
امیر حیدری باطنی
.
09 دی 1397، 00:06
پاسخ
0
2
توی ایران خیلی ها به iPhone X می گن: آیفون ایکس و خیلی کم شنیدم که کسی بگه آیفون 10!
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402