Bitpro Nexus Bitpro Nexus Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet.

پرکارترین بازیگران مرد سینمای ایران در دهه 90 چه کسانی هستند؟

پرکارترین بازیگران مرد سینمای ایران
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

بازیگران مرد پرکار و محبوب مردم در دهه اخیر برخلاف دهه هشتاد خیلی چهره زیبا و چشمان رنگی نداشته‌اند. در ادامه پرکارترین بازیگران مرد سینمای ایران در دهه اخیر را با هم مرور می‌کنیم.

در میان بازیگران مرد ایرانی در دهه اخیر، بازیگران جوان و برخواسته از تئاتر بیشتر خود را نشان دادند و توانستند با حضور در آثار شاخص سینمایی تاثیرگذار ظاهر شوند و رفته رفته به ستاره تبدیل شدند. امثال نوید محمدزاده، امیر جدیدی، جواد عزتی و ساعد سهیلی در دهه اخیر به شکل خیره‌کننده‌ای درخشیدند و به ستارگان بی‌چون‌و‌چرای پرده سینما تبدیل شدند. البته در کنار این بازیگران، هنرمندانی مثل پیمان معادی، شهاب حسینی، رضا عطاران و حامد بهداد با حضور در نقش‌های مختلف پیشرفت‌های چشمگیری در عرصه بازیگری داشته‌اند و به ستارگانی باتجربه در سینما تبدیل شدند. البته برخی‌ها نیز همچون محمدرضا گلزار، بهرام رادان و علیرضا خمسه در دهه اخیر کم‌کارتر بوده‌اند.

پرکارترین بازیگران مرد سینمای ایران

در ادامه پرونده پرکارترین بازیگران زن، در این مقاله خواندنی هم به پرکارترین بازیگران مرد سینمای ایران پرداخته‌ایم. با پلازا همراه باشید تا با پرکارترین بازیگران مرد ایرانی در دهه 90 بیشتر آشنا شوید.

آنچه در ادامه می‌خوانید:

 


نگاهی به پرکارترین بازیگران مرد سینمای ایران در دهه 90


ما در این مطلب پرکارترین بازیگران مرد سینمای ایران در دهه 90 را معرفی کرده‌ایم. البته بازیگرانی که تعداد فعالیت‌هایشان بالا بوده لزوما موفق‌ترین‌های سینما در یک دهه اخیر نبوده‌اند، اما مرورشان خالی از لطف نیست.

 

بابک حمیدیان

پرکارترین بازیگران مرد سینمای ایران

  • تعداد آثار سینمایی: 34
  • آثار شاخص: هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند، چ، استراحت مطلق، سیانور، بادیگارد، کاناپه، سال دوم دانشکده من، مسخره باز و مغز استخوان
  • جوایز: دو بار نامزدی دریافت سیمرغ و برنده سیمرغ برای «چ» و «رستاخیز»

بابک حمیدیان از آن دست بازیگرهایی است که آنقدر نقشش را خوب و به اندازه ایفا می‌کند که همیشه کارگردان‌ها از نحوه حضورش در کار مطمئن هستند. حمیدیان در یک دهه اخیر انواع و اقسام پرسونا‌ژهای سینمایی را تجربه کرده و برخلاف حضور گرم و قدرتمندانه‌اش در اغلب نقش‌ها، چندان دیده نشده است. او در میان پرکارترین بازیگران مرد سینمای ایران در دهه 90، رتبه اول را داراست.

 

پژمان بازغی

پرکارترین بازیگران مرد ایرانی

  • تعداد آثار سینمایی: 31
  • آثار شاخص: بارکد، اسرافیل، تیغ ترمه، سمفونی نهم و ماموریت غیرممکن

پزمان بازغی با اینکه چند سالی می‌شود اجرای برنامه «کودک شو» را در تلویزیون برعهده دارد و مشغله‌هایش بیشتر شده، اما با حضور در 31 فیلم سینمایی در دهه نود دومین مرد پرکار سینمای ایران است. البته حضور بازغی در تعدادی از فیلم‌ها کوتاه و افتخاری بوده، اما بهرحال جزو رکوردداران محسوب می‌شود.

 

جواد عزتی

پرکارترین بازیگران مرد سینمای ایران

  • تعداد آثار سینمایی: 29
  • آثار شاخص: ماجرای نیمروز، زاپاس، ماجرای نیمروز؛ رد خون، آینه بغل، هزارپا، اکسیدان، جان‌دار، لاتاری، آتابای و شنای پروانه
  • جوایز: 3 بار نامزد دریافت سیمرغ بلورین

جواد عزتی این روزها بدون شک از ستاره‌های برتر و درخشان سینمای ایران محسوب می‌شود. بازیگری که هم فروش گیشه را تضمین می‌کند، هم کمدی‌هایش با فاصله بین کمدی‌ های پرمخاطب سینما قرار می‌گیرد و هم در فیلم‌های درام غیرکمدی نقش‌های جدی و بسیار متفاوتی را به زیبایی هرچه تمام‌تر ایفا می‌کند. عزتی جزو بازیگرانی است که در دهه هشتاد از تلویزیون شروع کرد و در اواخر دهه هشتاد با نقش‌های کوتاه روی پرده سینما آمد، اما حالا یک دهه بعد در سینمای ایران در جایگاهی ایستاده که نامش تضمین کیفیت و فروش فیلم است.

 

شهاب حسینی

پرکارترین ستارگان سینمای ایران

  • تعداد آثار سینمایی: 25
  • آثار شاخص: هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند، حوض نقاشی، آشغال‌های دوست داشتنی، برادرم خسرو، فروشنده، هزارتو و نبات
  • جوایز: برنده جایزه نخل طلای کن برای «فروشنده»، برنده نشان شوالیه فرهنگی فرانسه، نامزدی سیمرغ بلورین در جشنواره فیلم فجر و چندین و چند جایزه معتبر داخلی و خارجی

شهاب حسینی را می‌توان در کنار پیمان معادی از معدود ستارگان بین‌المللی سینمای ایران دانست و این مهم برای حسینی با حضور در دو اثر مطرح اصغر فرهادی به دست آمد. شهاب حسینی با اینکه در دهه نود، چند سالی را مشغول بازی در سریال فاخر و جذاب «شهرزاد» بود، اما از سینما هم غافل نشد و علاوه بر کارگردانی، در بیست و پنج فیلم سینمایی ایفای نقش کرد که برای تعداد زیادی از آنها تحسین منتقدان و مخاطبان را برانگیخت و حتی جوایز معتبری چون نخل طلای جشنواره کن را از آن خود کرد. بیوگرافی شهاب حسینی را در این مقاله نیز می‌توانید بخوانید.

 

فرهاد اصلانی

پرکارترین بازیگران مرد سینمای ایران

  • تعداد آثار سینمایی: 25
  • آثار شاخص: زندگی خصوصی، پل چوبی، من مادر هستم، کوچه بی‌نام، عصر یخبندان، زیر سقف دودی، مغزهای کوچک زنگ زده و متری شیش و نیم
  • جوایز: پنج بار نامزد دریافت سیمرغ بلورین و برنده شدن یک سیمرغ برای فیلم‌های «خرس» و «زندگی خصوصی»

فرهاد اصلانی هم همچون شهاب حسینی بازیگر بیست و پنج فیلم سینمایی در یک دهه اخیر بوده است و از نظر پرکارترین بازیگران مرد سینمای ایران، بطور مشترک با شهاب حسینی در رده چهارم پرکارترین‌ها قرار دارد. اصلانی از استثنایی‌ترین بازیگران سینمای ایران در تمام این سال‌ها بوده و به یاد نداریم که نتوانسته باشد از عهده ایفای یک نقش بربیاید. فرهاد اصلانی با اینکه در سینما نقش‌های تلخ و جدی را بازی کرده است، در دو سریال پرمخاطب «شاهگوش» و «هیولا» وجه دیگری از خود را نشان داد و به یک کمدین شش دانگ تبدیل شد که بیننده را از خنده روده‌بر می‌کرد.

 

صابر ابر

پرکارترین ستارگان سینمای ایران

  • تعداد آثار سینمایی: 24
  • آثار شاخص: قصه‌ها، رخ دیوانه، ویلایی‌ها، تابستان داغ، هت‌تریک و مسخره‌باز

صابر ابر در عین ناباوری در رده پنجم فهرست پرکارترین بازیگران مرد سینمای ایران قرار دارد. ابر در اغلب فیلم‌هایش با قدرت و حس فوق‌العاده‌ای ایفای نقش می‌کند، اما شاید مهم‌ترین ایرادش این است که در تعدادی از آثار یکسری شخصیت را تکرار کرده است. او باید در دهه بعدی از فعالیت حرفه‌ای خود، تمرکز خود را روی انتخاب نقش‌ها بگذارد و سعی کند بازی‌های متفاوت‌تری از خود به نمایش بگذارد.

 

رضا عطاران

پرکارترین ستارگان سینمای ایران

  • تعداد آثار سینمایی: 23
  • آثار شاخص: خوابم می‌آد، رد کارپت، نهنگ عنبر 1 و 2، دراکولا، بی‌خود و بی‌جهت، هزارپا، طبقه حساس، استراحت مطلق، دهلیز و مصادره
  • جوایز: نامزدی چهار سیمرغ بلورین و برنده شدن یک سیمرغ بلورین برای «طبقه حساس»

سلطان بی‌چون‌و‌چرای گیشه در دهه 90 در سینمای ایران، کسی نیست جز رضا عطاران! عطاران که با ساعت خوش نوید ظهور یک ستاره درخشان را می‌داد، در دهه هشتاد با سریال‌های رمضانی‌اش مخاطبان را پای سریال‌هایی به یاد ماندنی نشاند. اما در دهه نود وقتی همه انتظار داشتند او برای تلویزیون سریال بسازد، عطای کار در تلویزیون را به لقایش بخشید و راهی سینما شد. رضا عطاران نه تنها چندین سال متوالی به عنوان پرفروش‌ترین ستاره گیشه معرفی شد، بلکه در این دوران سه فیلم متفاوت ساخت و جوایز زیادی هم درو کرد. او در یکی دو سال اخیر کم‌کارتر و گزیده‌کارتر شده است.

 

حمید فرخ نژاد

بازیگران پرکار مرد ایرانی

  • تعداد آثار سینمایی: 23
  • آثار شاخص: گشت ارشاد 1 و 2، روزهای زندگی، استرداد، خوب بد جلف، لاتاری، میلیونر میامی، دختر شیطان و سامورایی در برلین
  • جوایز: سه بار نامزدی برای دریافت سیمرغ بلورین و برنده یک سیمرغ بلورین برای فیلم «استرداد»

حمید فرخ‌نژاد از بازیگرانی است که در دهه هشتاد در فیلم‌های سینمایی موفق و تاثیرگذار اجتماعی حضور داشته است، اما در سال‌های اخیر بیشتر فعالیت‌هایش مربوط به آثار درجه دو و گاها حتی درجه سه کمدی می‌شود. با این وجود هنوز هم فرخ‌نژاد بازیگر خوبی است و اگر انتخاب‌های خوبی داشته باشد، می‌تواند مجددا به روزهای اوجش برگردد. او با بیست و سه فیلم سینمایی در فهرست پرکارترین بازیگران مرد سینمای ایران هم‌تراز با رضا عطاران در رده پنجم قرار دارد.

 

محمدرضا شریفی‌نیا

بازیگران مرد ایرانی سینما

  • تعداد آثار سینمایی: 22
  • آثار شاخص: پایان نامه، خودزنی، رسوایی 1 و 2، معراجی‌ها، زندانی‌ها و خالتور

مرد همه‌کاره سینمای ایران که در میان سینمایی‌ها به آچار فرانسه مشهور است هنوز هم در سینما و تلویزیون جزو پرکارترین‌هاست. با این تفاوت که در دهه‌های قبل محمدرضا شریفی‌نیا با داوود میرباقری، داریوش مهرجویی و کمال تبریزی کار می‌کرد، اما رفته رفته به آثار نازل مسعود ده‌نمکی، آرش معیریان و کاظم راست‌گفتار رسیده و با حضور در همین آثار سطح پایین به اصطلاح کمدی، با بیست و دو فیلم سینمایی در میان پرکارترین بازیگران مرد سینمای ایران جای گرفته است. شریفی‌نیا از باسوادترین و کاربلدترین سینماگران ایرانی است، اما افسوس که در طول سال‌های اخیر اعتبار خود را با آثار سطح پایین و نازل خدشه‌دار کرده است.

 

مهرداد صدیقیان

پرکارترین بازیگران مرد ایرانی

  • تعداد آثار سینمایی: 20
  • آثار شاخص: قاعده تصادف، شماره 17 سهیلا، زرد، ماجرای نیمروز، سونامی و طلا
  • جوایز: نامزدی دریافت سیمرغ بلورین برای فیلم «ماجرای نیمروز»

نوجوان سال‌های دور سینما که زمانی در «اتوبوس شب» کنار خسرو شکیبایی بزرگ درخشان ظاهر شده بود، حالا به یکی از جوان‌های برتر سینما تبدیل شده و اگر همین روند موفقیت‌آمیز را ادامه دهد بعید نیست که جزو چند ستاره پول‌ساز سینمای ایران در سال‌های آینده شود. شروع موفقیت و درخشش مهرداد صدیقیان از سریال «سقوط یک فرشته» و ایفای نقش شیطان رقم خورد. در ادامه در سال 91 و 92 به ترتیب با دو سریال «دیوار» و «مدینه» توانست خود را به عنوان بازیگری مسلط تثبیت کند و کم کم درخشش در سینما را هم شروع کرد. «ماجرای نیمروز»، «شماره 17 سهیلا»، «سونامی» و «طلا» از بازی‌های خوب مهرداد صدیقیان در یک دهه اخیر است.

 

هومن برق نورد

بازیگران پرکار مرد ایرانی

  • تعداد آثار سینمایی: 20
  • آثار شاخص: جیب‌بر خیابان جنوبی، بی‌خداحافظی، ملکه، آرایش غلیظ و لونه زنبور

هومن برق‌نورد را همه مخاطبان سینما و تلویزیون با نقش‌های کمدی تلویزیونی به خاطر دارند. برق‌نورد جزو بازیگرانی است که هم در کمدی و هم در آثار جدی بسیار خوب و مسلط ظاهر می‌شود و اگر کارگردان بداند چگونه از او بازی بگیرد، بدون شک بازی چشمگیری از خود به نمایش می‌گذارد. برق‌نورد با اینکه تا اواسط دهه نود در آثار باکیفیت سینمایی حضور داشت، اما در چند سال اخیر به سمت فیلم‌های درجه دو رفته و حتی گاهی به بازی در کمدی‌های ضعیف هم رضایت داده است. هومن برق‌نورد اگر کمی دقت و صبر به خرج بدهد، باز هم می‌تواند نقش‌های جذاب و تماشایی خلق کند.

 

پژمان جمشیدی

پرکارترین بازیگران مرد ایرانی

  • تعداد آثار سینمایی: 19
  • آثار شاخص: خوب بد جلف 1 و 2، سوتفاهم، تگزاس 1 و 2، جهان با من برقص و ایده اصلی
  • جوایز: یک بار نامزدی سیمرغ بلورین برای فیلم «سوتفاهم»

شاید اگر در اوایل دهه نود از سینماگران معتبر و منتقدان صاحب‌نام سوال می‌شد که آیا احتمال دارد یک فوتبالیست بدون تجربه بازیگری وارد سینما شود و جزو پرکارترین بازیگران مرد سینمای ایران در دهه نود قرار بگیرد، پاسخشان با قاطعیت «خیر» بود! اما پژمان جمشیدی این کار را کرد و با هوشمندی تمام و البته تلاش و تمرین‌های بسیار در جایگاهی ایستاده که حالا تقریبا همه لب به تحسین او گشوده‌اند! جمشیدی این روزها فیلم «خوب بد جلف 2» را در حال اکران دارد، قرار است در سریال خوب بد جلف و چند کمدی متفاوت بازی کند و چندین فیلم کمدی را هم آماده اکران دارد. پس اگر به همین روال ادامه دهد، سال دیگر قطعا جزو پرکارترین و پرفروش‌ترین بازیگران سینمای ایران خواهد بود!

 


کلام آخر


در بین بازیگران مرد سینمای ایران، بازیگرانی هم هستند که تعداد فیلم‌هایشان در یک سال اخیر با هم برابر است و به همین دلیل در فهرست پرکارترین بازیگران مرد ایرانی در یک رده قرار می‌گیرند. امیر آقایی و امین حیایی که این روزها سریال «آقازاده» را در شبکه نمایش خانگی دارند، با نوزده فیلم سینمایی در رده بعدی لیست هستند. بعد از این دو بازیگر سرشناس، امیر جعفری، ساعد سهیلی و محسن کیایی نیز با 18 فیلم سینمایی رتبه بعدی پرکارترین‌های دهه را به خودشان اختصاص داده‌اند!

امیر جعفری در دهه 90 همچون دهه هشتاد روند رو به رشد خود را ادامه داده و با بازی‌های گیرا و جذاب خود را در قامت بازیگری معرفی کرده است که اجرای همه جور نقشی از او برمی‌آید. ساعد سهیلی یکی از جوان‌های آینده‌دار سینماست که به تدریج دارد ستاره می‌شود و در کنار بازیگرانی چون امیر جدیدی، نوید محمدزاده و هوتن شکیبا استخوان‌بندی اصلی سینمای ایران در سال‌های آینده را تشکیل می‌دهد. در ادامه لیست پرکارترین بازیگران مرد سینمای ایران، محسن کیایی نیز با 18 فیلم سینمایی جزو پرکارترین‌هاست! کیایی نیز از آن دسته بازیگرانی است که در یک دهه اخیر خود را به خوبی بالا کشیده و حالا با نویسندگی و بازیگری در «همگناه» در اوج کارش قرار دارد. حمیدرضا آذرنگ، حامد بهداد، هادی حجازی‌فر، هومن سیدی، سام درخشانی و امیر جدیدی نیز نفرات بعدی این لیست هستند.

پرکارترین بازیگران مرد سینمای ایران

در انتهای این مطلب از شما مخاطبان عزیز و فهیم پلازا تقاضا داریم نظرات خود را درباره پرونده پرکارترین بازیگران مرد سینمای ایران با ما در میان بگذارید و بنویسید کدام بازیگران مرد در یک دهه اخیر موفق‌تر و درخشان‌تر بوده‌اند؟ در میان پرکارها، به نظرتان کدام بازیگر بیشتر توانسته نظرات مخاطبان و منتقدان را جلب کند؟

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402