Bitpro Nexus Bitpro Nexus Casibom

راهنمای خرید پاوربانک وایرلس + بهترین انواع پاوربانک بی سیم بازار

بهترین پاوربانک وایرلس / پاوربانک بی سیم / پاوربانک بیسیم
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

پاوربانک وایرلس با پشتیبانی از فناوری Qi و حذف سیم، نقش موثری در سهولت شارژ کردن انواع گجت‌ها دارد. در ادامه به راهنمای خرید پاوربانک بی سیم پرداخته و تعدادی از بهترین پاوربانک های وایرلس موجود در بازار را با هم مرور می‌کنیم.

همچنین بخوانید :

در حال حاضر همگام با پیشرفت تکنولوژی، فناوری شارژ گجت‌های هوشمند نیز کم‌کم به تکامل رسیده و از نوع سیمی به حالت بدون سیم تغییر وضعیت می‌دهند. امروزه فناوری شارژ بی‌سیم نظیر Qi برای شارژ گوشی‌های هوشمند و دیگر دیوایس‌های الکترونیکی مورد قبول و استفاده واقع شده‌اند. در همین راستا ظهور پاوربانک وایرلس در بازار موجب شده که کاربر به جای استفاده از انواع پاوربانک سیمی از نوع بدون سیم آن استفاده کند. در واقع پاوربانک بی سیم از لحاظ سهولت استفاده و کارایی آنقدر مزیت دارد که کاربر برای خرید آن ترغیب شود. با این حال اگرچه پاوربانک بیسیم هنوز به اندازه پاوربانک‌های معمولی و USB خور در بازار دیده نمی‌شود، اما در صورت وجود، انتخاب بسیار خوب و شایسته‌ای برای داشتن یک دستگاه شارژر قابل حمل خواهند بود.

اگرچه پیشتر به صورت مفصل درباره بهترین پاوربانک‌های 2020 و راهنمای خرید آنها در مجله پرداختیم، اما امروز قصد داریم که درباره راهنمای خرید پاوربانک وایرلس صحبت کرده و بهترین پاوربانک های بی سیم موجود در بازار ایران را با هم مرور کنیم؛ پس با پلازا همراه باشید.

آنچه در ادامه می‌خوانید:

پاوربانک وایرلس چیست؟

در توضیح اینکه اساسا یک پاوربانک وایرلس چیست و چگونه کار می‌کند باید گفت که در یک پاوربانک بی سیم، سیم‌پیچی وجود دارد که انرژی را از پد شارژر به گجت در حال شارژ منتقل می‌کند. در نتیجه از آنجا که این انرژی به صورت القایی منتقل می‌شود، نیاز به استفاده از اتصالات را از بین می‌برد. پرکاربردترین استانداردی که در ساختار پاوربانک بیسیم مورد استفاده قرار می‌گیرد، استاندارد Qi است که تقریبا با همه گوشی‌های هوشمند و گجت‌های اصلی سازگاز است.

نکاتی که قبل از خرید پاوربانک وایرلس باید بدانید

کابل‌ها و ضرورت به همراه داشتن آنها در کنار پاوربانک آنقدر دردسرساز و مشکل‌آفرین است که طبیعتا هر فردی ترجیح می‌دهد که یک پاوربانک وایرلس داشته باشد. اما باید یکسری نکات را قبل از خرید پاوربانک بی سیم به خاطر داشته باشید تا بتوانید انتخابی خوب و خریدی رضایتبخش را تجربه کنید. در ادامه مهم‌ترین فاکتورهایی که باید در هنگام خرید پاوربانک بیسیم به آنها توجه کرد را با هم مرور می‌کنیم:

ظرفیت شارژ

پاوربانک وایرلس ۲۰۰۰۰ / پاوربانک بی سیم / پاوربانک بیسیم

یکی از مهم‌ترین مواردی که می‌بایست در هنگام خرید پاوربانک به آن توجه داشت، ظرفیت شارژ است. فرقی نمی‌کند صرف‌نظر از بی‌سیم یا سیم‌دار بودن پاوربانک، شما باید موردی را انتخاب کنید که بتواند گوشی یا دیوایس موردنظرتان را به صورت کامل شارژ کند. از آنجا که امروزه ظرفیت شارژ باتری‌های گوشی‌های هوشمند در جهت حفظ و برخورداری از طول عمر شارژ کافی افزایش یافته‌اند، در نتیجه متقابلا ظرفیت شارژ پاوربانک نیز باید افزایش یابد.

در واقع اگر پاوربانک وایرلسی که خریداری می‌کنید نتواند در هر بار استفاده، گوشی یا دیوایس مورد نظرتان را به صورت کامل شارژ کند، بی‌فایده و ناکارآمد تلقی می‌شود. در نتیجه همواره توجه داشته باشید که در هنگام خرید پاوربانک بی سیم، ظرفیت شارژ آن اندازه و یا ترجیحا کمی بیشتر از ظرفیت شارژ باتری گوشی و یا دیگر گجت مورد نظرتان باشد.

نرخ شارژدهی بالا

قیمت پاوربانک وایرلس / پاوربانک بی سیم

این روزها که گوشی‌های هوشمند به واسطه پیشرفت تکنولوژی از سرعت شارژ شدن بالا برخوردار هستند، لازم است که پاوربانک بیسیم خریداری شده نیز بتواند با سرعت و نرخ شارژ بالا، گوشی و یا گجت موردنظر را شارژ کند؛ در غیر این صورت گوشی با سرعت کمتری شارژ می‌شود.

به خاطر داشته باشید که پاوربانک وایرلس تنها با سرعتی که گوشی در حال شارژ بتواند از آن پشتیبانی کند، قابل استفاده خواهد بود. در واقع نباید صرفا گول تبلیغات را خورد و تصور کرد که شارژ بیسیم همیشه با سرعت بیشتری گوشی را شارژ می‌کند. در واقع این امر زمانی امکانپذیر است که گوشی از این سرعت و نرخ شارژ پشتیبانی کند. برای مثال اگر یک گوشی قدیمی داشته باشید حتی با پاوربانک وایرلس فست شارژ نیز نخواهد توانست که به سرعت شارژ شود.

با این حال باید گفت که پاوربانک بی سیم در مقایسه با نوع سیمی آن، گوشی و یا گجت را با سرعت کمتری شارژ می‌کند. به عنوان مثال اگر شارژ یک گوشی هوشمند با پاوربانک بیسیم حدود 3 الی 4 ساعت زمان ببرد؛ این مدت زمان در هنگام استفاده از پاوربانک سیمی کمتر خواهد بود.

سهولت استفاده

پاوربانک وایرلس شیائومی/best-wireless-power-bank.3

اگرچه با حذف سیم و کابل، استفاده از پاوربانک های بیسیم راحت‌تر است، اما از طرف دیگر گوشی و یا گجتی که می‌خواهد با این نوع پاوربانک شارژ شود باید حتما روی آن و بدون حرکت قرار بگیرد. در واقع برخلاف پاوربانک‌های سیمی معمولی که گوشی از طریق کابل به آن متصل شده و امکان حرکت آن در حین شارژ شدن وجود دارد، در هنگام استفاده و شارژ شدن گوشی با پاوربانک بی سیم باید کاملا در موقعیت مناسب قرار داشته باشد و عدم رعایت این نکته، فرآیند شارژ شدن را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

سایز و وزن

یکی دیگر از مواردی که می‌بایست در هنگام خرید یک پاوربانک وایرلس در نظر گرفت، اندازه و میزان سنگینی آن است، به‌ویژه اگر زیاد اهل مسافرت و تفریحات بیرون از منزل هستید. طبیعتا هر چه ظرفیت شارژ پاوربانک بیشتر باشد، اندازه و وزن بیشتری خواهد داشت، اما از آنجا که ظرفیت باتری گوشی‌های هوشمند به مراتب زیاد شده است، در نتیجه افراد به دنبال آن هستند که در خارج از خانه بتوانند حداقل با یک بار شارژ پاوربانک خود، تا چند بار شارژ گوشی خود را تامین سازند. در نتیجه بهتر است همواره این دو فاکتور را با میزان ظرفیت پاوربانک سنجیده و ارزیابی کنید.

پشتیبانی از کابل و اتصالات برای شارژ معمولی

خوب است در هنگام خرید یک پاوربانک بیسیم به فاکتور پشتیبانی از سیم و اتصالات آن نیز توجه داشته باشید. از آنجا که همه دیوایس‌ها از شارژ بیسیم پشتیبانی نمی‌کنند، در نتیجه بهتر است پاوربانکی خریداری کنید که علاوه بر شارژ وایرلس با سیم هم قابل استفاده باشد. معمولا پاوربانک های بی سیم یک یا دو پورت USB برای شارژ کردن داشته و می‌توانند همزمان بیش از یک دستگاه را شارژ کنند.

احتمالا این مطالب رو هم دوست داشته باشید
thumbnail
بهترین سریال های ایرانی | معرفی معرفی سریالهای ایرانی ...
مرضیه کدخدایی22 مهر 1402 20:30
thumbnail
تاریخچه و آداب و رسوم کریسمس | تفاوت بین کریسمس و سال ...
زینب افروز11 دی 1401 14:30
thumbnail
معرفی بازی Quantum Break | تکاپو در خلال لایه های زمان
محمد امین سرافراز09 دی 1399 20:00
thumbnail
ویندوز لایت (Windows Lite) ؛ اخبار و شایعات سیستم عامل جدید ...
محمد علی‌محمدی09 دی 1399 16:00

شارژ شدن پاوربانک

در نظر داشته باشید که برای استفاده از یک پاوربانک، خود پاوربانک هم می‌بایست شارژ داشته باشد. هر چه ظرفیت شارژ پاوربانک بیشتر باشد، مدت زمانی که طول می‌کشد تا پاوربانک شارژ شود نیز بیشتر می‌شود. برای مثال اگر یک پاوربانک بی سیم با ظرفیت 5000 میلی‌آمپر ساعت را خریداری کرده‌اید و تنها یک کابل شارژ یک آمپری دارید، برای آنکه بتوانید پاوربانکتان را به صورت کامل شارژ کنید به 5 ساعت زمان نیاز خواهید داشت. با این حال معمولا پاوربانک های وایرلس که ظرفیت شارژ بالایی دارند حتی با استفاده از یک کابل شارژر 2.4 آمپری، حدود 10 ساعت برای شارژ شدن کامل زمان نیاز خواهند داشت.

به خاطر داشته باشید که در هنگام خرید یک پاوربانک بی سیم حتما یک کابل شارژ نیز برای آن خریداری کنید؛ چون معمولا این پاوربانک‌ها بدون کابل شارژ توزیع می‌شوند.

قیمت

طبیعتا پاوربانک‌های وایرلس به دلیل کارایی بیشتر و راحت‌تری که در مقایسه با انواع پاوربانک‌های سیمی دارند، از قیمت به مراتب بیشتری برخوردار هستند. در نتیجه بهتر است هنگام خرید یک پاوربانک بی سیم این نکته را در نظر بگیرید که تا چه میزان حاضرید برای حذف سیم و کابل و استفاده راحت‌تر از پاوربانک، هزینه بپردازید.

بهترین پاوربانک های وایرلس بازار ایران

این روزها همراستا با پیشرفت تکنولوژی، نیاز افراد به استفاده از پاوربانک های بیسیم افزایش یافته است. در حال حاضر پاوربانک‌های وایرلس متعددی از شرکت‌های مختلف در بازار ایران دیده می‌شود که مشخصات و قیمت‌های متفاوتی با هم دارند. بعد از معرفی فاکتورهایی که در راهنمای خرید پاوربانک بی سیم به آنها پرداخته شد، خوب است با بهترین پاوربانک های وایرلس موجود در بازار ایران هم آشنا شوید که در هنگام خرید، انتخاب شایسته و آگاهانه‌ای داشته باشید. همه این محصولات را به راحتی می‌توانید از فروشگاه اینترنتی پلازا تهیه کنید.

پاوربانک وایرلس تسکو مدل TP 851WL

پاوربانک تسکو مدل TP 851WL یکی از پاوربانک‌های خوب وایرلس موجود در بازار است که با داشتن قیمتی مناسب بدون سیم نیز قابل استفاده است. این پاوربانک با 10000 میلی‌آمپر ساعت ظرفیت، تنها 180 گرم وزن داشته که این سبکی را مدیون بدنه پلاستیکی خود است. روی بدنه این پاوربانک طرح گرافیکی صاعقه دیده می‌شود که محل قرارگیری گوشی را مشخص می‌کند. اگرچه این پاوربانک در زمره پاوربانک‌های بدون سیم معرفی می‌شود، اما فاقد کانکتور نیست و کاربر می‌تواند برحسب دلخواه با استفاده پورت USB-A انواع گجت‌های موردنظر را شارژ کند. این در حالی است که خود پاوربانک با استفاده از دو درگاه میکرو USB و USB-C شارژ شده و در هنگام خرید با یک کابل MicroUSB ارائه می‌شود.

اگرچه پاوربانک وایرلس تسکو مدل TP 851WL قیمت نسبتا ارزانی دارد، اما نحوه نمایش مقدار شارژ باقیمانده در آن مبتدیانه نیست. در واقع تسکو به جای بهره‌گیری از 4 چراغ LED ساده، مقدار شارژ باقیمانده پاوربانک را به صورت درصدی روی نمایشگر نشان می‌دهد.

پاوربانک تسکو مدل TP 851WL ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت

پاوربانک تسکو مدل TP 851WL ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعتTSCO TP 851WL 10000mAh Power Bank

وزن180 گرم
شدت جریان خروجی2.0 آمپر
تعداد درگاه خروجی1 عدد,USB

با وجود آنکه این محصول از شارژ بی سیم Qi با توان 5 وات و شدت جریان 1 آمپر پشتیبانی می‌کند، اما چنانچه قصد دارید گوشی و یا گجت موردنظر خود را با سرعت بیشتری شارژ کنید پیشنهاد می‌شود که از خروجی Type-A با توان 5 وات و شدت جریان 2 آمپری استفاده کنید. این در حالی است که کنترلرهای مخصوص موجود در مدارهای این دستگاه، پاوربانک وایرلس تسکو مدل TP 851WL را از خطر نوسان برق دور نگه داشته و با دریافت کوچک‌ترین نشانه‌های نوسان برق و یا اتصال کوتاه در ورودی و یا خروجی‌ها آن را خاموش می‌سازند. این پاوربانک با بهره‌گیری از 10000 میلی‌آمپر ساعت ظرفیت قادر است که گوشی مانند آیفون SE 2020 را 3.5 بار از صفر تا صد شارژ کند!

پاوربانک وایرلس وریتی مدل V-PP107

در ادامه معرفی بهترین پاوربانک های بی سیم موجود در بازار به برند وریتی می‌رسیم. پاوربانک بی سیم وریتی مدل V-PP107 با ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت قادر است که گوشی‌های پرچمدار و مجهز به تکنولوژی Qi را به صورت بی سیم شارژ کند. این محصول حدود 214 گرم وزن داشته و ابعاد آن در اندازه‌ای است که بتوان آن را در جیب شلوار خود گذاشت. وریتی برای سطح بدنه این پاوربانک بافت فیبر کربنی در نظر گرفته و اطراف آن را با نواری از جنس لاستیک احاطه کرده است. این در حالی است که محل قرارگیری گوشی در مرکز سطح این پاوربانک با طرحی زیبا مشخص شده است.

پاوربانک بی سیم وریتی مدل V-PP107 ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت

پاوربانک بی سیم وریتی مدل V-PP107 ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعتVerity V-PP107 10000mAh Wireless Power Bank

وزن214 گرم
شدت جریان خروجی2.1 آمپر
تعداد درگاه خروجی2 عدد,USB

پاوربانک وایرلس وریتی مدل V-PP107 مجهز به دو پورت خروجی USB و یک درگاه میکرو USB است که برای شارژ کردن خود پاوربانک باید از پورت میکرو USB آن کمک گرفت. کمپانی انگلیسی وریتی برای نمایش میزان شارژ باقی‌مانده پاوربانک از چهار چراغ کوچک LED بهره گرفته است، در نتیجه در این محصول امکان گزارش دقیق میزان شارژ وجود نداشته و کاربر می‌بایست با تقریب 25 درصد از میزان شارژ باقیمانده پاوربانک آگاه شود. اگرچه ظرفیت اسمی این پاوربانک در حدود 10 هزار میلی‌آمپر ساعت است، اما خوب است بدانید که ظرفیت واقعی این دستگاه در حدود 7 تا 8 هزار میلی‌آمپر ساعت بوده و برای مثال می‌توان گوشی آیفون 8 را با آن برای 3 بار به صورت کامل شارژ کرد.

این دستگاه به لطف بهره‌مندی از دو پورت USB قادر به شارژ کردن همزمان دو گجت است. خاطر نشان می‌شود که شدت جریان خروجی این پورت‌ها حدود 2.1 آمپر و ولتاژ 5 ولت است که در مقایسه با حالت شارژ بیسیم، سرعت شارژ بالاتری دارد. این پاوربانک مجهز به سیستم حفاظت الکتریکی است و به دلیل بهره‌مندی از سیستم مدیریت هوشمند شارژ، پس از اتمام فرآیند شارژدهی پاوربانک به صورت خودکار خاموش می‌شود تا در مصرف باتری آن صرفه‌جویی شود.

پاوربانک وایرلس انرجایزر مدل QE10004

پاوربانک بی سیم انرجایزر مدل QE10004 همانند دیگر پاوربانک‌های این کمپانی از طراحی زیبا و چشم‌نواز بهره می‌برد. این دستگاه در پوششی از جنس پلاستیک مات به رنگ آبی با نواری براق احاطه شده است و از آنجا که بافتی شطرنجی دارد کاربر در نگاه اول آن را با فیبر کربن اشتباه می‌گیرد. این خطوط بسیار ریز شطرنجی موجب می‌شوند که پاوربانک خوش‌دست‌تر شده و اثرانگشت و لکه روی آن کمتر به‌جا ماند. محل قرارگیری گوشی روی این پاوربانک با طرح دو دایره متحدالمرکز و نشان صاعقه در مرکز دستگاه مشخص شده است. پاوربانک وایرلس انرجایزر مدل QE10004 از 10000 میلی‌آمپر ساعت ظرفیت بهره می‌برد.

پاوربانک بی سیم انرجایزر مدل QE10004 ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت

پاوربانک بی سیم انرجایزر مدل QE10004 ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعتEnergizer QE10004 10000mAh Wireless Power Bank

وزن253 گرم
قابلیت شارژ سریعدارد
تعداد درگاه خروجی2 عدد,USB

این پاوربانک مجهز به دو پورت ورودی microUSB و یک پورت خروجی USB Type-A است و می‌تواند به صورت همزمان دو گجت را با هم شارژ کند. میزان شارژ باقیمانده این محصول به‌واسطه چهار چراغ کوچک LED گزارش می‌شود. این دستگاه مجهز به مدیریت شارژ ایمن است و در برابر اتصال کوتاه و افت‌وخیز ولتاژ مصون نگه داشته می‌شود. اگرچه این پاوربانک بی سیم از 10 هزار میلی‌آمپر ساعت ظرفیت بهره برده، اما خوب است بدانید که این مقدار تنها ظرفیت اسمی این پاوربانک است و ظرفیت واقعی آن معادل 6700 میلی‌آمپر ساعت است که می‌تواند یک گوشی معمولی با باتری 3000 میلی‌آمپر ساعتی را برای 2 مرتبه به صورت کامل شارژ کند.

ویدئو های مرتبط
thumbnail
تست مقاومت گوریلا گلس پرچمدار شیائومی Mi 11
00:00:2916 دی 1399، 21:45
thumbnail
نحوه تماشای لایوهای اینستاگرام در وب (زیرنویس فارسی)
00:01:3709 فروردین 1402، 10:30
thumbnail
مقایسه پردازنده های پرچمدار موبایل (855 و 9820 و 980 و A12)
00:09:2515 آبان 1402، 14:30
thumbnail
ذخیره و بازیابی پیام‌ها در واتس‌ اپ
00:03:2729 اردیبهشت 1403، 20:00

پاوربانک وایرلس کینگ استار مدل KP8030W

پاوربانک کینگ استار مدل KP8030W ظرفیت 8000 میلی آمپر ساعت

پاوربانک کینگ استار مدل KP8030W ظرفیت 8000 میلی آمپر ساعتKingstar KP8030W 8000mAh Powerbank

وزن210 گرم
شدت جریان خروجی1.0 آمپر,2.0 آمپر
تعداد درگاه خروجی2 عدد,USB
همچنین بخوانید :

پاوربانک بی سیم کینگ استار مدل KP8030W با ظرفیت 8000 میلی‌آمپر ساعت، طراحی باریک و وزنی حدود 210 گرم دارد. بدنه این محصول از جنس پلاستیک ABS بوده و محل قرارگیری گوشی روی آن با طرحی ویژه، مشخص شده است. این پاوربانک بی سیم از دو درگاه ورودی USB با شدت جریان ورودی 2 آمپر و ولتاژ 5 ولت پشتیبانی کرده و قادر است به صورت همزمان، دو گجت را شارژ کند. باتری لیتیوم پلیمری این محصول با استفاده از کابل microUSB در مدت زمان 6 ساعت به صورت کامل شارژ می‌شود. این در حالی است که برای مطلع شدن از میزان شارژ پاوربانک باید به چراغ‌های LED تعبیه شده روی آن، مراجعه کرد.

پاوربانک بیسیم کینگ استار مدل KP8030W مجهز به فناوری Power Safe است و در برابر ولتاژ اضافی، اتصال کوتاه، نوسانات شدید جریان و افزایش دما کاملا حفاظت شده است.

پاوربانک بی سیم پرو وان مدل PM12

پاوربانک بی سیم پرو وان مدل PM12 ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت

پاوربانک بی سیم پرو وان مدل PM12 ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعتProOne PM12 10000mAh Wireless Powerbank

وزن221 گرم
قابلیت شارژ سریعشارژ فوق سریع Power Delivery
تعداد درگاه خروجی2 عدد,USB

پاوربانک بیسیم پرو وان مدل PM12 با ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت، یکی دیگر از گزینه‌های خوب برای خرید پاوربانک وایرلس به شمار می‌رود. جنس بدنه این پاوربانک از پلاستیک سخت ABS است و وزنی در حدود 221 گرم دارد. این محصول علاوه بر تکنولوژی Qi از فناوری شارژ سریع نیز پشتیبانی می‌کند. پرو وان برای این محصول خود دو درگاه خروجی USB با شدت جریان‌های 1.5، 2.0 و 3.0 آمپر در نظر گرفته است. در نتیجه می‌توان با استفاده از این پاوربانک دو گجت را به صورت همزمان شارژ کرد. میزان شارژ باقیمانده پاوربانک از طریق نمایشگر LCD روی دستگاه قابل رویت است. این در حالی است که برای شارژ کردن خود پاوربانک می‌بایست از پورت microUSB و کابل مخصوصی که در جعبه قرار داده شده، استفاده کرد.

در این مقاله به راهنمای خرید پاوربانک بی سیم پرداخته شد و چند مورد از بهترین پاوربانک های وایرلس موجود در بازار را با هم مرور کردیم. نظر شما درباره این پاوربانک‌های بیسیم چیست؟ اگر تجربه استفاده از پاوربانک‌ بیسیم را دارید، خوشحال می‌شویم نظرات خود را با ما و سایر خوانندگان پلازا به اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402