مقایسه گلکسی بادز پرو با ایرپادز پرو ؛ رقابت ایربادهای پرچمدار

محمد علی‌محمدی - انتشار: 9 بهمن 1399 12:00
ز.م مطالعه: 13 دقیقه
-

از نظر شما کدام ایرباد در مقایسه گلکسی بادز پرو با ایرپادز پرو عملکرد بهتری خواهد داشت؟ اگر قصد خرید هرکدام از آن‌ها را دارید در این مطلب مقایسه هدفون سامسونگ گلکسی بادز پرو با اپل ایرپادز پرو می‌توانید با ویژگی‌های آن‌ها آشنا شوید.

ایرپادز پرو به حق از سوی بسیاری به عنوان یکی از بهترین‌ها در میان هندزفری‌های بی‌سیم شناخته شده و عملکرد فوق‌العاده‌ای به نسبت قیمت به کاربر ارائه می‌کند. ایرپادز اپل با ارائه قابلیت‌هایی مثل حذف صدای اضافی، صدای اداپتیو و بسیاری از ویژگی‌های دیگر توانسته در میان رقبای خود یکه تازی کند. اما این به این معنی نیست که سایر شرکت‌ها کاملا از رقابت با ایرپادزهای اپل دست کشیدند.

سامسونگ گلکسی بادز پرو با مشخصات سخت افزاری ارتقا یافته نسبت به نسل قبل به همراه برخی ویژگی‌هایی که مختص به گوشی‌های این شرکت است، با قیمت کمتر نسبت به ایرپادز پرو وارد بازار شده و امیدوار است بتواند سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص دهد. برخی از این قابلیت‌ها شامل حذف فعال نویز (ANC)، صدای شخصی سازی شده برای هر کاربر و اتصال آنی به دستگاه‌های گلکسی سامسونگ هستند.

در ویدیوی زیر می‌توانید شاهد «ویژگی های Samsung Galaxy Buds Pro در مقایسه با Apple AirPods Pro» باشید.

ایرپادز پرو جز بهترین هدفون‌های بازار به شمار می‌آید، اما گلکسی بادز پرو نیز رقیب دست و پا بسته‌ای نیست. اما ایرپادز پرو چه فرقهایی با گلکسی بادز پرو دارد و کدام یک از آن‌ها از مقایسه گلکسی بادز پرو با ایرپادز پرو سربلند بیرون خواهند آمد؟ برای پاسخ به این سوالات همراه پلازامگ باشید.

آنچه در ادامه می‌خوانید:

در مقایسه گلکسی بادز پرو با ایرپادز پرو کدام بهتر است؟

قبل از اینکه به مقایسه گلکسی بادز پرو و ایرپادز پرو از تمام جوانب بپردازیم بهتر است نگاهی داشته باشیم به مشخصات کلی هر دو هدفون:

ویژگی‌هااپل ایرپادز پروسامسونگ گلکسی بادز پرو
قیمت4 تا 8 میلیون تومان (249 دلار)هنوز وارد کشور نشده است (199.99 دلار)
تراشهH1برادکام BCM43015
عمر باتری4.5 ساعت با روشن بودن ANC

5 ساعت با خاموش بودن ANC

24 ساعت به همراه محفظه شارژ

5 ساعت با روشن بودن ANC (هجده ساعت با محفظه شارژ)

8 ساعت با خاموش بودن ANC

28 ساعت به همراه محفظه شارژ

مقاومت در برابر آبIPX4

مقاومت در برابر آب و عرق (مناسب ورزش‌های آبی نیست)

IPX7

مقاومت در برابر عرق و عمق 1 متری آب

اندازه محفظه6.07×4.52×2.16 سانتی متر4.98×5.00×2.77 سانتی متر
وزن محفظه45 گرم44 گرم
ویژگی‌هاحذف صدای فعال، Ambient Sound، اکولایزر اداپتیو، صدای فراگیر، امکان به اشتراک گذاری موسیقی، شارژ بی‌سیمحذف صدای فعال، حالت شفافیت صدا، تشخیص صدای صحبت کردن افراد، قابلیت ردیابی از طریق اپلیکیشن SmartThings، قابلیت شارژ بی‌سیم با استفاده از ویژگی شارژ معکوس گوشی

مقایسه قیمت گلکسی بادز پرو با ایرپادز پرو

ابتدا مقایسه ایرپادز پرو با گلکسی بادز پرو را از قیمت آن‌ها شروع می‌کنیم. اگر بخواهید هر کدام از آن‌ها را خریداری کنید باید هزینه زیادی را تقبل کنید. ایرپادز پرو با قیمت 249 دلار در بازار جهانی به فروش رسید و در حال حاضر در کشور با قیمت 4 تا 8 میلیون تومان به فروش می‌رسد. از طرف دیگر گلکسی بادز پرو 200 دلار خرج خواهد داشت و با توجه به اینکه فعلا وارد کشور نشده قیمت دقیق آن در ایران مشخص نیست.

مقایسه هدفون گلکسی بادز پرو و ایرپادز پرو ؛ طراحی

طراحی ایرپادز پرو تعریف چندانی ندارد. اپل سعی کرد با اعمال تغییراتی در این مدل، ظاهر آن را بهبود ببخشد. آن‌ها گوشی‌ها را کمی درازتر کردند تا راحت‌تر در گوش جای بگیرد و ساقه‌ها را نیز به اندازه قابل توجهی کوتاه‌تر کردند. همچنین یک دریچه هوا سیاه رنگ نیز برای کاهش فشار بر گوش در ایرپادز پرو تعبیه شده است. در سوی دیگر سامسونگ دست به کار هوشمندانه‌ای زد و طراحی لوبیا مانند گلکسی بادز لایو را جایگزین طراحی بیضی شکلی کرد که در نسخه‌های اولیه گلکسی بادز مورد استفاده قرار می‌گرفت.

مقایسه سامسونگ گلکسی بادز پرو با اپل ایرپادز پرو

با این کار نه تنها ظاهر گلکسی بادز پرو کوچکتر و جذاب‌تر شده، بلکه فضای کافی برای کنترل‌های لمسی بهتر در قسمت جلویی هندزفری نیز فراهم شده است و حالا این قسمت فضای بیشتری دارد. همچنین یک میکروفون هم در قسمت جلویی کار گذاشته شده و یک میکروفون دیگر هم در قسمت بالایی در کنار دریچه تهویه هوا تعبیه شده است.

هردو ایربادها در برابر آب و تعرق مقاوم هستند، اما گلکسی بادز پرو توانسته گواهینامه IPX7 را کسب کند. این به این معناست که این ایرباد می‌تواند به مدت 30 دقیقه در عمق 1 متری آب قرار بگیرد، بدون آن که دچار آسیب شود. ایرپادز پرو اما دارای گواهینامه IPX4 است و تنها در برابر تعرق و پاشیده شدن قطرات آب مقاوم است و نمی‌تواند به طور کامل در آب فرو رود.

یکی دیگر از مواردی که در رقابت هدفون گلکسی بادز پرو با ایرپادز پرو به چشم می‌آید این است که سامسونگ گلکسی بادز پرو خود را در رنگ‌های بیشتری عرضه کرده است. کاربران می‌توانند این هندزفری را در رنگ‌های بنفش، مشکی و نقره‌ای سفارش دهند، در حالی که ایرپادز پرو همانطور که می‌دانید تنها در رنگ سفید به فروش می‌رسد.

مقایسه هدفون گلکسی بادز پرو و ایرپادز پرو

یکی از مواردی که در نسل جدید ایرپادز اپل خیلی مورد توجه قرار گرفت افزوده شدن سری‌های سیلیکونی به آن بود که سبب شد هندزفری پایداری بیشتری در گوش کاربر داشته باشد. این مورد در کنار تست Ear Tip Fit اپل که به صورت خودکار محل جایگیری گوشی‌ها در گوش را مورد سنجش قرار داده و بهترین سری‌ها را به کاربر پیشنهاد می‌کند نیز سبب شد ایرپادز پرو یک انتخاب ایده‌آل برای افراد ورزشکار و دونده به حساب بیاید.

تصمیم سامسونگ برای استفاده از شکل جدید و لوبیا مانند گلکسی بادز لایو جای تقدیر دارد، اما آن طراحی مناسب گوش نبود و به همین دلیل بادز لایو به خوبی در گوش کاربران قرار نمی‌گرفت. خوشبختانه آن‌ها از این موضوع درس گرفتند و دوباره به طراحی قدیمی و بیضی شکل اولیه خود روی آوردند. به همین دلیل گلکسی بادز پرو با راحتی بیشتری در گوش قرار می‌گیرد و پایداری بیشتری دارد.

گلکسی بادز پرو در برابر ایرپادز پرو ؛ حذف صدای فعال (ANC)

قابلیت حذف صدای فعال اپل یکی از نقاط قوت ایربادز پرو است. بسیاری از تولیدکنندگان ایرباد سعی کردند آن را به چالش بکشند، اما موفق نشدند. اپل با استفاده از دو میکروفون می‌تواند نزدیک 85 درصد از صدای اطراف کاربر را حذف کند. این فناوری به قدری عملکرد عالی دارد که در محیط‌های داخلی و خارجی تفاوت چندانی احساس نمی‌کنید. با این حال فرکانس‌های بالا به نظر می‌آید نقطه ضعف این فناوری اپل باشند؛ زیرا صداهایی مانند صدای دزدگیر خودروها یا صدای سوت می‌توانند راه خود را به گوش کاربر باز کنند.

در سوی دیگر میدان، سامسونگ مدعی است گلکسی بادز پرو دارای «هوشمندترین قابلیت حذف صدای فعال در میان تمام ایربادهای بی‌سیم» است و می‌تواند «99 درصد» از صدای اطراف را حذف کند. در عمل اما گلکسی بادز پرو از این حیث به خوبی ایرپادز پرو یا حتی ایربادهای QuietComfort بوز نیست. همچنین فناوری Wind Shield سامسونگ نیز به قدر کافی در حذف صدای باد موفق عمل نمی‌کند.

مقایسه سامسونگ گلکسی بادز پرو با اپل ایرپادز پرو / رقابت هدفون گلکسی بادز پرو با ایرپادز پرو

با تمام این‌ها، گلکسی بادز پرو از نظر حذف صدای فعال نسبت به گلکسی بادز لایو عملکرد بهتری دارد. همچنین از ویژگی Ambient Sound آن هم نباید غافل شد. این ویژگی به شما این امکان را می‌دهد تا از میان چهار حالت مختلف، بر اساس محیطی که در آن هستید شدت حذف صدای آن محیط را کنترل کنید. برای مثال زمانی که در خیابان هستید آن را در سطحی قرار دهید که بتوانید صدای بوق و حرکت خودروها را بشنوید. این ویژگی بسیار کاربردی‌تر از حالت شفافیت صدا ایرپادز پرو است.

علاوه بر این، گلکسی بادز پرو دارای یک حالت تشخیص صدا جدید است که با هماهنگی با قابلیت Ambient Sound به صورت خودکار و زمانی که تشخیص دهد شما در حال صحبت کردن هستید صدای پخش شده از ایربادها را کاهش و در عوض صدایی که از محیط دریافت می‌کنید را افزایش داده تا به راحتی و بدون نیاز به درآوردن ایرباد بتوانید با دیگران صحبت کنید. البته این حالت تاخیر چند ثانیه‌ای دارد که برای استفاده روزمره شاید مناسب نباشد، اما در کل قابلیت به درد بخوری است.

می‌توان گفت اپل در بخش حذف صدای فعال بهتر عمل می‌کند، اما سامسونگ در بخش Ambient Sound و تشخیص صدای کاربر در سطح بالاتری قرار دارد.

احتمالا این مطالب رو هم دوست داشته باشید
thumbnail
مقایسه ایرپاد اپل و سامسونگ ؛ اپل ایرپادز در برابر ...
داوود کاظمی زاده20 اسفند 1398 20:00
thumbnail
بررسی فری بادز 3 هواوی ؛ مشخصات، قیمت و تاریخ عرضه
رضوان بهمن15 دی 1398 14:00

گلکسی بادز پرو بیشتر از فقدان یک اکولایزر اختصاصی و قابل شخصی‌سازی رنج می‌برد. البته در برنامه Galaxy Wearable شما به 6 حالت صوتی مختلف دسترسی دارید و می‌توانید آن‌ها را به خواست خودتان شخصی‌سازی کنید. سامسونگ همچنین قابلیت صدای فراگیر خود با نام Audio 360 را برای ایجاد صدای چند بعدی به گلکسی بادز پرو آورده است. متاسفانه این حالت تنها در گوشی‌هایی که از رابط کاربری OneUI 3.1 یا بالاتر استفاده می‌کنند قابل استفاده است که در حال حاضر فقط سری گلکسی اس 21 را شامل می‌شود. مقایسه سامسونگ گلکسی بادز پرو با اپل ایرپادز پرو از این نظر نشان می‌دهد حداقل در حال حاضر دستگاه‌های زیادی در بازار نیستند که بتوانند از قابلیت صدای فراگیر گلکسی بادز پرو استفاده کنند و به همین دلیل ایرپادز پرو از این نظر کاربردی‌تر است.

مقایسه گلکسی بادز پرو با ایرپادز پرو

گلکسی بادز لایو حتی با وجود 3 میکروفون خیلی برای مکالمه انتخاب خوبی نبود و سامسونگ نیز با علم به این موضوع سعی کرده این مشکل را در گلکسی بادز پرو با ترکیب قابلیت تشخیص صدا، حالت حذف صدای باد و همان آرایش 3 میکروفونه برطرف کند تا حداقل روی کاغذ بتواند با جداسازی صدای کاربر از صدای محیط، وضوح بیشتری به مکالمه بدهد. با این وجود کیفیت مکالمه گلکسی بادز پرو همچنان در سطح غیرقابل قبولی قرار دارد و در اکثر اوقات صدای شما با وضوح کافی به آن طرف خط نمی‌رسد.

ویژگی های Samsung Galaxy Buds Pro در مقایسه با Apple AirPods Pro

گلکسی بادز پرو در مقابل ایرپادز پرو از لحاظ عملکرد کار بسیار سختی را دارد. کمتر ایربادی می‌تواند با تراشه H1 ایرپادز پرو رقابت کند. یک ویژگی قابل توجه ایرپادز پرو اپل به لطف همین تراشه این است که این ایرباد می‌تواند با بروزرسانی‌های نرم‌افزاری به ویژگی‌های جدید مجهز شود. گذشته از هماهنگی بدون نقص تراشه H1 با iOS، دیگر قابلیت‌های این تراشه مانند امکان به اشتراک گذاری موسیقی بین دو هدفون اپل، سوییچ خودکار بین دستگاه‌های مختلف، افزایش مدت زمان مکالمه نسبت به نسل قبل و حالت صدای فراگیر که پیشتر به آن اشاره کردیم هرکدام به خودی خود جز قابلیت‌هایی هستند که می‌توانند کاربران مختلف را به سمت ایرپادز پرو سوق دهند. در کنار این‌ها این نکته را هم در نظر داشته باشید که با بروزرسانی‌های جدید می‌توان شاهد ویژگی‌های بیشتری هم بود.

گلکسی بادز پرو در برابر ایرپادز پرو

سامسونگ برای گلکسی بادز پرو از تراشه برادکام BCM43015 بهره برده است. این تراشه به جز تاخیر کوتاهی که هنگام فعال شدن حالت تشخیص صدا کاربر دارد، نقطه ضعف زیادی ندارد و به خصوص کیفیت اتصال بسیار خوبی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد و به سرعت ایرباد را با دستگاه‌های مختلف جفت می‌کند. از ویژگی‌های قابل ملاحظه گلکسی بادز پرو می‌توانیم به سوییچ خودکار بین دستگاه‌های گلکسی سامسونگ، شخصی‌سازی کنترل‌ها، دسترسی به اسپاتیفای با یک لمس و ردیابی ایرباد با SmartThings اشاره کنیم. به خصوص ویژگی سوییچ خودکار که عملکرد روان و بدون نقصی مانند ایرپادز پرو دارد.

مقایسه سامسونگ گلکسی بادز پرو و اپل ایرپادز پرو ؛ عمر باتری

در بحث عمر باتری تفاوت هدفون گلکسی بادز پرو با ایرپادز پرو آنقدر زیاد نیست. ایرپادز پرو با روشن بودن حالت حذف صدای اضافی تا 4.5 ساعت کار می‌کند و گلکسی بادز پرو نیز بسته به بلندی صدا در همین حالت 4 تا 4.5 ساعت دوام می‌آورد. اپل می‌گوید با خاموش کردن ANC می‌توان تا 5 ساعت از ایرپادز پرو استفاده کرد، در حالی که گلکسی بادز پرو در این حالت تا 8 ساعت به کار خود ادامه می‌دهد.

هردو ایرباد دارای محفظه‌های شارژ بی‌سیم هستند. کیس اپل تا 24 ساعت به شما شارژ می‌دهد. با 5 دقیقه شارژ نیز می‌توانید تا 1 ساعت از ایربادها استفاده کنید. گلکسی بادز پرو نه تنها در بخش شارژ سریع عملکرد مشابهی دارد، بلکه از فناوری شارژ معکوس PowerShare این کمپانی نیز پشتیبانی می‌کند که با استفاده از آن می‌توان ایربادها را با قرار دادن بر روی گوشی‌های گلکسی که از شارژ معکوس پشتیبانی می‌کنند شارژ کرد. مقایسه دو هدفون اپل گلکسی بادز پرو با اپل ایرپادز پرو از نظر باتری نشان می‌دهد این دو در این زمینه اختلاف چندانی ندارند.

کلام آخر

سامسونگ امیدوار بود گلکسی بادز پرو یک رقیب سرسخت برای ایرپادز پرو باشد، اما اینطور نیست. مقایسه هدفون گلکسی بادز پرو با ایرپادز پرو نشان می‌دهد ایرپادز پرو در برابر گلکسی بادز پرو حریف دست و پا بسته‌ای نیست. ایرباد اپل شاید قیمت بیشتری داشته باشد، اما در عوض در بحث حذف صدای محیط و کیفیت مکالمه حرف اول را می‌زند و ویژگی صدای فراگیر آن در دستگاه‌های بیشتری قابل استفاده است. با این حال نمی‌توان اپل را برنده بلامنازع مقایسه ایرباد اپل ایرپادز پرو و سامسونگ گلکسی بادز پرو به حساب آورد.

مقایسه Galaxy Buds Pro و AirPods Pro

گلکسی بادز پرو با وجود قیمت کمتر از نظر کیفیت کلی صدا پا به پای ایرپادز پرو می‌آید و البته دارای ویژگی‌های بیشتری هم هست. افزون بر این ظاهر زیباتری دارد و البته که نباید از ضدآب بودن آن هم به راحتی بگذریم. مقایسه‌ هدفون گلکسی بادز پرو با اپل ایرپادز پرو و اینکه کدام یک از آن‌ها بهتر هستند در نهایت بسته به پلتفرمی که شما از آن استفاده می‌کنید دارد. اگر کاربر iOS هستید شکی نداشته باشید که ایرپادز پرو ارزش خرید بیشتری برایتان دارد و اگر کاربر اندروید و به خصوص سامسونگ هستید، گلکسی بادز پرو انتخاب بسیار خوبی برایتان خواهد بود. البته علاوه بر این دو ایربادهای دیگری نیز در بازار موجود هستند که می‌توانید در این مطلب با بهترین مدل‌های آن‌ها آشنا شوید.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست