بدون شک اپل واچ یکی از بهترین ساعتهای هوشمند موجود در جهان است، اما قطعا مشکلات خاص خودش را دارد. در این مقاله از پلازا همراه ما باشید تا 10 مشکل اپل واچ که جزو رایج ترین مشکلات اپل واچ ها هستند را نام برده و راه حلی برای رفع آنها ارائه کنیم.
ساعت از جمله لوازمی است که به افزایش جذابیت ظاهری افراد کمک زیادی میکند. بسیاری از ما دوست داریم به هر نحوی از یک ساعت برند برای بهتر دیده شدن استفاده کنیم. اما بسیاری دیگر نیز دوست دارند که به جای استفاده از برندهای معروفی چون رولکس، کارتیر، امگا، مون بلان و… از یک ساعت هوشمند استفاده کنند. قطعا اولین انتخاب این افراد ساعت هوشمند ساخت شرکت اپل یا همان اپل واچ خواهد بود. اما استفاده از ساعتهای الکترونیکی به جای ساعتهایی که با موتورهای مکانیکی کار میکنند مشکلات خاص خود را دارد.
مشکلات اپل واچ نیز موارد متعددی را شامل میشود. ما سایتها و شبکههای اجتماعی مختلف را بررسی کردیم و نظرات و کامنتهای زیادی از افراد مختلف را مورد ارزیابی قرار دادیم. بسیاری در مورد مشکل اپل واچ خود توضیح دادهاند و ایراداتی به آن داشتهاند. با تجزیه و تحلیل موارد مختلف نهایتا به فهرستی از رایجترین مشکلات اپل واچ میرسیم که در ادامه با ذکر هر یک از آنها، راه حلهایی نیز برای رفعشان ارائه میکنیم. همراه پلازا باشید.
آنچه در ادامه میخوانید:
10 مشکل اپل واچ و راه حل رفع آنها
اگر در مورد اپل واچ خود با هر یک از مشکلات زیر روبرو هستید، کمی تامل کنید. شاید مشکلتان با خواندن چند خط از این مقاله رفع شود.
1. مشکل کانکت نشدن اپل واچ
وصل نشدن به هیچ یک از شبکههای LTE یکی از مشکلات اپل واچ هاست. خود شرکت اپل نیز به وجود این مشکل صحه گذاشته و در بسیاری از آپدیتهای خود سعی بر رفع آن دارد. البته این مشکل اپل واچ بیشتر با شبکههای وای فای خانگی است. جایی که سیستم عامل مجوز دسترسی اپل واچ به شبکه وای فای را نمیدهد.
راه حل:
- اولین و درستترین راه حل در این گونه مواقع آپدیت کردن سیستم عامل است. پس از طریق مسیر General > Software Update ابتدا آخرین نسخه سیستم عامل موجود را روی اپل واچ نصب کنید.
- در مرحله دوم میتوانید شبکه خود را جداگانه تعریف کنید. بدین صورت که وارد برنامههای اپل واچ شوید، تب My Watch را انتخاب کنید، روی I next to Carrier بزنید و سپس گزینه Remove را انتخاب کنید. حالا میتوانید شبکه مورد نظر و پلن مورد استفاده خود را برای اپل واچ تعریف کنید. در نهایت اپل واچ را ریبوت کنید.
2. مشکل ست نشدن اپل واچ
اگر مدتی از اپل واچ خود استفاده نکنید بعد از روشن کردن مجدد آن با خطای No iPhone error مواجه خواهید شد. البته این مشکل اندکی بعد از استفاده از حالت Airplane mode نیز به وجود میآید. این معضل که بیشتر به مشکلات اپل واچ سری ۱ مربوط میشود توسط کاربران زیادی گزارش شده است و راه حلهای متفاوتی دارد.
راه حل:
- ابتدا مطمئن شوید که چه گوشی و چه اپل واچ از حالت پرواز خارج شده باشند. همچنین چک کنید که بلوتوث و وای فای روشن باشند. مجددا جستجوی دستگاهها را انجام دهید. به احتمال زیاد دستگاهها جفت خواهند شد.
- اگر کماکان دستگاهها جفت نشدهاند وارد Control Center شوید و ارتباطات اپل واچ را چک کنید. اگر دستگاه جفت شده میبینید ابتدا آن را Unpair کنید و با سرچ مجدد، آیفون خود را پیدا کرده و مجدداً به اپل واچ متصل کنید.
3. مشکل آپدیت اپل واچ
اگر قادر به آپدیت کردن اپل واچ خود به آخرین نسخه سیستم عامل WatchOs نیستید نگران نباشید. مشکل آپدیت نشدن اپل واچ به یکی از رایجترین مشکلات اپل واچ تبدیل شده که حتی خود کمپانی اپل نیز برای برطرف کردن آن یک راهکار رسمی ارائه داده است.
راه حل:
- دستگاههای اتصالی و جفت شده را جدا کنید و اپل واچ را ریستارت کنید. سپس مجدداً گوشی آیفون مربوطه را به اپل واچ جفت کنید و اقدام به آپدیت کردن سیستم عامل آن کنید.
- اگر فرآیند به روز رسانی آغاز نشد، روی گوشی آیفون خود وارد قسمت Watch app شده، My Watch tab را انتخاب کنید و از مسیر General > Usage > Software Update آخرین فایل آپدیتی دانلود شده را پاک کنید. سپس نسخه جدید آپدیت را دانلود کرده و فرآیند بهروزرسانی را مجددا انجام دهید.
4. مشکل بلوتوث اپل واچ
برخی از افراد عنوان میکنند با وجود اینکه اپل واچ و آیفون به قدر کافی به یکدیگر نزدیک هستند، اما ارتباط بلوتوثی آنها قطع میشود. برخی دیگر نیز میگویند زمانیکه از هدفون استفاده میکنند ارتباط اپل واچ و آیفون مختل میگردد. از این رو برای پایداری ارتباط بلوتوثی خود میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید.
راه حل:
- دستگاههای ارتباطی مثل بلوتوث به فاصله بسیار حساس هستند. در سادهترین حالت میتوانید اپل واچ را بین دو دست خود جابجا کنید. یعنی آن را از مچ دست چپ به راست و یا برعکس منتقل کنید. خواهید دید که این جابجایی مسافت باعث فیکس شدن ارتباط بلوتوث میشود.
- اگر هم در ارتباط همزمان هدفون و اپل واچ با گوشی آیفون به مشکل خوردهاید، سعی کنید یکی از آنها را مدتی از دسترس خارج کنید. مثلا اگر همزمان از ساعت هوشمند و ایربادز برای گوش دادن به موزیک استفاده میکنید، ترجیحا یک پلی لیست بر روی اپل واچ خود ایجاد کنید و بلوتوث آیفون را خاموش کنید. به این ترتیب با ارتباط مستقیم اپل واچ با ایربادز، کیفیت ارتباطی نیز افزایش پیدا میکند.
5. ضعیف بودن باتری اپل واچ
ضعف باتری از مشکلات رایج اکثر اپل واچ هاست. با این وجود باتری آنها معمولاً تا یک روز استفاده مداوم را پشتیبانی میکند. اما اگر احساس میکنید که باتری اپل واچ شما با سرعت زیادی خالی میشود، پس یک مشکل بزرگتر همراه شماست.
راه حل:
- قبل از هر چیز باید گفت که همه راه حلهای رایجی که برای حفظ شارژ در همه دستگاههای الکترونیکی استفاده میشود اینجا نیز مفید خواهد بود. مثلاً نور صفحه نمایش اپل واچ را کم کنید. نوتیفیکیشنها را غیرفعال کنید. همچنین میتوانید از حالت Power Reserve mode نیز استفاده کنید.
- برای رفع مشکل ضعف باتری، خود شرکت اپل نیز آپدیت WatchOS 7.0.2 را در تاریخ 12 اکتبر 2020 ارائه کرده است. این آپدیت منحصراً برای برقراری ارتباط بهتر بین سخت افزار و نرم افزار طراحی شده تا از مصرف بیش از حد انرژی جلوگیری کند.
- به عنوان آخرین راهکار برای حفظ باتری نیز میتوانید کلیه محتویات روی اپل واچ را پاک کنید. از طریق مسیر Settings > General > Reset > Erase All Content and Settings این کار را انجام دهید و سپس مجدداً گوشی و اپل واچ را با یکدیگر جفت کنید.
6. علت قفل شدن اپل واچ
در تعداد محدودی از ایرادات نیز به فریز شدن یا قفل شدن اپل واچ اشاره شده است. مخصوصاً زمانی که از اپلیکیشن Nike استفاده میشود این مشکل بیشتر به چشم میآید. اگر اپل واچ شما با این مشکل روبرو شده و نسبت به حرکات شما هیچ عکسالعملی نشان نمیدهد پس میتوانید از این راه حلها استفاده کنید.
راه حل:
- در بسیاری از مواقع با خاموش روشن کردن و یا ریبوت کردن مشکل رفع میشود. البته میتوانید اپلیکیشن مورد نظر را یک بار پاک کرده و مجدداً راه اندازی کنید.
- نسبت به آپدیت بودن اپ مورد نظر نیز اطمینان حاصل کنید. در بسیاری مواقع آپدیتهای جدید مشکلات پیشین را رفع میکنند. همچنین آپدیت بودن سیستم عامل اپل واچ را نیز چک کنید؛ زیرا به روز بودن سیستم عامل و اپلیکیشن سبب هماهنگی بیشتر آن دو میشود.
- در مواقعی که مشکل به این سادگی حل نمیشود ناگزیر به برگرداندن تنظیمات به حالت اولیه هستید. یک بار اپل واچ را ریست فکتوری کنید تا تنظیمات نامناسب که سبب کندی عملکرد سیستم عامل شده پاکسازی شوند.
7. روشن نشدن نوتیفیکیشن در اپل واچ
زمانیکه گوشی آیفون را در جیب خود قرار میدهید برای بررسی پیامها و مدیریت فایلها از اپل واچ استفاده میکنید. اما اگر اپل واچ این نوتیفیکیشنها را نشان ندهد بسیار مایوس کننده خواهد بود. علت روشن شدن چراغ سبز اپل واچ به موارد متعددی بر میگردد؛ حتی احتمال دارد Do Not Disturb یا Wrist Detection فعال باشد. پس باید اقدامات زیر را انجام دهید.
راه حل:
- Do Not Disturb علامتی شبیه هلال ماه بر روی صفحه اپل واچ است. اگر این گزینه فعال باشد هیچ نوتیفیکیشنی روی صفحه ظاهر نخواهد شد. برای غیر فعال کردن آن نیز وارد Settings glance شوید و Do Not Disturb را غیر فعال کنید.
- اگر Wrist Detection مشکل کار باشد میتوانید از طریق مسیر My Watch > General > Wrist Detection آن را غیر فعال کنید.
8. خاموش شدن صفحه اپل واچ
بسیاری از افراد از مشکل خاموش شدن ناگهانی اپل واچ خود شکایت میکنند. طبق گفته این افراد مشکل اپل واچ آنها این است که خود به خود ریبوت میشود. البته این مورد بیشتر مربوط به مشکلات اپل واچ سری ۳ میشود. همچنین طبق گزارشات این اتفاق بیشتر زمانی میافتد که این دستگاهها به سیستم عامل WatchOS 7 ارتقا داده شده باشند.
راه حل :
- بهتر است در اینگونه مواقع اپل واچ خود را به آخرین نسخه از سیستم عامل WatchOS مجهز کنید. البته خود شرکت اپل نسخه سیستم عامل WatchOS 7.0.3 را در تاریخ 20 اکتبر 2020 برای برطرف کردن این مشکل در اپل واچ سری سوم ارائه کرده است.
9. علت روشن نشدن اپل واچ
عده زیادی نیز در تالارهای گفتگو از روشن نشدن اپل واچ گلایه میکنند. چنین مسئلهای میتواند از جمله مشکلات سخت افزاری ساعتهای هوشمند باشد که در بسیاری مواقع برای برطرف کردن آن نیاز به مراجعه به تعمیرگاه یا نمایندگی مربوطه دارید. البته اگر مشکل اپل واچ سخت افزاری نباشد شاید بتوان با اقدامات زیر آن را رفع کرد.
راه حل:
- اولین و سادهترین اقدام وصل کردن اپل واچ به برق و شارژ کردن آن است. با این کار در یک لحظه برای شروع شارژ، یک شوک الکتریکی به مدار باتری وارد میشود. احتمال میرود که بعد از این عمل، لوگو اپل روی صفحه ظاهر شود و اندکی بعد از شارژ بتوانید اپل واچ را روشن کنید.
- اگر بعد از زدن دکمه پاور یک علامت تعجب قرمز رنگ روی صفحه ظاهر شود قطعاً شما یک مشکل سخت افزاری دارید. برای رفع مشکلات سخت افزاری نیز اگر مهارت لازم را ندارید، پیشنهاد میشود که کار را به یک تعمیرکار حرفهای بسپارید.
10. اپل واچ خود به خود وارد حالت پرواز می شود
مشکل عجیبی که در چند ماه اخیر کاربران اپل واچ در مورد آن زیاد صحبت میکنند، وارد شدن خود به خود اپل واچ به حالت Airplane Mode است. حتی تعدادی نیز گزارش دادهاند که علاوه بر این، اپل واچ آنها خود به خود وارد حالت Night Mode میشود. البته این مورد بیشتر از مشکلات اپل واچ سری ۴ گزارش شده است.
راه حل:
- اگر شما بر روی گوشی آیفون خود حالت Airplane Mode را فعال کنید، اپل واچ جفت شده با آن نیز وارد حالت پرواز میشود. اما عکس این اتفاق صادق نیست. یعنی اگر گوشی را از حالت پرواز خارج کنید اپل واچ به همان صورت در حالت پرواز باقی خواهد ماند. پس باید آن را جداگانه از حالت پرواز خارج کنید.
- میتوانید یک بار اپل واچ را ریستارت کنید و دستگاههای جفت شده را قطع و دوباره وصل کنید. شاید اختلالی در بین عملکرد بین دو دستگاه بوجود آمده که با این کار برطرف میشود.
سخن پایانی
مشکلات مربوط به اپل واچ ها صرفاً محدود به این چند مورد نمیشود. اما ایرادات خارج از این بحث قطعاً جزو مشکلات نادر اپل واچ ها هستند. البته نباید فراموش کنیم که اپل واچ یکی از قدرتمندترین ساعتهای هوشمند ساخته شده در جهان است. پس این گونه نیست که به راحتی دچار مشکل شده و برایتان دردسر درست کند. اما فراموش نکنید که دستگاههای الکترونیکی بسیار حساس هستند و یک ساعت هوشمند نسبت به ساعتهای برندهای لاکچری نیاز به مراقبت بیشتری دارد.
در این مقاله با برشمردن مشکلات اپل واچ ها همراه ما بودید. اگر خودتان یکی از این ساعتها را دارید و اگر با چالشی نسبت به آن روبرو هستید میتوانید مشکل اپل واچ خود را برای ما کامنت کنید. شاید بتوانیم راه حلی برای رفع آن به شما ارائه کنیم.
