بهترین هدفون نویز کنسلینگ قادر است تا اندازه شگفتانگیزی صدای محیط اطراف شما را حذف کرده و تجربهای فراموش نشدنی از گوش دادن به موسیقی در اختیارتان قرار دهد. هدست ها یا هندزفری های نویز کنسلینگ (Noise Cancelling) با قابلیت حذف نویز خود میتوانند یکی از بهترین خریدهای عمرتان باشند.
حتما شما هم در موقعیتهایی بودهاید که آرزو داشتید صدای محیط اطراف را ساکت کنید یا اصلا نشنوید. مثلا در یک ترافیک سنگین عصر گاهی گیر کردهاید یا در یک پرواز طولانی مدت هستید و یک نوزاد مدام در حال گریه است؛ یا در خانه هستید و فقط میخواهید مدتی از همه چیز فاصله بگیرید و به موسیقی مورد علاقه خود گوش دهید. در این مواقع بهترین هدفون و هدست نویز کنسلینگ (Noise Cancelling) میتوانند به کمک شما بیایند.
هدست های نویز کنسلینگ (Noise Cancelling) را میتوانیم یکی از ابتکارات برجسته دنیای فناوری قلمداد کنیم زیرا این محصولات در عین حال که میتوانند هر صدای ناخواسته یا مزاحمی را حذف کنند، صدای بسیار با کیفیتی نسبت به هندزفریهای توگوشی نیز ارائه میدهند. اگر به دنبال خرید این نوع هدفونها هستید هنگامی که برای اولین بار از آنها استفاده کنید، از میزان توانایی آنها در حذف صدای مزاحم اطراف حیرت زده خواهید شد.
در ادامه میخوانید
بهترین هدفون های نویز کنسلینگ
انتخاب مدلی که بهتر از همه پاسخگوی نیازهای شما باشد اهمیت بسیار زیادی دارد. زیرا هدفونهایی که مناسب استفاده در هواپیما و در حال پرواز هستند با آنهایی که برای استفاده در خانه مناسب هستند فرق میکنند. ما در این مطلب لیستی از بهترین هدفون های حذف نویز که قابلیت حذف صدای مزاحم را دارند را برایتان آماده کردیم تا شما با کمک آن بتوانید بهترین هدفون ها و هدست های نویز کنسلینگ (Noise Cancelling) مناسب خود را انتخاب و خریداری کنید. البته این هدفون های نویز کنسلینگ هیچکدام جزو هدفونهای ارزان بازار نیستند.
1. Sony WH-1000XM4 | بهترین هدفون نویز کنسلینگ
- شارژدهی: 30 ساعت
- قیمت: حدود 7 میلیون تومان
نقاط قوت: حذف نویز پیشرفته، صدای غنی و با جزییات بالا، وزن کم و راحتی
نقاط ضعف: ضد آب نیست، عدم پشتیبانی از aptX
اولین هدفون از فهرست بهترین هدفون های حذف نویز هدفون سونی مدل WH-1000XM4 است. این هدفون نویز کنسلینگ توانسته حذف صداهای مزاحم را به بهترین نحو انجام دهد. و کیفیت صدای حیرت انگیزی دارد. طراحی آن شیک و سبک است.
پردازنده این هدفون جدید تفاوت چندانی با مدل قبلی خود یعنی WH-1000XM3 ندارد. فقط هدفون جدید به ویژگیهایی مانند وصل شدن همزمان به چند دستگاه، ارتقای صدای DSEE Extreme، اعلان تماسها و پلی/ استپ کردن خودکار به استفاده از یک سنسور درونی مجهز شده است. هدفون سونی XM4 توانسته عنوان بهترین هدفون نویز کنسلینگ در سال 2021 را از وبسایت معتبر What Hi-Fi به خود اختصاص دهد.
با هر معیاری که حساب کنیم، هدفون WH-1000XM4 یک هندزفری با قابلیت حذف نویز عالی است. این هدفون تمامی چیزهایی که سونی ادعا کرده است را دارد. در کنار تمام ویژگیهایی که گفته شد، این مدل از بهترین هدفون های نویز کنسلینگ از فرمت صدای واقعی 360 سونی پشتیبانی میکند که صدای فضا روی هدفونهای استریو به علاوه کدک LDAC را فعال میکند. این کدک میتواند تا 990 kbps بیت ریت ارسال کند.
نکته منفی این هدفون این است که از aptX یا aptx HD پشتیبانی نمیکند. ضمن اینکه این هدفون ضد آب نیست.
2. Sony WF-1000XM4 | از بهترین هندزفری های نویز کنسلینگ
- شارژدهی: 8 ساعت (24 ساعت با کیس)
- درگاه شارژ: USB-C
- قیمت: حدود 7 میلیون تومان
نقاط قوت: بیس واضح و با جزییات بالا، صدای با کیفیت و غنی، راحتی، شارژدهی بینظیر
نقاط ضعف: عدم پشتیبانی از قابلیت Multipoint سونی، عدم پشتیبانی از سایزهای مختلف توگوشی، عدم پشتیبانی از aptX HD
سونی به طرز غیرقابل باوری توانست یک هندزفری بهتر و با کیفیتتر از WF-1000XM3 وارد بازار کند. هدست WF-1000XM4 از لحاظ صدا در بین تمامی هندزفری های نویز کنسلینگ (Noise Cancelling) صدایی با طیف وسیعتر، جزییات بالا و متعادلتر ارائه میکند. بیس در این هندزفری واضح و درست در حد متعادل است. سایر فرکانسها نیز آنقدر عالی هستند که فقط برای گوش دادن به کیفیت بینظیری که این هندزفری دارد مدام دوست دارید آنها را در گوش قرار داده و به ترکهای مختلف گوش دهید.
مهمتر از همه شارژدهی هم بینظیر است و با یکبار شارژ 8 ساعت شما را همراهی میکند که در بین هندزفریهای بدون سیم بینظیر است. افزون بر این، WF-1000XM4 بسیار هم راحت است. گوشیهای این مدل جدید دارای کنترلهای لمسی و طراحی جدید قسمت تو گوشی هستند تا هم به شکل بهتری در کانال گوش قرار بگیرند و هم در حذف صدای محیط کمک کنند.
تمام این موارد را در کنار قابلیت حذف نویز که توسط پردازنده V1 ساخت سونی ارائه میشود، قرار دهید تا یکی از بهترین هندزفری ها با قابلیت حذف نویز را در اختیار داشته باشید.
3. Sony WF-1000XM3
- شارژدهی: 6 ساعت (24 ساعت با کیس)
- درگاه شارژ: USB-C
- قیمت: حدود 5 میلیون تومان
نقاط قوت: صدای عالی، قابلیت حذف نویز بسیار خوب، شارژدهی، راحتی
نقاط ضعف: عدم وجود کنترلهای تنظیم بلندی صدا، عدم پشتیبانی از aptX HD
اگر هندزفری با قابلیت حذف صدای محیط WF-1000XM4 سونی برایتان بیش از حد گران است، مدل قبلی آنها یعنی WF-1000XM4 که در سال 2019 توانست به انتخاب اول بسیاری از وبسایتهای فناوری در جهان تبدیل شود، بهترین جایگزین در یک بازه قیمتی پایینتر هستند.
این هندزفری وزن بسیار کمی دارد، کوچک و جمع و جور است، کنترل برای پخش موسیقی دارد، از نویز کنسلینگ پشتیبانی میکند و مهمتر اینکه شارژدهی بسیار عالی دارد. با یکبار شارژ میتوانید تا 6 ساعت با آنها به موسیقی گوش دهید و اگر هم کیس را داشته باشید 18 ساعت اضافی در اختیار خواهید داشت.
WF-1000XM3 هم از نظر صدا عالی است و هم نویز کنسلینگ آن فوقالعاده است.
4. Apple AirPods Max | بهترین هدفون نویز کنسلینگ اپل
- شارژدهی: 20 ساعت
- درگاه شارژ: USB-C
- قیمت: حدود 12 میلیون تومان
نقاط قوت: کیفیت صدای بینظیر، نویز کنسلینگ فوقالعاده، صدای فراگیر، کیفیت ساخت بسیار عالی
نقاط ضعف: عدم وجود کابل صدا همراه جعبه، تا حدودی فقط با محصولات اپل سازگار است، قیمت بالا
ایرپادز مکس اپل یکی از موردانتظارترین محصولات دنیای فناوری بود. تا ماهها پیش از عرضه آن به بازار تقریبا هر روز اخبار و شایعات جدیدی در موردش شنیده میشد. اما چیزی که بیشتر همه را غافلگیر کرد قیمت بود که بالاتر از گرانترین و ردهبالاترین هدفونهای بازار بود. اما آیا این قیمت بالا توجیهی دارد؟
پاسخ بله است. این هدفونها آنقدر از تمام رقبای خود بهتر هستند که میتوانیم آنها را جزو هدفونهای بیسیم Hi-Fi به حساب آوریم. همانطور هم حتما حدس زدید برای استفاده از تمام پتانسیل این هدفون حتما باید یک آیفون یا آیپد داشته باشید. ایرپادز مکس از طریق بلوتوث 5.0 به سایر محصولات وصل میشود ولی در این حالت نمیتوانید از بسیاری از امکانات آن استفاده کنید. به همین خاطر هم هست که این هدفون های نویز کنسلینگ، با این قیمت بالا، فقط برای کسانی مناسب هستند که از قبل جزوی از اکوسیستم اپل بوده باشند.
در این صورت، برای خرید هدفون Noise Cancelling گزینهای بهتر از آنها را نمیتوانید پیدا کنید. از طراحی منحصر به فردشان گرفته تا صدای واضح و با جزییات بالایی که این هدفون ارائه میدهد همه و همه آنقدر در سطح بالایی هستند که به جرات میتوان گفت رقیبی برایشان وجود ندارد.
5. Sony WH-1000XM3
- شارژدهی: 30 ساعت
- درگاه شارژ: USB-C
- قیمت: حدود 7 میلیون تومان
نقاط قوت: صدای داینامیک با جزییات بالا، ویژگیهای متنوع هوشمند، حذف نویز عالی، شارژدهی
نقاط ضعف: ندارد
سونی WH-1000XM3 سه سال پیاپی است که در فهرست بهترین هدفون های نویز کنسلینگ به چشم میخورد. با وجود این که این مدل حالا با WH-1000XM4 جایگزین شده اما هنوز هم یک گزینه بسیار عالی برای افرادی است که بودجه کمتری دارند. اما نه در کشور ما چرا که در اینجا به طرز عجیبی آنها هم قیمت WH-1000XM4 هستند و خریدشان توجیهی ندارد.
با این حال این مدل همچنان جزو راحتترین، با کیفیتترین هدست های نویز کنسلینگ (Noise Cancelling) بازار هستند. از کنترلهای لمسی آن گرفته تا قابلیتهایی نظیر Atmospheric Pressure Optimiser که بصورت خودکار، نویز کنسلینگ را هنگامی که در هواپیما هستید تنظیم میکند. همچنین به لطف پشتیبانی از شارژ سریع، میتوانید آن را ظرف مدت 3 ساعت بطور کامل شارژ کنید.
6. Sennheiser Momentum 3 Wireless | بهترین هدفون نویز کنسلینگ سنهایزر
- شارژدهی: 17 ساعت
- درگاه شارژ: USB-C
- قیمت: حدود 11 میلیون تومان
نقاط قوت: صدای پرانرژی و ریتمیک، ویژگیهای کاربردی، نویز کنسلینگ بسیار خوب
نقاط ضعف: شارژدهی اندک
اگر بودجه بیشتری برای خرید هدفون نویز گیر دارید، یکی از بهترین گزینههای بازار سنهایزر مومنتوم وایرلس است. یک شاهکار به تمام معنا از تیم مهندسی سنهایزر. هردو نسخه قبلی این هدفون جزو بهترینهای بازار در زمان خود بودند و حالا نسخه سوم آنها نیز از لحاظ صدا به اندازه قابل توجهی بهبود پیدا کرده است. صدای این هدفون آنقدر بینظیر است که بعید است اصلا دلتان بخواهد هدفون را از روی سرتان بردارید.
علاوه بر صدا شما به امکانات متنوع زیادی هم دسترسی دارید اما حواستان باشد که این هدفون فقط 17 ساعت شارژ در اختیار شما قرار میدهد که در مقایسه با هدفونهای سونی که 30 ساعت شارژدهی دارند، خیلی زیاد نیست. با این حال اگر با این مسئله مشکلی ندارید، Sennheiser Momentum 3 Wireless جزو بهترین هدفون های نویز کنسلینگ بازار است که میتوانید خریداری کنید. هم بسیار راحت است و هم استفاده از آنها و متصل کردنشان به دستگاههای مختلف کاری ندارد و هم بصورت خودکار هروقت که آنها را از روی گوشهایتان بردارید، موسیقی را متوقف میکند.
7. Bose QuietComfort Earbuds
- شارژدهی: 6 ساعت (18 ساعت با کیس)
- درگاه شارژ: USB-C
- قیمت: حدود 8 میلیون تومان
نقاط قوت: نویز کنسلینگ بینظیر، صدای غنی و واضح، راحتی، پشتیبانی از شارژ بیسیم
نقاط ضعف: کیس بیش از حد بزرگ
Bose QuietComfort Earbuds دومین هندزفری بیسیم بوز است. نسل دوم به نسبت سری اول از تمام جهات بهتر شده و نهتنها طراحی بهتری دارد بلکه نویز کنسلینگ آن هم بینظیر است. کیفیت صدا نیز همانطور که از بوز انتظار داریم فوقالعاده است اما به نسبت هندزفری های دارای نویز کنسلینگ سونی کمی بیس نرمتری دارد.
همچنین با برنامه مخصوصی که دارد هم میتوانید کنترلها را شخصیسازی و به تنظیمات حذف صدای محیط دسترسی پیدا کنید.
8. Sennheiser Momentum True Wireless 2 | هندزفری با قابلیت حذف نویز سنهایزر
- شارژدهی: 7 ساعت (28 ساعت با کیس)
- درگاه شارژ: USB-C
- قیمت: حدود 7 میلیون تومان
نقاط قوت: صدای متعادل، وزن کم و راحتی
نقاط ضعف: قیمت بالا، عدم پشتیبانی از aptX HD
یکی دیگر از برترین هندزفری ها با قابلیت حذف نویز Momentum True Wireless 2 از سنهایزر است. این هندزفری بیسیم بسیار راحت است و با آن میتوانید تا ساعتها به موسیقی گوش دهید. شارژدهی هم در سطح خوبی قرار دارد و با یکبار شارژ تا 7 ساعت شما را همراهی میکند. همچنین کیس هم تا 3 شارژ دیگر توان دارد تا در مجموع 28 ساعت شارژ داشته باشید.
نویز کنسلینگ آنها هم بسیار عالی و حتی قابل مقایسه با سونیهایی است که در رتبه اول فهرست هستند. افزون بر این کنترلهای لمسی هم کار با آن راحتتر کردند و مهمتر اینکه قابل شخصیسازی هستند. کیفیت صدا نیز با توجه به هزینهای که میکنید بسیار عالی است.
9. Bose Noise Cancelling Headphones 700 | بهترین هدفون نویز کنسلینگ بوز
- شارژدهی: 20 ساعت
- درگاه شارژ: USB-C
- قیمت: حدود 12 میلیون تومان
نقاط قوت: نویز کنسلینگ فوقالعاده، راحتی، طراحی زیبا، صدای واضح، کنترلهای لمسی
نقاط ضعف: قیمت بالا، شارژدهی کمتر نسبت به رقبا
مورد بعدی در فهرست بهترین هدفون حذف صدای محیط به چشم میخورد هدفون بوز مدل 700 است. این هندزفری با قابلیت حذف صدای محیط از نظر عمر باتری و قیمت نمیتواند با سونی WH-1000XM4 رقابت کند ولی با این وجود یک هدفون حذف صدای محیط عالی و با کیفیت به حساب میآید.
البته از لحاظ صدا این هدفون جزو بهترینها نیست ولی از نظر نویز کنسلینگ با اختلاف پیشرفتهترین هدفون بازار است. بوز در این مدل از یک سیستم حذف صدای جدید استفاده کرده که تمام مراحل آن توسط پردازنده اختصاصی آنها بنام NC انجام میشود. در این هدفون 8 میکروفون وجود دارد، 6 تای آنها برای نویز کنسلینگ هستند و 2 تای دیگر برای مکالمات کاربرد دارند. در کنار آنها شما به 11 سطح مختلف حذف نویز دسترسی دارید تا از میان آنها شدت حذف صدای محیط را مشخص کنید.
در کنار این سیستم پیشرفته، کنترلهای صوتی در هدفون وجود دارد و صدا هم مهمترین جنبه هر هدفونی است، مانند اکثر محصولات بوز فوقالعاده است.
10. Apple AirPods Pro
- شارژدهی: 5 ساعت (24 ساعت با کیس)
- درگاه شارژ: لایتنینگ
- قیمت: حدود 5 میلیون تومان
نقاط قوت: راحتی بینظیر، نویز کنسلینگ قدرتمند، صدای متعادل و سبک
نقاط ضعف: شارژدهی کم
اگر بدنبال بهترین هندزفری های نویز کنسلینگ هستید، بهتر است به سراغ هندزفری با قابلیت حذف نویز سونی WF-1000XM4 بروید اما اگر بدنبال سبکترین، راحتترین هندزفری نویز کنسلینگ هستید و البته کاربر آیفون هم هستید، حتما باید نگاهی هم به ایرپادز پرو اپل بیاندازید. از نظر اتصال بیسیم، این هندزفری بدون رقیب است و به راحتی به گوشی وصل میشود، نویز کنسلینگ آن هم در سطح بسیار بالایی است و البته یک حالت شفافیت هم وجود دارد که اجازه میدهد صدای بیرون به گوش شما برسد.
همچنین به لطف توگوشیهای سیلیکونی، نسبت به اکثر هندزفریهای توگوشی، به اندازه کمتری داخل گوش شما فرو میرود و در نتیجه فشار کمتری وارد میکند بطوری که میتوانید ساعتها بدون مشکل آنها را داخل گوش قرار دهید. در عین حال آنقدر هم خوب داخل گوش میروند که میتوانید هنگام دویدن هم آنها را همراه خود داشته باشید.
از لحاظ صدا اما کمی کوبش و داینامیک هندزفریهای سونی را ندارند ولی در عوض صدای غنی و متعادلی دارند که تقریبا برای گوش دادن به هر سبک موسیقی مناسب است.
سوالات متداول
1. نویز کنسلینگ (Noise Cancelling) چیست؟
هدفون حذف صدای محیط میتواند صداهای مزاحم و یا بیرونی را با استفاده از قابلیت Active Noise Control حذف کند. این قابلیت یک صدای اضافی در دامنهای مشابه با صداهای مزاحم تولید میکند؛ با این تفاوت که این صدا در فاز مخالف صدای مزاحم تولید میشود و در نتیجه در این صداها اختلال ایجاد و آنها را از میان میبرد.
2. بهترین هدست Noise Cancelling کدام است؟
سونی WH-1000XM4 و ایرپادز مکس اپل بهترین هدفون های حذف صدای محیط در بازار هستند.
جمع بندی
مدلهای زیادی هستند که برای کسب عنوان بهترین هدفون و هدست های نویز کنسلینگ (Noise Cancelling) با هم در حال رقابت هستند. اما در حال حاضر سونی چندین سال است که با هدفون های حذف صدای محیط خود بخصوص هدفون WH-1000XM4 توانسته تمام رقبا را از پیش رو بردارد و حرف اول را در این زمینه بزند. شما تجربه کار با کدام یک از این هدفونها را دارید؟ از نظر شما کدام هندزفری های نویز کنسلینگ بهترین انتخاب هستند؟ دیدگاههای خود را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
