کنسولهای بازی در دنیای امروز توانستند تعریف جدیدی از یک دستگاه سرگرمی مدرن ارائه دهند. این کنسولها علاوه بر امکان اجرای بازیها، قابلیتهای متنوع و زیاد دیگری را هم با خود به همراه دارند. به همین دلیل است که خیلی از ما به آشنایی با نکات و راهنمای پیش از انتخاب و خرید کنسول های بازی نیاز داریم تا با تمام نکات مهمی که باید بدانیم، پیش از خرید آشنا شویم. با پلازا همراه باشید.
انتخاب یک کنسول بازی کار سادهای نیست. به خصوص حالا که با عرضه پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری اس ایکس به همراه نینتندو سوییچ اولد حالا تنوع میان کنسولهای بازی از همیشه بیشتر شده است و خیلی از ما با سوالاتی مثل «کنسول بازی چی بخرم» و «کدام کنسول بازی برای من مناسب است؟» مواجه هستیم.
هرکدام از کنسولها نقاط قوت و ضعف خودشان را دارند و به همین دلیل شما باید بسته به نیازهایتان آنها را انتخاب کنید. به همین دلیل ما این راهنمای خرید کنسول بازی خانگی را برای شما آماده کردیم تا با کنسولهای موجود در بازار و مزایا و معایبشان آشنا شوید و بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.
قبل از هر چیز این ویدیو را در مورد «راهنمای خرید کنسول نسل نهم» ببینید:
آنچه در ادامه میخوانید:
نکات و راهنمای پیش از انتخاب و خرید کنسول های بازی
پیش از اینکه به معرفی کنسولها، امکانات آنها و راهنمای خرید دستگاه های بازی بپردازیم، بهتر است با چند نکته پایهای در مورد کنسولها آشنا شویم.
کنسول بازی چیست؟
یک کنسول بازی، دستگاهی است که با اتصال به یک مانیتور یا تلویزیون به شما امکان اجرای بازیهای ویدیویی را میدهد. با این حال مفهوم کنسولهای بازی طی چند سال گذشته دچار تغییر و تحول زیادی شده است. کنسولهای مدرن امروزی دارای قابلیتهای دیگری به غیر از گیمینگ هم هستند. مثلا این دستگاهها به شما امکان پخش موسیقی، فیلم و سریال به صورت آنلاین را هم میدهند.
در حال حاضر چه کنسول هایی در بازار موجود هستند؟
موجود بودن کنسولها در بازار از دیگر الزاماتی است که در دسته نکات و راهنمای پیش از انتخاب و خرید کنسول های بازی قرار میگیرد. در حال حاضر جدیدترین کنسولهای بازی کنسولهای نسل نهم یعنی ایکس باکس سری اس و ایکس، پلی استیشن 5 و کنسول نسل هشتمی نینتندو سوییچ هستند. کنسولهای نسل قبلی، یعنی نسل هشتم سونی و مایکروسافت مثل ایکس باکس وان و PS4 نیز هنوز به فروش رسیده و پشتیبانی میشوند اما این کنسولها دیگر جزو کنسولهای بهروز به شمار نمیآیند. پس اگر به این فکر هستید که «چه کنسولی بخریم»، میتوانید از بین موارد نسل هشتم و نهم انتخاب کنید. اما فاکتور بعدیای که در رابطه با آن صحبت خواهیم کرد را نیز مد نظر قرار بدهید.
قیمت انواع کنسول بازی
مهمترین فاکتوری که در این راهنمای خرید و انتخاب کنسول های بازی به آن میپردازیم و شما هم باید درنظر بگیرید قیمت است. کنسولهای نسل قبل یعنی نسل هشتم قیمت پایینتری نسبت به کنسولهای جدید نسل نهم دارند. اما با توجه به اینکه چندین سال از زمان عرضه آنها گذشته و طی چند سال آینده هم پشتیبانی از آنها به پایان میرسد، خریدشان توجیهی ندارد. این کنسولها حداقل 7 و حداکثر 16 میلیون تومان قیمت دارند.
اما کنسولهای نسل نهم در نوامبر سال 2020 (آبان 1399) وارد بازار شدند و هنوز در ماههای اولیه خودشان هستند و میتوانند حداقل تا 7 یا 8 سال دیگر به شما امکان تجربه بازیهای روز را بدهند. به همین دلیل یکی از نکات مهم قبل از خرید کنسول بازی، خرید جدیدترین و به روزترین کنسولها است. چرا که برخلاف یک کامپیوتر در آینده امکان ارتقا آنها را ندارید. کنسولهای نسل نهم نیز از 10 تا حدود 30 میلیون تومان قیمت دارند. حالا که تقریبا 2 سال از عرضه این کنسولها گذشته و از نظر قیمت به یک ثبات حدودی رسیدهاند، در بهترین زمان خرید کنسول بازی قرار داریم.
خرج های اضافی | راهنمای خرید کنسول بازی
یکی از نکات مهم در انتخاب کنسول بازی مناسب، خرجهای پس از آن است. کنسولها به خودی خود کار خاصی انجام نمیدهند؛ از این رو برای آنکه از آنها استفاده کنید باید علاوه بر هزینه اولیهای که برایش میپردازید، برای بازیها نیز هزینه کنید که با عرضه کنسولهای نسل نهم قیمتشان بالاتر هم رفته است. بازیهای کنسولهای نسل هشتم حداکثر 60 دلار قیمت دارند اما بازیهای نسل نهمی به 90 دلار هم میرسند. همچنین اگر بخواهید به صورت آنلاین بازیها را تجربه کنید، باید یک هزینه جداگانه هم برای خرید اشتراک کنار بگذارید.
تفاوت های گرافیکی | راهنمای خرید کنسول بازی
در پنجمین بخش از نکات و راهنمای پیش از انتخاب و خرید کنسول های بازی، به مبحث گرافیک میرسیم. به طور کلی هرچقدر یک کنسول جدیدتر باشد، گرافیک آن هم بهتر است. تفاوت اصلی میان کنسولهای یک نسل با نسل بعد هم در قطعات سختافزاری مثل پردازنده گرافیکی است که در ساخت آنها استفاده شده است. کنسولهای نسل نهم مثل PS5 و ایکس باکس سری اس یا ایکس به لحاظ گرافیکی و قدرت پردازشی به اندازه قابل توجهی از کنسولهای نسل قبل مثل PS4 و ایکس باکس وان بهتر هستند.
اما از نظر گرافیکی، کنسولهای هم نسل مثل ایکس باکس وان و پلی استیشن 4 تقریبا برابر هستند. برخی بازیها در پلی استیشن 4 بهتر اجرا میشوند و برخی هم در ایکس باکس وان. ولی شما تفاوت فاحشی را بین آنها نخواهید دید. در میانه این نسل بود که سونی و مایکروسافت از نسخه 4K کنسولهای خود مثل PS4 Pro و Xbox One X پرده برداشتند که بسیار قدرتمندتر از کنسولهای اول نسل هستند.
نینتندو از نظر قدرت پردازشی از رقبای خود عقبتر است و این مورد یکی از نکات مهمی است که به عنوان راهنمای خرید کنسول خوب، به خصوص نینتندو، باید درنظر بگیرید. در حالت قابل حمل میتوانید بازیها را روی صفحه نمایش 720p نینتندو سوییچ بازی کنید. در کل شاهد گرافیک و فریم ریت ضعیفتر در سوییچ هستیم؛ اما این همان چیزی است که از یک کنسول دستی انتظار میرود. بازیهای نینتندو سوییچ در عین سادگی گرافیک، کیفیت بسیار بالایی دارند و میتوانند با گیم پلی جذاب خود، لذت زیادی را برایتان به ارمغان بیاورند.
بازی ها | راهنمای خرید کنسول بازی
بسیاری از بازیها برای اکثر کنسولها قابل دسترسی هستند. اما برخی عناوین هم توسط استودیوهای متعلق به شرکتهای سازنده کنسولها مثل سونی و مایکروسافت وارد بازار میشوند. این عناوین در بیشتر مواقع بازیهای انحصاری هستند که این شرکتها تنها برای کنسولهای خودشان منتشر میکنند. مانند سری آنچارتد و خدای جنگ در پلی استیشن و فورزا هورایزن و هیلو در ایکس باکس. البته سونی به تازگی سیاست جدیدی را اتخاذ کرده و برخی عناوین انحصاری خود مثل هورایزن زیرو داون را برای کامپیوتر هم منتشر کرده است.
در سوی دیگر، نینتندو را داریم که تقریبا تمام بازیهای آن انحصاری است. بازیهای شاهکاری مثل سری زلدا یا ماریو تنها در این کنسول قابل بازی هستند اما تنها نکته منفی آن، عرضه نشدن برخی از عناوین AAA جدید بر روی آن است.
سرویس های آنلاین | راهنمای خرید کنسول بازی
در آخرین بخش از نکات و راهنمای پیش از انتخاب و خرید کنسول های بازی، به بخش سرویس اشتراک آنلاین میرسیم. سرویسهای آنلاین هم از دیگر نکات مهم قبل از خرید کنسول های بازی هستند. چه بخواهید بازیهای آنلاین را انجام دهید یا نتفلیکس تماشا کنید، باید دستگاه های بازی خود را به اینترنت وصل کنید. ایکس باکس از ایکس باکس لایو و پلی استیشن از پلی استیشن نتوورک برای اتصال به سرویسهای آنلاین استفاده میکنند. در هر دوی آنها برای آنلاین بازی کردن باید اشتراک خریداری کنید.
راهنمای انتخاب کنسول های بازی
در این قسمت از نکات و راهنمای پیش از انتخاب و خرید کنسول های بازی، نوبت به معرفی تمامی گزینههایی که برای خرید پیش رویتان قرار دارد رسیده است. به طور کلی بازار کنسولهای بازی توسط پلی استیشن، ایکس باکس و نینتندو تصاحب شده است. هرکدام از آنها نیز سری کنسولهای جداگانه و مخصوص به خود را دارند و پیش از انتخابشان باید با نکات قبل از خرید کنسول های بازی آشنا باشید.
پلی استیشن کنسولهایی نظیر پلی استیشن 4، پلی استیشن 4 پرو و پلی استیشن 5 را به فروش میرساند. ایکس باکس نیز کنسولهای ایکس باکس وان اس، ایکس باکس سریایکسایکس و سری اس را پیشنهاد میدهد. در نهایت نینتندو هم با کنسولهای دستی نینتندو سوییچ، نینتندو سوییچ لایت و نینتندو سوییچ اولد در بازار حضور دارد.
حتما تا به حال این سوال برایتان پیش آمده که تفاوت میان آنها چیست و باید کدام کنسول بازی را بخریم؟ برای پاسخ دادن به سوالات شما، نگاهی خواهیم داشت به پلی استیشن، ایکس باکس، نینتندو و کنسولهایی که هرکدام در بازار عرضه میکنند تا ببینیم مزایا و معایب هر کدام چیست.
پلی استیشن
سونی با پلی استیشن بخش قابل توجهی از بازار کنسولهای بازی را در دست دارد. آنها پلی استیشن 4 را ابتدا در سال 2013 معرفی و تا همین چند سال پیش رقابت بسیار سختی با مایکروسافت و ایکس باکس وان داشتند. سونی در ادامه و در سال 2016 یک نسخه بسیار قدرتمندتر از پلی استیشن 4 را با نام پلی استیشن 4 پرو روانه بازار کرد که از ویژگیهایی نظیر HDR و 4K بهره میبرد.
در نهایت پس از گذشت 7 سال، سونی نسل بعدی کنسولهایش را در ماه نوامبر 2020 و با نام پلی استیشن 5 معرفی کرد. PS5 به لحاظ قدرت پردازشی، قدرتمندترین کنسولی است که سونی تا به حال وارد بازار کرده است و میتواند بازیها را با رزولوشن 4K و فریم ریت 60 تا 120 اجرا کند. همچنین این کنسول از رزولوشن 8K هم پشتیبانی میکند.
برتری بعدی مربوط به کنترلر جدید PS5 یعنی DualSense است. این کنترلر، بازخورد لمسی را اصلاح کرده و حس لامسه دقیق را در تجربه بازی قرار میدهد؛ چیزی که پیش از این در هیچ کنسولی شاهد آن نبودیم. به عنوان مثال، اگر بخواهید در بازی زه کمان را بکشید یا دری که قفل است را بشکنید، محرکهای درون کنترلر میتوانند این تنش را به انگشتان شما منتقل کنند.
PS5 در 2 مدل عرضه میشود. یک مدل دیسکخور است و با آن میتوانید نسخه فیزیکی بازیها را خریداری کرده و مانند قدیم داخل دستگاه بگذارید و اجرا کنید. یک مدل دیگر دیجیتال است که فاقد درایو دیسک بوده و شما باید به بصورت دیجیتالی بازیها را از پلی استیشن استور خریداری و دانلود کنید. همه موارد دیگر، از جمله سختافزار و عناوین در دسترس هنگام عرضه کنسول، برای هردو مدل مشترک است.
بازی ها
سونی در حال حاضر 14 استودیو مثل ناتی داگ، سانتا مانیکا، بند استودیوز و … دارد که همگی آنها مشغول ساخت و تولید عناوین انحصاری برای پلی استیشن هستند. PS5 همچنین از بازیهای متنوعی مثل Demon’s Souls، اسپایدرمن: مایلز مورالس، سکبوی، The Last of Us Part II و … میزبانی میکند و درآینده قرار است بازیهای انحصاری بیشتری مثل گاد آف وار رگناراک و هورایزن غرب ممنوعه هم برای آن منتشر شوند.
سازگاری بازی های قدیمی
سونی همچنین سرانجام سازگاری رو به عقب (Backward Compatibility) را به کنسول جدید خود یعنی PS5 اضافه کرده تا این کنسول قادر به اجرای بیش از 4 هزار بازی PS4 باشد. بنابراین عناوین آخر نسل هشت مانند The Last of Us Part II و Ghosts of Tsushima، آنچارتد 4 و گاد آف وار را از دست نخواهید داد. این عناوین با فریم ریت بهتر و رزولوشن بالاتری در PS5 اجرا میشوند. با این همهt عناوینی که برای PS3 یا PS2 عرضه شده باشند مستقیما در PS5 اجرا نمیشوند.
سرویس های آنلاین پلی استیشن
سونی اشتراک پلی استیشن پلاس (PlayStation Plus) را ارائه میکند که با خرید آن هم میتوانید بازیها را به شکل آنلاین تجربه کنید، هم هر ماه 3 بازی رایگان دریافت کنید و هم از تخفیفهای مخصوص مشترکین پلاس برای خرید نسخه دیجیتالی بازیها در فروشگاه پلی استیشن استور بهرهمند شوید.
PlayStation Now | راهنمای خرید کنسول بازی
سرویس آنلاین دیگری که سونی ارائه میکند پلی استیشن ناو (PlayStation Now) است. با خرید اشتراک این سرویس میتوانید به صدها بازی PS4 یا PS3 و حتی PS2 دسترسی داشته باشید. برخی از آنها را میتوانید دانلود کنید و برخی دیگر را تنها از طریق اینترنت میتوانید بازی کنید.
PlayStation Plus Collection | راهنمای خرید کنسول بازی
جدیدترین سرویس آنلاینی که سونی ارائه کرده PlayStation Plus Collection نام دارد که مخصوص دارندگان PS5 است. اگر یک PS5 و یک اشتراک پلی استیشن پلاس داشته باشید میتوانید چندین بازی معروف و محبوب PS4 را به صورت رایگان دانلود و بازی کنید. بازیهایی مثل خدای جنگ، بلادبورن، Fallout 4 ،Days Gone ،The Las of Us و آنچارتد 4 در این مجموعه هستند.
ایکس باکس | راهنمای خرید کنسول بازی
ایکس باکس به عنوان رقیب اصلی پلی استیشن در سالهای اخیر پا به پای کنسولهای سونی پیش آمده و توانسته رقیب سرسختی برای آنها باشد. مایکروسافت کنسول ایکس باکس وان را همزمان با PS4 و در سال 2013 وارد بازار کرد. آنها در سال 2016 یک مدل باریکتر و کمی قدرتمندتر از این کنسول را با نام ایکس باکس وان اس روانه بازار کردند.
اما کنسولهای نسل نهمی مایکروسافت هم در سال 2020 همزمان با PS5 معرفی شدند. این کنسولها در دو مدل ایکس باکس سری اس و ایکس باکس سری ایکس عرضه شدند. حالا تفاوت میان آنها چیست؟
اول از همه هردو کنسول دارای قابلیتهای نسل نهمی مشابه هم هستند و میتوانند بازیهای این نسل را اجرا کنند. تفاوت اصلی میان آنها در قدرت سختافزاری است. ایکس باکس سری ایکس میتواند بازیها را با رزولوشن 4K و فریم ریت 120 و یا رزولوشن 8K و فریم ریت 30 اجرا کند در حالی که ایکس باکس سری اس حداکثر از رزولوشن 1440p و 60 تا 120 فریم بر ثانیه پشتیبانی میکند.
مایکروسافت همچنین اعلام کرده به این زودیها پشتیبانی از کنسول نسل هشتمی قبلی خود یعنی ایکس باکس وان اس را متوقف نمیکند. این بدان معنی است که طی چندین سال آینده عناوین انحصاری ایکس باکس همچنان برای این کنسول هم منتشر میشوند.
بازی ها | راهنمای خرید کنسول بازی
مایکروسافت در حال حاضر 23 استودیو دارد که وظیفه ساخت عناوین انحصاری کنسولها و ویندوز را برعهده دارند. آنها به تازگی استودیو خوشسابقه بتسدا و اکتیویژن بلیزارد را هم به مجموعه خود اضافه کردند.
با وجود اینکه در روزهای اولیه عرضه ایکس باکس سری ایکس و اس بازیهای زیادی برای آن منتشر نشده بود و عناوینی مثل Halo Infinite هم مدام تاخیر میخوردند، صاحبان این کنسول حق انتخاب زیادی نداشتند. اما حالا و با انتشار Halo Infinite و عناوین انحصاری دیگری مثل فورزا هورایزن 5 کم کم کتابخانه ایکس باکس هم در حال تکمیل شدن است.
مهمتر از همه، بسیاری از عناوینی که در آینده برای ایکس باکس عرضه میشوند از قابلیت Smart Delivery پشتیبانی میکنند. به این معنی که شما میتوانید یک بازی مثل Valhalla را برای کنسول ایکس باکس وان اس خود خریداری کنید و در آینده هروقت که ایکس باکس سری ایکس یا اس خریدید، دیگر نیازی به پرداخت هزینه اضافی ندارید و میتوانید نسخه نسل نهمی بازی را به صورت رایگان تجربه کنید.
سازگاری بازی های قدیمی
وقتی حرف از سازگاری بازیهای قدیمی به میان میاید، ایکس باکس با اختلاف حرف اول را میزند. کنسولهای نسل نهمی مایکروسافت هم مانند کنسولهای قبلی این کمپانی میتوانند عناوین کنسولهای قبلی خود را اجرا کنند. این بازیها بدون نیاز به کار خاصی روی کنسول به صورت خودکار اجرا میشوند و به این ترتیب میتوانید به هزاران عنوان مختلف و قدیمی، با فریم ریت و رزولوشن بالاتر دسترسی پیدا کنید.
سرویس های آنلاین ایکس باکس
مایکروسافت نیز سرویسهای مشابهی به پلی استیشن ارائه میکند. برای تجربه بازیهای به شکل آنلاین باید اشتراک ایکس باکس لایو گلد خریداری کنید که مانند پلاس، امکان دانلود بازیهای رایگان به صورت ماهانه و همچنین بهرهمندی از تخفیفهای ویژه را در اختیار شما قرار میدهد.
Xbox Game Pass و Xbox Game Pass Ultimate
اما گل سرسبد سرویسهای آنلاین ایکس باکس در حقیقت گیم پس و گیم پس التیمیت هستند که به عنوان با ارزشترین سرویسهای آنلاین در دنیای گیمینگ از آنها یاد میشود. هردو این سرویسها چیزی شبیه به نتفلیکس بازیها هستند. شما یک هزینه ماهانه میپردازید و بعد میتوانید صدها بازی را به دلخواه خودتان دانلود کنید.
علاوه بر این، اگر اشتراک التیمیت را خریداری کنید، میتوانید بیش از 100 بازی را به صورت ابری روی گوشی یا تبلت اندرویدی خود تجربه کنید. مهمتر از همه، میتوانید سرویس EA Play را هم به صورت رایگان دریافت و به بیش از 60 عنوان از بزرگترین و محبوبترین عناوین عرضه شده توسط EA دسترسی پیدا کنید.
اما مهمترین ویژگی سرویس گیمپس این است که عناوین انحصاری که توسط مایکروسافت عرضه میشوند، مثل Halo Infinite، در همان روز عرضه در این سرویس قابل دسترسی هستند.
نینتندو سوییچ
آخرین کنسولی که در این راهنمای خرید کنسول بازی معرفی میکنیم سوییچ است. اگر اولویت اول شما این است که بتوانید کنسول بازی خود را همراه با خودتان هرکجا که خواستید ببرید، بهترین انتخاب نینتندو سوییچ است. سری نینتندو سوییچ امکان تجربه بازیهای روز را در یک دستگاه کوچک و جمع و جور در اختیار شما قرار میدهد. علاوه بر این کنسولهای نینتندو سوییچ و مدل اولد (Old) آن امکان اتصال به تلویزیون را هم دارند.
اما مهمترین تفاوت میان نینتندو سوییچ و مدل اولد در نمایشگر آن است. مدل اولد همانطور که از نامش پیداست از یک نمایشگر اولد بهره میبرد و در پاییز سال 2021 معرفی شده است. این مدل بیشتر از همه مناسب کسانی است که مدام در حال حرکت هستند و میخواهند بازیهای روز را بدون دردسر تجربه کنند.
علاوه بر این، نینتندو یک مدل دیگر به نام نینتندو سوییچ لایت هم دارد که مدلی سبکتر و کوچکتر از مدلهای اصلی است. البته این مدل قابلیت اتصال به تلویزیون ندارد و فقط به صورت مستقل کار میکند. مهمترین مزیت این مدل قیمت پایینتر آن است. همچنین برخلاف سوییچ، کنترلهای مدل لایت به بدنه دستگاه متصل شدند و قابل جداسازی نیستند.
کنسولهای نینتندو شاید به لحاظ سختافزاری قابل قیاس با پلی استیشن یا ایکس باکس نباشند، اما این کنسول اصلا به دنبال رقابت با این غولها نیست. کنسولهای نینتندو و عناوینی که برای آن عرضه میشوند بیشتر پلتفرمهایی هستند که تمام اعضای یک خانواده میتوانند آن را تجربه کنند. به خصوص بازیهای انحصاری و برجستهای مثل ماریو کارت 8 که برای تمام سنین مناسب هستند.
بازی ها
بسیاری از عناوین بلاکباستر و AAA مهم برای نینتندو سوییچ عرضه نمیشوند. به همین دلیل این کنسول شاید برای افرادی که میخواهند جدیدترین و بهترین عناوین شوتر اول شخص کراسپلتفرم را تجربه کنند انتخاب مناسبی نباشد. اما در عوض این کنسول دستی، مجموعه قابل توجهی از بازیهای انحصاری و برجسته دارد. بازیهایی که سالهاست جزو محبوبترین عناوین دنیای گیم هستند. مثل مجموعه ماریو، انیمال کراسینگ و افسانه زلدا.
سازگاری بازی های قدیمی
نینتندو سوییچ و مدلهای لایت و اولد آن با عناوینی که برای کنسولهای قبلی نینتندو عرضه شدند سازگاری ندارند. اما اگر اشتراک نینتندو سوییچ آنلاین را خریداری کنید میتوانید به چندین بازی کنسولهای نینتندو 8 و سوپر نینتندو به صورت شبیهسازی شده دسترسی پیدا کنید.
سرویس های آنلاین نینتندو
نینتندو هم سیستم آنلاین پولی خود را با عنوان Nintendo Switch Online راهاندازی کرده است. این سرویس آنلاین ویژگیهای مختلفی مانند ایکس باکس لایو گلد یا پلی استیشن پلاس را ندارد، ولی به شما این امکان را میدهد تا با پرداخت هزینه اولیه بتوانید برخی بازیها را به شکل آنلاین تجربه و همچنین به بازیهای نینتندو 8 و سوپر نینتندو هم دسترسی داشته باشید.
سخن پایانی
همانطور که در طول این مطلب با عنوان نکات و راهنمای پیش از انتخاب و خرید کنسول های بازی هم ذکر کردیم، اینکه بهترین کنسول جهان و بهترین دستگاه بازی چیست، بسته به شما، هزینه و علایقتان دارد. هرکدام از این کنسولها بازیهای انحصاری فوق العادهای دارند و یکی از اصلیترین دلایل خرید کنسول، تجربه بهترین بازیها است.
به نظر شما بهترین کنسول بازی برای خرید کدام است؟ از دید شما نکات مهم هنگام خرید کنسول های بازی چه مواردی هستند؟ در پایین صفحه میتوانید نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید.
سوالات متداول
1. آیا میتوان یک بازی را در دو کنسول متفاوت نصب کرد؟
اگر بازی موردنظر شما برای هردو کنسول عرضه شده باشد میتوانید آن را روی هردو کنسول نصب کنید. اما باید هرکدام را جداگانه خریداری کنید. دارندگان ایکس باکس میتوانند بازیهای دیجیتالی و همچنین اشتراک گیمپس خود را با یک کاربر دیگر به اشتراک بگذارند. به همین ترتیب در پلی استیشن هم میتوانید بازیها را با یک فرد دیگر به اشتراک بگذارید.
2. کنسولهای نسل نهم چه تفاوتی با کنسولهای نسل هشتم دارند؟
کنسولهای نسل نهم از قطعات سختافزاری جدیدتر و قدرتمندتری استفاده میکنند و به همین دلیل میتوانند بازیها را با گرافیک، فریمریت و رزولوشن بالاتری اجرا کنند. همچنین این کنسولها قابلیتهای جدیدی دارند که در کنسولهای نسل قبلی وجود نداشتند.
