یک لپ تاپ مهندسی باید به اندازهای قدرتمند باشد که کاربران بتوانند برای استفاده روزمره روی آن حساب باز کنند. در عین حال وزن و اندازه آنها هم نباید از حد معینی بیشتر باشد تا نتوانید آن را به راحتی حمل کنید. برترین و بهترین لپ تاپ های مهندسی، لپتاپ هایی هستند که توانستند تعادل کافی را میان قدرت و قابل حمل بودن ایجاد کنند.
آنچه که دانشجویان مهندسی بیش از هر چیز باید به دنبال آن باشند، قدرت بالای لپتاپ و عملکرد است. اما علاوه بر قدرت چند عامل دیگر نیز برای این افراد مهم است. برای همین هم آنها باید تناسب بین عملکرد و قیمت را پیدا کنند و بهترین لپ تاپ مخصوص مهندسان که قابلیت نصب نرم افزارهای مهندسی مورد نیازشان را داشه باشد، خریداری کنند. با این حال، دانشجویان مهندسی و مهندسان به کارتهای گرافیکی قدرتمند و سایر تواناییهای داخلی نیاز دارند تا بتوانند از برنامههایی مانند CAD و CAM به طور کامل استفاده کنند، بدون اینکه قدرت محاسباتی زیاد مورد نیاز این برنامهها برایشان مشکلی ایجاد کند.
تمام این نیرو باید در بسته ای با قیمت مناسب به همراه عمر باتری عالی و وزن سبک تامین شود. درست است که یک لپ تاپ حرفه ای مهندسی ممکن است قیمت بالایی داشته باشند، اما باید بدانیم که بودجه یک مهندس جوان هم احتمالا محدود است. در این مطلب از پلازا میتوانید با برترین لپتاپ های مهندسی آشنا شوید و مشخصات لپ تاپ مهندسی مورد نظر خود را بخوانید. همراه ما باشید.
آنچه در ادامه میخوانید
مشخصات بهترین لپ تاپ های مهندسی
اولین چیزی که باید پیش از معرفی بهترین لپتاپ های مهندسی 2022 به آن بپردازیم این است که برای خرید یک لپ تاپ مهندسی خوب باید چه مواردی را مدنظر داشته باشید. همانطور که میدانید هرکدام از دروس رشتههای مختلف مهندسی به برنامههای خاص خود نیاز دارند. از اتوکد گرفته تا سالیدورکس و متلب دیگر برنامههایی که میشناسید.
با توجه به این موارد، لپ تاپ های مهندسی برای دانشجویان باید علاوه بر قدرت بالای پردازش و پردازنده قدرتمند، رم و حافظه در حد قابل قبولی باشد و در صورت امکان یک پردازنده گرافیکی مجزا هم داشته باشد. خرید یک لپ تاپ با پردازنده گرافیکی اختصاصی میتواند تاثیر قابل توجهی روی کار شما در هنگام استفاده از برنامههای مهندسی داشته باشد.
یک ویژگی لپ تاپ مهندسی عالی داشتن حداقل پردازنده اینتل Core i5 بهمراه 16 گیگابایت رم و 512 گیگابایت حافظه SSD است. این حداقل مشخصات است اما مشخصات پیشنهادی یک پردازنده اینتل Core i7 با 32 یا 64 گیگابایت رم است.
از نظر کارت گرافیک، گرافیکهای مجمع پردازندههای اینتل حداقل چیزی هستند که باید به دنبالشان باشید. اما بهتر است گرافیک شما سری 20 یا 30 انویدیا RTX باشد. به همین دلیل است که لپتاپ های مناسب مهندسان اکثرا جزو بهترین لپتاپهای گیمینگ نیز هستند.
لپ تاپ مهندسی چی بخرم و به چیزهایی توجه کنم؟
اگر بخواهیم به طور خلاصه بگوییم، نکات زیر اصلی ترین نکاتی است که باید مورد توجه قرار بگیرد:
- CPU: سی پی یو مهم ترین بخش هر لپ تاپ و مرکز پردازش دستگاه شماست. اکثر پردازندههایی که در لپ تاپها مشاهده میکنیم از نوع Intel یا AMD هستند. اگر به دنبال استفاده حرفهای هستید، باید به سراغ Intel Core i9 و AMD Ryzen 7 و نهایتا Intel Core i7 باشید. برای استفاده نیمه حرفهای Intel Core i7 و Intel Core i5 از برند اینتل و AMD FX را به شما پیشنهاد میکنیم.
- GPU: کارت گرافیک نقش تولید کننده تصاویر را برای شما ایفا خواهد کرد. بهترین کارت گرافیکهایی که میتوانید تهیه کنید NVIDIA GeForce RTX 2080 و GeForce RTX 2070 است. همچنین گرافیک GeForce MX150 و MX250 نیز میتواند پاسخ گوی نیاز شما باشد. در سطوح پایینتر نیز میتوانید گرافیک مجتمع Intel UHD را مدنظر داشته باشید.
- RAM: حافظه رم حافظه ذخیره سازی و ثبت سریع اطلاعات است. بهتر است لپتاپی با رم DDR4 انتخاب کنید که سریعتر از DDR3 عمل میکند. بعلاوه سعی کنید رم را 32 یا 64 گیگابایت و حداقل 8 گیگابایت برای داشتن بهترین عملکرد تهیه کنید.
- حافظه: به حافظه لپ تاپ خود توجه داشته باشید. بعلاوه ساپورت کردن از SSD هم بسیار مهم است. سعی کنید بالاترین میزان حافظهای که میتوانید را تهیه کنید.
- باتری: هرچه عمر باتری بیشتر، بهتر!
- صفحه نمایش: به عنوان کسی که باید ساعتها با نرم افزارهای مهندسی سر و کار داشته باشد، صفحه نمایش نیز بسیار حائز اهمیت است. اگر میخواهید به طراحی حرفهای بپردازید سعی کنید لپ تاپهایی با اندازه 15 اینچ و بالاتر و کیفیت FHD و QHD و UHD تهیه کنید. در غیر این صورت سایز 14 اینچ و بالاتر با کیفیت HD و FHD نیز کافی است.
معرفی بهترین لپ تاپ های مهندسی موجود در بازار ایران
در ادامه میتوانید لیست بهترین لپتاپ مهندسی را مشاهده کنید. امیدواریم این لیست سبب انتخاب آگاهانهتر و خرید بهترین و مناسبترین گزینه برای شما شود.
1. لپ تاپ مهندسی Dell XPS 15 (2020)
- پردازنده: نسل 10 پردازندههای Core i5 / i7 / i9 اینتل
- پردازنده گرافیکی: اینتل UHD Graphics یا GTX 1650 Ti
- نمایشگر: 15.6 اینچ با رزولوشن 1080p یا 4K
- رم: 8/16/32/64 گیگابایت
- حافظه: 256/512 گیگابایت یا 1/2 ترابایت SSD
- قیمت: حدود 70 میلیون تومان
نقاط قوت: بلندگوهای فوقالعاده، کیفیت بینظیر نمایشگر، کیبورد راحت، عملکرد عالی
نقاط ضعف: عمر باتری، زیر فشار زیاد لپ تاپ شروع به سر و صدا میکند
بدون شک Dell XPS 15 بهترین لپ تاپ برای مهندسین جوان است. این لپ تاپ ترکیبی است از قدرت سرسام آور در یک شاسی باریک، سبک و شیک طراحی. البته خیالتان راحت باشد که در مورد سخت افزار عقب نمیماند و به طور کلی نیازهای محاسبات شما را براورده میکند. از جمله این ویژگیهای شگفت انگیز میتوان به صفحه نمایش روشن با روشنایی 500 نیت، صفحه کلید فوق العاده راحت، بلندگوهای چشمگیر و ترک پد فوق العاده اشاره کرد. بنابراین اگر به دنبال بهترین لپتاپ مهندسی برای شروع کار خود هستید، این لپتاپ میتواند از اولین گزینهها برای شما باشد.
2. Apple MacBook Air (M1، 2020)
- پردازنده: اپل M1
- پردازنده گرافیکی: پردازنده گرافیکی 7 یا 8 هستهای مجمع
- نمایشگر: 13.3 اینچ با رزولوشن WQXGA
- رم: 8 یا 16 گیگابایت
- حافظه: 256 گیگابایت تا 2 ترابایت SSD
- قیمت: حدود 33 میلیون تومان
نقاط قوت: عمر باتری 11 ساعته، وزن سبک، سر و صدای کم
نقاط ضعف: طراحی قدیمی
لپ تاپ Apple MacBook Air (M1، 2020) قطعا بهترین لپ تاپی نیست که اپل تا به حال ساخته است اما میتواند بهترین لپ تاپ برای کارهای مهندسی باشد و مشخصات یک لپ تاپ خوب مهندسی را دارد. به لطف تراشه انقلابی M1 مبتنی بر ARM که مک بوک ایر جدید را تغذیه میکند (اپل اینتل را برای این لپ تاپهای جدید کنار گذاشته است)، عملکرد این دستگاه خیره کننده است: یک لپ تاپ نازک و سبک که عملکرد عالی را ارائه میدهد، در حالی که عمر باتری فوق العاده ای نیز دارد. بعلاوه قیمت لپ تاپ مهندسی مک بوک ایر هم در مقایسه با دیگر لپ تاپ های این لیست مناسب محسوب میشود.
این لپ تاپ مهندسی با قیمت مناسب به راحتی با یکبار شارژ بیش از 11 ساعت کار میکند و شما میتوانید آن را به راحتی در دفتر یا خارج از منزل با خود حمل کنید. صفحه نمایش آن فوق العاده است و صفحه کلید جدید و بهبود یافته به این معنی است که شما میتوانید ساعتها بدون خستگی با آن کار کنید.
3. Asus Zephyrus G14
- پردازنده: AMD Ryzen 7 4800HS یا AMD Ryzen 9-4900HS
- پردازنده گرافیکی: GeForce GTX 1660 Ti یا RTX 2060
- نمایشگر: 14 اینچی 120 هرتزی با رزولوشن Full HD
- رم: تا 32 گیگابایت
- حافظه: 512 گیگابایت تا 1 ترابایت M.2 NVMe
- قیمت: از 40 تا 49 میلیون تومان
نقاط قوت: عملکرد عالی، کیفیت بالای نمایشگر و بلندگوها، طراحی قابل حمل، عمر باتری
نقاط ضعف: عدم وجود وبکم، فنها ممکن است بیش از حد سر و صدا ایجاد کنند
لپ تاپ Asus Zephyrus G14 ممکن است مانند یک لپ تاپ مخصوص بازی طراحی شده باشد، اما با توجه به مشخصاتی که دارد یک لپ تاپ مناسب نرم افزار های مهندسی هم هست. اگر برای بهره وری یا ایجاد محتوا به یک لپ تاپ قدرتمند نیاز دارید ، این لپ تاپ مهندسی ایسوس عملکرد باورنکردنی و عمر باتری شگفت انگیز، صفحه نمایش سریع و شاسی نازک و سبک دارد که باعث میشود فوق العاده قابل حمل باشد.
اگر بودجه بیشتری دارید بهتر است به سراغ نسخه رایزن 9 آن بروید که با گرافیک RTX 2060 Max-Q میتواند تقریبا تمام نیازهای شما را برطرف کند. موردی که این لپتاپ را از دیگر لپتاپهای گیمینگ متمایز کرده و باعث شده به یکی از بهترین لپ تاپ ها برای کارهای مهندسی تبدیل شود، عمر باتری آن است که حدود 11 ساعت در زمانی که مشغول اجرا بازی نباشید شارژدهی دارد.
این مدل البته فاقد وبکم است و نورپردازی کیبورد هم مشکلاتی دارد ولی در این بازه قیمتی یکی از بهترین گزینههایی است که میتوانید خریداری کنید.
4. لپ تاپ مهندسی HP Spectre x360 (2021)
- پردازنده: نسل 11 اینتل Core i5 / i7
- پردازنده گرافیکی: اینتل آیریس Xe
- نمایشگر: 13.3 اینچی FHD یا 4K
- رم: 8 تا 16 گیگابایت
- حافظه: 512 گیگابایت تا 2 ترابایت SSD
- قیمت: حدود 8 میلیون تومان
نقاط قوت: پردازندههای نسل 11 اینتل، عمر باتری بالا، وزن کم، ضخامت کم و قابل حمل بودن
نقاط ضعف: قیمت بالا نسبت به مشخصات، درگاههای کم
لپ تاپ HP Spectre x360 (2021) دو در یک در برای سال 2021 تغییرات زیادی داشت و مشخصات آن با پردازندههای نسل 11 اینتل Intel Core و گرافیک Intel Iris Xe به همراه طراحی بی عیب و نقص 2 در 1 و شاسی زیبا، کاری کرد که این نسخه در بالای لیست برترین لپ تاپ ها مخصوص مهندسان قرار بگیرد. خط HP Spectre همیشه دستگاههای خیره کنندهای ساخته است. بنابراین، وقتی میگوییم Spectre x360 همه چیز را به سطح دیگری میبرد، به قدرت فوق العاده آن اشاره میکنیم. این لپ تاپ نه تنها یکی از بهترین لپتاپ های مناسب برای مهندس ها است، بلکه از نظر سخت افزار نیز فوق العاده است.
HP Spectre از عمر طولانی باتری فوق العاده ای برخوردار است، به این معنی که ساعتها میتوانید از آن استفاده کنید. به همین دلیل، در حال حاضر یکی از بهترین لپ تاپ ها برای دانشجویان مهندسی است.
5. Dell XPS 13 (9310)
- پردازنده: اینتل Core i7-1185G7
- پردازنده گرافیکی: اینتل آیریس Xe
- نمایشگر: 13.4 اینچ +Full HD
- رم: تا 16 گیگابایت
- حافظه: 1 ترابایت SSD
- قیمت: حدود 50 میلیون تومان
نقاط قوت: طراحی ظاهری زیبا، سختافزار قدرتمند، نمایشگر با کیفیت
نقاط ضعف: بلندگوها معمولی هستند، تعداد درگاهها کافی نیست
یکی از بهترین لپ تاپ های مهندسی عمران برای آنهایی که کاربر ویندوز هستند، لپ تاپ دل XPS 13 است. این لپتاپ همیشه جزو برترین ها بوده و مدل سال 2021 آن هم استثنا نیست. هرآنچه که یک دانشجوی مهندسی نیاز داشته باشد در این لپتاپ وجود دارد از قدرت بالا گرفته تا اندازه جمع و جور و عمر باتری بالا.
مهمتر اینکه با نسل آخر و یازدهم پردازندههای اینتل همراه شده و 16 گیگابایت هم رم دارد و شما با این مشخصات میتوانید هم فیلم ببینید و هم از اتوکد استفاده کنید. البته اینتل آیریس Xe به اندازه کارتهای گرافیک ردهبالا انویدیا قدرتمند نیست اما بازهم قدرت کافی را برای انجام بسیاری از وظایف سنگین دارد.
6. MacBook Pro (M1, 2021) | از برترین لپتاپ های مهندسی
- پردازنده: اپل M1 Pro یا M1 Max
- پردازنده گرافیکی: اپل M1 Pro یا M1 Max
- نمایشگر: 14.2 اینچ یا 16 اینچ
- رم: تا 64 گیگابایت
- حافظه: 512 گیگابایت تا 8 ترابایت SSD
- قیمت: حدود 55 تا 60 میلیون تومان
نقاط قوت: علمکرد مثالزدنی، طراحی چشم نواز، نمایشگر فوقالعاده
نقاط ضعف: ناچ نمایشگر ممکن است آزاردهنده باشد
بهترین لپ تاپ برای مهندسی برق یا مکانیک و کامپیوتر که میتواند هر برنامهای را به راحتی اجرا کند مکبوک پرو ام 1 مدل 2021 است. اگر یک بار با این مدلهای 14 یا 16 اینچی کار کنید دیگر به این راحتیها فراموششان نمیکنید. البته که قیمتشان خیلی بالاست ولی این قیمت ارزش قدرت پردازشی خیرهکنندهای که با پردازندههای نسل جدید M1 دریافت میکنید را دارد.
مدلهای سال 2021 از همه نظر نسبت به مدلهای سال قبل بهتر هستند، از قدرت پردازشی گرفته تا طراحی و عمر باتری. کیفیت ساخت و طراحی درست مانند تمام محصولات اپل در سطح بسیار بالایی است. آنها در این مدلها بالاخره تاچ بار کیبورد را حذف کردند. چه در حال تایپ باشید و چه از ترکپد استفاده کنید، تجربه فراموش نشدنی خواهید داشت.
افزون بر این، حالا وبکم نیز رزولوشن 1080p دارد ولی این وبکم با یک ناچ درست شبیه ناچ که در آیفون است همراه شده که ممکن است در ابتدا برخی کاربران از آن خوششان نیاید. هردو مدل 14 و 16 اینچی حتی در هنگامی زیر فشار فراوان هستند، به اندازه تحسینبرانگیزی بدون سر و صدا و داغی به کار خود ادامه میدهند.
7. لپ تاپ مهندسی Dell XPS 17 (2020)
- پردازنده: اینتل Core i9-10885H
- پردازنده گرافیکی: GeForce RTX 2060
- نمایشگر: 17 اینچ +UHD
- رم: تا 64 گیگابایت
- حافظه: تا 2 ترابایت NVMe SSD
- قیمت: از 100 میلیون تومان
نقاط قوت: نمایشگر بزرگ و با کیفیت، سختافزار قدرتمند، طراحی جمع و جور
نقاط ضعف: قیمت بالا
لپتاپ مهندسی بزرگ و زیبای XPS 17 یک انتخاب ایدهآل برای مهندسین است چرا که با پردازنده Core i9-10885H و کارت گرافیک RTX 2060 جزو برترین ها است و قدرت کافی برای انجام تمام پروژههای شما را دارد. این مدل با وجود اینکه به دلیل نمایشگر 17 اینچی خود کمی بزرگتر و سنگینتر است از دیگر لپتاپ های XPS است، به لطف طراحی نازکی که دارد، حمل و نقل آن کار خیلی سختی نیست.
افزون بر این با توجه به اینکه از همان طراحی بدون حاشیه سایر اعضای خانواده XPS بهره میبرد، نهایت لذت را از نمایشگر 17 اینچی آن خواهید برد. با این وجود قیمت لپتاپ هم ارزان نیست و بهترین مشخصات آن بالاتر از 100 میلیون تومان قیمت دارد.
اما با این هزینه شما یک لپتاپ قدرتمند برای کار و حتی گیمینگ دریافت خواهید کرد که از لحاظ قدرتی قابل مقایسه با لپتاپهای گیمینگ است.
8. Razer Blade 14
- پردازنده: AMD Ryzen 9 5900HX
- پردازنده گرافیکی: GeForce RTX 3080
- نمایشگر: 14 اینچ 165 هرتزی QHD
- رم: تا 16 گیگابایت
- حافظه: تا 1 ترابایت SSD
- قیمت: از 120 میلیون تومان
نقاط قوت: عملکرد عالی، طراحی جمع و جور، نمایشگر با کیفیت
نقاط ضعف: کیبورد شلوغ، مشکلات نرم افزاری عجیب
این مدل اولین لپ تاپ 14 اینچی ریزر در طی چندین سال گذشته است و با مشخصات قدرتمند و طراحی جمع و جور و وزن سبک وارد بازار شده است. میتوانستند چند درگاه به آن اضافه کرد و البته کیبورد هم کمی درهم است ولی از یک لپ تاپ 14 اینچی انتظار زیادی نباید داشت.
اگر قیمت برایتان مهم نیست و به دنبال یک لپ تاپ کوچک و قدرتمند هستید که هم با آن کارهای مهندسی را انجام دهید و هم بازیهای روز را اجرا کنید، ریزر بلید 14 انتخاب بسار خوبی است. البته باید شارژر را در بیشتر اوقات همراه خود داشته باشید چرا که اگر خیلی خوش شانس باشید نهایتا با استفاده عادی حدود 6 ساعت و با گیمینگ فقط 90 دقیقه شارژ خواهید داشت.
9. Dell G5 15
- پردازنده: Core i7-9750H
- پردازنده گرافیکی: GeForce GTX 1660 Ti
- نمایشگر: 15.6 اینچ 144 هرتزی FHD
- رم: 32 گیگابایت
- حافظه: تا 2 ترابایت HDD
- قیمت: حدود 50 میلیون تومان
نقاط قوت: عملکرد بسیار خوب در گیمینگ، عمر باتری بالا، ویژگیهای کافی
نقاط ضعف: نمایشگر کیفیت خیلی خوبی ندارد
گزینه دیگری که در فهرست برترین و بهترین لپ تاپ های مهندسی قرار دارد لپتاپ دل G5 15 است که یک لپ تاپ گیمینگ به حساب میآید و توانسته تعادل خوبی میان قیمت و عملکرد و همچنین عمر باتری بالا ایجاد کند. اگر به دنبال لپ تاپی هستید که ارزش خرید بالایی داشته باشد، این مدل انتخاب بسیار خوبی است.
علاوه بر گیمینگ برای کارهای مهندسی و طراحی 3 بعدی هم میتوانید از آن استفاده کنید. مهمتر اینکه شارژدهی آن به 10 ساعت میرسد، درگاههای متنوعی دارد و بدنه آن هم به زیبایی طراحی شده است.
10. Razer Blade 15 Studio Edition (2020)
- پردازنده: اینتل Core i7-10750H
- پردازنده گرافیکی: GeForce RTX 2070 Max-Q
- نمایشگر: 15.6 اینچ 4K
- رم: 16 گیگابایت
- حافظه: 512 گیگابایت SSD
- قیمت: حدود 60 میلیون تومان
نقاط قوت: قدرت بسیار بالا، طراحی ردهبالا، نمایشگر خیرهکننده
نقاط ضعف: قیمت بالا
اگر میخواهید یکی از برترین لپتاپ های مهندسی برای شما باشد و هزینه برای شما مهم نیست، Razer Blade 15 Studio Edition (2020) شاید بهترین لپ تاپ برای دانشجویان مهندسی باشد. این لپ تاپ با ظاهر زیبا از قدرتمندترین کامپیوترهای رومیزی است که ارزش زیادی دارد و در کارهای پیچیده ای مانند ساخت انیمیشن سه بعدی و ویرایش ویدئو مهارت نشان میدهد.
این در حالی است که یک صفحه نمایش لمسی 4K با طیف رنگی 100٪ DCI-P3 ارائه میشود که برای مهندسان حرفه ای و خلاق کفایت میکند. البته، خرید بهترین لپتاپ های مهندسی مبلغ هنگفتی نیز هزینه دارد. اما اگر قدرت خرید آن را دارید، شک نکنید این بهترین گزینه برای شماست.
11. لپ تاپ مهندسی Lenovo Legion 5 Pro
- پردازنده: AMD Ryzen 7 5800H
- پردازنده گرافیکی: NVIDIA GeForce RTX 3070
- نمایشگر: 16اینچ با رزولوشن 2560 * 1600
- رم: 16/32 گیگابایت
- حافظه: 512 گیگابایت تا 2 ترابایت
- قیمت: 37 تا 47 میلیون تومان
نقاط قوت: صفحه نمایش خوب، عملکرد عالی، نسبت قیمت و عملکرد خوب
نقاط ضعف: عمر باتری متوسط، میکروفون و اسپیکر ضعیف، ممکن است در عملکردهای خیلی سنگین داغ شود
این لپ تاپ مهندسی لنوو نه تنها یکی از گزینههای خوب برای مهندسان است، بلکه گزینه خوبی برای کسانی است که میخواهند یک لپ تاپ گیمینگ خوب خریداری کنند. چرا که لنوو مدتی است که در تولید لپ تاپهای آخرین مدل گیمینگ بسیار خوب عمل میکند.
این لپ تاپ به کمک پروسور Ryzen خود و 32 گیگابایت رم و به همراه گرافیک NVIDIA GeForce RTX عملکردی بسیار خوب و روان از خود نشان میدهد و میتوانیم این لپ تاپ را از رقبای لپ تاپهایی همچون Alienware m15 و Asus ROG Strix G15 به حساب بیاوریم که همگی لپ تاپهایی قدرتمند و همچنین مناسب برای گیمینگ هستند.
12. لپ تاپ ایسوس ZenBook 13 – از بهترین لپ تاپ های مهندسی برند ایسوس
- پردازنده: Intel Core i7-1165G7 / AMD Ryzen 5800U
- پردازنده گرافیکی: Intel Iris Xe plus G7 / AMD Radeon Graphics
- نمایشگر: 13 اینچ OLED
- رم: 8/16/32 گیگابایت
- حافظه: 256/512 گیگابایتی و 1 و 2 ترابایتی
- قیمت: از 35 میلیون تومان
نقاط قوت: صفحه نمایش زیبا و درخشان، عملکرد خوب سی پی یو، عمر بالای باتری
نقاط ضعف: جک هدفون ندارد، نوع دارای گرافیک Radeon آنطور که باید عملکرد گرافیکی خوبی ندارد
اگر به دنبال بهترین لپ تاپ مهندسی با وزنی سبک و عملکرد قدرتمند هستید، این لپ تاپ میتواند انتخاب خوبی باشد. بعلاوه این لپ تاپ در دو با پروسسورهای Intel و AMD عرضه میشود. نسخه دارای پروسسور اینتل همچنین با گرافیک G7 اینتل همراه میشود و نسخه AMD نیز با گرافیک Radeon. البته بنظر میآید که از نظر گرافیک Intel Iris توانسته بهتر عمل کند. اما از طرفی نوع دارای پروسسور AMD در مولتی تسکینگ عملکرد بهترین دارد.
بعلاوه این لپ تاپ صفحه نمایش HD OLED زیبا با درخشش 400nits دارد که از نقاط قوت این لپ تاپ محسوب میشود. همچنین عمر باتری بالایی نسبت به رقبایش در بازار دارد و عمر باتری فاکتور بسیار مهمی در خرید یک لپ تاپ مهندسی خوب است.
13. لپ تاپ لنوو Ideapad L3 – از ارزانترین لپ تاپ های مهندسی
- پردازنده: Intel Core i7-1165G7
- پردازنده گرافیکی: Intel Iris Xe
- نمایشگر: 15.6 اینچ FHD
- رم: 8 گیگابایت
- حافظه: 512 گیگابایت
- قیمت: حدود 27 میلیون تومان
نقاط قوت: پردازنده قوی نسل 11 ، صفحه نمایش فول اچ دی
نقاط ضعف: طراحی چندان ظریف و سبکی ندارد
این لپ تاپ علی رغم قیمت تقریبا مناسبی که دارد، میتواند گزینه خوبی برای کسانی که به دنبال یک لپ تاپ مهندسی ارزانتر هستند باشد. چرا که از پس کارهایی که نیاز به قدرت پردازشی بالا دارند، به خوبی بر میآید که این موضوع را مدیون پردازنده نسل یازدهم اینتل خود است.
ترکیب این پردازنده خوب با رم 8 گیگابایتی و گرافیک اینتل، میتواند یکی از بهترین لپ تاپ های مهندسی در محدوده قیمت متوسط را ایجاد کند که از تناسب خوبی میان ویژگیها و قیمت بخوردار باشد.
سوالات متداول
1. آیا برا ی کارهای مهندسی نیاز به یک لپ تاپ قوی داریم؟
پاسخ این سوال بستگی به استفاده شما دارد، بسیاری از برنامههای سنگین نیاز به یک لپ تاپ مهندسی با مشخصات قدرتمند و ردهبالا دارند. به همین دلیل بهتر است ابتدا برنامههایی که قصد استفاده از آنها را دارید مشخص کرده و بعد بسته به همانها مشخصات را تعیین کنید.
2. پرفروش ترین لپ تاپ های مهندسی از کدام برند ها هستند؟
لپتاپهای دل، اپل و اچپی از جمله برترین لپتاپ های مهندسی هستند و بیشتر کاربرانی که با برنامههایی مثل اتوکد و سالیدورکس سر و کار دارند به سراغ آنها میروند.
سخن پایانی
در این مطلب با چند نمونه از بهترین لپ تاپ های مهندسی آشنا شدیم و مشخصات هر یک را بررسی کردیم. لپتاپهایی که مشخصات کافی برای اجرای برنامههای مهندسی و پردازش پروژههای پیچیده و 3 بعدی را دارند و میتوانند بسیاری از نیازهای دانشجویان رشتههای مهندسی را برطرف کنند. از نظر شما کدام مدل انتخاب بهتری برای مهندسین است؟ شما هم نظرات و پیشنهادات خود را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.
