ویزای سرمایه‌گذاری؛ روشی مطمئن برای دریافت اقامت دائم کانادا

تیم پلازا - انتشار: 19 اردیبهشت 1401 19:45
ز.م مطالعه: 6 دقیقه
-

کانادا یکی از بهترین کشورها برای سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود. تا آن‌جا که طبق آمار سازمان شفافیت بین‌الملل، کانادا جزء 10 کشور برتر به دلیل نبود فساد اداری و اقتصادی است. از طرفی، شرایط متعادل و رفاه زندگی در این کشور موجب شده است که بسیاری از افراد، تمایل داشته باشند که به آن مهاجرت کنند.

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌ گذاری، روش‌های مختلفی دارد که هر کدام می‌توانند برای شرایط و افراد خاصی مناسب باشند. در این مطلب، به بررسی شرایط و انواع ویزای سرمایه‌ گذاری کانادا می‌پردازیم.

این مطلب از سایت مهاجرت پلاس به آدرس زیر اقتباس شده است:

https://www.mohajerat.plus/ویزای-سرمایه-گذاری-کانادا/

فهرست عناوین مطلب:

شرایط ویزای سرمایه گذاری کانادا

دریافت ویزای سرمایه ‌گذاری کانادا، کمی پیچیده‌تر از روش‌های مهاجرتی دیگر است. اما برای برخی از افراد، روش مناسبی محسوب می‌شود. یکی از مراحل مهم برای دریافت این ویزا، اخذ مدرک زبان است. بسیاری از برنامه‌های اقامتی این کشور، نیازمند نمرۀ آیلتس جنرال 5 به بالا هستند.

علاوه بر این، برخی دیگر از برنامه‌ها به حداقل مدرک لیسانس نیز احتیاج دارند. برخی دیگر از مدارک مورد نیاز برای دریافت اقامت از طریق ویزای سرمایه‌ گذاری کانادا نیز شامل موارد زیر می‌شوند:

  • مدرک شناسایی جهت درخواست ویزا؛
  • اقامت سرمایه ‌گذاری در کانادا؛
  • مدارک شغلی (میزان تجربۀ کاری)؛
  • مدارک تحصیلی؛
  • مدارک مالی و ملکی.

روش‌های سرمایه گذاری در کانادا

روش‌های متعددی برای سرمایه ‌گذاری در کانادا وجود دارد که در ادامه، این روش‌ها و شرایط هر یک از آن‌ها، به تفصیل بررسی شده‌اند.

سرمایه‌گذاری در استان‌های کانادا:

استان‌های کانادا، شرایطی برای سرمایه‌گذاری هر فرد در این استان‌ها در نظر می‌گیرند که با توجه به آن‌ها، می‌توانید برای دریافت اقامت این کشور نیز اقدام کنید. این شرایط برای هر استان، متفاوت است. هر یک از این استان‌ها با توجه به نیازهای کاری و با ارائۀ برنامه‌های سرمایه‌گذاری که نوعی پیشنهاد محسوب می‌شوند، مهاجران را برای کار و زندگی به این کشور جذب می‌کنند.

کارآفرینی کانادا:

یکی از راه‌های امن و قانونی برای مهاجرت سرمایه‌گذاران به کانادا، کارآفرینی است. مهاجرت از این طریق، کمی پیچیده‌تر از روش‌های دیگر است. برای مثال، برنامۀ کارآفرینی بریتیش کلمبیا، شرایط زیر را برای سرمایه‌گذاری اعلام کرده است:

  • سرمایه‌گذاری 100 هزار دلار کانادا در یکی از کسب و کارهای استان؛
  • داشتن دارایی خالص دست کم 300 هزار دلار کانادا در کشور مقصد؛
  • حداقل 3 سال تجربۀ کاری یا 4 سال سابقۀ مدیریت ارشد طی 5 سال گذشته؛
  • 51 درصد مالکیت یک تجارت؛
  • اشتغال‌زایی برای حداقل یک شهروند کانادایی؛
  • داشتن حداقل مدرک زبان CLB4.

سرمایه‌گذاری فدرال:

برای دریافت ویزای فدرال سرمایه‌گذاری کانادا، باید شرایط خاصی داشته باشید. این شرایط عبارتند از:

  • اثبات توانایی برای مدیریت یک کسب و کار؛
  • مجموع دارایی 1.600.000 دلار کانادا (اگر متقاضی متاهل باشد مجموع دارایی خود و همسر او باید به این میزان باشد)؛
  • سرمایه‌گذاری حداقل 800 هزار دلار کانادا به مدت 5 سال؛
  • سابقۀ مدیریتی حداقل 2 تا 5 سال؛

ویزای استارتاپ:

اگر صاحب یک ایدۀ ناب یا خلاق هستید که توانایی رقابت در بازار جهانی را دارد، این ویزا یکی از بهترین انتخاب‌ها برای شما خواهد بود. برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا، حدود 12 تا 16 ماه زمان لازم است و میزان سرمایه‌گذاری از این طریق نیز باید دست کم 75 هزار دلار کانادا باشد. علاوه بر این، شما باید مدرک زبان آیلتس با حداقل نمرۀ 4 یا CLB 5 داشته باشید.

ویزای سرمایه‌گذاری استارتاپ:

ثبت شرکت:

یکی دیگر از برنامه‌های مهاجرتی از طریق سرمایه‌گذاری، ثبت شرکت است. این برنامۀ مهاجرتی از آپریل 2021، تغییرات زیادی داشته است. در این روش، متقاضی ابتدا یک واحد تجاری یا شرکت را در کشور کانادا ثبت می‌کند.

پس از آن، به ادارۀ کار این کشور اعلام می‌کند که برای مدیریت این واحد باید در کانادا حضور یابد. به این ترتیب با داشتن شرایط مورد نیاز و صدور نامۀ LMIA، در نهایت فرد می‌تواند از کانادا ویزای کار دریافت کند.

خرید بیزینس:

این روش سرمایه‌گذاری، تا حدودی شبیه به روش قبلی است؛ با این تفاوت که در این روش شما می‌توانید به‌ جای ثبت شرکت، یک واحد تجاری یا کسب و کار را خریداری کنید. از طریق خرید بیزینس، متقاضی می‌تواند برای دریافت ویزای work permit کانادا اقدام کرده و سپس برای اقامت دائم کانادا درخواست دهد.

خوداشتغالی:

یکی از برنامه‌های سرمایه‌گذاری که بیشتر مورد توجه هنرمندان و ورزشکاران قرار گرفته، خوداشتغالی است. اگر شما جزء آن دسته از افرادی هستید که به کارهای هنری یا فرهنگی مشغول هستند، می‌توانید ویزای خود اشتغالی یا Self-employed را دریافت کنید.

البته برای این کار، باید شرایط خاصی داشته باشید که یکی از آن‌ها، داشتن دست کم 2 سال سابقۀ کار حرفه‌ای در مشاغل فرهنگی و هنری در 5 سال گذشته است.

تفاوت ویزای سرمایه گذاری با کارآفرینی

اگر بخواهیم تفاوت ویزای سرمایه‌گذاری با کارآفرینی را بیان کنیم، پیش از هر چیز باید ویژگی‌های هریک از این دو نوع ویزا را بیان کنیم.

  • ویزای سرمایه‌گذاری: همان‌طور که از نام آن پیداست، در این روش افراد سرمایۀ خود را در کاری گذاشته و انتظار افزایش میزان آن را دارند. در این روش، افراد در ازای سرمایه‌گذاری، اقامت دائم دریافت می‌کنند؛
  • ویزای کارآفرینی: همان‌طور که گفتیم، این ویزا مناسب افرادی است که تلاش دارند کسب و کاری در کشور کانادا راه‌اندازی کنند. اگر فرد بتواند با کمک سرمایه و مهارت خود یک کسب و کار موفق را راه‌اندازی کند، می‌تواند ویزای دائم کانادا را دریافت کند.

تفاوت‌ ویزای سرمایه‌گذاری با کارآفرینی در شرایط اخذ این دو است. افرادی که قصد سرمایه‌گذاری در کانادا را دارند، باید شرایط خاصی داشته باشند. برای مثال تحصیلات با حداقل مدرک لیسانس، سابقۀ مدیریتی و…، برخی از این الزامات است.

این در حالی است که برای دریافت ویزای کارآفرینی، داشتن شرایط دیگری مانند کسب امتیاز مورد نیاز، ارائۀ برنامه توجیهی برای کسب و کار و صورت‌های مالی آن، ارائۀ مدرک زبان و داشتن پیش‌زمینۀ تجاری نیز اهمیت دارد.

مزایای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مزایای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به کانادا برای افرادی که قصد سرمایه‌گذاری در این کشور را دارند، مزایای بسیاری دارد. در حقیقت، افراد می‌توانند از طریق سرمایه‌گذاری در این کشور، با یک تیر دو نشان را زده و علاوه بر سرمایه‌گذاری در یک کشور ایدئال از نظر اقتصادی، اقامت دائم آن را نیز دریافت کنند. علاوه بر این، برخی دیگر از مزایای مهاجرت سرمایه ‌گذاری به کانادا شامل موارد زیر می‌شود:

  • امکان اخذ ویزا برای همسر و فرزندان زیر 21 سال؛
  • عدم نیاز به ارائۀ مدرک زبان؛
  • دریافت work permit برای همسر؛
  • امکان تحصیل رایگان برای فرزندان.
کلام آخر

هرکدام از استان‌های کشور کانادا، با توجه به نیاز تعیین‌شده در آن‌ها، مهاجران را از روش‌های مختلف انتخاب می‌کنند. از آن‌جا که این کشور یکی از مستحکم‌ترین و پرکاربردترین برنامه‌های مهاجرتی از طریق سرمایه‌گذاری را دارد، مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌ گذاری می‌تواند برای بسیاری از افراد، یک انتخاب مناسب باشد.

کانادا یکی از کشور‌های برجستۀ جهان در زمینه خلاقیت و نوآوری است، از طرفی کیفیت بالای زندگی در این کشور نیز موجب شده است که سرمایه‌گذاری در آن، انتخاب بسیاری از افراد باشد. با این اوصاف، لازم است تا برای افزایش شانس موفقیت خود در این مسیر، با یک وکیل مهاجرتی مجرب مشورت کنید.

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست
    ویزای سرمایه‌گذاری؛ روشی مطمئن برای دریافت اقامت دائم کانادا | پلازا