Bitpro Nexus Bitpro Nexus Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet.

بهترین مادربرد ایسوس ؛ با برترین مادربردهای ASUS آشنا شوید

بهترین مادربرد ایسوس / بهترین مادربردهای ایسوس
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

در طی این سال‌ها انواع بهترین مادربرد های ایسوس توانسته‌اند نظر مثبت بسیاری از کاربران را به خود جلب کنند؛ چرا که همیشه علاوه بر کیفیت بالا امکانات فراوانی نیز در اختیار کاربران قرار می‌دادند، اما کدام یک از آن‌ها جزو برترین مادربردهای ASUS هستند؟

با وجود اهمیت بسیار زیادی که پردازنده و کارت گرافیک در عملکرد یک کامپیوتر دارند، نمی‌توانیم نقش پررنگ مادربرد را نادیده بگیریم. شما با خرید یک پردازنده گران‌قیمت ممکن است هسته‌های پردازشی و سرعت کلاک بیشتری در اختیار داشته باشید و بتوانید با اورکلاک هم از نهایت قدرت پردازنده بهره ببرید، اما تا زمانی که یک مادربرد با کیفیت نداشته باشید، نمی‌توانید از حداکثر پتانسیل قطعاتی مثل پردازنده و کارت گرافیک استفاده کنید.

از آنجایی که بهترین مادربرد های ایسوس در مدل‌های مختلفی در بازار موجود هستند، انتخاب میان آن‌ها می‌تواند کار مشکلی باشد. به همین دلیل ما در این مطلب از پلازا، به معرفی چند مدل از بهترین مادربردهای این شرکت پرداخته‌ایم.

فهرست مطالب

بهترین مادربرد های ایسوس (ASUS)

پیش از اینکه برترین مادربرد Asus را خریداری کنید، باید پردازنده‌تان را انتخاب کرده باشید؛ زیرا ایسوس مانند بسیاری از دیگر شرکت‌های تولیدکننده مادربرد، محصولات خود را در دو دسته برای پردازنده‌های اینتل و AMD تولید می‌کند. به همین دلیل اگر شما یک پردازنده اینتل خریداری کرده باشید و مادربردی بخرید که برای پردازنده‌های AMD ساخته شده، نمی‌توانید از آن استفاده کنید. با علم به این موضوع، وقت آن رسیده تا نگاهی به بهترین مادربردهای ایسوس بیندازیم.

1. مادربورد ایسوس ROG Strix Z690-E؛ بهترین مادربرد ایسوس گیمینگ

بهترین مادربرد ایسوس

  • فرم فاکتور: ATX
  • تراشه: اینتل Z690
  • سوکت: LGA 1700
  • قیمت: 27 میلیون تومان

نقاط قوت: دارای مدار تغذیه 1 + 18 فازه، 5 اسلات M.2 که یکی از آن‌ها از PCIe 5.0 پشتیبانی می‌کند

نقاط ضعف: قیمت بالا، عرضه محدود در بازار

مادربورد ایسوس ROG Strix Z690-E یکی از برترین گزینه‌ها برای کاربرانی است که به‌دنبال یک مدل رده‌بالا با قیمت مناسب هستند. این مادربورد البته دیگر متعلق به نسل قبل است و جای خود را به مادربوردهای جدیدتر با تراشه Z790 داده اما از لحاظ قابلیت‌ها دست کمی از آن‌ها ندارد؛ برای مثال در ROG Strix Z690-E شما به بیشتر قابلیت‌های یک مادربورد جدید مثل ROG Maximus Z790 دسترسی دارید آن هم با قیمت کمتر.

مادربورد ROG Strix Z690-E دارای مدار تغذیه 1 + 18 فازه است که برای پردازنده‌های پرچم‌داری مثل Core i9-13900K نیز کافی است. این محصول همچنین از رم DDR5 با حداکثر فرکانس 6400 پشتیبانی می‌کند و همچنین دارای اسلات PCIe 5.0 در کنار 8 ورودی USB است.

2. ایسوس ROG Strix X670E-E Gaming؛ از بهترین مادربردهای ایسوس

برترین مادربرد ASUS

  • فرم فاکتور: ATX
  • تراشه: AMD X670
  • سوکت: AM5
  • قیمت: 26 میلیون تومان

نقاط قوت: دارای مدار تغذیه 2 + 18 فازه، چندین اسلات PCIe 5.0، درگاه‌های زیاد USB

نقاط ضعف: قیمت بالا، بسیاری از ویژگی‌های آن اضافی هستند

با معرفی پردازنده‌های رایزن 7000، شرکت AMD از تراشه‌های جدید سری 600 خود نیز برای این پردازنده‌ها رونمایی کرد. مادربورد X670E نیز از جمله مدل‌های رده‌بالا به‌حساب می‌آید. طراحی این مادربورد مثل اکثر مادربوردهای گران‌قیمت ایسوس تماما مشکی با بخش‌های نقره‌ای رنگ و قسمت‌هایی است که با RGB نورپردازی شدند.

این مادربورد دارای 2 اسلات PCIe 5.0 x16 است و از رم‌های DDR5 با فرکانس 6400 پشتیبانی می‌کند. از طرف دیگر شما به 3 اسلات PCIe 5.0 و 1 اسلات PCIe 4.0 برای حافظه‌های M.2 نیز دسترسی خواهید داشت. همچنین باید به مدار تغذیه 2 + 18 فازه آن که برای یک پردازنده پرچم‌دار مثل رایزن 9 7950X و گرافیک‌های RTX 4090 و RX 7900 XTX نیز کافی است، اشاره کنیم؛ به همین خاطر است که این مادربرد یکی از برترین انتخاب های موجود در بازار از میان محصولات ASUS به‌شمار می‌آید.

3. ایسوس ROG Maximus Z790 Dark Hero؛ از برترین مادربرد های Asus

بهترین مادربرد ایسوس

  • فرم فاکتور: ATX
  • تراشه: اینتل Z790
  • سوکت: LGA 1700
  • قیمت: 38 میلیون تومان

نقاط قوت: دارای مدار تغذیه 2 + 1 + 20 فازه، 5 اسلات M.2، دارای 2 درگاه تاندربولت 4، پشتیبانی از وای‌فای 7

نقاط ضعف: قیمت بسیار بالا

با وجود این که پردازنده‌های نسل 14 اینتل برخلاف نسل قبل با تراشه‌های جدید عرضه نشدند اما بسیاری از شرکت‌های سازنده مادربورد، از جمله ایسوس، مدل‌های جدیدی بر پایه سوکت LGA 1700 را برای این سری از پردازنده‌ها معرفی کردند. از جمله مادربورد ROG Maximus Z790 Dark Hero که به‌عنوان پرچم‌دار حال حاضر ایسوس، برای پردازنده‌های قدرتمندی مثل Core i9-14900K طراحی شده است.

این مادربورد دارای مدار تغذیه 2 + 1 + 20 فازه است که حتی از پس یک پردازنده اورکلاک شده Core i9-14900K نیز بر می‌آید. از طرف دیگر شما به 5 اسلات M.2 دسترسی دارید که یکی از آن‌ها از استاندارد PCIe 5.0 پشتیبانی می‌کند. در پنل پشتی ایسوس، 2 درگاه تاندربولت 4 را در کنار 10 درگاه USB و 6 جک صدا همراه با دکمه آپدیت بایوس و دکمه ریست CMOS در اختیار شما قرار داده است.

4. ایسوس TUF Gaming B760-Plus DDR4

برترین مادربرد ASUS

  • فرم فاکتور: ATX
  • تراشه: اینتل B760
  • سوکت: LGA 1700
  • قیمت: 9 میلیون تومان

نقاط قوت: قیمت نسبتا مناسب، مدار تغذیه 1 + 12 فازه

نقاط ضعف: عدم پشتیبانی از اسلات PCIe 5.0 برای حافظه SSD

تراشه‌های میان‌رده اینتل مثل B760 اجازه اورکلاک کردن به شما نمی‌دهند، اما از آنجایی که پردازنده‌های میان‌رده این شرکت مثل Core i5-13400 هم قابلیت اورکلاک ندارند، این موضوع خیلی نمی‌تواند جزو نقاط ضعف این تراشه‌ها به‌حساب بیاید. گذشته از این که اورکلاک کردن پردازنده نیز دیگر مثل گذشته انجام نمی‌شود. به همین خاطر اگر به‌دنبال یکی از مادربردهای میان‌رده قابل قبول هستید، در لیست بهترین مادربرد های میانرده ایسوس (ASUS)، مادربورد TUF Gaming B760-Plus DDR4 می‌تواند بهترین انتخاب با توجه به قیمت باشد.

این مدل دارای 3 اسلات M.2 PCIe 4.0 برای حافظه‌های SSD است و از رم DDR4 نیز پشتیبانی می‌کند. در پنل پشتی شما به 6 درگاه USB که 5 عدد از آن‌ها نسل 3.2 هستند در کنار درگاه 2.6 گیگابیتی اترنت دسترسی دارید. این مادربورد همچنین از وای‌فای 6 نیز پشتیبانی می‌کند.

5. ایسوس TUF Gaming B650-Plus؛ برترین مادربرد میان رده ایسوس

بهترین مادربرد ایسوس

  • فرم فاکتور: ATX
  • تراشه: AMD B650
  • سوکت: AMD AM5
  • قیمت: 10 میلیون تومان

نقاط قوت: دارای 3 اسلات M.2، یک اسلات PCIe 5.0

نقاط ضعف: قیمت بالا

تراشه‌های B650 و B650E، تراشه‌های میان‌رده جدید AMD هستند که همراه با پردازنده‌های سری رایزن 7000 معرفی شدند. البته تفاوت خیلی زیادی بین آن‌ها وجود ندارد؛ مادربورد TUF Gaming B650-Plus در مقایسه با B650E تنها فاقد اسلات PCIe 5.0 برای کارت گرافیک است و در سایر بخش‌ها فرق زیادی با آن ندارد.

از طرف دیگر این مادربورد تمامی ویژگی‌های مورد نیاز را در اختیارتان قرار خواهد داد و می‌تواند یکی از بهترین مادربرد های ایسوس 2023 باشد. از جمله مشخصات کلیدی آن می‌توان به مدار تغذیه 2 + 12 فازه و البته پشتیبانی از رم DDR5 با فرکانس 6400 اشاره کرد. این مادربورد همچنین دارای 3 اسلات M.2 است که یکی از آن‌ها از PCIe 5.0 نیز پشتیبانی می‌کند. شاید تنها مشکل TUF Gaming B650-Plus، قیمت آن در مقایسه با سایر مادربوردهای خود ایسوس باشد. برای مثال  Prime B650-Plus حدود 2 میلیون تومان ارزان‌تر است ولی مدار تغذیه ضعیف‌تری دارد و به همین خاطر عملکرد پردازنده را محدودتر می‌کند.

6. مادربورد ایسوس TUF Gaming A620M-Plus

بهترین مادربردهای ایسوس

  • فرم فاکتور: ATX
  • تراشه: AMD A620M
  • سوکت: AMD AM5
  • قیمت: 6 میلیون تومان

نقاط قوت: دارای 2 اسلات M.2، مدار تغذیه 10 فازه، درگاه‌های زیاد

نقاط ضعف: امکان اورکلاک ندارد، قیمت گران‌تر از سایر بردهای A620

بالاخره پس از چندین ماه شاهد عرضه بهترین مادربوردهای اقتصادی AM5 با تراشه‌ A620 هستیم. سری A تراشه‌های AMD البته هرگز محبوبیت زیادی نداشتند و به ندرت کسی را پیدا می‌کنید که آن‌ها را جزو بهترین سری های مادربرد ایسوس بداند. چرا که در اکثر مواقع در مادربوردهای پایین‌رده مورد استفاده قرار می‌گرفتند و محدودیت‌های زیادی داشتند. اما تراشه A620 کمی متفاوت است و ایسوس هم با مادربورد TUF Gaming A620M-Plus خود تلاش کرده تا جای ممکن امکانات و قابلیت‌های متنوعی به آن اضافه کند.

البته تراشه A620 همچنان از تعداد درگاه‌های USB کمتری پشتیبانی می‌کند و قابلیت اورکلاک هم ندارد. اما اگر این موارد را نادیده بگیرید، مادربورد دارای ویژگی‌های مثبتی مثل مدار تغذیه 10 فازه است که برای هر پردازنده‌ای به جز 7900X و 7950X کافی است. همچنین شما به 2 اسلات M.2 PCIe 4.0 دسترسی دارید و در پنل پشتی نیز می‌توانید از 6 درگاه USB استفاده کنید. مادربورد TUF Gaming A620M-Plus همچنین از وای‌فای نیز پشتیبانی می‌کند و با توجه به تمام این امکانات، بدون تردید یکی از برترین مادربرد های Asus است.

علاوه بر این مادربورد می‌توانید A620M-A-CSM را هم درنظر داشته باشید که حدود 1 میلیون تومان ارزان‌تر است ولی فاقد وای‌فای است و درگاه اترنت آن نیز یک درگاه 1 گیگابیتی است.

6. مادربورد Prime H610M-A D4 ؛ برترین مادربرد ارزان ASUS

بهترین مادربرد ایسوس / بهترین مادربرد های ایسوس 2022

  • فرم فاکتور: mATX
  • تراشه: اینتل H610
  • سوکت: LGA 1700
  • قیمت: 4 میلیون تومان

نقاط قوت: قیمت ارزان و پشتیبانی از نسل 12 و 13 پردازنده‌های اینتل، دو درگاه M.2

نقاط ضعف: تنها 6 درگاه USB دارد

یکی از بهترین مادربردهای اقتصادی ایسوس برای پردازنده‌های اینتل، مادربورد H610M-A D4 است. تنها مادربورد ارزان آن‌ها که از 2 اسلات M.2 پشتیبانی می‌کند. اگر به‌دنبال خرید پردازنده‌های آلدر لیک و یا رپتور لیک هستید و نمی‌خواهید خرج زیادی هم کنید و به‌فکر اورکلاک کردن هم نیستید، این مادربورد ارزان‌ترین مادربوردی است که شما را به نسل 13 هدایت می‌کند.

البته این مدل با توجه به قیمت، نقاط ضعفی هم دارد. مثلا فقط دارای 6 درگاه USB است و همین درگاه‌ها نیز سرعت کافی ندارند و خبری هم از USB-C در بین آن‌ها نیست. از طرف دیگر با وجود اینکه این مادربورد از تمام پردازنده‌های آلدر لیک و یا رپتور لیک پشتیبانی می‌کند، ولی پردازنده‌های گران‌قیمت و رده‌بالای نسل 12 مثل i9-12900K خیلی انتخاب خوبی نیستند؛ چرا که تراشه H610 برای استفاده از نهایت قدرت آن‌ها به اندازه کافی توانمند نیست؛ با این حال اگر به‌دنبال خرید بهترین پردازنده‌های نسل 13 نیستید، با این مادربورد 4 میلیون تومانی می‌توانید جدیدترین پردازنده‌های اینتل را داشته باشید.

7. مادربورد Prime Z690-A ؛ بهترین مادربرد 2022

برترین مادربرد asus / بهترین مادربردهای ایسوس

  • فرم فاکتور: ATX
  • تراشه: اینتل Z690
  • سوکت: LGA 1700
  • قیمت: 13 میلیون تومان

نقاط قوت: ظاهر زیبا، کنترل پردازنده پاور و رم با هوش مصنوعی، هیت‌سینک‌های بزرگ

نقاط ضعف: عدم پشتیبانی از نورپردازی RGB از طریق بایوس

ایسوس Prime Z690-A یکی دیگر از بهترین مادربوردهای به‌صرفه ایسوس برای ارتقا سیستم است. این مادربورد ترکیب کاملی از ظاهر زیبا، عملکرد عالی و قابلیت‌های اضافی است. به‌خصوص به خاطر ظاهر زیبایی که دارد بهترین انتخاب برای کیس‌های شیشه‌ای است. ایسوس همچنین ماژول تنظیم ولتاژ را هم کاملا در هیت‌سینک‌های بزرگی که برایش درنظر گرفته تحت حفاظت قرار داده و به همین خاطر این قسمت همیشه حرارت مناسبی دارد و از همین رو؛ می‌توان این مادربورد را بهترین مادربرد ایسوس برای ماینینگ نیز به‌شمار آورد.

بایوس مادربورد نیز با ویژگی‌های مبتنی بر هوش مصنوعی همراه شده که سیستم را هنگام اجرای بازی‌های سنگین و یا دیگر کارهای گرافیکی، بهینه‌سازی می‌کند تا بهترین عملکرد را داشته باشد.

8. ایسوس ROG Strix B660-I Gaming WIFI

بهترین مادربردهای ایسوس

  • فرم فاکتور: Mini-ITX
  • تراشه: اینتل B660
  • سوکت: LGA 1700
  • قیمت: 9 میلیون تومان

نقاط قوت: 2 اسلات M.2، دارای اسلات PCIe 5.0 است

نقاط ضعف: تنها 6 درگاه USB در پنل پشتی وجود دارد

در میان انواع برترین مادربرد های ایسوس، مادربورد ROG Strix B660-I Gaming WIFI یک انتخاب شایسته برای خرید یک مدل جمع‌وجور اقتصادی با تراشه B660 از ASUS است. این مادربورد کوچک دارای اسلات PCIe 5.0 است و 2 اسلات M.2 را در کنار پشتیبانی از وای‌فای 6 در اختیارتان قرار می‌دهد. مهمتر از همه از DDR5 نیز پشتیبانی می‌کند و با توجه به قیمتی که دارد، امکانات قابل توجهی را همراه با عملکرد بسیار خوب در اختیارتان قرار می‌دهد. البته به شرطی که قصد اورکلاک کردن پردازنده خود را نداشته باشید.

سخن پایانی

در مجموع هنگام خرید بهترین مادربردهای ایسوس طبیعی است که با نگاهی به طیف گسترده مدل‌های مختلف کمی دچار شک و تردید شوید. برای همین ابتدا بهتر است پردازنده خودتان را انتخاب کنید و سپس می‌توانید انتخاب خود را با مقایسه بهترین مادربردهای ایسوس، از میان مدل‌های مخصوص اینتل یا AMD انجام دهید. افزون بر این با در نظر داشتن امکانات مورد نیاز، بودجه، درگاه‌ها و سایر موارد می‌توانید بسیاری از مادربردهایی که از نظرتان مناسب استفاده شما نیستند را از میان انواع مادربرد ایسوس خط بزنید تا انتخاب آگاهانه‌ای داشته باشید. از نظر شما بهترین مادربرد ایسوس کدام است؟ دیدگاه‌های خود را در بخش نظرات با ما و سایر کاربران پلازا به‌اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402