اقامت کانادا از طریق استارت آپ ۲۰۲۰

اقامت در کانادا
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

اقامت کانادا

کانادا کشوریست سرد سیر با جاذبه های طبیعی بسیار زیبا و متعدد و همچنین دارای وسعت بالایی نیز هست. اما بعلت تراکم جمعیت کم نسبت به وسعتش، سالانه مهاجران زیادی را مورد پذیرش قرار می دهد و بمنظور دستچین کردن این مهاجران، برنامه های متنوعی را  را تدارک دیده است تا در زمینه های مورد نیاز، اقدام به جذب مهاجران نماید و امتیازات خوبی را به آن ها ارائه دهد.

انواع اقامت کانادا شامل دو دسته اقامت دائم (PR) و اقامت موقت می شوند.

یکی از روش های دریافت اقامت دائم یا همان PR کانادا ، از طریق استارت آپ کانادا می باشد.

شرط اولیه برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا

اقامت در کانادا

زمانی که برای دریافت ویزای استارت آپ  کانادا اقدام می کنید، درحقیقت باید این توانایی را به عنوان یک کارآفرین در جهت ایجاد کسب و کاری معتبر و البته دارای پتانسیل های لازم را داشته باشید. یعنی، لازمه و پیش نیاز اصلی این ویزا، دارا بودن ایده و برنامه خلاقانه تجاری، برای راه اندازی یک کسب و کار نوین در کشور کانادا می باشد که به عنوان یک کسب و کار مورد تائید شناخته شود و موجب پیشرفت شرایط اجتماعی و اقتصادی کانادا شود.

به همین خاطر، ایده تجاری شما، علاوه بر خلاقانه بودن، لازم است توانایی ایجاد موقعیت های شغلی مختلف، برای شهروندان کانادایی را داشته باشد. علاوه بر این، طرح استارتاپ و بیزینس پلن شما برای دریافت تاییدیه سرمایه گذاری و اخذ ویزا، باید پتانسیل رشد در سطوح مختلف بین المللی و توانایی رقابت در مقیاس های جهانی را داشته باشد.

البته، تمامی این پتانسیل ها در خصوص طرح و ایده تجاری شما، همزمان از سوی اداره مهاجرت بررسی و سازمان های سرمایه گذاری مورد تایید دولت کانادا می باشد و یکی از الزامات و شروط اصلی دریافت ویزای مهاجرت استارتاپ، علاوه بر ویژگی های فردی شما نظیر گواهی سلامت پزشکی و عدم سوء پیشینه، دریافت تاییدیه از سوی یکی از موسسه های معتبر سرمایه گذاری مورد اعتماد کانادا می باشد. در ادامه تمامی شروط لازم و پروسه  مهاجرت به کانادا از طریق ویزای استارتاپ کانادا را بررسی خواهیم کرد.

 

تاییدیه سازمان های سرمایه گذاری معتبر کانادا

علاوه بر داشتن ایده خلاقانه و بیزینس پلن مناسب و قابل تایید برای ارائه، لازم است حتما از حمایت یک یا چند سازمان سرمایه گذاری مشخص شده از سوی دولت کانادا برخوردار شوید.

این سه سازمان معرفی شده ، گروه هایی تجاری هستند که برای سرمایه گذاری در حوزه استارتاپ تعیین شده اند.

لیست این سه سازمان نظارتی برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا به شرح زیر است:

  • Venture capital funds
  • Angel investor groups
  • Business incubators

نامه پشتیبان  (letter of support)

اقامت در کانادا

دریافت نامه پشتیبان یا نامه حمایتی (letter of support)، یکی دیگر از شروط اصلی اخذ ویزای استارت آپ کانادا می باشد؛ این نامه در حقیقت به منزله تایید شدن بیزینس پلن شما از سوی نهادهای نظارتی یاد شده در فوق، برای دریافت سرمایه و پشتیبانی مالی می باشد.

پس از برقراری ارتباط با هر کدام از 3 سازمان اشاره شده، نیاز است آن سازمان را در خصوص ارزشمند بودن ایده خود برای سرمایه گذاری متقاعد کنید. پس از به توافق رسیدن با سازمان معتبر، نامه حمایتی را برای شما صادر خواهند کرد.

وجود این نامه در کنار دیگر مدارک ارسالی برای اخذ ویزای استارتاپ  کانادا الزامیست و درصورت نداشتن نامه حمایتی، درخواست شما ریجکت خواهد شد.

هر یک از این نهادهای نظارتی، دارای صندوق های سرمایه گذاری مختلفی می باشند، که نیاز است حداقل سرمایه لازم را از سوی یکی از آن ها برای دریافت نامه پشتیبان جذب نمایید.

 

سرمایه لازم برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا

برای دریافت این ویزا، نیاز به سرمایه گذاری از سوی شما نمی باشد. به همین خاطر اخذ این ویزا ، جزو کم هزینه ترین شیوه های دریافت ویزا و اقامت دائم کانادا در میان روش های تجاری محسوب می شود. (هزینه های مرتبط به مراحل عمومی اخذ ویزا کانادا، مانند دریافت تاییدیه پزشکی، انگشت نگاری و… همچنان شامل این شیوه اخذ اقامت نیز می شود.)

البته، باتوجه به عدم حمایت و پشتیبانی مالی دولت کانادا از مهاجران جدید با ویزای استارتاپ، پس از ورود به کانادا، باید توانایی مالی برای پرداخت هزینه های زندگی خود و همراهانتان  را داشته باشید.

 

مدت زمان دریافت ویزای استارت آپ کانادا

روند دریافت ویزای استارتاپ شامل برخی مراحل عمومی دیگر نیز می باشد. از جمله این مراحل عمومی می توان از انگشت نگاری، عکس بیومتریک، دریافت تاییدیه چکاپ پزشکی و ارائه مدارک عدم سوء پیشینه یاد کرد.

به طور کلی  روند دریافت ویزا و اقامت کانادا از طریق استارتاپ به زمانی بین 12 تا 16 ماه نیاز دارد.

 

 

برخی از ویژگی های مثبت ویزای استارت آپ

اقامت در کانادا

قطعا یکی از بهترین شیوه های دریافت اقامت کانادا ، اقدام از طریق دریافت ویزای استارتاپ می باشد. از جمله مهم ترین مزیت های این شیوه، می توان از موارد زیر نام برد:

اصلی ترین نکته مثبت ویزای استارتاپ کانادا ، پایین بودن هزینه دریافت آن نسبت به سایر روش های تجاری و سرمایه گذاری در کانادا می باشد.

امکان دریافت اقامت برای کلیه اعضای خانواده، به صورت همزمان با متقاضی اصلی وجود دارد.

باتوجه به مباحث اقتصادی و کارآفرینی در کانادا ، امکان اخذ اقامت دائم بسیار سریع است.

دریافت این نوع ویزا و یا حتی دریافت اقامت دائم کانادا، ارتباطی با موفقیت و یا عدم موفقیت استارتاپ شما نخواهد داشت.

 

برخی از معایب ویزا استارت آپ

درست است که دریافت اقامت کانادا از طریق استارت آپ در حال حاضر یکی از بهترین روش های مهاجرت به کاناداست و مزایای بسیاری دارد، اما مانند سایر روش های مهاجرتی قطعا دارای معایبی نیز هست. برخی از این معایب شامل موارد زیر می شوند:

طرح ارائه شده به سازمان های مورد تایید دولت کانادا برای دریافت ویزای استارتاپ، می بایست از کیفیت بالایی برخوردار باشد، چراکه پذیرش طرح های استارتاپی، سختگیرانه هستند.

بعد از دریافت ویزا، شما ملزم به استخدام نیروی کار کانادایی می باشید. یکی از اصلی ترین شروط تمام روش های کار آفرینی همین موضوع است و در حال حاضر و در شرایط کرونا به همین علت است که توجه ویژه ای به روش های کار آفرینی در کانادا می شود.

بعد از شروع و راه اندازی بیزنس مورد نظر، اجازه افزایش سرمایه بدون کسب مجوز از سازمان های مورد تایید را نخواهید داشت.

دولت کانادا در طول هر سال، تنها تعداد محدودی از برنامه های استارتاپ و بیزینس پلن ها را قبول می کند که در صورت پر شدن این ظرفیت، امکان رد شدن تقاضا و درخواست شما برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا وجود خواهد داشت.

البته، در این خصوص برای دریافت ویزا در کمترین زمان ممکن، مشاورین ارشد ما برای ارائه راهنمایی های لازم همراه شما خواهند بود و در خصوص هر یک از نقاط ضعف دریافت ویزای استارتاپ کانادا ، برنامه های ویژه ای از سوی مشاورین ما ارائه خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این روش مهاجرتی می توانید با مشاورین و کارشناسان ما با شماره تماس ۰۲۱۷۲۸۱۹ در ارتباط باشید تا با کمک وکیل کانادا موفق به اخذ این ویزا شوید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402