بازیابی رمز ورود به وردپرس به راحتی امکان پذیر است و شما میتوانید بدون دردسر آن را دوباره داشته باشید. پس استرس را کنار گذاشته و مطلب زیر را به دقت مطالعه کنید.
این موضوع که رمز ورود خود را فراموش کنیم، برای هرکسی امکان دارد پیش بیاید. شاید به هر دلیلی رمز ایمیل یا حتی تلفن خود را فراموش کرده باشید. در این مطلب میخواهیم در مورد بازیابی رمز ورود به وردپرس با شما صحبت کنیم و ببینیم چگونه میتوان رمز فراموش شده را به دست آورد. فراموش کردن رمز عبور سایت موضوع خیلی جدی است. سایتها استفاده زیادی دارند و اکثرا به کسبوکار افراد وابسته است؛ بنابراین باید همیشه مدیران سایتها، رمز عبور خود را محافظت کنند. در این مطلب اهمیت رمز عبور سایت و نحوه بازیابی آن را به شما آموزش خواهیم داد.
فهرست عناوین مطلب:
بازیابی رمز ورود به وردپرس و اهمیت آن
حتما تا حالا در مورد هک شدن سایتها شنیدهاید. برای بعضی از اشخاص سایت همه دارایی آنهاست و کسبوکارشان در گرو یک رمز عبور است! یعنی اگر شما برای سایت خود رمز عبور مطمئن و ایمن در نظر نگیرید، عملا با دست خودتان، برای خودتان چاه کندهاید. پس همیشه در انتخاب رمز عبور سایت، دقت لازم را داشته باشید تا گیر هکرها نیفتید. ضمنا میتوانید از کد کپچا هم در سایت خود استفاده کنید. اما موضوع موردبحث ما در این مطلب چیز دیگری است. فراموش کردن رمز عبور برای هر شخصی پیش میآید و کاملا طبیعی است. پس اگر صاحب یک سایت هستید و حتی اگر از امن ترین و بهترین افزونه های امنیتی، هاست ایمن و بهترین قالب فروشگاهی وردپرس یا هر حوزه دیگری استفاده می کنید، باید با نحوه بازیابی رمز عبور خودتان هم آشنا باشید. در ادامه نحوه انجام این کار را برایتان شرح خواهیم داد.
بازیابی رمز عبور به روش ساده
در همه سرویسهای اینترنتی امکان فراموش کردن رمز عبور وجود دارد؛ بنابراین باید روشی هم برای بازیابی آن در نظر گرفته شود. این کار با روشهای ساده و پیچیده قابل انجام است. در این قسمت یک روش پیشپاافتاده که مناسب همه افراد است، به شما آموزش خواهیم داد. با استفاده از این روش بهراحتی میتوانید در چند دقیقه رمز عبور خود را به دست آورید.
اولازهمه وارد قسمت لاگین سایت خود شوید. صفحه لاگین هر سایت با آدرس http:// example.com/login قابل نمایش است. در قسمت example باید نام آدرس URL سایت خود را وارد کنید. خوب در این صفحه باید روی گزینه ” رمزتان را گم کردهاید؟ ” کلیک کنید. برایتان صفحه دیگری باز میشود که باید نام کاربری خود یا نشانی ایمیلی که موقع ثبتنام وارد کردهاید را بدهید. مانند تصویر زیر
همانطور که مشاهده میکنید از شما نام کاربری یا ایمیل موقع ثبتنام را میخواهد. بعداز این کار در پایین همین کادر دکمه دریافت رمز تازه را کلیک کنید. اگر شما ایمیل را بهدرستی وارد کرده باشید، رمز عبور برایتان ایمیل خواهد شد. این ایمیل در قسمت پیامهای ورودی شما، قرار دارد و موضوع آن password reset است. اگر بهسرعت وارد ایمیل خود شوید، شاید هنوز نتوانید آن را مشاهده کنید. پس مدتی صبر کنید تا ایمیل برایتان ارسال شود. در صورت مشاهده نکردن ایمیل، توجه کنید که پوشه اسپم خود را هم چک کنید؛ شاید ایمیل شما در این پوشه قرار گرفته باشد. ایمیلی مانند پیام زیر برایتان خواهد آمد:
Someone request that the password be reset for the following account:
http:// www.your-website-url.com/
username: your – username
if this was a mistake, just ignore this email and nothing will happen.
To reset your password, visit the following address:
/ www. Your-website-url.com/ wp-login.php? action= rp&key= xxxyyyzzz1112223&login= your- username
هنگامی که روی لینک دوم کلیک کنید، برایتان رمز عبور جدید صادر خواهد شد. در حقیقت با کلیک روی این لینک شما به سایت خود هدایت میشوید و آنجا میتوانید رمز عبور جدید برای خود ایجاد کنید.
انتخاب رمز عبور جدید
در این قسمت باید در کادر اول رمز جدیدی برای خودتان وارد کنید و تکرار آن را هم در کادر دوم وارد کنید. در واردکردن مقادیر دقت لازم را داشته باشید. بهترین پسورد برای وردپرس باید از 8 کاراکتر تشکیل شده باشد و علاوه بر حروف بزرگ و کوچک، اعداد را هم شامل شود. بعد از واردکردن همه مقادیر، دکمه Reset Password را بزنید. به همین راحتی شما قادر هستید تا با رمز جدید وارد سایت خودتان شوید. در مواقعی ما حتی نام کاربری خود را هم فراموش میکنیم. در این مواقع چگونه میتوانیم رمز عبور را بازیابی کنیم؟ چاره کار استفاده از Phpmyadmin است که در قسمت بعدی به شما آموزش خواهیم داد.
بازیابی رمز عبور با استفاده از Phpmyadmin
در مواردی که نام کاربری یا ایمیل خود را فراموش کردهاید و به آن دسترسی ندارید، پس باید از روش دیگری برای به دست آوردن رمز عبور استفاده کنید. برای بازیابی رمز ورود به وردپرس میتوانید از Phpmyadmin استفاده کنید. این کار در پایگاهداده وردپرس قابل انجام است که در ادامه بهصورت کامل به شما توضیح خواهیم داد.
ابتدا وارد پنل مدیریتی هاست خود شوید. در اینجا هاست ما دایرکت ادمین است.
سپس به قسمت Database رفته و گزینه Phpmyadmin را انتخاب کنید.
خوب در این قسمت باید پایگاهدادهای که برای سایت خود ایجاد کردهاید را انتخاب کنید.
سپس روی گزینه Wp-users کلیک کنید.
در سطری که نام یوزر شما قرار دارد، باید روی گزینه Edit کلیک کنید.
حالا مانند شکل در قسمت User_pass و ستون Function آیکون فلش را بزنید تا منوی مخصوص برایتان باز شود. سپس گزینه MD5 را بزنید. بعد از انجامدادن این کارها به شما اجازه خواهد داد تا پسورد جدیدی را برای خودتان در قسمت User_pass وارد کنید.
بعد از انجامدادن همه این کارها در Phpmyadmin باید روی دکمه GO در انتها کلیک کنید، تا رمز عبورتان تغییر کند.
3 سؤال پرتکرار مرتبط با موضوع:
1. آیا امکان تغییر دادن ایمیل ورود هم وجود دارد؟
بله. اگر سطح دسترسی شما مدیرکل تعیین شده باشد، میتوانید ایمیل خودتان را هم ویرایش کنید.
2. اگر ایمیل خود را فراموش کرده باشیم، چگونه میتوانیم رمز ورود را بازیابی کنیم؟
بازیابی رمز عبور با استفاده از پایگاه دادهها در Phpmyadmin قابل انجام است.
3. چگونه متوجه شویم که نقش کاربری ما در وردپرس چه چیزی تعریف شده است؟
باید به قسمت کاربران در پیشخوان وردپرس رفته و آنجا لیست همه کاربران به همراه نقششان را مشاهده کنیم.
خلاصه و نتیجهگیری
یکی از موارد مهم و حائز اهمیت در وردپرس داشتن رمز عبور ایمن است. شما در وهله اول بهعنوان مدیر سایت باید سعی کنید یک رمز عبور پیچیده و غیر قابل حدس زدن برای سایت خود در نظر بگیرید. باید سعی کنید از تاریخ تولد و شمارهتلفن و امثال آنها برای رمز عبور استفاده نکنید. سعی کنید از ترکیب حروف بزرگ و کوچک و اعداد و علامتهای مجاز در رمز عبور سایت استفاده کنید. با همه این وجود نگهداری و حفظ رمز عبور سایت از اهمیت ویژهای برخوردار است. پس باید دقت لازم را در حفظ آن داشته باشید. اگر به هر دلیلی آن را فراموش کردید، همیشه راهی برای بازیابی رمز ورود به وردپرس وجود دارد. در این مطلب که به کمک سایت آموزش وردپرس افضلی وردپرس تنظمی شده است به دو روش اشاره شد. آیا تا کنون رمز عبور خودتان را فراموش کردهاید؟ شما از چه روشی توانستهاید آن را بازیابی کنید؟ در بخش نظرات روشهای خود را با ما در میان بگذارید.
