فیلم کمدی عاشقانه ایرانی همیشه جز پرطرفدارترین آثار ایرانی بوده است زیرا هم عشق را در خود دارد و هم مفرح و خنده دار است. در این مقاله قصد داریم به معرفی لیست فیلم سینمایی طنز عاشقانه ایرانی بپردازیم.
یکی از ژانرهای مهم سینمای ایران و جهان، ژانر کمدی رمانتیک است که هم در ایران و هم در جهان کارگردانان بزرگ و صاحبنامی سراغ آن رفتهاند. این فیلمها اغلب روایتگر داستانی ساده با درونمایهای عاشقانه به همراه اتفاقات کمدی هستند که سعی میکنند بدون زدن حرفی انتقادی، ساعاتی مفرح و پر از خنده برای تماشاگرانشان بسازند.
شاید تعریف فوق باعث شود که تصور کنید ساختن یک فیلم کمدی رمانتیک خوب، بسیار آسان است، اما اتفاقا یکی از سختترین کارها خلق کمدی رمانتیکی است که خلاقانه و مفرح و به دور از ابتذال و کلیشه باشد. در این مقاله از پلازا با معرفی لیست فیلم های عاشقانه کمدی ایرانی همراه ما باشید.
فهرست مطالب
مروری بر بهترین فیلم های کمدی رمانتیک ایرانی
تولید فیلم کمدی عاشقانه ایرانی در سالهای اخیر کمتر شده است، اما در دهههای گذشته تعدادی از بهترین فیلمهای تولید شده در ایران، در این ژانر قرار میگرفتند. در این فهرست، برخی از محبوبترین فیلم های کمدی عاشقانه ایرانی را به شما معرفی کردیم و به بررسی هریک از آنها پرداختیم.
1. فیلم کمدی عاشقانه ایرانی خواستگاری
- سال تولید: 1368
- کارگردان: مهدی فخیم زاده
- بازیگران: ثریا قاسمی، هادی اسلامی، ثریا حکمت، اسماعیل محرابی و مصطفی طاری
یکی از اولین فیلم های کمدی رمانتیک ایرانی، فیلم «خواستگاری» مهدی فخیم زاده است. ماجرا درباره دو پیرمرد و پیرزن همسایه است که بر اثر اتفاقاتی هر دویشان همسران خود را از دست دادهاند و با فرزندان، عروس و دامادها و نوههای خود زندگی میکنند. پیرمرد عاشق پیرزن همسایه میشود و این دو قصد دارند با هم ازدواج کنند، اما پسر پیرزن اصلا راضی نیست و نتیجهاش این میشود که این دو نوگل پا به سن گذاشته با هم فرار میکنند! بازی شیرین هادی اسلامی از درخشانترین نکات فیلم است.
2. فیلم دیگه چه خبر
- سال تولید: 1370
- کارگردان: تهمینه میلانی
- بازیگران: جهانگیر الماسی، ماهایا پطروسیان، دانیال حکیمی و حمید جبلی
«دیگه چه خبر» از آن دست فیلم های فانتزی است که فانتزیاش به دل مینشیند و اصلا از فرم و اندازه فیلم خارج نمیشود و شاید بتوان آن را بهترین اثر تهمینه میلانی در تمام دوران کاریاش نامید. دختری پرانرژی و ماجراجو عاشق اختراع کردن است، اما مدام با شکست رو به رو میشود. او بالاخره موفق به اختراعی عجیب میشود و آن دستگاهی است که فکر انسانها را میخواند. دختر از این دستگاه برای رسیدن به مدیرعامل شرکت که عاشقش است، استفاده میکند. شاید با دیدن این فیلم در این روزها لحظات مفرحی را تجربه کنید، اما در زمان خودش این اثر کمدی بسیار متفاوت و موفق محسوب میشد.
3. فیلم کمدی عاشقانه ایرانی همسر
- سال تولید: 1372
- کارگردان: مهدی فخیم زاده
- بازیگران: مهدی هاشمی، فاطمه معتمدآریا، نسرین مقانلو، پرستو گلستانی و سیروس ابراهیم زاده
«همسر» بهترین و خانوادگیترین فیلم مهدی فخیمزاده محسوب میشود. یک فیلم سینمایی طنز عاشقانه ایرانی تمام عیار که داستان پر و پیمانی دارد و مخاطب را با خود همراه میکند. ماجرای مردی که خودش معاون مدیرعامل و همسرش کارمند شرکت است. زن هر روز با پیگیریها و کنجکاویهایش میخواهد از کار مدیرعامل سر در بیاورد و بالاخره مشخص میشود که مدیرعامل اختلاس کرده است. پس از دستگیری مدیرعامل در حالیکه مرد انتظار دارد بهعنوان معاون، مهمترین گزینه مدیرعاملی باشد، هیئتمدیره زن را به عنوان مدیرعامل انتخاب میکنند و همین مسئله سبب شروع درگیری و اختلاف در زندگی زناشویی این زوج میشود.
4. فیلم کلاه قرمزی و پسرخاله
- سال تولید: 1373
- کارگردان: ایرج طهماسب
- بازیگران: ایرج طهماسب، فاطمه معتمدآریا، حمید جبلی، مرضیه محبوب و حمیده خیرآبادی
«کلاه قرمزی و پسرخاله» جزو یکی از پرفروشترین فیلم های کودک و نوجوان سینمای ایران است که پایهگذار خلق محبوبترین شخصیتهای عروسکی تاریخ سینما و تلویزیون ایران شد. مثلث طلایی ایرج طهماسب، حمید جبلی و فاطمه معتمدآریا در آن سالها با چندین کمدی متفاوت ستاره گیشه بودند. فیلمهایی چون «دختر شیرینی فروش» و «خواب سفید» از جمله فیلم های کمدی رمانتیک ایرانی دیگری هستند که طهماسب و جبلی آنها را خلق کردند. «کلاه قرمزی و پسرخاله» داستان عروسکی به نام کلاه قرمزی بود که برای دیدن مجری محبوبش در تلویزیون، راهی تهران میشود. اما در ادامه ماجرا قصه به سمت یک ماجرای طنز عاشقانه میرود و لحظات بسیار مفرحی برای مخاطبان ایجاد میکند.
5. فیلم کمدی عاشقانه ایرانی آدم برفی
- سال تولید: 1373
- کارگردان: داوود میرباقری
- بازیگران: اکبر عبدی، آزیتا حاجیان، داریوش ارجمند، مهدی فتحی و پرویز پرستویی
فیلم سینمایی ایرانی عاشقانه خنده دار «آدم برفی» یکی از آثار خوب سینمای ایران به کارگردانی داوود میرباقری است که به مدت سه سال بعد از سیزدهمین دوره جشنواره بینالمللی فیلم فجر توقیف شد. سرانجام فیلم در سال 1376 توانست اکران شود و تبدیل به پرفروشترین فیلم سال شد. آدم برفی در زمان خود مرزهای زیادی را رد کرده و بازی هنرمندانه اکبر عبدی در آن واقعا دیدنی بود.
داستان این اثر از فیلم های کمدی رمانتیک ایرانی درباره مردی به نام عباس خاکپور است که به ترکیه آمده تا بتواند ویزای آمریکا بگیرد. او مجبور میشود خود را به شکل زنی دربیاورد تا به بهانه ازدواج با مردی آمریکایی ویزا بگیرد. در این بین در هتل زنی زیبا به نام دنیا را میبیند که در ترکیه مانده و نمیتواند به کشور خود برگردد. عباس کمکم دلبسته دنیا میشود و قصد دارد تا با او به ایران بازگردد.
6. فیلم مرد عوضی
- سال تولید: 1376
- کارگردان: محمدرضا هنرمند
- بازیگران: پرویز پرستویی، فاطمه معتمدآریا، افسانه بایگان، رضا ژیان و محمود پاک نیت
«مرد عوضی» اولین فیلم کمدی محمدرضا هنرمند و یکی از درخشانترین آثار اوست. «مرد عوضی» ماجرای شخصی به نام خسرو است که یک پودر شوینده جادویی اختراع کرده است. خسرو برای ارائه فرمولاسیون اختراعش به یک کارخانه مواد شوینده میرود، اما بر اثر یک حادثه از آسانسور پرت میشود. در همین حال و اوضاع رئیس کارخانه هم سکته میکند و پزشکان در بیمارستان مغز خسرو را به بدن مدیرعامل پیوند میزنند. این کار باعث به وجود آمدن اتفاقات بامزهای در طول فیلم میشود.
7. فیلم مومیایی 3
- سال تولید: 1378
- کارگردان: محمدرضا هنرمند
- بازیگران: پرویز پرستویی، رامبد جوان، مهتاب کرامتی، رضا ژیان و فتحعلی اویسی
یک سال بعد از «مرد عوضی»، محمدرضا هنرمند دوباره با یک کمدی درخشان و فانتزی به سینما برگشت. این بار یک باند حرفهای در تلاشند تا یک اثر ملی و یک مومیایی باارزش را از کشور خارج کنند و سرهنگ قربانی قرار است این باند را متلاشی و اعضای آن را دستگیر کند. اما ماجراهای کمدی و بامزه فیلم آنقدر زیاد است که این فیلم پلیسی به یکی از بهترین فیلم های کمدی تبدیل شده است. علت اینکه این فیلم را در فهرست بهترین فیلم سینمایی طنز عاشقانه ایرانی قرار دادهایم این است که در میان تعقیب و گریزها، رابطهای عاشقانه بین سرهنگ قربانی و یکی از اعضای این باند برقرار میشود و از یک جایی به بعد این دو در کنار هم سعی در متلاشی کردن باند مخوف مذکور دارند.
8. فیلم کمدی عاشقانه ایرانی دختر شیرینی فروش
- سال تولید: 1380
- کارگردان: ایرج طهماسب
- بازیگران: حمید جبلی، ثریا قاسمی، ایرج طهماسب، فاطمه معتمدآریا و سعید پیردوست
بهترین فیلم ایرانی کمدی رمانتیک «دختر شیرینی فروش» از جمله کارهایی است که به کارگردانی ایرج طهماسب ساخته شد. پس از کلاه قرمزی، ایرج طهماسب و فاطمه معتمد تبدیل به زوجهای خوب سینمایی شدند و در چندین اثر دیگر در مقابل هم جلوی دوربین رفتند. داستان این فیلم راجع به دختر و پسری به نام نیلوفر و سعید است که ازدواجشان به دلیل مخالفتهای دو خانواده و کشمکش میان آنها 20 سال است به تعویق میافتد. هر دفعه که این وصلت قرار است اتفاق بیافتد چیزی باعث بهم خوردن آن میشود تا اینکه این زوج تصمیم به خودکشی میگیرند.
9. فیلم نان، عشق و موتور 1000
- سال تولید: 1380
- کارگردان: ابوالحسن داوودی
- بازیگران: اکبر عبدی، گوهر خیراندیش، بهاره رهنما، امیر جعفری و ریما رامین فر
یکی از بهترین فیلم های کمدی عاشقانه سینمای ایران، «نان، عشق و موتور 1000» است که از اولین کارهای پیمان قاسمخانی به عنوان فیلمنامهنویس محسوب میشود. این فیلم ماجرای زندگی دختری به نام باران است که عمویش سرپرستی او را بر عهده دارد و برایش زمانی مشخص برای ازدواج تعیین میکند. باران مجبور است طی مدت زمان معین، از بین دو خواستگارش آریو که پسری پولدار و خوشتیپ است و به باران وعده رفتن به خارج از کشور را میدهد و دیگری برزو که جوانی تعمیرکار و ساده است، یک نفر را به عنوان همسر انتخاب کند. باران به دلیل روحیه رمانتیک و رویاپرداز خود تمایل دارد به آریو پاسخ مثبت بدهد، اما برزو ثابت میکند که آریو فریبکار است و برای از راه به در کردن باران جلو آمده است! این فیلم را میتوان یکی از بهترین فیلم های کمدی رمانتیک ایرانی نامید.
10. فیلم کمدی عاشقانه ایرانی صورتی
- سال تولید: 1381
- کارگردان: فریدون جیرانی
- بازیگران: رامبد جوان، میترا حجار، فقیهه سلطانی و رضا شفیعی جم
فریدون جیرانی جزو بهترین سازندگان فیلمهای موسوم به سینمای بدنه یا گیشه است. صورتی ماجرای یک زوج جوان به نامهای سحر و شهرام است که یکی هنرمند تئاتر و دیگری موزیسین است و این زوج یک فرزند به اسم امیرحسین هم دارند. سحر و شهرام به دلیل عدم تفاهم و اختلافاتی که با هم دارند در شرف طلاق هستند و تنها مشکل سر راه جدایی این زوج، فرزندشان امیرحسین است. از طرفی در همان روزهای اوج اختلافات، شهرام با زنی جذاب به نام لیلا مشرقی آشنا میشود و علاقهمند شدن شهرام به لیلا، او و سحر را بیشتر به سمت جدایی میکشاند. این فیلم از جمله فیلمهای بیادعا اما خوش ساخت و مفرح است که کارگردانی و بازیهای درخشانی هم در آن دیده میشود.
11. فیلم توکیو بدون توقف
- سال تولید: 1381
- کارگردان: سعید عالمزاده
- بازیگران: مهران مدیری، پانتهآ بهرام، حسن شکوهی، گوهر خیراندیش و حمیده خیرآبادی
فیلم سینمایی عاشقانه طنز ایرانی «توکیو بدون توقف» از آن دسته آثار قدیمی مهران مدیری است که جز فیلمهای نوستالژیک ایرانی محسوب میشود. اگرچه این فیلم صرفا یک کمدی دیدنی است و معنای عمیق و خاصی ندارد.
فیلم داستان یک مرد متعصب به نام پرویز را روایت میکند که علیرغم تمام بدخلقیها و سختگیریهای خود برادری مهربان و دلسوز است. پرویز خواهری معصوم به نام ناهید و عمهای عجیب و غریب به نام انیس دارد. مشکل اینجاست که ناهید بزرگ شده و نیاز به استقلال دارد درحالیکه پرویز بر طبق رسوم آبا و اجدادی خود باید به شدت از خواهرش محافظت کند. داستان جایی پیچیده و خنده دار میشود که فردی به نام محسن وارد زندگی ناهید میشود.
12. فیلم آتش بس از فیلم های کمدی رمانتیک ایرانی
- سال تولید: 1384
- کارگردان: تهمینه میلانی
- بازیگران: مهناز افشار، محمدرضا گلزار، آتیلا پسیانی، کیکاووس یاکیده و احمد مهرانفر
«آتش بس» یکی از پرفروشترین فیلم های کمدی رمانتیک ایرانی است. زوج محمدرضا گلزار و مهناز افشار به خوبی در دل قصه جا افتاده بود و کلکلهایشان بسیار بامزه از آب درآمد. این دو بازیگر با هدایت تهمینه میلانی به خوبی از عهده نقش یک زن و شوهر لجوج برآمدند. داستان فیلم هم به شدت سرراست است!
ماجرا از این قرار است که سایه و یوسف، زوجی که با وجود علاقه قلبی به هم، از سر لجبازی میخواهند روی هم را کم کنند. آنها مدام به کمک رفقایشان در محیط خانه و محل کار سعی میکنند ثابت کنند که از دیگری برتر هستند. این روال آنقدر ادامه دارد که منجر به جدایی این دو نفر شده و این زوج با رفتن پیش یک روانشناس آخرین حرفهای پیش از طلاقشان را با او در میان میگذارند. چند سال بعد، همین تم و همین فضاسازی در «خروس جنگی» مسعود اطیابی، «پسر آدم، دختر حوا» و بسیاری فیلمهای دیگر هم تکرار شد.
13. فیلم کمدی عاشقانه ایرانی زیر درخت هلو
- سال تولید: 1384
- کارگردان: ایرج طهماسب
- بازیگران: حمید جبلی، فاطمه معتمدآریا، ایرج طهماسب، مازیار لرستانی و علی اصغر شهبازی
عنوان بعدی این لیست فیلم سینمایی کمدی عاشقانه ایرانی «زیر درخت هلو» و یکی دیگر از آثار جذاب و عاشقانه آقای طهماسب است. داستان فیلم درباره زمانی است که پدر خانواده عارفپور قبل از مرگش وصیتی تنظیم میکند. طبق این وصیت ابتدا صفا مستخدم خانه باید ازدواج کند تا ارثیه هرکس مشخص شود. مسعود پسر خانواده از صفا میخواهد که ازدواج کند اما او معتقد است که مهره مار دارد و برای ازدواج با او محله به آشوب کشیده خواهد شد. مسعود و همسرش الهه فکر دیگر میکنند. آنها سوسن مستخدم دیگر خانه و صفا را به سفر شمال میبرند تا باهمم آشنا شده و ازدواج کنند. حال عاقبت این دو که با یکدیگر دائما در حال کلنجار رفتن هستند چه میشود؟
14. فیلم کلاهی برای باران
- سال تولید: 1385
- کارگردان: مسعود نوابی
- بازیگران: رضا عطاران، سید جواد رضویان، حدیث فولادوند، زنده یاد فتحعلی اویسی و مهران غفوریان
«کلاهی برای باران» یک فیلم ایرانی عاشقانه کمدی خاطرهانگیز است که در یاد مخاطبان باقی مانده. اگرچه ایده این فیلم به سینمای هالیوود تعلق دارد و در فیلمهای مختلف دیده میشود، اما بازی رضا عطاران و جواد رضویان فیلم را به اثری جذاب تبدیل کرد. داستان درباره دختری به نام باران است که عاشق همکلاسی خود پیروز میشود. پیروز اما بنا به دلایلی او را پس میزند و باران قصد خودکشی دارد. ابی که به عنوان دزد در خانه باران حضور دارد، او را نجات میدهد و تصمیم میگیرد که به دختر کمک کند تا به پیروز برسد غافل از اینکه خود عاشق باران شده است.
15. فیلم خواستگار محترم
- سال تولید: 1385
- کارگردان: داوود موثقی
- بازیگران: نگین صدق گویا، فرهاد آئیش، گوهر خیراندیش، یوسف تیموری و مرضیه خوشی تراش
«خواستگار محترم» نیز در لیست فیلم های عاشقانه کمدی ایرانی قرار میگیرد اما این فیلم یک تفاوت با اکثر آثار لیست ما دارد. در این اثر شاهد عشقی قدیمی هستیم که در میانسالی نیز همچون آتشی سوزان در قلب زوج داستان، وجود دارد. داستان درباره مردی به نام احمد مرادی است که پس از 40 سال به ایران باز میگردد. احمد در جوانی دختری به نام اختر را دوست داشته که مخالفتها مانع ازدواج آنان شده بود. حال مرد به جستجوی افراد قدیمی زندگی خود میپردازد و میفهمد که اختر ازدواج کرده و همسر او فوت شده است. سرنوشت این زوج را باری دیگر باهم روبهرو میکند.
16. فیلم پسر آدم، دختر حوا
- سال تولید: 1387
- کارگردان: رامبد جوان
- بازیگران: مهناز افشار، حامد کمیلی، رامبد جوان، شیلا خداداد و لیلا اوتادی
رامبد جوان دومین فیلم خود را شش سال بعد از «اسپاگتی در هشت دقیقه» و با تکیه بر زوج مهناز افشار و حامد کمیلی ساخت. تم این فیلم هم مانند «آتش بس»، لجبازی و رو کمکنی بود و ماجرای رقابت دو وکیل را روایت میکرد. مینا و فرهود دو وکیل جوان بودند که در حال رقابت برای به دست آوردن دفتر کاری، برای نشان دادن خود وکالت یک زوج جوان را بر عهده گرفته بودند. بعد از کلی ماجرای کمیک و بامزه، مشخص میشد که سر هر دوی آنها کلاه رفته است. این فیلم در میان پرفروشترین فیلمهای سال نیز قرار گرفت.
17. فیلم ورود آقایان ممنوع
- سال تولید: 1389
- کارگردان: رامبد جوان
- بازیگران: رضا عطاران، ویشکا آسایش، بهاره رهنما، مانی حقیقی و ستاره پسیانی
«ورود آقایان ممنوع» را شاید بتوان بهترین فیلم سینمایی طنز عاشقانه ایرانی و بهترینِ این لیست نامید. مثلث طلایی رامبد جوان، پیمان قاسمخانی و رضا عطاران منجر به خلق یکی از سالمترین و البته درخشانترین کمدیهای ایرانی شد. ماجرای این فیلم، ماجرای معلم شیمی سر به هوا و مأخوذ به حیا آقای جبلی است که برای تدریس وارد یک دبیرستان دخترانه میشود. دبیرستانی که مدیر آن خانم دارابی یک زن عجیب و به شدت ضد مرد است. کشمکش بین آقای جبلی و خانم دارابی سبب ایجاد موقعیتهای کمدی بسیاری در فیلم میشود. در نهایت پس از کش و قوسهای فراوان و درست زمانیکه بینندگان فکر میکنند میدانند آخر داستان چه میشود، فیلمساز با غافلگیر کردن مخاطب، برگ برنده نهایی را نیز رو میکند.
18. فیلم نهنگ عنبر
- سال تولید: 1393
- کارگردان: سامان مقدم
- بازیگران: رضا عطاران، مهناز افشار، ویشکا آسایش، نادر سلیمانی و سام نوری
«نهنگ عنبر» یکی از جدیدترین فیلم های کمدی رمانتیک ایرانی با تکیه بر نبوغ رضا عطاران در بازیگری و همچنین نوستالژیبازی، هم کار خوبی از آب درآمد و هم استقبال خوب مخاطبان را در پی داشت. ارژنگ صنوبر و رویا در اوایل دهه شصت با یکدیگر آشنایی نزدیکی دارند و این آشنایی سبب رابطه صمیمانه بین آنها با هم میشود. درحالی که ارژنگ عاشق رویاست و هر لحظه منتظر فرصتی است تا علاقهاش را به او نشان دهد، اما رویا در حال و هوایی دیگر است و سودای مهاجرت در سر دارد. رویا از ایران میرود و ارژنگ در فراق رویا سرنوشتش تغییر میکند و با دوست رویا ازدواج میکند. تمام این اتفاقات بصورت سریع، با ریتم و کمدی بالا اتفاق میافتد و همین باعث شده که «نهنگ عنبر» به فیلمی بسیار جذاب و تماشایی تبدیل شود.
ناگفته نماند که بعد از موفقیت این فیلم، در سال 1395، دنبالهاش به نام نهنگ عنبر ۲: سلکشن رؤیا در سینماها اکران شد. اگر از تماشای نهنگ عنبر ۱ لذت بردید، پیشنهاد میکنیم تماشای نهنگ عنبر ۲ را نیز فراموش نکنید. در فیلم کمدی عاشقانه ایرانی نهنگ عنبر ۲: سلکشن رؤیا، که چهل سال بعد از فیلم اول رخ میدهد، میبینیم که ارژنگ و رویا در سفرشان به شمال خاطرههایشان از دهه شصت را مرور میکنند…
19. فیلم سینمایی طنز عاشقانه ایرانی 50 کیلو آلبالو
- سال تولید: 1394
- کارگردان: مانی حقیقی
- بازیگران: ساعد سهیلی، هستی مهدویفر، پژمان جمشیدی، آزاده صمدی، علی صادقی، مونا احمدی و …
یکی از فیلم های کمدی عاشقانه ایرانی سالهای اخیر که حواشی زیادی نیز داشته، فیلم «50 کیلو آلبالو» است. این فیلم ایرانی عاشقانه کمدی به کارگردانی مانی حقیقی در نوروز 1395در سینماهای تهران اکران شد و با بیش از 13 میلیارد تومان فروش، جایگاه سومین فیلم سینمایی پرفروش سال را به خود اختصاص داد. اما بعد از اکران این فیلم در تهران، بهخاطر موضوع جنجالی و همچنین به دلیل اینکه تیزر تبلیغاتی این فیلم طنز عاشقانه ایرانی از یک شبکه ماهوارهای پخش شده بود، از اکران آن در سایر شهرها جلوگیری شد. داستان این فیلم درباره ازدواج ناگهانی و اجباری داوود و صوفی و ماجراهای بعد از این ازدواج است.
20. فیلم سینمایی آینه بغل
- سال تولید: 1396
- کارگردان: منوچهر هادی
- بازیگران: محمدرضا گلزار، جواد عزتی، یکتا ناصر، نازنین بیاتی، مهلقا باقری
«آینه بغل» یکی از فیلم های کمدی عاشقانه ایرانی جدید است. داستان این فیلم درباره یک زوج جوان است که به مناسبت سالگرد نامزدیشان یک ماشین گرانقیمت را بهعنوان امانت برمیدارند اما آینه بغل ماشین بهخاطر برخورد با ماشین شهرداری میشکند. مرتضی و نامزدش مهناز (با بازی جواد عزتی و نازنین بیات) برای عذرخواهی از صاحب ماشین به خانهی او میروند اما همهی دردسرها تازه از اینجا شروع میشوند…
21. هزارپا: فیلم سینمایی عاشقانه طنز ایرانی
- سال تولید: 1397
- کارگردان: ابوالحسن داوودی
- بازیگران: رضا عطاران، جواد عزتی، سارا بهرامی، مهران احمدی، امیرمهدی ژوله
در ادامه معرفی فیلم سینمایی کمدی عاشقانه ایرانی، به «هزارپا» میرسیم. این فیلم کمدی عاشقانه ایرانی، دومین فیلم پرفروش تاریخ سینمای ایران است. فیلم هزارپا در تیرماه 1397 در سینماها اکران شد و در طول مدت اکرانش توانست با بیش از 40 میلیاردی که از فروش گیشه بهدست آورد، رکورد فروش را بزند. این فیلم همچنین، با داشتن 4 میلیون بیننده، پرمخاطبترین فیلم دهه 90 است.
هزارپا که در لیست بهترین فیلم ایرانی کمدی رمانتیک قرار میگیرد، در دو قسمت 90 دقیقهای منتشر شد و داستانش درباره رضا نیازی (با بازی رضا عطاران) و دوستش منصور (با بازی جواد عزتی) است که هردویشان دزد هستند. وقتی که رضا متوجه میشود یک دختر پولدار نذر کرده با یک فرد جانباز ازدواج کند، تصمیم میگیرد خود را به این دختر نزدیک کند و با اینکه پایش را در تصادف از دست داده، وانمود کند که جانباز است تا بتواند با او ازدواج کند و مال اموالش را تصاحب کند.
22. فیلم کمدی عاشقانه ایرانی دینامیت
- سال تولید: 1400
- کارگردان: مسعود اطیابی
- بازیگران: احمد مهرانفر، پژمان جمشیدی، نازنین بیاتی، محسن کیایی، زیبا کرمعلی، نادر سلیمانی، امید روحانی
«دینامیت» فیلم عاشقانه طنز ایرانی 1400 و یکب از موفقترین فیلمهای این سال است. این فیلم که حدود 58 میلیارد فروش داشت، درباره دو طلبه جوان است که واحدی را در یک آپارتمان بالای شهر اجاره میکنند. اما این همهی ماجرا نیست. سایر ساکنین این ساختمان، بهخصوص دو خواهر بهنامهای ساناز و زیبا، عقاید بسیار متفاوتی با این دو طلبه دارند و همین باعث ایجاد کشمکشها و درگیریهای خندهداری بین این دو گروه میشود. داستان جالب و گروه بازیگران محبوب این فیلم، از نقاط قوت آن محسوب میشوند. اگر به دنبال یک فیلم سینمایی طنز عاشقانه ایرانی میگردید، پیشنهاد میکنیم تماشای این سینمایی جذاب را از دست ندهید.
کلام آخر
در این مطلب سعی کردیم بهترین فیلم های کمدی رمانتیک ایرانی را به شما معرفی کنیم. حال که به انتهای این مطلب رسیدهایم، شما بگویید بهنظرتان بهترین فیلم های کمدی عاشقانه سینمای ایران کدامند و با کدامیک از آنها ارتباط بهتری برقرار کردهاید؟ آیا فیلمی به عنوان فیلم ایرانی کمدی عاشقانه 1401 میشناسید که بتواند در این لیست قرار گیرد؟ شما میتونید نظراتتان را از بخش پایین این صفحه با ما و خوانندگان پلازا به اشتراک بگذارید.