Bitpro Nexus Bitpro Nexus Casibom

بهترین نرم افزارهای بنچمارک و تست کارت گرافیک (GPU) کدامند؟

بهترین نرم افزارهای تست کارت گرافیک
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

بنچمارک کردن واحد پردازش گرافیکی (GPU Benchmarking) یا همان تست کارت گرافیک در ویندوز و لپتاپ، بهترین روش برای تست سلامت گرافیک کامپیوتر شماست. در این مطلب قصد داریم بهترین نرم افزار تست کارت گرافیک و بنچمارکینگ را به شما معرفی کنیم.

بنچمارک کردن در دنیای تکنولوژی، به معنای ارزیابی عملکرد جزء و یا کل سیستم و اطلاع از قدرت و توان آن است. برای این منظور، نرم‌افزارهای بسیاری طراحی و معرفی شده‌اند که با انجام آزمون‌های مختلف، تست گرافیک لپتاپ را انجام دارده و در انتها یک امتیاز کلی را ارائه می‌دهند. که امکان قیاس قدرت آن قطعه سخت افزاری و یا کل سیستم را با سایر قطعات و یا سیستم‌های هم‌رده فراهم می‌کند. از جمله مواردی که در تست کارت گرافیک در ویندوز می‌توان به آن پی برد، سرعت اورکلاک است. همچنین به کمک تست سلامت گرافیک کامپیوتر می‌توانید نسبت به ارتقای کارت گرافیک سیستم خود، به شیوه صحیح‌تری تصمیم‌گیری کنید.

همان‌طور که اشاره کردیم، نرم‌افزارهای زیادی برای تست کارت گرافیک معرفی شده‌اند که در این مبحث قصد داریم به معرفی بهترینذ نرم افزار تست کارت گرافیک بپردازیم. با پلازا همراه باشید.

تست کارت گرافیک در ویندوز

فهرست مطلب:

 

تست کارت گرافیک در ویندوز چطور انجام می‌شود؟

انجام تست کارت گرافیک برای ارزیابی وضعیت GPU و کارایی آن مهم است. به خصوص اگر قصد خرید کارت گرافیک دست دوم داشته باشید، تست عملکرد کارت گرافیک دست دوم برای اطمینان از سلامت آن اهمیت بالایی دارد. بنچمارک های تست کارت گرافیک را می‌توان به دو نوع مختلف تقسیم کرد که در ادامه ابتدا به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.

بنچمارک مصنوعی (Synthetic Benchmarking)

این نوع بنچمارک، نوعی معیار ارزیابی قدرت کارت گرافیک است که با استفاده از برخی نرم‌افزارها و با شبیه‌سازی یک محیط مصنوعی، صورت می‌گیرد. این نرم‌افزارها، آزمون‌های خود را برای تست سلامت گرافیک کامپیوتر انجام می‌دهند و در انتها، یک نمره به آن اختصاص خواهند داد.

در این سیستم نمره‌دهی، امتیاز بالاتر، بهتر بوده و نشان‌دهنده عملکرد قدرتمندتر کارت گرافیک است. این نوع از نرم‌افزارها، معتبر و قابل اطمینان بوده و امتیازات بنچمارکی که اختصاص می‌دهند، یکی از معتبرترین راه‌ها برای شناخت عملکرد و یا قدرت هر کارت گرافیکی است. این نوع بنچمارکینگ با نام بنچمارک مصنوعی یا Artificial Benchmarking نیز شناخته می‌شوند.

امتیازات بنچمارک آمده در تصویر بالا، دیدگاه خوبی در مورد قدرت کارت‌های گرافیک به شما خواهد داد. اما برای گیمرها ممکن است این نتایج چندان مهم و جذاب نباشند و حتی شاید برخی از آنان ندانند که این امتیازات بنچمارک چه تاثیری داشته و به چیزی اشاره می‌کند. برای گیمرها، عملکرد کارت گرافیک در اجرای یک بازی ویدیویی، بیش از هر چیز دیگری اهمیت دارد. مواردی که برای گیمرها دارای اهمیت است، تعداد فریم‌های دریافت شده و حداقل، حداکثر یا متوسط نرخ فریم بر ثانیه کارت‌های گرافیک است.

 

تست کارت گرافیک / GPU Benchmark

بنچمارک ریل (Real-time Benchmarking) 

بنچمارک Real Time یا زمان واقعی، به عنوان معیاری برای سنجش عملکرد و کارت گرافیک در دنیای واقعی شناخته می‌شود. در این نوع از تست گرافیک لپتاپ، نرخ فریم را با کمک نرم‌افزارهای مخصوص اندازه گیری FPS در جریان اجرای یک بازی، اندازه‌گیری می‌کنند. برای اینکه در جریان انجام بازی، با هیچ‌گونه لگ مواجه نشوید، باید حداقل نرخ فریم شما، 30 فریم برثانیه باشد و برای یک گیم‌پلی عالی، باید به طور متوسط، بالای 60 فریم برثانیه، نرخ فریم دریافت کنید.

بنچمارک Real Time، معیاری است که گیمرها به آن علاقمند هستند و نتیجه آن، یک امتیاز خاص برای یک بازی خاص است. دلیل این امر هم آن است که کارت گرافیک شما ممکن است برخی از بازی‌ها را با نرخ فریم بالا و برخی دیگر را با نرخ فریمی پایین اجرا کند. به این ترتیب، می‌توانید به راحتی متوجه شوید که برای انجام بازی‌های قوی، نیاز به تغییرات تنظیمات بازی و یا ارتقای کارت گرافیک خود دارید یا خیر.

البته باید این نکته را در نظر داشته باشید که در بنچمارک Real Time، به‌جز کارت گرافیک، سایر قطعات سیستم، مانند پردازنده، رم و هارد دیسک نیز وارد این پروسه ارزیابی و سنجش خواهند شد. پس باید یک مجموعه را به عنوان تست در نظر بگیرید، چراکه ممکن است کارت گرافیک شما قوی بوده اما پردازنده، رم و یا هارد دیسک شما ضعیف عمل کند که در نتیجه موجب دریافت نرخ فریم پایین‌تری خواهد شد.

در ادامه قصد داریم معتبرترین و بهترین نرم‌افزارهای بنچمارکینگ GPU را معرفی کنیم. این نکته را در ابتدا ذکر کنیم که تمامی این نرم‌افزارها، کارت‌های گرافیک انویدیا و AMD را پشتیبانی می‌کنند.

تست کارت گرافیک به کمک بازی‌ها

به عنوان یک گیمر، ممکن است بررسی اعداد و ارقام خروجی این نرم افزارهای بنچمارکینگ GPU برای شما کافی نباشد. شما مي‌توانید علاوه بر این تست‌ها، با استفاده از یک سری بازی‌ها به وضعیت کارت گرافیک خود و واقعی بودن نتایج تست‌هایی که انجام داده‌اید پی ببرید. بیایید ببینیم بهترین بازی برای تست کارت گرافیک کدام است؟

  • The Witcher 3: یکی از گرافیکی ترین بازی‌ها، با ویژگی‌های بصری خارق العاده که می‌تواند بهترین گزینه برای بررسی وضعیت کارت گرافیک سیستم شما باشد، بازی The Witcher 3 است.
  • Crysis 3: این نسخه از بازی Crysis گرافیک بالایی دارد و اگر می‌خواهید تجربه خوبی از این بازی داشته باشید و بازی را در بهترین حالت خود تجربه کنید، باید کارت گرافیک خوبی داشته باشید. بنابراین یکی از بهترین گزینه‌ها برای بررسی کارت گرافیک می‌تواند همین بازی باشد.
  • Rise Of The Tomb Raider: طراحی راز آلود فضای این بازی در ترکیب با گرافیک بالای آن، یکی از بهترین تجارب را برای شما رقم خواهد زد. بعلاوه به کمک این بازی می توانید سطح کارت گرافیک دستگاه خود را نیز مورد بررسی قرار دهید.
  • Metro Exodus: یکی دیگر از بازی‌هایی که در سیستم‌های قدرتمند کیفیتی خیره کننده از خود به نمایش می‌گذارد، بازی Metro Exodus است که البته با تنظیمات موجود در بازی در سیستم‌های ضعیفتر نیز قابل اجراست. می‌توانید برای بررسی GPU خو از این بازی هم استفاده کنید.

تست کارت گرافیک در ویندوز - بازی‌ها گرافیک بالا

نرم افزار های تست کارت گرافیک

در ادامه می‌توانید لیستی از بهترین نرم افزارهای بنچمارک GPU را مشاهده کنید.


نرم‌افزار بنچمارک 3DMark


3DMark یکی از معروف‌ترین ابزارهای تست سلامت گرافیک کامپیوتر است. این نرم‌افزار، مناسب آن دسته از کاربرانی است که علاقمند به ارزیابی قدرت کارت گرافیک و اورکلاک کردن‌ آن هستند. چند سال پیش، شرکت فرانسوی FutureMark این برنامه را به منظور ارزیابی و سنجش قدرت کارت‌های گرافیک، برای کاربران خانگی و کاربران حرفه‌ای طراحی و به بازار معرفی کرد.

 

تست گرافیک لپتاپ / بنچمارک 3DMark

سه نسخه مختلف از نرم‌افزار تست گرافیک لپتاپ 3DMark برای دانلود عرضه شده که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت.

  • نرم افزار 3DMark: نسخه‌ای که شامل آزمون‌هایی مانند Time Spy (DirectX 12 Test)، Fire Strike، Sky Diver، Cloud Gate و Ice Storm tests است.
  • نسخه 3DMark 11: این نسخه تست گرافیک لپتاپ، نرم‌افزاری مناسب ارزیابی کارت‌های گرافیک DirectX 11 است که شامل آزمون‌هایی مانند Deep Sea و High Temple که تست‌های فیزیکی و تست‌های ترکیبی هستند، می‌شود.
  • 3DMark Vantage: این نسخه از نرم‌افزار، مخصوص کارت‌های گرافیک DirectX 10 بوده و شامل دو تست گرافیکی، دو تست پردازنده و شش تست مربوط به ویژگی‌ها است.

شما با توجه به کارت گرافیک سیستم خود، می‌توانید یکی از نسخه‌های بالا را دریافت و کارت گرافیک خود را مورد سنجش و ارزیابی قرار دهید. لازم به ذکر است که نسخه پایه 3DMark رایگان بوده و برای دریافت قابلیت‌های بیشتر، باید نسخه پیشرفته‌تر را خریداری کنید.

دانلود 3DMark

 


نرم‌افزار بنچمارک PassMark


PassMark یکی از معتبرترین و رایج‌ترین نرم‌افزارهای بنچمارکینگ GPU و تست سلامت گرافیک کامپیوتر است. آزمون‌های PassMark تنها محدود به کارت گرافیک نبوده و شامل مانیتورینگ سیستم، تست کیبورد، باتری و صفحه نمایش نیز می‌باشد. برای تست رم و سایر قطعات سخت افزاری کامپیوتر، باید PerformaceTest را از وب سایت اصلی PassMark دانلود کنید.

با استفاده از PerformaceTest می‌توانید قدرت پردازنده، کارت گرافیک، هارد دیسک و رم سیستم خود را ارزیابی کنید. دو نوع آزمون 2D و 3D برای کارت گرافیک در این آزمون لحاظ شده است. تست گرافیک دو بعدی یا 2D شامل تست‌های گرافیکی، فونت، متن و رابط کاربری می‌شود. تست گرافیک سه بعدی یا 3D شامل تست‌های DirectX 9 تا DirectX 12 در رزولوشن 4K، تست DirectCompute و OpenCL می‌شود.

تست کارت گرافیک در ویندوز / بنچمارک PassMark

اگر به دنبال راهی برای تست سالم بودن GPU در ویندور 7 می‌گردید و یا می‌خواهید نحوه تست کارت گرافیک در ویندوز 10 را بدانید، می‌توانید نگاهی به این وبسایت بیندازید چرا که این نرم‌افزار سیستم‌عامل‌هایی مانند ویندوز اکس پی SP3، ویستا، ویندوز سرور 2003، 2008 و 2012، ویندوز 7، ویندوز 8 و ویندوز 10 را پشتیبانی می‌کند. نسخه آزمایشی 30 روزه نرم‌افزار PassMark از طریق لینک زیر قابل دانلود است.

دانلود PassMark

 


نرم‌افزار بنچمارک Heaven UNIGINE


نرم‌افزار Heaven UNIGINE یکی دیگر از ابزارهای تست کارت گرافیک است که تست‌های قدرتمندی برای سنجش عملکرد GPU و اورکلاک کردن آن دارد. این نرم‌افزار، تست کارت گرافیک در ویندوز را انجام داده و به شما می‌گوید که چگونه می‌توانید آن را به حالت پایدار یا Stable برسانید. همچنین فراهم کردن شرایط اورکلاک کردن کارت گرافیک و میزان تاثیر پذیر بودن سیستم خنک کنندگی آن، توسط Heaven UNIGINE قابل بررسی است.

تست سلامت گرافیک کامپیوتر / heaven engine

 

آزمون‌های نرم‌افزار Heaven UNIGINE شامل بررسی مواردی مانند چندپلتفرمی بودن، مانیتورینگ دما، کلاک کارت گرافیک، بررسی سخت افزار توسط DirectX و موارد دیگر است. نسخه پایه این نرم‌افزار بنچمارکنیگ به صورت رایگان برای دانلود ارائه شده اما برای بهره‌مندی از امکانات بیشتر، باید نسخه پیشرفته آن را خریداری کنید. Heaven UNIGINE بر روی سیستم‌عامل‌های ویندوز، مک و لینوکس قابل اجراست.

 

دانلود Heaven UNIGINE

 


نرم‌افزار بنچمارک FurMark


FurMark یک آزمون ارزیابی برای بررسی فشار OpenGL بر روی کارت‌های گرافیک است. البته این نرم‌افزار به اندازه 3DMark و PassMark محبوب نیست اما توانایی بالایی در بررسی پایداری و قدرت کارت گرافیک دارد. نام دیگر این نرم‌افزار، GPU burner است که برای اجرا، نیاز به یک کارت گرافیک OpenGL داشته و همچنین قادر است بر روی دمای کارت گرافیک نیز نظارت کند.

تست کارت گرافیک / بنچمارک FurMark

 

بنچمارک FurMark تنها از سیستم عامل ویندوز پشتیبانی کرده و به صورت رایگان در دسترس است. همچنین این نرم افزار یکی از نرم افزارهای معروف برای تست کارت گرافیک دست دوم است. برای تست کارت گرافیک با furmark می‌توانید این نرم افزار تست کارت گرافیک را از طریق لینک زیر دانلود کنید.

دانلود FurMark

 


نرم‌افزار بنچمارک UserBenchmark


UserBenchmark یک ابزار کوچک برای بنچمارکینگ عملکرد اجزای سیستم مانند پردازنده، حافظه، کارت گرافیک، هارد دیسک و درایو USB است. این نرم‌افزار تست کارت گرافیک قادر است در ارزیابی GPU، سرعت اجرای بازی در حالت سه بعدی را در حین اجرا محاسبه کند. کاربران می‌توانند از نرم‌افزار UserBenchmark به عنوان یک مرجع برای مقایسه عملکرد GPU سیستم خود با سایر کارت‌های گرافیک استفاده کنند.

تست گرافیک لپتاپ / بنچمارک UserBenchmark

 

این نرم‌افزار از سیستم‌عامل ویندوز پشتیبانی کرده و به صورت رایگان برای تست کارت گرافیک لپ تاپ شما در دسترس است.

دانلود UserBenchmark

 

کلام آخر

در این مطلب، تلاش شد تا بهترین و معتبرترین نرم‌افزارهای ارزیابی و بنچمارکینگ واحد پردازش گرافیکی (GPU) معرفی شده و نحوه تست قدرت کارت گرافیک پی سی بررسی شود. تمامی نرم‌افزارهای نام برده، با هر دو کارت گرافیک ساخت شرکت‌های NVIDIA و ADM سازگار بوده و تعداد کمی از آنها از چند پلتفرم پشتیبانی می‌کنند.شما هم می‌توانید نظرات خود را از طریق کامنت در پلازا با ما به اشتراک بگذارید. به نظر شما بهترین نرم افزار و سایت بنچمارک کارت گرافیک برای تست گرافیک لپتاپ و کامپیوتر کدام است؟

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402