The Arabic word "سكس" (saks) is a transliteration of the English word "sex." It is derived from the way English pronunciation is adapted into Arabic script, reflecting modern linguistic borrowing. Bitpro Nexus Bitpro Nexus кракен ссылка кракен ссылка kraken darknet kraken darknet кракен зеркало онион кракен зеркало онион. Casibom

راهنمای جامع خرید لپ تاپ گیمینگ

راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ / راهنمای خرید لپتاپ مخصوص بازی
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

خرید لپ‌تاپ مخصوص بازی هم مانند اسمبل کردن یک PC گیمینگ کار آسانی نیست. در این راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ می‌توانید با نکات مهمی که پیش از خرید لپتاپ برای گیم باید آن‌ها را درنظر بگیرید آشنا شوید.

شاید اولین برداشتی که از اسم این لپتاپ‌ها می‌شود این باشد که آن‌ها صرفاً برای بازی ساخته شده‌اند؛ اما اینگونه نیست و در واقع امروزه بسیاری از کاربران به‌جای خرید لپ‌تاپ‌های مهندسی به‌سراغ لپ‌تاپ‌های گیمینگ می‌روند چرا که این لپ‌تاپ‌ها علاوه بر قدرت بسیار بالا، قیمت مناسب‌تری هم نسبت به مدل‌های رده‌بالا و پریمیوم دارند. در واقع پسوند گیمینگ برای این لپ‌تاپ‌ها صرفاً بیانگر قدرت و کیفیت بالای ساخت آنهاست.

امروز در پلازا قصد داریم تا هر آنچه که در فرآیند خرید بهترین لپ تاپ گیمینگ نیاز دارید بدانید را به شما آموزش دهیم. پس با ما با راهنمای انتخاب و خرید لپ تاپ برای بازی و گیمینگ همراه باشید. در ویدیوی زیر می‌توانید با «نکات خرید لپ تاپ گیمینگ مخصوص بازی» آشنا شوید.

فهرست مطالب

نکات خرید لپ تاپ گیمینگ مخصوص بازی

قبل از هر چیز توجه به پنج نکته از نکات خرید لپ تاپ گیمینگ مخصوص بازی بسیار ضروری است، این پنج نکته شاید لُب مطلب درباره مشخصات یک لپ تاپ خوب برای بازی باشد.

  • GPU مهمترین قسمت لپتاپ گیمینگ است: بیشتر بازی‌های موجود در بازار به GPU وابسته هستند. از طرفی این را هم می‌دانید که نمی‌توان گرافیک را در لپتاپ‌ها ارتقا داد. پس یک کارت گرافیک خوب تضمین می‌کند که لپتاپ شما تا چند سال از عهده بازی‌های گرافیکی سنگین بر می‌آید.
  • قابلیت ارتقا لپتاپ را مد نظر قرار دهید: از آنجا که لپتاپ‌های گیمینگ قیمت بالایی دارند، لذا نمی‌توان هر چند سال یکبار آنها را تعویض و یک لپتاپ گیمینگ جدید خرید. پس ذکر این نکته ضروری است که لپ‌تاپ مورد نظرتان باید امکان افزایش حافظه داخلی و رم را داشته باشد.
  • بین وضوح و سرعت نمایشگر یکی را انتخاب کنید: سریع‌ترین نمایشگرها که ۴۸۰ هرتزی هستند، فعلا تنها با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ عرضه می‌شوند. بنابر این نمایشگرهایی که رزولوشن بالا مثل 4K داشته باشند، رفرش‌ریت کمتری دارند.
  • یک کیبورد مناسب از ضروریات است: قطعاً شما دوست ندارید که بازی‌های خود را روی یک کیبورد سفت و سخت انجام دهید. مخصوصاً اگر این کار در طولانی مدت انجام بگیرد. پس یک کیبورد با طراحی ارگونومیک و دکمه‌های نرم از ضروریات یک لپتاپ گیمینگ است.
  • طول عمر باتری معمولا کوتاه خواهد بود: توجه داشته باشید که لپتاپ‌های گیمینگ با توجه به قدرت پردازش بالا، مصرف باتری بیشتری نیز دارند. پس توقع زیادی از طول عمر باتری آنها نداشته باشید. با این حال تعداد بسیار کمی از نوت‌بوک‌های بازی ۸ ساعت یا بیشتر شارژ نگه می‌دارند و شما به هر حال به بهترین عملکرد نیاز دارید.

راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ ارزان، میان رده و گران قیمت

حال نوبت به آن رسیده تا کمی موشکافانه‌تر به ویژگی‌ها و مشخصات سخت افزاری لپ تاپ های گیمینگ نگاه کنیم و مشخصات لازم برای قسمت‌های مختلف را بیان کنیم تا مثل یک حرفه‌ای اقدام به خرید کنید.

1- پردازنده گرافیکی (GPU)

نکات قبل از خرید لپتاپ گیمینگ - راهنمای خرید لپتاپ مخصوص گیم

اولین و مهمترین قطعه‌ای که در این راهنمای خرید لپتاپ مخصوص بازی و گیمینگ به آن می‌پردازیم بهره‌مندی لپ‌تاپ از یک GPU یا پردازنده گرافیکی خوب است. در حالی که بعضی از بازی‌های معمولی با استفاده از CPU قابل اجرا هستند، اما اکثر بازی‌های سنگین و گرافیکی برای اجرا نیاز به GPU دارند. لپ تاپ های مناسب برای گیمرها با کارت‌های دو شرکت انویدیا و ای‌ام‌دی وارد بازار می‌شوند.

جدیدترین کارت‌های گرافیک شرکت انویدیا، سری RTX 40 هستند؛ از گرافیک RTX 4050 گرفته تا RTX 4090. در سوی دیگر کارت‌های گرافیک AMD را داریم. مانند سری رادئون RX 7000M و 7000S. مهمترین تفاوت میان این دو سری در بخش مصرف باتری است؛ سری M توان بالاتر و مصرف باتری بیشتری از سری S دارد. کارت‌های گرافیک رادئون RX 7600M یا RX 7700S از جمله جدیدترین کارت‌های گرافیک AMD هستند. البته بیشتر لپ‌تاپ‌های گیمینگ موجود در بازار ایران از گرافیک‌های انویدیا بهره می‌برند و کمتر لپ‌تاپ‌هایی با گرافیک رادئون پیدا خواهید کرد.

در ادامه این راهنمای خرید لپ تاپ برای گیم، به شکل مفصل‌تری به کارت‌های گرافیک مناسب برای استفاده‌های مختلف می‌پردازیم:

راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ اقتصادی

اگر اصراری به اجرای بازی‌های روز با بالاترین کیفیت ممکن ندارید، می‌توانید به سراغ لپ‌تاپ‌هایی با کارت RTX 4050 باشید. این کارت به شما امکان اجرای اکثر بازی‌های روز را می‌دهد اما به شرطی که تنظیمات را از متوسط بالاتر نبرید. علاوه بر این کارت گرافیک RTX 4060 را هم می‌توانید مدنظر داشته باشید که قدرت بیشتری از این دو کارت دارد. لپ‌تاپ‌هایی که با این گرافیک‌ها در بازار موجود هستند معمولا بالای ۵۵ میلیون تومان قیمت دارند.

خرید لپ تاپ گیمینگ ارزان

راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ میان رده

گرافیک RTX 4060 در حال حاضر یک گزینه میان‌رده مناسب برای اجرای اکثر بازی‌ها در تنظیمات بالا است. البته RTX 4070 توان بیشتری در اختیارتان قرار خواهد داد. لپ‌تاپ‌هایی با این کارت‌های گرافیکی معمولا بالای ۶۰ میلیون تومان قیمت دارند.

راهنمای خرید بهترین لپ تاپ های گیمینگ

اگر به دنبال راهنمای خرید لپتاپ مخصوص گیم برای اجرای بازی‌ها با بالاترین کیفیت ممکن هستید باید به سراغ لپ‌تاپ‌هایی با گرافیک RTX 4080 ،RTX 4070 یا RTX 4090 باشید. این لپ‌تاپ‌ها می‌توانند بهترین تجربه ممکن از بازی‌ها را در اختیار شما قرار دهند و بدون هیچ مشکلی تمام بازی‌های روز از جمله واقعیت مجازی را با بهترین کیفیت ممکن اجرا کنند.

لپ‌تاپ‌هایی با این کارت‌های گرافیک بسته به مشخصات دیگر، مثل رم و پردازنده، از حداقل ۶۵ میلیون تومان تا بیش از ۱۰۰ میلیون تومان قیمت دارند. البته اگر بخواهید می‌توانید لپ‌تاپ‌هایی با کارت‌های گرافیک نسل قبل مثل RTX 3070 یا RTX 3080 را هم مدنظر قرار دهید که قیمت کمتری دارند و همچنان برای اجرای بازی‌ها گزینه مناسبی به حساب می‌آیند.

2- پردازنده مرکزی (CPU)

راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ - نکات پیش از خرید لپ تاپ گیمینگ

پردازنده از دیگر نکات خرید لپ تاپ گیمینگ مخصوص بازی است و بعد از کارت گرافیک مهمترین قطعه به حساب می‌آید. بسته به بودجه خود می‌توانید یک لپ‌تاپ Core i7 یا حتی یک لپ‌تاپ Core i9 با پردازند‌ه‌ای که توانایی اورکلاک دارد مانند Core i9-13900HK را تهیه کنید. با این حال اکثر بازی‌ها بیشتر به یک گرافیک قدرتمند نیاز دارند و به همین خاطر اگر کارت گرافیک خوبی داشته باشید، یک لپ‌تاپ Core i5 نیز برایتان کافی است.

اگر لپ‌تاپی پیدا کردید که پردازنده آن از نسل دوازدهم پردازنده‌های اینتل، قدیمی‌تر بود یا قدرت کمتری داشت بهتر است کمی بودجه را افزایش دهید و لپ‌تاپی با آخرین و جدیدترین نسل پردازنده را انتخاب کنید. چون CPU معمولاً قابل ارتقا نیست و شما تا سال‌ها باید با آن سر کنید.

3- حافظه رم (RAM)

اکثر بازی‌ها را می‌توانید با یک حافظه رم ۸ گیگابایتی اجرا کنید. این مقدار RAM برای بسیاری از کارهای روزمره و گرافیکی نیز می‌تواند کافی باشد. اما اگر می‌توانید و بودجه آن را دارید توصیه ما این است که به سراغ حافظه رم ۱۶ گیگابایتی بروید. معمولاً در خرید لپ تاپ مخصوص بازی، لپ تاپ با گرافیک RTX 4050 با ۸ گیگابایت رم ارائه می‌شوند. اما اگر به RTX 4060 یا بالاتر رسیدید می‌توانید از ۱۶ یا حتی ۳۲ گیگابایت رم هم استفاده کنید. نهایتا حافظه رم در بسیاری از لپتاپ‌ها قابل ارتقاست، بنابراین هنگام خرید لپ تاپ مناسب بازی روی این مورد می‌توانید صرفه جویی بیشتری انجام دهید.

راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ

4- حافظه داخلی

HDD یا SSD؟ در جواب باید گفت، درست است که سرعت پردازش در حافظه‌های SSD بالاتر است، اما به طبع قیمت آنها نیز بسیار گرانتر از نوع هارد دیسک است. به همین دلیل شاید استفاده از هر دو آنها مناسب‌ترین گزینه باشد. دیدن یک حافظه ۱۲۸ گیگابایتی SSD و ۱ ترابایتی HDD به طور همزمان اتفاق غیر معمولی نیست. معمولاً حافظه SSD در این موارد به عنوان درایو بوت عمل می‌کند.

اگر می‌توانید SSD بزرگتری تهیه کنید؛ چون ممکن است زمان بارگذاری کاهش یابد، اما این تصمیم نیز هزینه بیشتری برای شما خواهد داشت. همچنین اطمینان حاصل کنید حافظه HDD مورد نظرتان به جای 5400 rpm از نوع 7200 rpm است چرا که این هاردها سرعت بالاتری دارند. حافظه هم مانند رم قابل ارتقا است و لزومی ندارد هنگام خرید خیلی روی آن تمرکز کنید، چرا که بعدا هم می‌توانید یک حافظه سریع‌تر و با ظرفیت بالاتر خریداری و نصب کنید.

5- صفحه نمایش

راهنمای خرید لپتاپ مخصوص بازی - راهنمای خرید لپ تاپ مناسب بازی

صفحه نمایش یکی از نکات قبل از خرید لپتاپ مخصوص بازی است و از آن بخش‌هایی است که اکثرا خیلی به آن توجهی نمی‌کنند. به خصوص اگر قصد اتصال لپ‌تاپ به یک مانیتور را ندارید و می‌خواهید با همان نمایشگر لپ‌تاپ بازی‌ها را تجربه کنید.

اندازه

بیشتر لپ‌تاپ‌های گیمینگ ۱۵ یا ۱۷ اینچی هستند. البته مدل‌های بزرگ ۱۸ و کوچکتر ۱۴ اینچی را هم می‌توانید پیدا کنید. اندازه نمایشگر در نهایت به سلیقه شخصی افراد بستگی دارد. به خاطر داشته باشید که هرچقدر نمایشگر بزرگتر باشد خود لپ‌تاپ هم بزرگتر و سنگین‌تر خواهد بود.

رزولوشن

تحت هیچ شرایطی یک لپ‌تاپ گیمینگ با رزولوشن پایین‌تر از ۱۹۲۰x۱۰۸۰ خریداری نکنید. البته لپ‌تاپ‌های گیمینگ با رزولوشن پایین‌تر از این به سختی پیدا می‌شوند اما اگر شما یکی از این لپ‌تاپ‌ها را پیدا کردید اصلا سمت آن نروید. همچنین برخی لپ‌تاپ‌های گیمینگ هم با رزولوشن 4K موجود هستند اما اگر بخواهید از ری‌ترسینگ یا دیگر قابلیت‌ها از در این نمایشگرها بهره ببرید باید برخی از تنظیمات را کلا خاموش کنید. بهترین رزولوشن برای گیمینگ 1440p است.

خرید لپ تاپ گیمینگ ارزان

رفرش ریت ؛ از ویژگی های یک لپ تاپ خوب برای بازی

نرخ تازه‌سازی یا رفرش ریت از دیگر نکات مهمی است که در این راهنمای خرید لپ تاپ برای گیم به آن می‌پردازیم. بیشتر لپ‌تاپ‌های گیمینگ با رزولوشن 1080p و رفرش ریت ۶۰ هرتز عرضه می‌شوند که برای بسیاری از گیمرها کافی است. برخی نمایشگرها نیز البته با رزولوشن بهتر همراه می‌شوند اما اکثر آن‌ها از رفرش‌ریت بالایی برخوردار نیستند. خیلی از مدل‌ها اما دارای نمایشگرهای FHD با رفرش‌ریت ۱۲۰، ۱۴۴ یا حتی ۴۸۰ هرتز هستند.

به‌طور معمول برای یک لپ‌تاپ اقتصادی، نمایشگر FHD با رفرش‌ریت ۱۲۰ هرتز کاملا کافی است. مدل‌های گران‌تر هم در صورتی که بودجه خود را افزایش دهید، رزولوشن بالاتر و رفرش‌ریت بهتری در اختیارتان قرار می‌دهند.

G-Sync و FreeSync

برخی لپ‌تاپ‌های گیمینگ به خصوص مدل‌های رده‌بالا از فناوری‌های G-Sync و یا FreeSync پشتیبانی می‌کنند. این دو فناوری از خصوصیات لپ تاپ های مناسب گیمرها هستند. به لطف این فناوری‌ها، صفحه نمایش با کارت گرافیک همگام‌سازی می‌شود تا تصویری که شما مشاهده می‌کنید دچار شکستگی یا تاری نشود.

خرید لپ تاپ گیمینگ

از نمایشگرهای لمسی دوری کنید

نمایشگرهای لمسی به خودی خود در لپ‌تاپ‌ها قابلیت بدی نیستند اما این نوع نمایشگرها واقعا کاربردی خاصی در یک لپ‌تاپ گیمینگ ندارند و بیشتر عمر باتری را هدر می‌دهند و سبب می‌شوند نمایشگر بیش از حد تار شود.

نمایشگر اولد؛ خوب یا بد؟

در طول چند سال گذشته، تعداد لپ‌تاپ‌هایی که با نمایشگر اولد عرضه شده‌اند، افزایش قابل توجهی پیدا کرده است. نمایشگرهای اولد معمولا رفرش‌ریت کمتری از مدل‌های LED معمولی دارند ولی در عوض رنگ‌ها در آن‌ها از عمق بسیار بهتری برخوردار هستند؛ به‌خصوص رنگ مشکی. البته که در پنل‌های اولد همیشه نگرانی از بابت مشکل Burn in وجود دارد. اگر شما هم جزو این دسته هستید و همچنان می‌خواهید یک پنل با خصوصیات اولد خریداری کنید، می‌توانید به‌سراغ لپ‌تاپ‌هایی بروید که دارای پنل mini-LED هستند. این نمایشگرها از نظر کیفیت مشابه اولد عمل می‌کنند و مشکلاتی مثل Burn in هم ندارند؛ البته قیمت لپ‌تاپ‌هایی که از این پنل‌ها استفاده می‌کنند، بسیار بالا است.

6- کیبورد لپتاپ های گیمینگ

نکات قبل از خرید لپتاپ گیمینگ - راهنمایی خرید لپ تاپ برای بازی

صفحه کلید لپتاپ گیمینگ باید در راحت‌ترین حالت ممکن و به صورت ارگونومیک طراحی شده باشد. به این صورت که عمق کلیدها باید بیش از ۱.۵ میلیمتر باشد. حتی اگر این عدد به ۲ میلیمتر نزدیک شود بهتر است. چون در این حالت نیرویی که برای فشار دادن به آن وارد می‌کنیم معمولاً بین ۶۵ تا ۷۰ گرم بوده و بهینه‌ترین حالت ممکن است.

به‌علاوه در خرید لپ تاپ مناسب بازی توجه کنید که صفحه کلید لپتاپ گیمینگ باید دارای نور پس زمینه باشد. در بسیاری از لپتاپ‌ها نور پس زمینه به صورت LEDهای رنگی و با رنگ ثابت عرضه می‌شود. اما منظور ما از نور پس زمینه، RGB است. پس به دنبال لپتاپی باشید که دارای صفحه کلید با قابلیت RGB باشد.

7- باتری

لپتاپ‌های گیمینگ طول عمر باتری زیادی ندارند. دلیل آن هم کاملا واضح است؛ چون این لپتاپ‌ها از حداکثر ظرفیت پردازنده مرکزی و گرافیکی استفاده می‌کنند، لذا به سرعت باتری آنها خالی می‌شود. از طرفی اگر از لپتاپ خود برای انجام بازی استفاده می‌کنید، باید آن را به برق وصل کنید تا حداکثر عملکرد GPU را در اختیار داشته باشید.

خرید لپ تاپ گیمینگ

پس هنگام بازی باتری این لپتاپ‌ها نهایتاً یک ساعت دوام خواهد آورد و فراتر از این به ندرت پیدا می‌شود. البته ممکن است در بعضی از لپتاپ‌ها این زمان شارژ دهی بیشتر هم باشد، اما این اغلب به قیمت افت کیفیت صفحه نمایش تمام می‌شود و قطعاً شما نمی‌خواهید که بازی‌های خود را در یک صفحه تاریک و بی کیفیت انجام دهید.

بهترین برند برای خرید لپ تاپ مناسب بازی

پس از راهنمای خرید لپ تاپ مخصوص بازی و مشخص شدن نکات ابتدایی درباره ویژگی‌ها و سخت افزار مورد نیاز، اکنون نوبت آن رسیده تا کمی در مورد برندهای مختلف گیمینگ صحبت کنیم. به هر حال هر کدام از برندها ویژگی‌های مختص به خود را دارند و ممکن است یکی از آنها با سلیقه شما همخوانی داشته باشد و نهایتا اقدام به خرید لپ تاپ مناسب بازی از همان برند کنید.

  • برند Alienware (Dell): کمپانی Alienware یک شرکت آمریکایی تولیدکننده سخت افزار در زمینه گیمینگ است. این شرکت زیر مجموعه کمپانی Dell است. Alienware با Alienware m17 وارد دنیای لپتاپ‌های گیمینگ شده است. هر چند که اگر به دنبال خرید نوت بوک گیمینگ دل هستید می‌توانید به Alienware Area-51m نیز نگاهی بیندازید. البته لپ‌تاپ‌های این برند اکثرا جزو مدل‌های بسیار گران هستند.
  • برند Asus: لپتاپ‌های شرکت ایسوس با سری TUF و ROG در دنیای گیم شناخته می‌شوند. این غول تایوانی تلاش کرده تا با یک سبک طراحی تهاجمی و جنگنده مخاطبان را به سمت خود بکشاند. اگر به دنبال راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ ایسوس هستید، می‌توانید به سری Zephyrus مخصوصا مدل Zephyrus G14 که جزو بهترین لپ تاپ های گیمینگ است، نگاهی بیاندازید.
  • برند Acer: کمپانی ایسر ترکیبی از نوت‌بوک‌های مقرون به صرفه مانند Aspire VX 15 و لپتاپ‌های ایده‌آل مثل Predator 21 X را به گیمرها پیشنهاد می‌کند. در این بین برای خرید لپ تاپ گیمینگ ایسر شما می‌توانید به سری Predator نگاهی ویژه داشته باشید؛ چون مشخصات گیمینگ مطلوبی به شما ارائه می‌کند.
  • برند HP: شاید دنیای لپ‌تاپ‌های HP و گیمینگ همخوانی زیادی نداشته باشند، اما این شرکت با سری Omen پیشرفت زیادی کرده و توجه بسیاری از گیمرها را به خود جلب کرده است. از طرف دیگر سری لپ‌تاپ‌های گیمینگ اقتصادی آن‌ها مثل Victus هم توجه بسیاری از کاربران با بودجه محدود را به خود جلب کرده است.
  • برند Gigabyte & Aorus: گیگابایت و زیر مجموعه آن Aorus مجموعه متنوعی از لپتاپ‌های گیمینگ را به علاقه مندان معرفی می‌کند. ویژگی بارز این مجموعه از لپ‌تاپ‌ها این است که همگی بسیار ظریف و سبک وزن هستند و در عین حال از قدرت پردازشی و گرافیکی بالایی برخوردارند.
  • برند Lenovo: شرکت لنوو معمولاً به این متهم است که به طراحی ظاهری لپ‌تاپ‌های خود اهمیت زیادی نمی‌دهد. در مورد لپ‌تاپ‌های گیمینگ این شرکت نیز این قضیه صدق می‌کند. اما همه ما می‌دانیم که در پس این طراحی نه چندان مطلوب، سخت افزار شایسته و مطلوبی با بودجه حداقلی ارائه می‌شود. برای اثبات این ادعا و راهنمای خرید لپ تاپ های گیمینگ لنوو، فقط کافیست که به سری Legion نگاهی بیندازید یا به سراغ لپ‌تاپ اقتصادی LOQ آن‌ها بروید.
  • برند MSI: یکی از نوآورترین شرکت‌ها در زمینه ساخت لپ‌تاپ‌های گیمینگ، MSI است. این اژدهای قرمز همچنین در تولید لپ‌تاپ‌های گیمینگ ۱۷ اینچی به بالا هیچ ابایی ندارد. تمامی مدل‌های ارائه شده توسط این شرکت در سال‌های اخیر می‌تواند به نوعی لپ تاپ گیمینگ باشند. مثلاً برای خرید لپ تاپ گیمینگ MSI می‌توانید به سری GE63 نگاهی بیندازید.
  • برند Razer: مانند MacBook برای گیمرها، لپ‌تاپ‌های کاملا سیاه رنگ Razer از سبک‌ترین و باریک‌ترین‌ها در بازار هستند. به عنوان مثال به سری Advanced نگاهی بیندازید. اگر بودجه کافی دارید در خرید لپ تاپ گیمینگ ریزر شک نکنید.

سوالات متداول

۱. آیا لپ تاپ های گیمینگ قابلیت ارتقا دارند؟

همانطور که در این راهنمای خرید لپتاپ مخصوص بازی هم اشاره کردیم، اکثر لپ تاپ های گیمینگ به صورت محدود قابل ارتقا هستند. معمولا تنها می‌توانید رم یا حافظه این نوع لپ‌تاپ‌ها را ارتقا دهید ولی کارت گرافیک و پردازنده به مادربرد لحیم شدند و امکان جداسازی ندارند.

۲. مهمترین مشخصات برای انتخاب یک لپ تاپ مخصوص بازی کدامند؟

پردازنده گرافیکی از مهمترین نکات مهم پیش از خرید لپ تاپ گیمینگ است که باید مدنظر داشته باشید. اکثر بازی‌ها بیشتر از قدرت کارت گرافیک استفاده می‌کنند بنابر این برای خرید لپ‌تاپ مخصوص بازی باید مدلی را مدنظر قرار دهید که یک کارت گرافیک قدرتمند و به روز داشته باشد که تا چندین سال آینده جوابگوی شما باشد.

۳. معروف ترین برند های تولید کننده لپ تاپ های گیمینگ کدامند؟

ایسوس، ایسر و لنوو از جمله برندهای مطرح در بازار کشور ما هستند. علاوه بر این سری Alienware نیز جز بهترین‌ها است اما قیمت بسیار زیادی دارد.

سخن پایانی

می‌توانید با مطالعه نکات خرید لپ تاپ گیمینگ مخصوص بازی، انتخاب بهتر و آگاهانه‌تری داشته باشید. در این راهنمای خرید لپ تاپ گیمینگ ۲۰۲۴، به تمامی این نکات پرداختیم. هنگام خرید لپ‌تاپ بطور کلی باید محصولی خریداری کنید که تا حداقل چندین سال شما را همراهی کند، به همین دلیل اگر می‌توانید، لپ‌تاپی خریداری کنید که یک کارت گرافیک میان‌رده و یا رده‌بالا داشته باشد. کارت گرافیک برای لپ‌تاپ گیمینگ بسیار مهمتر از رم یا پردازنده است. نظر شما چیست؟ به‌نظر شما بهترین انتخاب برای خرید لپ‌تاپ گیمینگ در بازار ایران کدام است؟ دیدگاه‌های خود را در بخش نظرات با ما و سایر کاربران پلازا به‌اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران1 دیدگاه
avatar
Nik
.
29 تیر 1400، 12:22
پاسخ
0
0
لپتاپ legion 5 عالیه ولی fx506 هم گزینه مناسبیه. من خودم میخواستم legion 5 بخرم ولی فروشنده بهم fx رو پیشنهاد داد و گفت پشیمون نمیشی. درسته پنج تومن گرون تره ولی واقعا می ارزه مخصوصا بخاطر cpu که 10870H با 16 مگ کش فوق العاده پر سرعته
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402