بهترین اندروید باکس های بازار علاوه بر امکان پخش فیلم یا سریال با کیفیت بالا، قابلیتهای اضافی دیگری مثل گیمینگ نیز دارند. با پلازا همراه باشید تا نگاهی داشته باشیم به برترین اندروید باکس های دنیا.
اندروید باکسها کاربردها و استفادههای بسیار زیادی دارند. میتوانند یک تلویزیون قدیمی را به یک تلویزیون هوشمند و مدرن تبدیل کنند و حتی با اتصال به یک مانیتور، نقش یک کامپیوتر کوچک را برایتان ایفا کنند. شما حتی میتوانید روی آنها بازی هم نصب کنید و در هرجا فقط با اتصال به یک نمایشگر، بازی مورد علاقهتان را اجرا کنید. با ما همراه باشید تا با بهترین اندروید باکس های بازار آشنا شویم.
فهرست مطالب
بهترین اندروید باکس های بازار
در ادامه با بهترین اندروید باکس های موجود در بازار ایران آشنا میشویم. اگر بدنبال آن هستید که بدانید بهترین Android Box بازار کدام است، با ما همراه باشید.
1. نت باکس شاین
- پردازنده: 4 هستهای
- رم: 2 گیگابایت
- حافظه: 16 گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید 10
- قیمت: حدود 2 میلیون تومان
نقاط قوت: پشتیبانی از فرمتهای ویدیویی و صوتی مختلف، دارای خروجی اپیتکال صدا، امکان اتصال به بلوتوث
نقاط ضعف: ندارد
شاین اندروید باکس ساخت برند نتباکس است که با اندروید 10 و در سال 1401 روانه بازار شده است. این اندروید باکس از پردازنده چهار هستهای آلوینر استفاده میکند و با حافظه داخلی 16 گیگابایتی در کنار رم 2 گیگابایتی بهفروش میرسد. شما همچنین میتوانید هارد اکسترنال تا ظرفیت حداکثر 2 ترابایت را هم به این اندروید باکس متصل کنید. این مدل همچنین دارای کنترلر بلوتوثی است که از میکروفون داخلی هم بهره میبرد. به این ترتیب میتوانید سایر دستگاههای بلوتوثی را هم به این دستگاه متصل کنید.
2. Nvidia Shield TV Pro؛ از بهترین اندروید باکس های دنیا
- پردازنده: Tegra X1 پلاس
- رم: 3 گیگابایت
- حافظه: 16 گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید 11
- قیمت: حدود 17 میلیون تومان
نقاط قوت: عملکرد بسیار عالی با امکانات فراوان، پشتیبانی از کرومکست، امکانات گیمینگ کاربردی
نقاط ضعف: قیمت بالا
جدیدترین نسخه از Nvidia Shield Pro از لحاظ قابلیتها و امکانات، تفاوت زیادی با نسخههای قبلی خود ندارد ولی همچنان بهترین اندروید باکس برای بازی است. قدرتمندترین اندروید باکس بازار و یک کنسول گیم که از لحاظ امکانات، هم میتواند گیمرها را راضی کند و هم علاقهمندان به تماشای فیلم و سریال را. این محصول انویدیا قادر به استریم بازیهای PC روی تلویزیون و پخش فیلمهای 4K در فرمتهای HDR مختلف است.
پردازنده جدید Tegra X1 پلاس این محصول، 25 درصد عملکرد سریعتری دارد و دارای قابلیتهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای بهبود وضوح تصاویر 4K است. این پردازنده همچنین از قابلیت ترنسکودینگ پشتیبانی میکند و میتواند فرمتهای مختلف را بدون مشکل استریم کند. از جمله دیگر قابلیتهای اندروید باکس انویدیا میتوان به پشتیبانی از دالبی ویژن، دالبی اتموس و صدای DTS-X اشاره کرد. به همین خاطر است که انویدیا شیلد پرو همچنان از بهترین اندروید باکس های دنیا به حساب میآید.
3. Minix NEO U9-H
- پردازنده: هشت هستهای
- رم: 2 گیگابایت
- حافظه: 16 گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید 6
- قیمت: حدود 5 میلیون تومان
نقاط قوت: پخش ویدیو با فریم ریت 60، پخش 4K، پشتیبانی از HDR10
نقاط ضعف: ندارد
اگر بهدنبال یک اندروید باکس مقرون به صرفه هستید، یکی از بهترین گزینهها Minix NEO U9-H است. دستگاهی که قادر به پخش ویدیو با حداکثر 60 فریم برثانیه است و از تلویزیونهای 4K هم پشتیبانی میکند. این اندروید باکس همچنین از HDR10 پشتیبانی میکند و امکان پخش صدای فراگیر دالبی دیجیتال را نیز دارا است.
مهمترین قابلیت آن پشتیبانی از HDR10 است که سبب شده تصاویر را با کیفیت تحسینبرانگیزی پخش کند. با توجه به تمامی این امکانات، میتوان گفت یکی از اندروید باکسهایی است که ارزش خرید بسیار زیادی دارد.
4. Mecool MK9 Pro
- پردازنده: هشت هستهای
- رم: 2 گیگابایت
- حافظه: 16 گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید 6
- قیمت: حدود 5 میلیون تومان
نقاط قوت: پخش ویدیو با فریم ریت 60، پخش 4K، پشتیبانی از HDR10
نقاط ضعف: ندارد
اندروید باکس Mecool MK9 Pro بهلطف پردازنده S905X2 خود، قادر است ویدیوهای یوتیوب را با رزولوشن 4K برای شما پخش کند و در کنار آن از HDR10 و H.265 هم پشتیبانی میکند. به همین خاطر تصاویر آن از لحاظ کنتراست، رنگ و وضوح در سطح بسیار خوبی قرار دارند.
این اندروید باکس همچنین با صدا قابل کنترل است و با یک کنترلر بلوتوثی با میکروفون عرضه میشود تا شما با استفاده از صدای خودتان بتوانید آن را کنترل کنید. همچنین از دستیار صوتی گوگل پشتیبانی میکند.
5. نت باکس پرایم
- پردازنده: چهار هستهای
- رم: 2 گیگابایت
- حافظه: 16 گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید 10
- قیمت: حدود 2 میلیون تومان
نقاط قوت: پشتیبانی از فرمتهای صوتی و تصویر رایج، قابلیت پخش 4K
نقاط ضعف: ندارد
پرایم، محصول دیگری از برند نتباکس است. این اندروید باکس نیز با پردازنده چهار هستهای Allwinner عرضه شده و در کنار آن 16 گیگابایت حافظه داخلی و 2 گیگابایت رم نیز در اختیار شما قرار میدهد. این مدل نسبت به مدل شاین یک گزینه اقتصادیتر بهحساب میآید و برخلاف آن مدل از وایفای 5 گیگاهرتز پشتیبانی نمیکند و حداکثر میتوانید حافظه خارجی 1 ترابایتی به آن متصل کنید؛ با این حال رم و حافظه و همچنین نسخه اندروید هردو مانند یکدیگر است و مدل پرایم نیز قابلیت پخش 4K دارد.
6. Xiaomi Mi Box S؛ از بهترین اندروید باکس های دنیا
- پردازنده: چهار هستهای
- رم: 2 گیگابایت
- حافظه: 8 گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید 8.1
- قیمت: حدود 5 میلیون تومان
نقاط قوت: پخش صدا و تصویر با کیفیت بالا، اندروید تی وی خام، طراحی ساده و زیبا
نقاط ضعف: عملکرد کند، باگهای زیاد، قیمت بالا نسبت به مشخصات
شرکت شیائومی با طراحی این Android Box توانست به جایگاه خوبی در میان بهترین اندروید باکس از نظر کاربران برسد. اگر بدنبال یک محصول مقرون به صرفه در میان بهترین مدل های اندروید باکس هستید این گزینه میتواند برای شما مفید باشد که از ویژگی های نرم افزاری بسیاری برخوردار است که براساس آن میتوانید بسیاری از بازی و برنامه های اندرویدی را بدون محدودیت روی دستگاه نصب کنید.
این مدل با وجود این که بهترین اندروید باکس شیائومی است، اما نسبت به سایر رقبا از لحاظ عملکرد حرف خیلی زیادی برای زدن ندارد. با این حال از پخش 4K با HDR در فریم ریت 60 پشتیبانی میکند و همچنین با صدای دالبی و DTS 2.0 همراه شده است.
7. H96 MAX RK3566
- پردازنده: چهار هستهای
- رم: 4/8 گیگابایت
- حافظه: 32/64/128 گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید 11
- قیمت: حدود 5 میلیون تومان
نقاط قوت: عملکرد قابل قبول، حافظه و رم زیاد، اندروید 11، پشتیبانی از 8K
نقاط ضعف: امکانات کمتر از رقبا، برند ناشناخته
یکی دیگر از گزینههایی که میتواند جزو برترین اندروید باکس های بازار قرار گیرد، اندروید باکس RK3566 از برند H96 MAX است. یک برند ناشناخته چینی که در زمینه ساخت اندروید باکس فعال است. این محصول آنها در ایران حدود 5 میلیون تومان قیمت دارد و در چند پیکربندی با حداکثر 8 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه عرضه میشود.
از قابلیتهای آن میتوان به پشتیبانی از دیکودرهای H.265 و صدای 7.1 اشاره داشت. همچنین این اندروید باکس با HDMI 2.1 عرضه شده و قادر است تصاویر را با حداکثر رزولوشن 8K و فریم ریت 25 برایتان بهنمایش بگذارد.
8. Xiaomi Mi TV Stick
- پردازنده: چهار هستهای
- رم: 1 گیگابایت
- حافظه: 8 گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید 9
- قیمت: حدود 1 میلیون تومان
نقاط قوت: قیمت ارزان، اندازه کوچک، رابط کاربری خام
نقاط ضعف: تنها از 1080p پشتیبانی میکند، عمکلرد کند
Xiaomi Mi TV Stick میتواند بهترین اندروید باکس ارزان بازار باشد. شیائومی این محصول را به سادهترین شکل ممکن طراحی کرده است و مانند دیگر اندروید باکسهای خود، کمترین تغییر را هم به اندروید آن داده است. با این حال این محصول از حداکثر رزولوشن 1080p پشتیبانی میکند ولی یک نسخه 4K نیز دارد که خیلی راحت در بازار پیدا نمیشود.
با این همه اگر به دنبال یک اندروید باکس ارزان، با اندازه کوچک و سیستم عامل خام اندروید تی وی هستید، این محصول گزینه مناسبی است. البته انتظار عمکلرد خیلی سریع و روانی از آن نداشته باشید.
9. تسکو TAB ECO
- پردازنده: چهار هستهای
- رم: 2 گیگابایت
- حافظه: 16 گیگابایت
- سیستمعامل: اندروید 10
- قیمت: حدود 1 میلیون تومان
نقاط قوت: پخش 4K با 60 فریم برثانیه، قیمت مناسب
نقاط ضعف: –
اندروید باکس TAB ECO محصول شرکت تسکو است. این محصول از اندروید 10 پشتیبانی میکند و با یک پردازنده چهار هستهای و 2 گیگابایت رم و 16 گیگابایت حافظه داخلی همراه شده است. از ویژگیهای شاخص آن میتوان به پشتیبانی از پخش 4K با 60 فریم و 8K با 30 فریم اشاره داشت. این اندروید باکس همچنین از دیکودرهای VP9 و H.265 پشتیبانی میکند.
به گفته تسکو این محصول، نخستین اندروید باکس طراحی شده در ایران است و فرایند طراحی و ساخت آن 1067 روز طول کشیده است.
سوالات متداول
1. بهترین اندروید باکس دنیا کدام است؟
انویدیا شیلد پرو در حال حاضر از همه نظر بهترین اندروید باکسی است که میتوانید تهیه کنید.
2. بهترین اندروید باکس سامسونگ کدام است؟
سامسونگ در حال حاضر هیچ اندروید باکسی تولید نمیکند و بعید هم هست در آینده دست به چنین کاری بزند. تلویزیونهای آنها همچنان با سیستمعامل انحصاری خود سامسونگ یعنی تایزن وارد بازار میشوند.
سخن پایانی
در این مطلب با چند نمونه از بهترین اندروید باکس های بازار آشنا شدیم. متاسفانه بسیاری از برندهای سازنده بهترین اندروید باکس های دنیا در این حضور فعالی ندارند و به همین خاطر به جز اندروید باکس انویدیا، اکثر محصولات تنها برای تماشای فیلم یا سریال کاربردی هستند. نظر شما در مورد این محصولات چیست؟ دیدگاههای خود را در بخش نظرات با ما بهاشتراک بگذارید.
