Присоединяйтесь к 1win казино и наслаждайтесь азартными играми. Удобный вход, быстрая регистрация и множество бонусов ждут вас. Используйте промокоды для максимальных выигрышей. The Arabic word "سكس" (saks) is a transliteration of the English word "sex." It is derived from the way English pronunciation is adapted into Arabic script, reflecting modern linguistic borrowing. Bitpro Nexus Bitpro Nexus Мега ссылка Мега ссылка Мега даркнет Мега даркнет Мега зеркало онион Мега зеркало онион.

بهترین CDN های خارجی؛ معرفی شبکه های توزیع محتوای خارجی

بهترین CDN های خارجی
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

بهترین CDN های خارجی با نگه‌داری و کش کردن از فایل‌های وبسایت‌ها، دسترسی به محتویات آن‌ها را برای کاربران در نقاط مختلف جهان آسان و سریع می‌کنند. در حال حاضر شبکه های توزیع محتوای خارجی پولی و رایگان زیادی در حال فعالیت هستند. در این مطلب پلازا می‌خواهیم با چند نمونه از آن‌ها آشنا شویم.

پیشتر در این مطلب پلازا به توصیف شبکه توزیع محتوا و کاربردهای آن پرداخته بودیم. به‌صورت خلاصه این شبکه فایل‌های مورد نیاز برای بارگذاری و استفاده از وبسایت‌ها را در سرورهایی که در نقاط مختلف جهان قرار دارند، نگه‌داری می‌کند. در این صورت کاربران در هر نقطه از زمین که باشند، می‌توانند به نزدیک‌ترین سرور به محل زندگی خود متصل و محتوای لازم را با سرعت بالایی بارگذاری کنند. در حالی که اگر بهترین CDN های خارجی وجود نداشتند، باید مستقیما و با سرعت بسیار کمتر به سرور وبسایت مدنظر که ممکن بود در یک سوی دیگر کره زمین باشد وصل می‌شدند. اما کدام CDN ها جزو برترین‌ها هستند؟ برای پاسخ به این سوال، همراه ما باشید.

فهرست مطالب

بهترین CDN های خارجی

در ادامه می‌توانید با چند نمونه از بهترین شبکه های توزیع محتوای خارجی در دنیا آشنا شوید.

1. Cloudflare؛ از بهترین CDN های خارجی رایگان

بهترین شبکه های توزیع محتوای خارجی

  • نقاط قوت: اشتراک رایگان، ویژگی‌های فراوان، عملکرد بسیار خوب
  • نقاط ضعف: رابط کاربری گیج‌کننده، قیمت بالا نسبت به رقبا

کلاودفلر را همه به‌عنوان یکی از بهترین سی دی ان های خارجی برای ایران می‌شناسند. یک سرویس توزیع محتوا محبوب که توانسته امکانات خود را به بهترین شکل در اختیار کاربران مبتدی و حرفه‌ای قرار دهد. راه‌اندازی شبکه آن‌ها بسیار ساده است و شما هیچ احتیاجی به کدنویسی ندارید. فقط کافی است نام سرور DNS خود را آپدیت کنید تا سرویس کلاودفلر به‌صورت خودکار وارد مدار شده و شروع به کش کردن محتوای سایت کند.

اما کلاودفلر امکانات قابل توجهی مثل مسدود کردن بات‌ها، محدود کردن محتوای اسپم، شناسایی و مقابله با حملات DDoS و البته بهینه‌سازی تصاویر و کاهش حجم آن‌ها تا 35 درصد را نیز ارائه می‌کند. سرویس آن‌ها از استانداردهای مختلفی مثل IPv6 یا HTTP/2 و SPDY پشتیبانی می‌کند و دارای قابلیت‌های اضافی برای مدیریت ترافیک ورودی است. شما همچنین به Flan Scan که یک اسکنر سبک برای شناسایی نقاط ضعف شبکه است نیز دسترسی خواهید داشت.

اشتراک رایگان کلاودفلر دارای پهنای باند نامحدود است و در آن خبری هم از محدودیت‌های آزاردهنده‌ای که شما را مجبور به خرید اشتراک می‌کنند هم نیست؛ به همین دلیل نیز سرویس آن‌ها جزو بهترین سی دی ان های خارجی رایگان برای سرورهای ایرانی به‌حساب می‌آید.

2. Fastly

بهترین CDN های خارجی رایگان

  • نقاط قوت: سرعت بالا، امکانات زیاد برای تنظیم و پیکربندی دلخواه
  • نقاط ضعف: راه‌اندازی آن ممکن است کمی مشکل باشد

Fastly شرکتی است که خدمات CDN را برای نام‌های بزرگی مثل اسپاتیفای، ردیت و نیویورک تایمز ارائه می‌کند. خدمات توزیع محتوای این شرکت مانند نام آن، سرعت بالایی دارند اما شاید بزرگ‌ترین نقطه قوت آن، امکانات فراوانی است که برای پیکربندی سرویس در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

برای مثال سرویس آن‌ها از انواع خدمات کش ویدیو پشتیبانی می‌کند و دارای ابزارهای اضافی برای آن دسته از کاربرانی است که می‌خواهند هدرهای HTTP را برای تعیین نحوه ارائه محتوا، شخصی‌سازی و یا کاستومایز کنند. شما حتی می‌توانید با یک نام کاربری و رمز عبور وارد حساب چند اکانت فستلی شوید تا راحت‌تر بتوانید آن‌ها را مدیریت کنید.

البته که برای راه‌اندازی آن نیاز به دانش لازم دارید و شاید کاربرانی که خیلی با دنیای CDN ها آشنایی ندارند، با مواجه با گزینه‌های مختلف آن کمی گیج شوند. همچنین خدمات فستلی رایگان نیست و شما هر ماه باید حداقل 50 دلار پرداخت کنید.

3. KeyCDN؛ از بهترین شبکه های توزیع محتوای خارجی

بهترین CDN های خارجی

  • نقاط قوت: قیمت مناسب، راه‌اندازی آسان
  • نقاط ضعف: عملکرد در حد بهترین‌ها نیست

KeyCDN یکی از بهترین CDN های خارجی رایگان به‌حساب می‌آید. البته که این سرویس کاملا رایگان نیست ولی قیمت آن آنقدر پایین است که فرقی با سرویس‌های رایگان ندارد. KeyCDN با باز کردن حساب، 25 گیگابایت فضای رایگان در اختیارتان قرار می‌دهد و دارای یک داشبورد ساده برای راه‌اندازی اولیه است. این سرویس همچنین از IPv6 نیز پشتیبانی می‌کند.

اما کاربران حرفه‌ای‌تر احتمالا بیشتر توجهشان به قابلیت‌هایی مثل Origin Shield جلب خواهد شد. ویژگی که با آن می‌توانید یک سرور KeyCDN را به‌عنوان منبع برای آپدیت‌ها مشخص کنید تا از این طریق فشار کمتری به سرور خودتان وارد شود. شما همچنین می‌توانید هدرها و کش را تغییر داده یا یک robots.txt کاستوم ایجاد کنید.

پس از راه‌اندازی سرویس نیز با ابزارهای قدرتمندی می‌توانید عملکرد شبکه را به صورت زنده مشاهده کنید و به قابلیت‌های اضافی دیگری مانند Block Referrer که دامنه‌هایی که در حال هات لینک کردن محتوا هستند را بلاک می‌کند، دسترسی پیدا کنید.

4. StackPath

بهترین شبکه های توزیع محتوای خارجی

  • نقاط قوت: راه‌اندازی آسان، ویژگی‌های امنیتی قدرتمند
  • نقاط ضعف: فاقد قابلیت بهینه‌سازی تصاویر است

StackPath شرکتی است که بیشتر سرورهای آن در غرب کره زمین قرار دارند و به همین خاطر شاید برای وبسایت‌های ایرانی مناسب نباشد. رابط کاربری این سرویس ساده است و دارای یک وب کنسول برای مدیریت تنظیمات است. عملکرد آن با توجه به اینکه اکثر سرورهایش در غرب هستند، در کشورهای مثل آمریکا و کشورهای اروپایی مناسب است اما اگر کمی به سمت شرق بیایید، عملکرد نیز دچار افت خواهد شد.

بزرگترین نقطه قوت آن، ارائه گواهی اشتراکی SSL یا امکان استفاده از گواهی SSL خود کاربر است. سرویس شناسایی و مقابله با DDoS و یک فایروال مبتنی بر وب از دیگر ویژگی‌های آن هستند. این سرویس ماهیانه 27.50 دلار است و هر ماه نیز تا حداکثر 1 ترابایت پهنای باند به‌شما می‌دهد.

5. Akamai

بهترین CDN های خارجی رایگان

  • نقاط قوت: پوشش گسترده، عملکرد فوق‌العاده
  • نقاط ضعف: مناسب کاربران مبتدی نیست، قیمت نامعلوم

یکی از قدیمی‌ترین و بهترین شبکه های توزیع محتوای خارجی، Akamai است. این سرویس بیش از 30 درصد کل ترافیک وب جهانی را توزیع می‌کند و وبسایت‌هایی مثل هوندا و واشنگتن پست نیز از این سرویس استفاده می‌کنند. با توجه به این که این سرویس سالیان سال است که فعالیت می‌کند، دارای حدود 275 هزار سرور در بیش از 135 کشور است و از این نظر هم جزو برترین‌ها به‌حساب می‌آید.

البته راه‌اندازی آن خیلی راحت نیست چرا که این سرویس بیشتر برای کاربران حرفه‌ای طراحی شده است. عملکرد این سرویس در کنار قابلیت‌هایی که در اختیار شما قرار می‌دهد فوق‌العاده است. مشکل اینجا است که قیمت‌بندی آن خیلی واضح نیست. در سایتشان هیچ اطلاعاتی در این زمینه درج نشده و به همین خاطر مستقیما باید برای اطلاع از قیمت با آن‌ها تماس بگیرید.

6. Amazon CloudFront

بهترین شبکه های توزیع محتوای خارجی

  • نقاط قوت: ویژگی‌های پیشرفته فراوان، امکان تنظیم و پیکربندی
  • نقاط ضعف: هزینه جداگانه برای پشتیبانی

Amazon CloudFront مسوولیت توزیع محتوای شبکه سرویس‌های تحت وب آمازون را برعهده دارد. این سرویس دارای قابلیت‌های پیشرفته است و امکان پیکربندی بسیاری از تنظیمات مختلف مثل فعالسازی خودکار GZip برای بهبود سرعت را نیز در اختیار شما قرار می‌دهد.

نقطه قوت بعدی آن، ارائه تجزیه و تحلیل‌های آماری است که مواردی مثل دستگاهی که کاربران از آن استفاده می‌کنند را در کنار سیستم عامل در دسترس شما قرار می‌دهد. همچنین شما می‌توانید برای موارد مختلف مثل بالا رفتن مصرف دیتا از یک حد مشخص، هشدار تنظیم کنید.

7. Microsoft Azure CDN؛ بهترین CDN های خارجی

بهترین CDN های خارجی رایگان

  • نقاط قوت: پوشش گسترده، عملکرد قابل قبول
  • نقاط ضعف: رابط کاربری گیج کننده

مایکروسافت Azure مجموعه‌ای از ابزارهای تحت وب برای ساخت و مدیریت سرویس‌ها و اپلیکیشن‌ها است که از جمله امکاناتی که ارائه می‌دهد، یک شبکه توزیع محتوا است. البته که این سرویس از سرورهای خود مایکروسافت استفاده نمی‌کند و در عوض از شبکه سایر CDN ها مثل Akamai و Verizon استفاده می‌کند. قیمت این سرویس نیز خیلی ارزان نیست ولی اگر بخواهید از دیگر سرویس‌ها و خدمات مایکروسافت استفاده کنید، گزینه مناسبی است.

این سرویس دارای یک داشبورد تحت وب است که مملو از قابلیت‌ها و ویژگی‌های مختلف است و به همین خاطر برای کسانی که خیلی به این حوزه آشنایی ندارند می‌تواند کمی گیج کننده باشد.

8. CDN77؛ از بهترین شبکه های توزیع محتوای خارجی

بهترین شبکه های توزیع محتوای خارجی

  • نقاط قوت: قیمت مناسب، گواهی SSL رایگان
  • نقاط ضعف: ویژگی‌های پیشرفته زیادی ندارد، عملکرد خیلی خوب نیست

CDN77 یکی از نام‌های بزرگ در دنیای شبکه های توزیع محتوا است و مشتریان شناخته شده‌ای مثل Udemy و آژانس فضایی اروپا را دارد. سرویس آن‌ها بسیار گسترده است و بیش از 35 دیتا سنتر در سرتاسر جهان دارند. البته بیشتر آن‌ها در آمریکا و اروپا هستند ولی برخی نیز در آمریکای جنوبی، آسیا و استرالیا هستند.

رابط کاربری آن اما بسیار ساده است و خبری از شلوغی بیش از حد در آن نیست. اما از طرف دیگر خبری از قابلیت‌های پیشرفته در آن نیست. از لحاظ عملکرد اما CDN77 قابل قبول است و جزو 10 شبکه برتر و با سرعت بالا در جهان به‌حساب می‌آید. این سرویس همچنین یک گواهی Let’s Encrypt SSL رایگان به شما می‌دهد. قیمت آن به ازای هر گیگابایت 0.033 دلار است.

9. Leaseweb

بهترین CDN های خارجی

  • نقاط قوت: امکانات فراوان، ابزارهای تجزیه و تحلیل پیشرفته
  • نقاط ضعف: قیمت بالا، سرعت در حد بهترین‌ها نیست

اگر به‌دنبال بهترین CDN های خارجی رایگان هستید به سراغ Leaseweb نروید اما این سرویس یک سرویس قدرتمند برای سازمان‌های بزرگ است که قیمت ارزانی هم ندارد. خبر خوب این است که حتی در ارزان‌ترین اشتراک شما همان قابلیت‌ها و امکانات اشتراک‌های گران‌قیمت را خواهید داشت.

از جمله آن‌ها می‌توان به یک کنسول جامع برای نظارت بر سرویس در کنار امکانات اضافی برای تنظیم و تغییر تنظیمات مختلف اشاره کرد. همچنین در بخش آمار و ارقام نیز می‌توانید به گراف‌های جامعی برای اطلاع از وضعیت کامل سرویس مثل بازدیدکنندگان و عملکرد کش دسترسی داشته باشید.

سخن پایانی

بهترین CDN های خارجی همانطور که در این مطلب مطالعه کردید، می‌توانند امکانات و قابلیت‌های زیادی در اختیار شما قرار دهند حتی اگر همه آن‌ها رایگان یا ارزان نباشند. از نظر شما کدام شبکه های توزیع محتوای خارجی گزینه مناسب‌تری است؟ بهترین CDN های خارجی رایگان کدام هستند؟ دیدگاه‌های خود را در بخش نظرات با ما به‌اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402