معرفی سریال اتاق قرمز Kirmizi Oda

pfaramarzian - انتشار: 12 اسفند 1402 16:00
ز.م مطالعه: 10 دقیقه
-

سریال اتاق قرمز یکی از جذاب‌ترین مجموعه‌های تلویزیونی ترکیه بود که مابین سال‌های 2020 تا 2022 میلادی پخش شد. این سریال ترکی از داستان جذاب و منحصر به فردی برخوردار بود که در ادامه ب آن خواهیم پرداخت. در ادامه این مقاله از پلازا با ما همراه باشید تا به معرفی و بررسی دقیق‌تر سریال The Red Room بپردازیم.

سریال ترکیه‌ای اتاق قرمز که در سال 2020 پخش خود را شروع کرد، یکی از محبوب‌ترین سریال های ترکی در چند سال اخیر بوده است که توانست شهرتی جهانی برای خود دست و پا کند. این سریال تماشایی و جذاب، علاوه بر ترکیه در کشورهای متعددی پخش شد و با استقبال خوبی نیز مواجه شد. ژانر سریال اتاق قرمز، درام است؛ شاید بتوان گفت محبوب‌ترین ژانر در میان مردم ترکیه! کارگردانی سریال The Red Room بر عهده گولسرن بودایچی‌اوغلو (Gülseren Budayicioglu) بوده است. این سریال درام ترکی همچنین با نام اصلی Kirmizi Oda نیز شناخته می‌شود.

در مورد زمان پخش سریال اتاق قرمز باید گفت که اولین قسمت از این سریال درام تماشایی در تاریخ 4 سپتامبر 2020 معادل 14 شهریور 1399 در تلویزیون ترکیه پخش شد. پس از آن بود که به صورت اینترنتی در سایر کشورهای جهان همچون، مصر، امارات، سوئد و… نیز اکران شد. تعداد قسمت های سریال اتاق قرمز نیز 61 اپیزود است. مدت زمان پخش هر قسمت این سریال جذاب نیز چیزی در حدود 2 ساعت است؛ بنابراین، می‌تواند یک سریال جذاب و تماشایی برای شما عزیزان باشد که اوقات فراغت خود را با تماشای آن سپری کنید. همچنین، خوب است بدانید که سریال ترکی The Red Room توسط کمپانی فیلم‌سازی OG Medya و با همکاری کمپانی OGM Pictures تولید شده است. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی خلاصه سریال اتاق قرمز بپردازیم.

فهرست مطالب:

داستان سریال اتاق قرمز

سریال The Red Room

داستان سریال اتاق قرمز را می‌توان یکی از نقاط قوت آن دانست که بسیار مورد توجه بینندگان قرار گرفته است. جالب است بدانید که این داستان توسط گولسرن بودایچی‌اوغلو در سال 2004 نگاشته شده است. سریال اتاق قرمز نیز در سال 2020 بر اساس این داستان و با اقتباس از آن تولید شد. البته گروهی از نویسندگان توانا این داستان را بازنویسی کرده‌اند. از جمله نویسندگان فیلم‌نامه این اثر ترکی می‌توان به بانو کیرمیتچی بوزکورت (Banu Kiremitçi Bozkurt)، دنیز گورلک (Deniz Gürlek)، ملک سوون (Melek Seven) و مهمت باریس گونگار (Mehmet Baris Günger) اشاره کرد.

داستان سریال اتاق قرمز در مورد اتفاقاتی است که در اتاقی مخصوص از یک کلینیک روانپزشکی، موسوم به اتاق قرمز، رخ می‌دهد. در طول سریال شاهد زنان و مردان متفاوتی هستیم که با مشکلات گوناگونی به این کلینیک روانپزشکی مراجعه کرده و از خدمات و کمک روانپزشکان آن استفاده می‌کنند. داستان چالش‌ها و فراز و نشیب زندگی این افراد از زبان یکی از روانپزشکان که صاحب کلینیک است روایت می‌شود و ما را با لحظات شاد و دردناکی که هر یک از آن‌ها تجربه کرده‌اند، همراه می‌سازد.

جالب است بدانید که اتفاقاتی که در این سریال تحت عنوان مشکلات افراد گوناگون به تصویر کشیده شده است، مسائل واقعی هستند که افرادی در زندگی خود با آن‌ها مواجه شده‌اند! شاید همین موضوع است که سریال اتاق قرمز را به سریالی محبوب و پرطرفدار تبدیل کرده است؛ ماهیتی که می‌تواند افراد گوناگون را با خود همراه کند. شاید شما هم با یکی از افراد این سریال ترکی، همدرد باشید!

بازیگران سریال اتاق قرمز

در بخش ابتدایی مطلب به معرفی سریال اتاق قرمز پرداختیم. سپس، خلاصه داستان سریال را مورد بررسی قرار دادیم. بازیگران توانا و مشهوری در این اثر تلویزیونی به ایفای نقش پرداخته‌اند که برخی از آن‌ها طرفداران بسیاری دارند. به همین دلیل، تصمیم داریم در این بخش از مقاله به سراغ هنرپیشه های سریال اتاق قرمز برویم و بیوگرافی کوتاهی از هر کدام در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

بینور کایا؛ بازیگر نقش دکتر هانیم در سریال The Red Room

معرفی سریال اتاق قرمز

هنرپیشه باتجربه و توانای سینمای ترکیه، بینور کایا (Binnur Kaya)، در تاریخ 19 آپریل 1972 معادل 30 فروردین 1351 در شهر آنکارا ترکیه چشم به جهان گشود. بینور کایا را می‌توان یکی از قدیمی‌ترین بازیگران سینمای ترکیه دانست که طرفداران پر و پا قرصی دارد. جالب است بدانید که وی دوست صمیمی دوین اوزگور چینار (Devin Özgür Çinar)، نویسنده و بازیگر مشهور، است. بینور کایا تاکنون در آثار سینمایی و تلویزیونی متعددی حضور داشته است و جوایز متعددی را نیز کسب کرده است. از جمله مهم‌ترین جوایز او می‌توان به جایزه بهترین بازیگر کمدی در جشنواره Golden Butterfly اشاره کرد که در سال 2008 آن را کسب کرد.

در کارنامه هنری وی آثار ارزشمند و ماندگار بسیاری به چشم می‌خورد. از جمله مشهورترین آثار بینور کایا می‌توان به Aramizda Kalsin (2013) و My Father and My Son (2005) اشاره کرد. همچنین، فیلم سینمایی Vavien (2009) نیز یکی دیگر از برترین آثار بینور کایا محسوب می‌شود.

سزین بوزاچی؛ بازیگر نقش آینور در سریال اتاق قرمز

بازیگران سریال اتاق قرمز

هنرپیشه خوش‌چهره سینما و تلویزیون ترکیه، سزین بوزاچی (Sezin Bozaci)، در تاریخ 5 دسامبر 1977 معادل 14 آذر 1356 در شهر استانبول ترکیه چشم به جهان گشود. سزین بوزاچی را می‌توان یکی از ستارگان نسل پیشین سینمای ترکیه دانست که امروزه نیز از محبوبیت بالایی برخوردار است. وی در سریال اتاق قرمز نیز با شخصیت آینور ظاهر شده و اجرای خوبی از خود به نمایش گذاشته است. قد سزین بوزاچی در حدود 1 متر و 62 سانتی‌متر است. در کارنامه هنری وی آثار سینمایی و مجموعه‌های تلویزیونی بسیاری به چشم می‌خورد. از میان آثار سزین بوزاچی می‌توان به Leyla and Mecnun (2011) و Golden Boy (2022) اشاره کرد که جایگاه خاصی در میان سایر آثار وی دارند.

تولین اوزن؛ بازیگر نقش دکتر پیرایه در سریال اتاق قرمز

داستان سریال اتاق قرمز

هنرپیشه مشهور و نامدار سینمای ترکیه، تولین اوزن (Tülin Özen)، در تاریخ 24 دسامبر 1979 معادل 3 دی 1358 در شهر اسکندرون ترکیه متولد شده است. علاقه وی به دنیای سینما و بازیگری از دوران دبیرستان شروع شد؛ جایی که به هنر تئاتر ابراز علاقه کرد و وارد این حرفه شد. جالب است بدانید که والدین تولین اوزن، هر دو مهندس بوده و فعالیتی در دنیای سینما نداشته‌اند. همچنین، وی یک خواهر کوچک‌تر از خود نیز دارد. تولین اوزن از دبیرستان Izmir Bornova Anatolian فارغ‌التحصیل شد و پس از آن، در دانشگاه Istanbul Technical مشغول به تحصیل شد. اما پس از مدتی در آزمون دانشگاه Yeditepe شرکت کرد و موفق به دریافت بورسیه این دانشگاه شد. وی در این دانشگاه به تحصیل پرداخت و به گروه تئاتر آن نیز ملحق شد. همین موضوع، آغازی بر مسیر بازیگری تولین اوزن بود.

امروزه از تولین اوزن به عنوان یکی از ستاره‌های سینمای ترکیه یاد می‌شود که در آثار سینمایی و تلویزیونی متعددی درخشیده است. از جمله مهم‌ترین آثار تولین اوزن می‌توان به Coming Soon ،Melegin Düsüsü و Beyaz Gelincik اشاره کرد.

بوراک سوینچ؛ بازیگر نقش دکتر دنیز در سریال The Red Room

ژانر سریال اتاق قرمز

هنرپیشه جوان و با استعداد سینمای ترکیه، بوراک سوینچ (Burak Sevinç)، در تاریخ 27 اکتبر 1985 معادل 5 آبان 1364 در شهر زونگولداغ ترکیه چشم به جهان گشود. وی در دانشگاه Yildiz Technical به تحصیل پرداخت و سرانجام در رشته هنرهای نمایشی فارغ‌التحصیل شد. اولین تجربه بوراک سوینچ در زمینه بازیگری، حضور در سریال Babam Için (2011) بود. با درخشش در این سریال، وی موفق شد تا در سریال Merhaba Hayat (2012) نیز به ایفای نقش بپردازد. جالب است بدانید که وی علاقه بسیاری به نواختن ویولن و گیتار دارد و در بسیاری از ورزش‌ها همچون، بسکتبال، والیبال و… نیز مهارت خوبی دارد.

قد بوراک سوینچ در حدود 1 متر و 88 سانتی‌متر است و به عنوان یکی از بازیگران خوش‌فیزیک سینمای ترکیه شناخته می‌شود. بوراک سوینچ در سال 2015 با شیرین کیلاوز (Sirin Kilavuz) ازدواج کرد اما زندگی مشترک آن‌ها دوام چندانی نداشت و سرانجام در سال 2021 از یکدیگر جدا شدند. مجموعه‌های تلویزیونی و آثار سینمایی متعددی در کارنامه هنری بوراک سوینچ به چشم می‌خورد. از جمله مهم‌ترین آثار وی باید به Almost Famous (2012) ،Ben Onu Çok Sevdim (2013) و Valley of the Wolves: Ambush (2007) اشاره کرد.

نقد و بررسی سریال اتاق قرمز

نقد سریال The Red Room

تا به این قسمت از مطلب به معرفی و بررسی سریال The Red Room 2020 پرداختیم. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا به سراغ نقد سریال The Red Room رفته و نقاط قوت و ضعف این اثر ترکی را مورد بررسی قرار دهیم. همچنین، در ادامه این بخش به بررسی نمرات سریال The Red Room خواهیم پرداخت.

همانطور که اشاره کردیم، سریال اتاق قرمز یکی از موفق‌ترین سریال‌های کشور ترکیه در چند سال اخیر است؛ چراکه توانست به شهرتی جهانی دست پیدا کند. اکنون به بررسی مواردی می‌پردازیم که سریال ترکی اتاق قرمز را به این محبوبیت بسیار رسانده است.

بسیاری از بینندگان سریال و منتقدان سینمایی، داستان سریال The Red Room را یکی از نقاط قوت آن می‌دانند. به عقیده این افراد، داستان سریال به دور از هرگونه کلیشه و موضوع تکراری است و تصویری واضح از ماهیت انسان را نشان می‌دهد؛ تصویری از انسان که نشان می‌دهد در عین پیچیدگی وجود آن، به سادگی قابل درک است. همچنین، در لایه‌های عمقی این سریال، عشقی بی‌پایان نهفته است. موضوعی که به ما یادآوری می‌کند با عشق به دنیا آمده و تنها ابزار ما در این دنیا، عشق ورزیدن است.

از دیگر نقدهای مثبت این سریال درام می‌توان به ایفای نقش بازیگران اشاره کرد. به عقیده بسیاری از بینندگان، تمامی بازیگران به خوبی با شخصیت‌های خود هماهنگ شده و اجرای کم‌نظیری را به نمایش گذاشته‌اند.

همه این موارد در کنار هم، باعث شده تا سریال اتاق قرمز، عنوان بهترین نمایش ترکی در زمینه روانشناسی را به خود اختصاص دهد. به گونه‌ای که بسیاری از افراد پس از تماشای این سریال، ابراز علاقه به تحصیل در رشته روانشناسی کرده‌اند!

نمرات سریال The Red Room 2020

همانطور که در طول مطلب اشاره کردیم، سریال ترکی اتاق قرمز از اواسط سال 2020 میلادی پخش خود را شروع کرد و پس از پخش 61 اپیزود، به کار خود در سال 2022 میلادی پایان داد. این سریال در هنگام اکران خود، با استقبال بسیار خوبی مواجه شده و موفق به کسب نمرات بسیار خوبی از سوی مخاطبین و منتقدان شد.

با گذشت زمان، سریال اتاق قرمز موفق بوده تا امتیازات خوب خود را حفظ کند. این سریال ترکی در وب‌سایت IMDB نمره 7.4 از 10 را به خود اختصاص داده است. با توجه به گذشت حدود 2 سال از اتمام پخش این سریال، به نظر نمی‌رسد که نمرات آن دستخوش تغییرات بزرگی شوند.

سخن پایانی
بررسی سریال The Red Room 2020

در این مقاله از پلازا به معرفی و بررسی سریال ترکی اتاق قرمز پرداختیم. اطلاعات جامع این سریال ترکی را در اختیار شما عزیزان قرار دادیم و به خلاصه داستان آن نیز اشاره کردیم. همچنین، یک نگاه کلی و مختصر از نقد این سریال ترکی جذاب ارائه دادیم و برخی از مهم‌ترین بازیگران آن را مرور کردیم. آیا شما سریال اتاق قرمز را تماشا کرده‌اید؟! برداشت شما از موضوع این سریال چه بوده است؟! تماشای این سریال درام و جذاب ترکی را به همه افراد علاقه‌مند به حوزه روانشناسی و یا افرادی که از مشکلاتی در گذشته خود رنج می‌برند، پیشنهاد می‌کنیم. ممنون که در طول این مطلب با ما همراه بودید. امیدواریم که مقاله ارائه‌شده برای شما عزیزان مفید بوده باشد. لطفاً نظرات و نقدهای خود در مورد سریال The Red Room را در بخش دیدگاه‌ها با ما در میان بگذارید.

منابع:
دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست
    معرفی سریال اتاق قرمز Kirmizi Oda | پلازا