Bitpro Nexus Bitpro Nexus Casibom

مهمترین نکات در بالا بردن امنیت حساب ایکس (توییتر)

افزایش امنیت توییتر
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

افزایش امنیت توییتر را میتوان به سادگی و با انجام چند کار ساده به انجام رساند. هرچند که توییتر خود شبکه ای امن است اما میتوان راهکار هایی را معرفی کرد که امنیت را در این پلتفرم تا حد زیادی بالاتر ببرد. در این مقاله از پلازا قصد داریم به بررسی این روش ها بپردازیم.

حقیقت این است که شبکه های اجتماعی این روز ها به جزئی جدایی ناپذیر و بسیار مهم در زندگی مردم تبدیل شده اند، عمده کاربران اینترنت روزانه چند ساعت از وقت ارزشمند خود را در این شبکه ها سپری کرده و به تعامل با سایر کاربران می گذارند. البته میزان استفاده و نقشی که شبکه های مختلف دارند، متفاوت است. در مورد Twitter که این روز ها آن را با نام X می شناسیم، باید گفت که این نقش بسیار پر رنگ بوده و عمدتا توییتری ها جامعه کاربری متعصب و وفاداری را تشکیل می دهند که سعی در بهتر کردن بستر این شبکه اجتماعی داشته و اهمیت زیادی برای آن قائل هستند. افزایش امنیت توییتر یکی از موارد مورد علاقه این قشر است.

در ادامه قبل از اینکه بخواهیم دستورالعمل های افزایش امنیت توییتر را بررسی کنیم، بهتر است کمی در مورد اینکه شرایط امنیتی در اپلیکیشن و به طور کلی پلتفرم توییتر چطور است باهم صحبت کنیم و بیشتر با این برنامه آشنا شویم.

فهرست مطالب

توییتر؛ یک شبکه اجتماعی امن؟

وقتی پای کار کردن با یک شبکه اجتماعی در میان باشد، مهمترین چیزی که کاربران در نظر دارند، امنیت آن خواهد بود. اگر اوضاع امنیت در یک شبکه اجتماعی پایین و ضعیف باشد و قرار باشد که اطلاعات آنها، چت هایی که کرده اند و علایقی که دنبال می کنند برای همه فاش شود، مطمئنا به سراغ آن نمی روند. البته باید گفت اوضاع شبکه های اجتماعی این روز ها انقدر ها هم وخیم نیست و این موارد پایه در تمام آنها رعایت می شود. اما کمتر شبکه ای را میتوان مانند توییتر پیدا کرد که در مورد مسائل امنیتی و البته حریم خصوصی افراد دقت به خرج دهد.

توییتر؛ یک شبکه اجتماعی امن!؟

در مورد اینکه توییتر امن است یا نه بحث ها و حرف و حدیث های زیادی وجود دارد. در این خصوص باید گفت تا کنون پیج و اکانتی در توییتر نبوده است که مورد حمله هکر ها قرار بگیرد و از دست برود، مگر اینکه کوتاهی از کاربر بوده باشد. علاوه بر این خیلی از موارد مربوط به حریم خصوصی هم در این پلتفرم رعایت می شود. به طور کلی توییتر از آن شبکه های اجتماعی است که کاربران در آن تمایل چندانی به معرفی و احراز هویت خود به صورت کامل نداشته و از ابتدا نیز خیلی ها با نام های مستعار در این شبکه ها فعالیت داشته اند. توییتر هم به این موضوع احترام گذاشته و اطلاعات شخصی کاربران را حفظ کرده است.

شما تنها با یک ایمیل می توانید یک اکانت توییتر برای خود داشته باشید و تازه اگر مواردی مانند شماره تلفن را هم در اختیار این پلتفرم بگذارید، سایر مخاطبان شما و کسی که شماره را داشته باشد نمی تواند شما را پیدا کنند (البته این تنظیمات نیاز به فعال سازی دارد). در کل باید گفت از خیلی جهات میتوان توییتر را امن دانست، اما امن نگه داشتن آن کاری است که خود ما باید انجام دهیم. در ادامه با هم مهمترین کارهایی که باید برای حفظ و افزایش امنیت توییتر انجام دهیم را بررسی می کنیم.

روش های افزایش امنیت توییتر

برای اینکه بگوییم یک اکانت توییتر امن است یا نه، جنبه های مختلفی وجود دارد که باید در مورد آنها صحبت شود. اما به طور کلی میتوان گفت یک اکانت امن در توییتر باید این سه ویژگی مهم را داشته باشد:

  • امنیت ورود به اکانت: نتواند توسط سایر افراد مورد بازیابی و سو استفاده قرار بگیرد؛
  • حفظ محرمانگی: حریم خصوصی کاربر را حفظ کرده و جر در مواقعی که خودش می خواهد اطلاعاتی ارائه ندهد؛
  • عدم ارائه محتوای آزار دهنده: محتوایی که در این اختیار کاربر قرار می دهد بر خلاف آنچه که انتظار دارد نباشد؛

برای اینکه بتوانیم تضمین کنیم این موارد در اکانت ما رعایت خواهند شد، لازم است کار های مختلفی انجام گیرد که در ادامه مهمترین موارد آنها را با هم بررسی خواهیم کرد.

فعال سازی ورود دو مرحله ای و پسورد دوم

اولین کاری که برای افزایش امنیت توییتر و یا اکانت هر شبکه اجتماعی دیگری بهتر است انجام دهیم، این است که ورود دو مرحله ای را برای اکانت خود فعال کنید. در این حالت تنها یک پسورد برای ورود به اکانت شما عمل نخواهد کرد و نیاز است پسورد دیگری که برای شما پیامک یا ایمیل می شود را هم وارد کرده تا بتوانید به اکانت خود دسترسی داشته باشید.

توییتر در مورد این نوع از پسورد ها می تواند دو ویژگی خوب را در اختیار شما بگذارد:

  • ورود دو مرحله ای یا همان Two-Step Authentication
  • استفاده از پسورد دوم یا Second Password

در حالت اول شما بعد از ورود یک پیامک یا ایمیل دریافت کرده و باید برای ورود به اکانت خود آن را وارد کنید. در حالت دوم علاوه بر پسورد اصلی و بازیابی با استفاده از ایمیل و شماره تلفن، یک پسورد دوم نیز در نظر گرفته می شود که در صورت عدم ارائه آن نمی توانید به اطلاعات اکانت خود دسترسی داشته باشید و اگر آن را فراموش کنید، اکانت شما فقط با حذف اطلاعات در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

برای فعالسازی این تنظمیات می توانید از دستورالعمل زیر استفاده نمایید:

  • از بخش Profile خود، گزینه Settings and Privacy را انتخاب نمایید؛
  • از گزینه هایی که در اختیار شما قرار می گیرد، Security and Account Access را انتخاب کنید؛
  • گزینه Security را انتخاب کنید؛
  • در این مرحله دو گزینه مختلف در اختیار شما قرار دارد که با توجه به دسترسی هایی که دارید و راحتی کار کرد می توانید یکی از آنها را برای خود انتخاب نمایید؛

فعال سازی ورود دو مرحله ای و پسورد دوم در افزایش امنیت توییتر

غیر فعال کردن موقعیت برای افزایش امنیت توییتر

یکی دیگر از موارد که می تواند حریم خصوصی شما را به خطر بیندازد، ویژگی موقعیت و یا همان لوکیشن توییت ها است. توییتر چند سال پیش برای این منظور که توییت ها بیشتر محلی شوند و کاربران بتوانند ترند های مربوط به محل و شهر خود را بهتر ببینند، قابلیتی را به توییتر اضافه کرد که کاربران بتوانند محلی که توییت زده شده است را هم مشخص کرده و افراد در یک موقعیت جغرافیایی همدیگر را بهتر پیدا کنند. غیر فعال کردن این لوکیشن می تواند در افزایش امنیت توییتر یک موضوع مهم باشد.

برای این کار باید از طریق مراحل زیر عمل کنید:

  • از بخش پروفایل گزینه Settings and Support را انتخاب کنید؛
  • گزینه Settings and Privacy را انتخاب کنید؛
  • گزینه Privacy and Safety را انتخاب نمایید؛
  • از گزینه های پایانی فهرستی که می بینید Location Information را انتخاب کنید
  • در این قسمت می توانید کلیه موارد مربوط به لوکیشن برای افزایش امنیت توییتر را کنترل کنید؛

افزایش امنیت توییتر با غیر فعال کردن موقعیت توییت ها

کنترل تگ کردن در تصاویر

ویژگی دیگری که می تواند حریم خصوصی شما را تهدید کند و بهتر است در کارهایی که برای افزایش امنیت توییتر انجام می شود به آن توجه ویژه ای داشت، کنترل این موضوع است که چه کسی شما را در کجا تگ می کند. قطعا کسانی در توییتر هستند که شما را می شناسند و با شما ارتباط نزدیک دارند. این موضوع که کاربرانی از این دست تصویری که شما در آن حضور دارید را منتشر کرده و نام شما را هم در آن تگ کنند،  ناشناس ماندن شما برای سایر کسانی که نمی شناسید را به خظر می اندازد. پس بهتر است این قابلیت را هم مسدود کنید.

برای افزایش امنیت توییتر با این روش می توانید از این دستور العمل پیروی نمایید:

  • از گزینه های Profile گزینه Settings and Privacy را انتخاب نمایید؛
  • به سراغ بخش Privacy and Safety بروید؛
  • گزینه Audience and Tagging را انتخاب کنید؛
  • گزینه آخر که Photo Tagging است را انتخاب کنید؛
  • برای غیر فعال کردن این ویژگی از گزینه های ارائه شده Off را انتخاب کنید؛

کنترل تگ کردن در تصاویر برای افزایش امنیت در توییتر

دقت داشته باشید که این مورد روی ویژگی هایی مانند ریتوییت کردن و یا کوت کردن، که در مقاله کوت در توییتر در مورد آنها صحبت کردیم، نقشی ندارد.

نقش Discoverability در افزایش امنیت توییتر

همانطور که گفتیم توییتر شبکه ای است که خیلی از افراد دوست دارند در آن به صورت ناشناس فعالیت کنند، اما میتوان به روش های مختلف کاربرانی که می شناسیم را هم در آن پیدا کنیم. استفاده از ایمیل و شماره تلفن دو مورد از مهمترین مواردی است که در این کار می تواند مورد استفاده قرار بگیرد. به این صورت که اگر اکانت شما با شماره تماس تان ایجاد شده باشد، تمامی کسانی که شما را در مخاطبین خود داشته باشند، می توانند در توییتر هم شما را پیدا کنند. برای افزایش امنیت توییتر و بهبود حریم خصوصی خود در آن لازم است که جلوی این موضوع را بگیرید. برای این منظور باید این مراحل را دنبال کنید:

  • از گزینه های پروفایل وارد قسمت Settings and Privacy شوید؛
  • گزینه Privacy and Safety را انتخاب کنید؛
  • گزینه Discoverability and Contact را انتخاب نمایید؛
  • دو گزینه اولی که به صورت پیشفرض فعال هستند را خاموش کنید؛

کنترل پیدا شدن پروفایل یا همان Discoverability

با تایید این کار از این به بعد مخاطبین شما نمی توانند شما را پیدا کنند. دقت داشته باشید، مخاطبان قدیمی شما که قبل از این اکانت شما را پیدا کرده بودند و از دنبال کنندگان شما خواهند بود، باز هم به شما دسترسی خواهند داشت. در صورتی که می خواهید این افراد را هم حذف نمایید باید از روش Mute and Block که در بخش های بعدی توضیح میدهیم استفاده کنید.

غیر فعال کردن تبلیغات و بررسی داده ها

یکی دیگر از مواردی که می تواند برای افزایش امنیت توییتر مورد بررسی قرار بگیرد، قطع کردن حالت تبلیغات هوشمند و بررسی داده هایی است که شما دنبال می کنید. توییتر به صورت پیشفرض برای اینکه بداند علاقه مندی های شما چست، داده هایی که شما استفاده می کنید را بررسی کرده و وقتی این موضوع را متوجه شد، در کنار آن تبلیغات خاصی را که مرتبط با علاقه مندی های شما باشد در اختیارتان می گذارد. هرچند این موضوع در خیلی از شبکه های اجتماعی و پلتفرم ها اجباری است، اما توییتر راهکار های غیر فعال کردن آن را هم در اختیار کاربران خود می گذارد.

برای افزایش امنیت توییتر با استفاده از این روش باید از این روش اقدام کنید:

  • از Profile خود وارد Settings and Privacy شوید؛
  • گزینه Privacy and Safety را انتخاب نمایید؛
  • در قسمت دوم این فهرست گزینه های مد نظر شما تحت عنوان Data Sharing and Personalization وجود دارد؛

غیر فعال کردن تبلیغات و بررسی داده ها

  • ابتدا گزینه Ads Preferences را انتخاب کرده و آن را غیر فعال کنید؛
  • بعد از آن به سراغ Data Sharing with Business Partners رفته و آن را هم غیر فعال نمایید؛

افزایش امنیت توییتر با غیر فعال کردن تبلیغات و بررسی داده ها

اکنون دیگر هیچ کدام از اطلاعات شما در اختیار شرکت های تبلیغاتی قرار نخواهد گرفت و خود توییتر نیز شما را از لیست بررسی ها خارج می کند.

افزایش امنیت توییتر با محدود کردن دایرکت ها

یکی دیگر از مواردی که میتوان امنیت در توییتر را مختل کند، پیام هایی است که به صورت گروهی برای کاربران ارسال شده و به نوعی پیام های مخرب به حساب می آیند. این پیام ها می توانند حاوی لینک هایی باشند که اطلاعات پروفایل شما را نگه داشته و با ورود به آنها مشکلاتی را هم برای امنیت اکانت و هم حفظ حریم خصوصی شما ایجاد نمایند. برای افزایش امنیت توییتر و راحت شدن از این پیام ها لازم است که پیام های دایرکتی که دریافت می کنید را کنترل نمایید. برای این کار باید این دستورالعمل را دنبال کنید:

  • وارد بخش Settings and Privacy شوید؛
  • گزینه Privacy and Safety را انتخاب کنید؛
  • گزینه Direct Messages را انتخاب کنید؛
  • در این صفحه لیستی از ویژگی ها برای تنظیمات در اختیار شما قرار دارد؛

محدود کردن پیام های دایرکت برای افزایش امنیت توییتر

بر اساس موارد مورد نیاز خود می توانید تنظیمات این بخش را هم انجام دهید و دسته هایی از کاربران، مانند دنبال کنندگان، کاربران عادی، مخاطبانی که دارید و… را برای نحوه ارسال پیام به خود مدیریت کنید.

اکانت های مخرب را بلاک کنید

یکی دیگر از کارهایی که می توانید برای افزایش امنیت توییتر و کار کردن بهتر با آن انجام دهید این است که اکانت های مخربی که فکر می کنید برای شما دردسر ساز می شوند و به هر دلیلی مزاحمت هایی را برای شما دارند، بلاک و یا ساکت کنید. اکانت هایی مانند اکانت های تبلیغاتی و یا کسانی که به هر دلیلی پیام های مخربی را برای شما ارسال می کنند، در این دسته از اکانت ها جای می گیرند.

برای این منظور به راحتی می توانید از داخل خود پروفایل اکانت مربوطه اقدام کرده و یکی از گزینه های Mute یا Block را انتخاب کنید. در صورتی که فکر می کنید این اکانت ممکن است به سایر کاربران دیگر نیز آسیب رسانده و به طور کل تهدیدی برای جامعه کاربری شما در توییتر به حساب می آید، می توانید از Report کردن نیز استفاده کرده تا در صورت صحت این گزارش و تکرار آن از طرف سایر کاربران، اکانت به صورت صورت کامل مسدود شود.

نتیجه گیری

در این مقاله به بررسی روش های افزایش امنیت توییتر پرداختیم و دیدیم باید چه کاری انجام دهیم تا اکانت توییتر خود را در حالت امن نگه داریم. در کل میتوان گفت که توییتر شبکه اجتماعی امن است، اما ماهیت تعاملی آن و نمایش محتوا به صورت موضوعی می تواند در خیلی از موارد کاربران را دچار مشکلات کند که روش های زیادی برای حفظ حریم خصوصی و مواردی از این دست را در مورد آن بررسی کردیم. در صورتی که در این مورد سوال و یا نظری داشتید، خوشحال می شویم آن را با ما و سایر کاربران در میان بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402