The Arabic word "سكس" (saks) is a transliteration of the English word "sex." It is derived from the way English pronunciation is adapted into Arabic script, reflecting modern linguistic borrowing. Bitpro Nexus Bitpro Nexus кракен ссылка кракен ссылка kraken darknet kraken darknet кракен зеркало онион кракен зеркало онион.

ضعیف شدن آنتن گوشی ؛ چگونه آنتن گوشی را تقویت کنیم؟

رفع مشکل آنتن دهی همراه اول / رفع مشکل آنتن دهی ایرانسل
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

رفع مشکل آنتن دهی همراه اول و ایرانسل چگونه است؟ ضعف سیگنال مشکلی است که بسیاری از کاربران گوشی‌های هوشمند حداقل یک بار با آن مواجه می‌شوند و با وجود اینکه در اکثر این موارد علت آنتن دهی ضعیف موبایل به انتن های مخابراتی برمی‌گردد، اما با تنظیمات مختلفی می‌توان آنتن را تقویت کرد.

بارها پیش آمده که در حال صحبت کردن یا پیام دادن هستیم که ناگهان آنتن موبایلمان می‌پرد یا ضعیف می‌شود. امروزه زندگی و کار بسیاری از انسان‌ها به گوشی موبایلشان بستگی دارد. بنابراین ضعف سیگنال انتن موبایل تاثیر بسیاری روی کار آن‌ها می‌گذارد. خوشبختانه با انجام یک سری کارها می‌توانیم آنتن گوشی یا اینترنت آن را تقویت و مشکل انتن دهی گوشی نوکیا و دیگر برندها را به شکل ساده ای حل کنیم. در ادامه این مطلب از پلازا، به این سوال که چرا انتن گوشی ضعیف است و همچنین روش‌هایی که به تقویت آنتن موبایل کمک می‌کنند پرداخته‌ایم.

فهرست مطالب

رفع مشکل آنتن دهی گوشی؛ چگونه انتن دهی گوشی را درست کنیم؟

اگر مشکل از دستگاه شما نباشد، کار خاصی برای رفع مشکل عدم آنتن دهی موبایل، از عهده شما برنمی‌آید چرا که علت آنتن دهی ضعیف گوشی در بیشتر موارد مربوط به تنظیمات انتن دهی موبایل است و باید از طرف آن‌ها برطرف شود. اما اگر دلیل ضعیف شدن آنتن گوشی از آن‌ها نباشد، مثلا اگر یک گوشی با همان خط یا خط دیگری، در منطقه شما مشکل آنتن‌دهی ندارد، پس مشکل از ضعیف شدن انتن گوشی است.

۱. به روز رسانی نرم افزار برای رفع مشکل آنتن دهی گوشی

آیا شما هم پیام‌هایی که راجع به تنظیمات انتن دهی ایرانسل و همراه اول هستند را دریافت می‌کنید؟ معمولا این پیام‌ها می‌گویند که گوشی شما به کدام آنتن مخابراتی وصل می‌شود. به طور ایده‌آل شما باید همیشه این پیام‌ها را جدی بگیرید و گوشی را به‌روزرسانی کنید. همچنین همیشه سیستم‌عامل گوشی را به‌روز نگه دارید تا گرفتار باگ‌های نرم‌افزاری که منجر به مشکلاتی مثل همین مشکل می‌شوند، نشوید.

۲. خاموش کردن سرویس های غیرفعال

سرویس‌هایی مانند وای‌فای، بلوتوث و ارتباط حوزه نزدیک (ارتباط NFC) گاهی می‌توانند باعث ایجاد مشکلاتی برای آنتن گوشی شوند؛ چراکه این سرویس‌ها تلاش می‌کنند از طریق سرویس خودشان پیام یا تماسی را برقرار کنند یا به گوشی‌های دیگر اجازه می‌دهند از پهنای باندی که برای آنتن گوشی یا اینترنت سریع نیاز است استفاده کنند. پس برای تقویت انتن دهی ضعیف اگر به این خدمات نیاز ندارید، آن‌ها را خاموش کنید.

۳. خاموش و روشن کردن حالت پرواز

چرا انتن گوشی ضعیف است - تقویت آنتن دهی گوشی

اگر آنتن گوشیتان پریده است یا اینترنتتان ضعیف کار می‌کند، یک بار حالت پرواز (Airplane mode) را خاموش و روشن کنید. این کار باعث می‌شود که گوشی تلفن همراه یکبار دیگر به سرویس اینترنت یا مخابرات وصل شود؛ بنابراین، اگر جایی هستید که به آنتن مخابرات نزدیک هستید و مطمئنید سیگنال خوب است، برای تقویت آنتن موبایل در خانه یکبار حالت هواپیمای گوشی را خاموش کنید و بعد از ۳۰ ثانیه روشن کنید تا گوشی مجبور به اتصال دوباره به سرویس اینترنت همراه شود.

۴. انتخاب دستی اپراتور شبکه اینترنت

این گزینه تنها برای گوشی‌های اندرویدی فعال است. برای انتخاب دستی اپراتور اینترنت همراه اول به قسمت زیر بروید:

بخش تنظیمات > یافتن شبکه‌های موبایل > اپراتورهای شبکه

گوشی تمامی شبکه‌های موجود در اطراف شما را اسکن می‌کند. شبکه‌ای که قوی‌تر است و به شما هم نزدیکتر است را انتخاب کنید.

۵. بررسی سیم کارت

گاهی اوقات با اینکه سیم کارت را درست در اسلات گذاشته‌اید، اما باز هم آنتن گوشی خوب کار نمی‌کند. برای رفع مشکل آنتن دهی همراه اول و ایرانسل، یک بار سیم کارت را از جای خود بردارید و دوباره جا بزنید. اگر حس کردید سیم کارت سر جای خود کمی حرکت می‌کند، مشکل از اسلات سیم کارت است؛ به‌خصوص اگر سیم‌کارت در یک گوشی دیگر آنتن‌دهی خوبی دارد. برای حل این مشکل، گوشی را پیش یک تعمیرکار ببرید.

اگر اسلات سیم کارت مشکلی ندارد ممکن است علت، خود سیم کارت باشد. مخصوصا اگر مدت طولانی از یک سیم‌کارت استفاده کردید؛ چرا که سیم‌کارت‌های قدیمی ممکن است با پیکربندی جدید آنتن‌های مخابراتی سازگاری نداشته باشند یا اینکه به مرور زمان رابط آن‌ها به گوشی، گرد و خاک گرفته یا از بین رفته است. ابتدا سیم‌کارت را دربیاورید و آن را با یک پد الکلی تمیز کنید. همچنین می‌توانید یک سیم‌کارت جدید از شرکت ارائه دهنده دریافت کنید.

۶. G درست را انتخاب کنید

شبکه‌های 3G یا 4G و 5G هرکدام خصوصیات مختص به خود را دارند و سیگنال‌های مربوط به هرکدام نیز در برخی اوقات از آنتن‌های مخابراتی متفاوتی دریافت می‌شود. برخی شرکت‌های ارائه دهنده به صورت خودکار تنظیمات سیم‌کارت را جوری تنظیم می‌کنند که اولویت انتن دهی موبایل به شبکه‌های 5G داده شود، حتی اگر آنتن مربوط به آن با شما فاصله زیادی داشته باشد. حتی ممکن است شبکه 4G به‌طور موقت دچار مشکل شده باشد. به همین خاطر شبکه‌های 3G یا 2G را انتخاب کنید و ببینید تغییری در آتن‌دهی مشاهده می‌کنید یا خیر.

آنتن دهی ضعیف همراه اول - ضعف سیگنال انتن موبایل

در آیفون می‌توانید به مسیر Settings > Cellular > Cellular Data Options > Voice & Data بروید و از بین 3G یا 4G و 5G هرکدام که با تقویت آنتن دهی گوشی همراه بود را انتخاب کنید.

در گوشی‌های اندرویدی نیز این تنظیمات در Settings و یا در بخش Connections یا WiFi and Internet تحت عنوان Choose Mobile Network یا SIM & Network قابل دسترسی است.

احتمالا این مطالب رو هم دوست داشته باشید
thumbnail
مراحل رجیستر گوشی مسافرتی در سامانه همتا + نحوه پرداخت ...
محمد علی‌محمدی31 مرداد 1402 11:30
thumbnail
آموزش سامانه همتا؛ راهنمای تصویری ثبت، افزودن، رجیستر ...
تیم پلازا30 مرداد 1402 12:30

۷. چند طبقه بالاتر بروید

آنتن گوشی همراه و همچنین داده تلفن همراه در طبقات بالاتر سیگنال قوی‌تری دارند. پس اگر طبقه همکف هستید و نمی‌توانید موانع سر راه سیگنال‌ها را بردارید (مانند ساختمان‌های بزرگ، درخت‌ها و غیره)، پس چند طبقه بروید بالا تا آنتن قوی‌تری داشته باشید.

۸. به پنجره نزدیک شوید

سیگنال آنتن موبایل یا داده اینترنت وقتی مانعی سر راهش نباشد راحت‌تر می‌تواند وارد ساختمان شود؛ موانعی مانند آجر و سیمان و ورقه‌های فولادی و غیره. بنابراین آنتن گوشی کنار پنجره‌ها که مانعی نیست قوی‌تر است و سیگنال بهتری دارد. اگر کنار پنجره هم سیگنال گوشی بهتر نشد، از ساختمان خارج شوید. مطمئنا خارج از ساختمان سیگنال بهتری از آنتن مخابرات دریافت می‌کنید.

۹. درخت‌ها، تپه‌ها و کوه‌ها

درخت و تپه می‌توانند یکی از علت های کم شدن آنتن موبایل، به خصوص در تابستان و به علت انبوه برگ‌ها باشند. مطمئنا نمی‌توانید کوه را جا به جا کنید یا درخت سرسبزی را قطع کنید. به شما راه حل دیگری را برای تقویت آنتن دهی گوشی پیشنهادی می‌دهیم که ممکن است کمی هزینه بر باشد، اما کاربردی است. بهترین راه تهیه یک ریپیتر یا تکرارگر است. تکرارگر می‌تواند سیگنال ضعیف تلفن همراه درون خانه را قوی کند. یک ریپیتر سیگنال گوشی تلفن همراه می‌تواند سیگنال ضعیف را تا ۳۲ برابر قوی‌تر کند.

۱۰. فاصله زیاد از برج مخابرات؛ علت آنتن دهی ضعیف گوشی

علت کم شدن آنتن موبایل - افزایش آنتن دهی گوشی

ممکن است فاصله‌تان از برج مخابرات یا آنتن‌های اینترنت همراه زیاد باشد؛ بنابراین طبیعی است که آنتنتان ضعیف باشد. پس اگر جا به جایی منزل یا محل کارتان مشکل است، بهترین راه می‌تواند استفاده از روش های تقویت آنتن موبایل، مثل خرید یک ریپیتر (تکرارگر) باشد. تکرارگر می‌تواند سیگنال‌های ضعیف را دریافت کند و آن را قوی کند و در دسترس شما قرار دهد.

۱۱. مسدود کردن آنتن گوشی

اگر طی یک دهه گذشته اخبار دنیای فناوری را دنبال کرده باشید حتما ماجرای آنتن‌گیت را به خاطر دارید. آیفون ۴ در زمان عرضه به دلیل انتن دهی ضعیف گوشی و داشتن آنتن‌هایی که به راحتی با دست می‌شد مانع از دریافت سیگنال‌های مخابراتی توسط آن‌ها شد، مورد تمسخر قرار گرفت. در آن زمان استیو جابز به کاربران توصیه کرد گوشی را طور دیگری به دست بگیرند تا بتوانند سیگنال‌ها را دریافت کنند.

البته این راه‌حل خیلی به درد اپل نخورد و آن‌ها در نهایت محکوم به پرداخت ۵۳ میلیون دلار خسارت به ۲۵ میلیون کاربر آیفون ۴ شدند. این مشکل ممکن است در برخی گوشی‌های امروزی نیز دلیل ضعف سیگنال انتن موبایل باشد. اگر اطلاع نداشته باشید که چگونه گوشی را در دست بگیرید، ممکن است جلوی این آنتن داخلی را بگیرید و طبیعتا آنتن گوشی یا اینترنت ضعیف می‌شود.

اینکه این آنتن داخلی کجای گوشی قرار دارد، به مدل گوشیتان بستگی دارد. با یک جستجوی ساده می‌توانید متوجه شوید که آنتن گوشی شما کجا قرار گرفته است. پس سعی کنید مانع دریافت سیگنال این آنتن داخلی نشوید.

۱۲. تغییر دکوراسیون برای حل مشکل انتن دهی ضعیف

وسایل و اشیا در خانه می‌توانند از علل ضعف سیگنال انتن موبایل باشند؛ وسایلی مانند یخچال فریزر، کابینت و کمدهای فلزی، آبشارهای مصنوعی و دکوری. آسانترین راه برای تقویت آنتن دهی گوشی کمی تغییر دکوراسیون است! با جا به جا کردن موانع بین گوشی تلفن همراه و جایی که سیگنال وارد ساختمان می‌شود، مشکل ضعیف بودن آنتن گوشی را حل کنید.

۱۳. از قابلیت Wi-Fi Calling استفاده کنید

در صورتی که هیچکدام از روش‌های بالا به رفع مشکل آنتن دهی همراه اول و ایرانسل کمکی نکردند، یک راه جایگزین برای داشتن تماس‌های تلفنی باکیفیت، استفاده از ویژگی Wi-Fi Calling است. این ویژگی به‌شما این امکان را می‌دهد تا تماس‌های تلفنی خود را با استفاده از شبکه وای‌فای انجام دهید تا دیگر نگرانی از بابت آنتن‌دهی نداشته باشید.

همراه اول و ایرانسل، هردو این قابلیت را به مشترکین خود ارائه می‌کنند. برای فعال کردن این ویژگی، باید مراحل زیر را بسته به مدل گوشی خود، دنبال کنید:

  • در گوشی‌های آیفون: به مسیر Settings > Phone > Wi-Fi Calling بروید و گزینه Wi-Fi Calling on This Phone را فعال کنید.
  • در گوشی‌های شیائومی: به مسیر Settings > SIM cards & mobile networks بروید و سیم‌کارت مدنظر خود را انتخاب کنید. سپس از پایین صفحه گزینه Make calls using Wi-Fi را روشن کنید.
  • در گوشی‌های سامسونگ: به مسیر Settings > Connections رفته و گزینه Wi-Fi Calling را فعال کنید.

۱۴. بازگشت به تنظیمات کارخانه

رفع مشکل آنتن دهی همراه اول / رفع مشکل آنتن دهی ایرانسل

اگر فکر می‌کنید مشکل از گوشی است، آخرین راه ریست کردن آن یا بازگشت به تنظیمات کارخانه است. اما پیشنهاد می‌دهیم ابتدا تمامی راه‌های ذکر شده در این مقاله برای انتن دهی موبایل را امتحان کنید بعد به سراغ ریست کردن گوشی بروید؛ چراکه با بازگشت به تنظیمات کارخانه تمامی اطلاعات و برنامه‌هایی که روی گوشی دارید پاک می‌شوند. به عبارتی گوشی به حالت اولیه‌اش هنگام خرید باز می‌گردد. پس قبل از ریست کردن تلفن همراهتان، از تمامی اطلاعاتی که درون گوشی دارید یک نسخه بکاپ تهیه کنید.

۱۵. تماس با شرکت ارائه دهنده خدمات

این احتمال وجود دارد که یک آنتن مخابراتی در منطقه شما دچار مشکل شده باشد یا این که منطقه شما دارای نقاط کور زیادی باشد. در این صورت کار چندان زیادی از عهده شما برنمی‌آید به جز این که با ایرانسل یا همراه اول تماس بگیرید و مطمئن شوید که مشکل از ضعف سیگنال است و نه گوشی شما. اگر مشکل از ضعف سیگنال است، می‌توانید به یک اپراتور دیگر که پوشش بهتری برای منطقه شما ارائه می‌کند، ترابرد کنید.

۱۶. گوشی را نزد تعمیرکار ببرید

در صورتی که هیچکدام از مراحل بالا به‌شما کمک نکردند، احتمالا گوشی دچار یک مشکل سخت‌افزاری شده است و قادر به دریافت سیگنال‌های مخابراتی نیست. برای حل مشکل می‌توانید گوشی را نزد یک تعمیرکار معتبر ببرید و از او بخواهید نگاهی به سخت‌افزار آن داشته و ببیند مشکل از کدام قطعه است.

کد تقویت آنتن موبایل ایرانسل و همراه اول

طی چند سال گذشته تقریبا برای هرمشکلی یک کد مطرح شده که به گفته کسانی که این مطالب را منتشر می‌کنند، می‌توانند یک راه‌حل ساده برای مشکلات مختلف باشند. مانند کد برای افزایش طول عمر باتری یا هک کردن گوشی دیگران و غیره. کد تقویت آنتن موبایل ایرانسل یا همراه اول هم جزو همین دسته هستند که با عنوان رفع مشکل آنتن دهی همراه اول مطرح شدند.

به گفته برخی وبسایت‌ها، کد #3370#، کد تقویت آنتن خط ایرانسل است. در حقیقت این کد در اکثر گوشی‌ها، حالت EFR یا Enhanced Full Rate را فعال می‌کند. این حالت یک استانداردی است که برای بهبود کیفیت تماس‌های تلفنی توسط نوکیا توسعه داده شده است. با فعال کردن این حالت کیفیت صدای مکالمات بهتر می‌شود ولی عمر باتری گوشی شما هم کاهش می‌یابد. این کد ارتباطی به تقویت سیگنال یا آنتن ندارد.

احتمالا این مطالب رو هم دوست داشته باشید
thumbnail
راهنمای کامل دایورت تلفن ثابت و موبایل + کد دایورت ...
تیم پلازا10 تیر 1401 19:30
thumbnail
تقویت کننده آنتن چیست؟ معرفی بهترین تقویت کننده های ...
سارا زارع16 فروردین 1399 16:00

سوالات متداول

چرا انتن گوشی ضعیف است؟

شاید این سوال برایتان پیش آمده باشد که چرا گوشی آنتن ندارد ؟ دلایل پریدن آنتن گوشی می‌تواند به فاکتورهای زیادی برگردند. ممکن است سیم‌کارت شما دچار مشکل شده باشد یا ممکن است گوشی شما قدیمی باشد و فرکانس‌های مخابراتی جدید را پشتیبانی نکند. با استفاده از روش‌هایی که در این مطلب به آن‌ها اشاره کردیم می‌توانید علت ضعیف بودن آنتن گوشی را پیدا و آن را برطرف کنید.

آیا سیگنال ضعیف روی مصرف باتری گوشی تاثیر می‌گذارد؟

بله. در شرایط ضعیف شدن آنتن گوشی، تلفن همراه بیشتر سعی می‌کند تا به آنتن مخابرات یا آنتن اینترنت همراه وصل شود؛ پس باتری بیشتری مصرف می‌شود.

روش های تقویت آنتن موبایل کدام هستند؟

با استفاده از روش‌های بالا می‌توانید تا حدودی مشکل انتن دهی ضعیف را حل کنید اما همانطور که گفتیم، در بیشتر موارد مشکل از شرکت مخابراتی شما است و باید با آن‌ها تماس بگیرید.

علت علامت ضربدر روی آنتن گوشی چیست؟

در برخی گوشی‌های اندروید با نسخه ۷ یا بالاتر، ممکن است برخی مواقع یک علامت ضربدر بالای آنتن گوشی مشاهده کنید. این علامت ربطی به تنظیمات انتن دهی گوشی ندارد و به این معنی است که اینترنت گوشی خاموش شده است. ممکن است خود شما آن را خاموش کرده باشید یا اینکه ممکن است اینترنت سیم‌کارت شما قطع شده باشد.

جمع بندی

در این مقاله به دلایل و راهکارهای رفع مشکل آنتن دهی همراه اول و ایرانسل پرداختیم. همانطور که دیدید برای رفع مشکل چندین راه وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. از نظر شما بهترین روش های تقویت آنتن موبایل کدام روش‌ها هستند؟ نقطه نظرات خود را با ما و سایر کاربران به‌اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
دیدگاه کاربران6 دیدگاه
avatar
HAMID
.
13 مرداد 1402، 18:58
پاسخ
0
0
خونمون رو عوض کردیماینترنت از 4G اومده رو H یا E.کسی میدونه مشکلش چیه؟
avatar
ال
.
14 شهریور 1401، 21:29
پاسخ
2
2
سلام مشکل ضیف بودن سیگنال پیدا کردم که جای تعمیراتی هم بردم قطعات رو نگاه کرد و سالم بود و نگاه به سیمکارت و اینها انداخت گفت ، مشکلی نداره نمیدونم چرا این شکلیه ، و آپدیت های سیستمی هم نداده ، گوشیم nokia 3.2 هستش و برادرم دقیقا همین گوشی رو داره ولی برای اون این مشکل پیش نیومده شما میدونید بخاطر چی هستش ,
avatar
حمیدرضا
.
17 آبان 1400، 16:53
پاسخ
0
4
چقدر خوبه که الان تو اینترنت همه جیز رو میشه پیدا کرد. قبلا باید کلی میگشتیم تا کسی رو پیدا کنیم که بهمون چیزی یاد بده یا مثلا واسه لوله بازکنی برچسب ها رو زیر و رو میکردیم که آیا یه آدم مطمئن واس چاه بازکنی پیدا میشه یا نه ولی الان دیگه از شیر مرغ تا جون آدمیزاد تو اینترنت هست. از اطلاعات عمومی ساده گرفته تا انواع آموزش های فنی و... رو میشه از تو اینترنت پیدا کرد. سوال اینه که میشه به همه اطلاعاتی که توی نت پیدا میشه اعتماد کرد؟ بهرحال بعضی چیزا مثل سلامت، موضوعات مهمیه..
avatar
پارسا
.
11 فروردین 1400، 17:57
پاسخ
6
1
سلام..با اینکه گوشیم روشنه..گاهی ازطرف مقابل زنگ بهم نمیاد
avatar
parsa
.
07 فروردین 1400، 09:35
پاسخ
3
1
سلام خسته نباشید مطالب عالی بود دمتون گرم
نمایش 1 دیدگاه دیگر
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402