سامسونگ گلکسی فولد با نتایج نه چندان جالب در گیکبنچ ظاهر شد

سامسونگ گلکسی فولد / samsung galaxy fold
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

بعد از معرفی رسمی گوشی انعطاف پذیر سامسونگ گلکسی فولد توسط کمپانی سامسونگ، اکنون شاهد انتشار بنچمارک گیکبنچ این گوشی هستیم که اصلا در حد و اندازه مشخصات این گوشی ظاهر نشده است.

همچنین بخوانید :
سایت بنچمارک گیکبنچ، مهمان جدیدی داشته است: سامسونگ گلکسی فولد. این گوشی هوشمند انعطاف پذیر به اندازه پردازنده اسنپدراگون 855 و رم 12 گیگابایت خود نتوانسته در گیکبنچ امتیاز بگیرد. چیزی که این نمرات را توجیه می‌کند، عدم نهایی بودن نرم افزار استفاده شده در این گوشی توسط سامسونگ است و تا قبل از عرضه رسمی این گوشی یعنی در تاریخ 26 آوریل (6 اردیبهشت سال 1398) قرار است کارهای بیشتری بر روی آن انجام بپذیرد.

samsung galaxy fold/سامسونگ گلکسی فولد

یکی دیگر از نکات قابل توجه، شماره مدل این گوشی، یعنی SM-900F است که نسخه بین المللی این گوشی را نشان می‌دهد. چیپست کوالکام استفاده شده در این گوشی نشان دهنده این است که ما شاهد استفاده از پردازنده اگزینوس در این گوشی نخواهیم بود. به تازگی یک ویدیو از این گوشی لو رفته است که در آن نگاهی اجمالی به کارکرد دوگانه تبلت و گوشی این مدل انداخته شده است. از این ویدیو درباره عملکرد این گوشی اطلاعات دقیقی به دست نمی‌آید، چرا که ویدیو تنها چند ثانیه است و مشخص نیست که گوشی نشان داده شده در ویدیو، نسخه نهایی این گوشی است.

کلام آخر

نظر شما در مورد سامسونگ گلکسی فولد چیست؟ دیدگاه‌های خود را در انتهای همین صفحه با ما در میان بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها