آخرین اخبار منتشر شده از آیفون 8
انتظار می رود که اپل امسال از 3 محصول خود رونمایی کند که 2 تای آن به روزرسانی آیفون 7 و یک تلفن همراه با تغییرات بزرگ به نام آیفون 8 خواهد بود.
عکس هایی جدیدی که منتشر شدند قالب 3 تلفن همراه جدید را نشان می دهند. این عکس ها چیزی از قابلیت های جدید آیفون را نشان نمی دهند اما خوب می توان فهمید اندازه محصولات چقدر است.

البته باید این موضوع را هم گفت که ممکن است این مدل ها درست نباشند. چون این قالب ها برای قاب آیفون و یا ماکت آیفون بکار می روند نه خود آیفون اصلی.
آیفون 8 ( وسط تصویر ) نزدیک تر به آیفون 7 (4.7 اینچی) می باشد تا آیفون 7 پلاس (5.5 اینچی). با توجه به این عکس می توان گفت که آیفون 8 نزدیک به 5.8 اینچ خواهد بود.عکس ها نشان میدهند که آیفون 8 بلند تر و عریض تر از آیفون 7 است.
این قالب محل قرار گیری دوربین را هم نشان می دهد که با توجه به عکس، دوربین آیفون 8 به صورت عمودی است. در قسمت شماتیک، آن قسمت برجسته نشان می دهد 2 دوربین و یک فلاش در این تلفن همراه بکار رفته است. اپل به نظر می رسد برای کاهش در عرض شاسی دوربین ها را عمودی قرار داده است.

هر کدام از این 3 قالب دارای سوراخ هایی ( در وسط این قالب ) هستند که به نظر نمی رسد ربطی به بخش سخت افزار این محصول داشته باشند و فقط یک تولید مصنوعی از چگونگی ساخته شدن این محصول هستند.
از قابلیت های جدید این تلفن هوشمند می توان به 3D-sensing دوربین جلو ، مقاومت بیشتر به آب ، یک چیپ Apple A11، باتری بزرگتر و به طراحی فولاد ضد زنگ و شاسی شیشه ای اشاره کرد. آیفون 7 هم ممکن است شیشه را جایگزین آلومینیوم کند ( در پشت تلفن همراه ) اما به طور کلی طراحی آن به مانند طراحی فعلی است.
اپل انتظار دارد که iPhone 7s, 7s Plus و iPhone 8 را در پاییز عرضه کند درحالی که در سپتامبر ( شهریورماه ) این محصولات رسانه ای خواهند شد. تمامی این گوشی ها به شارژر بیسیم مجهز هستند. آیفون 8 در اکتبر ( مهر ماه ) به فروش خواهد رسید و به احتمال زیاد اوایل از قیمت بالایی برخوردار خواهد بود.

iOS 11 به ما سرنخ هایی از اینکه آیفون های نسل بعد چه شکلی خواهد بود می دهد. خیلی ها انتظار دارند تا آیفون قابلیت Dark Mode را معرفی کند تا شایعات OLED قوت بگیرد.
برای مثال اپل در مراسم iOS 11 WWDC را معرفی خواهد کرد. این مراسم در 5 جون (خرداد) برگزار خواهد شد. همچنین ورژن جدیدی از macOS, tvOS و watchOS رونمایی خواهد شد. از دیگر محصولات این مراسم آغاز کار iPad Pro 10.5 اینچی ( با تکنولوژی بی حاشیه ) و محصول جدید به نام اسپیکر سیری خواهد بود.