Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet.

تفاوت هدست گیمینگ و معمولی ؛ کدامیک بهتر است؟

تفاوت هدفون گیمینگ با معمولی
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

در رابطه با فرق هدست های گیمینگ و معمولی باید بدانید که آیتم های بسیاری در این زمینه نقش داشته که اگر واقعا به دنبال خرید محصول هستید و هنوز تفاوت هدست گیمینگ و معمولی را نمیدانید ، میتوانید باما در ادامه همراه باشید که به توضیحات خوبی در این زمینه اشاره شده است.

کیفیت صدا در بازی های کامپیوتری به ویژه برای گیمر‌های حرفه‌ای‌تر بسیار مهم بوده و همین مسئله باعث می‌شود که این افراد هنگام بازی کردن از هدست استفاده کنند. طی چند سال اخیر هدست‌های زیادی تحت عنوان «هدست گیمینگ» به بازار ارائه شده‌اند که قیمت خرید آن‌ها معمولا نسبت به هدست‌های معمولی بیشتر است. اما تفاوت هدست گیمینگ و معمولی در چیست؟ این هدست‌ها چه ویژگی‌هایی را شامل می‌شوند که باعث شده است در بین گیمر‌ها محبوب شوند و قیمت آن‌ها نسبت به هدست‌های معمولی بیشتر باشد؟ آیا می‌توان از یک هدست معمولی برای گیمینگ استفاده کرد؟ برای پاسخ به این سوالات از شما دعوت می‌کنیم که در مقاله تفاوت هدفون گیمینگ و معمولی همراه مجله خبری تحلیلی پلازا باشید. همچنین برای خواندن مقاله تفاوت موس گیمینگ و معمولی می‌توانید به این مطلب مراجعه کنید.

فهرست مطالب


تفاوت هدست گیمینگ و معمولی


تفاوت هدفون گیمینگ و معمولی

همچنین بخوانید :

تفاوت هدست گیمینگ و معمولی از جهات مختلف قابل بررسی است. هدست‌های گیمینگ همانطور که از نامشان پیداست ویژه بازی کردن هستند و ویژگی‌هایی را شامل می‌شوند که باعث خواهند شد گیمر صدای بازی را دقیق، واضح و به شکلی خاص بشنود. مهم‌ترین این ویژگی‌ها که هدفون‌های گیمینگ را از سایر هدفون‌ها جدا می‌کنند به شرح زیر هستند:

 

میکروفون

تجهیز بودن یا نبودن به میکروفون یک ویژگی بسیار کلیدی در هدست‌ها بوده که می‌توان آن را به عنوان بزرگ‌ترین تفاوت هدست گیمینگ با معمولی معرفی کرد. در بسیاری از بازی‌های امروزی ایجاد ارتباط کلامی میان بازیکنان بسیار مهم است که بدون داشتن یک میکروفون خوب امکان پذیر نخواهد بود.  البته بسیاری از هدست‌ها و هدفون‌های معمولی نیز به میکروفون مجهز هستند، اما کیفیت ساخت آن‌ها تعریفی ندارد. میکروفون‌های متصل به هدست‌های گیمینگ به گونه‌ای طراحی می‌شوند که تا حد امکان کیفیت صدای بهتری را انتقال داده و به اندازه قابل توجهی (در مقایسه با میکروفون‌های متصل به هدست‌های معمولی) نویز‌های مزاحم محیط را حذف می‌کنند.

کیفیت صدای میکروفوت یکی از مهم ترین عناصری بوده که در سطح یک هدست میتواند نقش داشته باشد. گیمرها همگی میدانند که انتقال صدای با کیفیت با سرعت مناسب از اصلی ترین عواملی بوده که میتواند به آنها در افزایش شانس پیروزی کمک نماید. در ادامه میتوانید با دیگر اطلاعات تکمیلی و مهم مربوط به انتخاب یک هدست گیمینگ خوب دسترسی داشته باشید که پیشنهاد می شود باما همراه باشید.

صدای فراگیر

تفاوت هدست گیمینگ

یکی دیگر از ویژگی‌هایی که منجر به تفاوت هدفون گیمینگ با معمولی می‌شود، پخش صدا به صورت فراگیر است. هدست‌های گیمینگ با استفاده از این قابلیت صدای بازی را به گونه‌ای پخش می‌کنند که شما احساس کنید صدا در اطرافتان پخش می‌شود. به بیان دیگر، پخش صدای فراگیر می‌تواند این تصور را به شما بدهد که خودتان در محیط بازی حضور دارید. بعلاوه، در بازی‌هایی که موقعیت دشمن به وسیله صدا قابل تشخیص است صدای فراگیر بسیار مهم بوده و می‌تواند به شما کمک کند که متوجه شوید حریفتان در کدام سمت شما حضور دارد. با کمک این ویژگی، تنها بوسیله صدا و بدون اینکه خود را در خطر دیده شدن قرار دهید، قادر خواهید بود از برخورد با دشمنان و درگیری با آن‌ها خودداری کنید.

 

پروفایل های صوتی

یکی دیگر از امکانات هدست‌های گیمینگ پشتیبانی از پروفایل‌های مختلف صدا است. هدفون‌های گیمینگ معمولا دارای باس قوی هستند که علیرغم مفید بودن این مسئله، گاهی اوقات باعث خواهد شد صدای بازی از حالت واقعی خارج شود. بنابراین خیلی مهم است که یک هدفون گیمینگ با توجه به هر بازی و نیازهای گیمر بر روی یک پروفایل صدای خاص تنظیم شود.

اندازه

تفاوت هدست گیمینگ و معمولی اغلب در شکل ظاهری و اندازه آن‌ها نیز قابل مشاهده است. هدفون‌های گیمینگ معمولا اندازه‌ای بزرگ‌تر داشته و گوشی‌های آن‌ها به گونه‌ای طراحی می‌شوند که کل گوش شما را پوشش دهند. البته تعبیه میکروفون بر روی هدست نیز در این مسئله بی نقش نبوده و باعث می‌شود که اندازه هدست نسبت به هدست‌های فاقد میکروفون بزرگ‌تر باشد. دلیل تفاوت هدفون گیمینگ و معمولی در اندازه و بزرگ‌تر بودن گوشی هدست‌های گیمینگ این است که تا حد امکان به صورت فیزیکی نیز صداهای مزاحم اطراف به گوش گیمر نرسد و تنها صدای بازی برای او قابل شنیدن باشد.

هدست‌های معمولی اما اغلب در اندازه‌های کوچک‌تری ساخته می‌شوند؛ چراکه باید امکان حمل و جابجایی راحت آن‌ها وجود داشته باشد. اکثریت این هدفون‌ها از طریق بلوتوث به کامپیوتر یا گوشی متصل شده و بیشتر برای گوش دادن به موسیقی به کار گرفته می‌شوند. بنابراین قابلیت جابجایی و حمل آن‌ها بسیار مهم است.

قیمت

تفاوت هدفون گیمینگ و معمولی در قیمت از یک قاعده کلی پیروی نکرده و فارغ از اینکه هدست خود را از کدام گروه انتخاب می‌کنید، این کیفیت دستگاه‌ها است که مشخص می‌کند کدام یک گرانتر و کدام یک ارزان‌تر هستند. برخی از هدست‌های معمولی از هدست‌های گیمینگ گرانتر بوده و در مقابل هدست‌های گیمینگی نیز وجود دارند که نسبت به بسیاری از هدفون‌های معمولی، تگ قیمتی گران‌تری را یدک می‌کشند. در نتیجه از نظر قیمت، تفاوت هدست گیمینگ با معمولی چندان مشخص و آشکار نیست. قیمت را میتوان نقش مهمی در انتخاب دانست که امروزه توان خرید بسیاری از گیمرها به دلیل افزایش رقیمت محصولات پایین آمده است.


کدام هدست بهتر است؟


تفاوت هدست گیمینگ با معمولی

اما حالا که می‌دانیم تفاوت هدست گیمینگ و معمولی در چیست، بهتر است کدام هدست را خریداری کنیم؟ آیا می‌توان از این هدست‌ها بجای یک دیگر استفاده کرد یا حتما باید از هدست‌های گیمینگ برای بازی کردن استفاده کنیم و سایر کارها را به هدست‌های معمولی بسپاریم؟

 

استفاده از هدست معمولی برای گیمینگ

استفاده از هدست معمولی برای گیمینگ امکان پذیر است، اما فکر چندان خوبی نیست. اگر از یک هدفون معمولی برای بازی کردن استفاده کنید از چندین ویژگی مختلف نظیر صدای فراگیر، پروفایل‌های صوتی متنوع و میکروفون بومی محروم خواهید شد. بنابراین، فرقی نمی‌کند که هدفون معمولی شما یک دستگاه پایین رده باشد یا گران قیمت‌ترین هدست بازار؛ این هدست‌ها برای بازی کردن طراحی نشده‌اند و اگر شما تصمیم دارید که از یکی از آن‌ها برای گیمینگ استفاده کنید، به گیمر‌های رقیب خودتان یک برتری هدیه می‌کنید.

استفاده از هدست گیمینگ برای موزیک

آیا می‌توان از هدست گیمینگ برای گوش دادن به موسیقی استفاده کرد؟ پاسخ کوتاه به این سوال بله است. اما اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم باز هم به همان مسئله‌ای می‌رسیم که در بخش قبل به آن اشاره کردیم؛ هدفون‌های گیمینگ برای بازی کردن طراحی شده‌اند و نه گوش دادن به موسیقی. آیا هدفون‌های گیمینگ قادر به پخش موسیقی دلخواه شما هستند؟ البته که هستند، اما آیا این پخش موسیقی با بهترین کیفیت همراه خواهد بود؟ خیر. همانطور که عنوان شد هدست‌های گیمینگ امکانات اضافی را ارائه می‌کنند و این امکانات اضافی ممکن است باعث تغییرات جزئی در پخش موسیقی شوند.

کدام هدست را بخریم؟

تفاوت هدست گیمینگ با معمولی

درواقع، هدست‌های گیمینگ و معمولی نسبت به یکدیگر برتری نداشته و تنها تفاوت هدفون گیمینگ با معمولی در کاربرد آن‌ها خلاصه می‌شود. برای خرید بهترین هدست که بتواند به بهترین شکل پاسخگوی نیازهای شما باشد، ابتدا باید به نیاز خود دقت کنید. اگر می‌خواهید از هدست خود برای گوش کردن به موسیقی به وسیله گوشی هوشمند و یا کامپیوتر استفاده کنید یا هنگام تمرین کردن در باشگاه از آن استفاده کنید، بدون شک یک هدست معمولی برای شما مناسب‌تر خواهد بود؛ چراکه همانطور که عنوان شد این هدست‌ها قابلیت حمل بهتری داشته و برای پخش موسیقی مناسب‌تر هستند.

اما اگر یک گیمر حرفه‌ای هستید و هدف اصلی شما برنده شدن در بازی است، بدون شک باید یک هدست گیمینگ خوب خریداری کنید که ویژگی‌هایی مثل صدای فراگیر و پروفایل‌های صدای متنوع را شامل شده و باعث بهبود عملکرد شما در بازی می‌شود.

با توجه به توضیحات درج شده در مقاله فرق هدست های گیمینگ و معمولی اگر احساس میکنید که کمی گنگ شده اید ، جای نگرانی نیست. شما عزیزان میتوانید سوالات و نقد های خود نسبت به توضیحات فوق را برایمان ارسال کنید و در صورت نیاز از نظرات کارشناسان برای برطرف نمودن ابهامات استفاده کنید. همچنین پیشنهاد میشود نظرات دیگر کاربران سایت را نادیده نگیرید.

سخن پایانی

در این مطلب تلاش کردیم تا تفاوت هدست گیمینگ و معمولی را از جهات مختلف مورد بررسی قرار دهیم که امیدواریم مورد توجه‌تان قرار گرفته باشد. نظر شما درباره تفاوت هدفون گیمینگ و معمولی چیست؟ آیا از هدست گیمینگ استفاده می‌کنید؟ به نظر شما استفاده از یک هدست گیمینگ تا چه اندازه می‌تواند بر روی تعیین نتیجه بازی تاثیر گذار باشد؟ با ما در بخش نظرات همراه باشید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402