Discover the Rabby Wallet, a user-friendly tool for managing your cryptocurrencies securely. Simplify your digital asset experience at rabby wallet.

مقایسه ایرپادز سری 3 و ایرپادز پرو اپل | ویژگی های مشترک و تفاوت ها

مقایسه ایرپاد 3 و ایرپاد پرو / تفاوت های ایرباد ۳ با ایرپاد پرو
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

اگر قصد خرید ایرپادهای اپل را دارید بهتر است ابتدا به مقایسه ایرپاد 3 (AirPods 3) و ایرپاد پرو (AirPods Pro) بپردازید تا با تفاوت های آن‌ها آشنا شوید و بدانید ایرباد ۳ در مقایسه با ایرپاد پرو چه مزیت‌ها و نقاط ضعفی دارد. ایرپاد 3 به عنوان جدیدترین ایرپاد اپل نسبت به نسل قبل به اندازه قابل توجهی بهبود پیدا کرده اما آیا به خوبی مدل پرو است؟

ایرپاد 3 به تازگی معرفی و روانه بازار شد و اگر آن را با ایرپاد 2 مقایسه کنیم می‌بینیم ویژگی‌های اضافی زیادی مثل شارژ مگ‌سیف، سنسورهای تشخیص پوست و صدای فراگیر به آن افزوده شدند. مهمتر از همه عمر باتری هم بهبود پیدا کرده است. موردی که کاربران اپل بیشتر از همه خواهانش بودند.

به لطف این قابلیت‌های جدید، حالا ایرپاد 3 به رده ایرپادهایی مثل ایرپاد پرو نزدیک‌تر شده است. البته هنوز هم تفاوت های بین ایرپاد ۳ با ایرپاد پرو وجود دارد. برای مثال در مدل پرو شما صدای قابل تطبیق و قابلیت حذف صدای اضافی یا نویز کنسلینگ را در اختیار دارید.

در ویدیوی زیر نیز می‌توانید شاهد «مقایسه ایرپاد 3 و ایرپاد پرو اپل» باشید.

در ادامه می‌خوانید

مقایسه ایرپاد 3 (AirPods 3) و ایرپاد پرو (AirPods Pro)

این دو از بسیاری از جهات هم شبیه به هم هستند و برای همین خیلی از کاربران به دنبال مقایسه ایرپاد اپل سری ۳ (AirPods 3) با ایرپاد پرو (AirPods Pro) هستند تا بدانند این دو دقیقا از چه نظر با هم متفاوت هستند. به همین دلیل ما در این مطلب تصمیم گرفتیم به مقایسه ایرباد 3 با ایرباد پرو اپل بپردازیم و این دو را از جنبه‌های مختلف با هم مقایسه کنیم. همراه پلازا باشید.

ایرپادز 3ایرپادز پرو
قیمتحدود 5 میلیون تومانحدود 6 میلیون تومان
شارژ بی‌سیمدارددارد
تراشهH1H1
عمر باتری6 ساعت و 30 دقیقه با محفظه شارژ4.5 ساعت با نویز کنسلینگ | 5 ساعت بدون نویز کنسلینگ | 24 ساعت با محفظه شارژ
مقاومت در برابر آبIPX4 (مقاوم در برابر پاشش آب)IPX4 (مقاوم در برابر پاشش آب)
وزن کیس37 گرم45 گرم
قابلیت‌هااکولایزر قابل تطبیق، صدای فراگیر، امکان خاموش شدن خودکار، به اشتراک گذاری صدا، اعلان پیام‌ها با سیری، ردیابی سر، حالت لایو لیسن، شارژ مگ‌سیفنویز کنسلینگ، حالت شفافیت صدا، اکولایزر قابل تطبیق، سوییچ خودکار ورودی صدا، به اشتراک گذاری صدا، تست تعیین اندازه توگوشی‌ها، اعلان پیام‌ها با سیری، ردیابی سر، حالت لایو لیسن، شارژ مگ‌سیف (نسخه‌ 2021)

مقایسه ایرپاد 3 و ایرپاد پرو از لحاظ قیمت

ایرپادز 3 مانند سایر محصولات اپل که تازه وارد بازار می‌شوند، قیمت بالایی دارد ولی اپل آن را با قیمت 179 دلار عرضه کرده است. البته در بازار قیمت آن بالاتر است. این قیمت کمی بیشتر از قیمت ایرپادز 2 نسخه استاندارد و کمی کمتر از نسخه شارژ بی‌سیم آن است.

از طرف دیگر ایرپادز پرو با قیمت 249 دلار وارد بازار شد اما اکنون قیمت آن تا 179 دلار هم پایین آمده و به همین دلیل این دو در حال حاضر قیمت تقریبا یکسانی دارند و همین سبب شده خیلی‌ها به سراغ ایرپادز 3 نروند و مستقیما مدل پرو را با امکانات اضافی که دارد خریداری کنند.

مقایسه ایرپاد 3 و ایرپاد پرو از لحاظ طراحی

فرق ایرپاد 3 اپل با ایرپاد پرو از لحاظ طراحی هم خیلی زیاد نیست. ایرپادز 3 همان مدل پرو است منهای قسمت سیلیکونی که داخل گوش می‌رود و البته ساقه‌های آن هم کمی بلندتر است. از سایر جهات این دو به هم شبیه هستند. مثلا قسمت مشکی پشت گوشی‌ها که محل قرارگیری بلندگو و میکروفون است در هردو آن‌ها وجود دارد، هردو گواهینامه IPX4 مقاومت در برابر آب را دارند و فرم گوشی‌های هردو شبیه به هم است.

مقایسه ایرپاد پرو و ایرپاد سری 3

علاوه بر این، هردو آن‌ها هم بدنه پلاستیکی سفید رنگی دارند و هردو نیز از شارژ مغناطیسی و بی‌سیم پشتیبانی می‌کنند. مورد دیگری که در بخش طراحی یکسان است، محفظه‌های شارژ گوشی‌ها است که دقیقا مثل هم هستند. تنها تفاوت ملموسی که بین آن‌ها وجود دارد در اندازه‌شان است چرا که محفظه ایرپادز 3 کوچکتر از مدل پرو است.

سایر موارد هیچ تغییری نداشتند. از نشانگرهای LED جلوی کیس گرفته تا درگاه شارژ در پایین کیس و دکمه پیر کردن گوشی‌ها که در پشت کیس است.

مقایسه ایرپاد 3 و ایرپاد پرو از لحاظ راحتی

کاربران آیفون تا زمانی که از ایرپاد پرو استفاده نکردند متوجه اهمیت بالای بخش توگوشی هندزفری‌ها نشدند. این قسمت که معمولا از سیلیکون ساخته می‌شود داخل گوش شما قرار می‌گیرد و کمک می‌کند ایرپاد به شکل بهتری داخل کانال گوش جای بگیرد تا هنگام حرکت به راحتی بیرون نیافتد. آن‌ها همچنین سر و صدای محیط اطراف را هم به اندازه قابل توجهی کاهش می‌دهند.

به همین دلیل شما می‌توانید از ایرپادز پرو هم برای ورزش و هم برای حذف صدای اطرافتان استفاده کنید تا موسیقی را با نهایت وضوح و کیفیت و بدون هیچ صدای اضافی گوش دهید. اپل حتی یک تست اندازه‌گیری برای این توگوشی‌ها هم طراحی کرده که با آنالیز گوش شما، بهترین اندازه توگوشی را به شما پیشنهاد می‌دهد.

از سوی دیگر، ایرپادز 3 فاقد این توگوشی‌ها است و با وجود اینکه طراحی یکسانی با مدل پرو دارد و به خوبی داخل گوش جای می‌گیرد اما اگر نظر راحتی و محکم بودن بخواهیم به مقایسه ایرپاد پرو (AirPods Pro) و ایرپاد سری 3 (AirPods 3) بپردازیم، می‌بینیم که ایرپادز پرو به لطف همین توگوشی‌های سیلیکونی انتخاب بهتری برای ورزش و همچنین حذف سر و صدای اطراف است.

مقایسه ایرپاد 3 و ایرپاد پرو از لحاظ کنترل ها

یکی از قابلیت‌هایی که هردو آن‌ها دارای آن هستند ویژگی سنسور فشار است که یکی از مواردی است که کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد. این قابلیت از فشار دادن تکی و چندباره و همچنین فشار دادن و نگه‌داشتن پشتیبانی می‌کند و کنترل‌های متنوعی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

گذشته از سنسور فشار، هردو مدل دارای قابلیت تشخیص گوش هستند و هر زمان که تشخیص بدهند آن‌ها را از گوش درآوردید به طور خودکار پخش موسیقی را متوقف می‌کنند و هر زمان هم که آن‌ها را داخل گوش بگذارید دوباره شروع به پخش موسیقی می‌کنند.

تفاوت بین ایرپاد پرو و ایرپاد سری 3

البته این ویژگی‌ها هرکدام با سخت‌افزارهای متفاوتی در این دو مدل فعالیت می‌کنند. مدل پرو از سنسورهای نوری دوگانه برای تشخیص اینکه داخل گوش است یا نه استفاده می‌کند و ایرپادز 3 از سنسورهای جدید تشخیص پوست بهره می‌برد.

قابلیت مهم بعدی در بخش کنترل‌ها دستیار صوتی اپل به نام سیری است که در هردو مدل با گفتن Hey Siri فعال می‌شود و دستورات صوتی شما را بدون هیچ مشکلی اجرا می‌کند. همچنین سیری هر زمان که یک نوتیفیکیشن یا پیام جدید دریافت کنید متن آن را برایتان می‌خواند تا نیازی نباشد گوشی را جیبتان خارج کنید.

در قسمت کنترل‌ها تفاوت های بین ایرپاد پرو و ایرپاد سری ۳ (AirPods 3) ناچیز است و هردو ایرباد با هم در یک سطح قرار دارند.

مقایسه AirPods 3 و AirPods Pro از لحاظ کیفیت صدا

ایرپادز 3 دارای 2 ویژگی بسیار مهم مربوط به صدا است که قبلا در مدل پرو دیده بودیم. اولی اکولایزر قابل تطبیق است که به خوبی در هردوی آن‌ها کار می‌کند. ایرپادز 3 به لطف درایورهای جدیدترش قادر است صدا را با نویز بسیار کم و وضوح بسیار بالا پخش کند. البته این به این معنی نیست که ایرپادز پرو قادر به انجام چنین کاری نیست. در حقیقت بسیاری از کاربران عادی به سختی می‌توانند بین کیفیت صدای این دو ایرپاد تمایز قائل شوند.
ویژگی مهم بعدی صدای فراگیر است که صدا را به صورت 360 درجه برایتان پخش می‌کند و با استفاده از الگوریتم‌های مخصوص و صدای چند جهتی، کاری می‌کند که هرکدام از گوش‌های شما فرکانس‌های متفاوتی را بسته به منبع صدا بشنوند. این ویژگی بیشتر از همه هنگام گوش دادن به برخی ترانه‌ها در اپل موزیک، تماس‌های فیس‌تایم و همچنین تماشای محتوای ویدیویی از سرویس‌های استریمی که از این ویژگی پشتیبانی می‌کنند، مثل نتفلیکس، دیزنی‌پلاس و HBO Max کاربرد دارد.
مقایسه ایرپاد 3 و ایرپاد پرو در زمینه کیفیت صدا نشان داد که هردو آن‌ها صدا را با کیفیت بسیار عالی به گوش کاربر می‌رسانند. با این حال صدا در ایرپادز پرو به دلیل وجود توگوشی‌ها و همچنین پشتیبانی از نویز کنسلینگ بیشتر شما را در خود غرق خواهد کرد.

ویژگی ها

اپل به خوبی می‌دانست که اگر ایرپادز 3 بخواهد با استقبال کاربران مواجه شود باید بسیاری از ویژگی‌های ایرپادز پرو را به آن اضافه کند و همین کار را هم کرد. انجام چنین کاری برای اپل خیلی سخت نبود چرا که تمام این ویژگی‌ها از قبل به اکوسیستم آن‌ها متصل بودند و تراشه H1 نیز قلب تپنده هردو ایرپاد بود.

پیشتر به اکثر قابلیت‌های این دو مدل مثل اکولایز قابل تطبیق، به اشتراک‌گذاری صدا، اعلان پیام‌ها و نوتیفیکشن‌ها، دستیار صوتی سیری، صدای فراگیر، تست مربوط به تشخیص اندازه توگوشی‌ها و سنسورهای تشخیص پوست اشاره کردیم و حالا به سایر قابلیت‌ها می‌پردازیم.

یکی از این قابلیت‌ها Enhanced Find My است که به شما کمک می‌کند ایرپادهایتان را در زمانی که در نزدیکی یک مک‌بوک یا آیفون هستند ردیابی کنید و در نقشه اپلیکیشن Find My ببینید چقدر با شما فاصله دارند. ویژگی بعدی سوییچ خودکار است که می‌تواند بلافاصله، ورودی صدا هردو این ایرپادها را از یک دستگاه اپل به یک دستگاه دیگر که به یک اکانت آی‌کلاود متصل هستند تغییر دهد. همچنین ویژگی Live Listen هم در هردو آن‌ها وجود دارد. اگر آن را فعال کنید، میکروفون آیفون شما روشن شده و هر صدایی که دریافت کند را به ایرپاد شما ارسال می‌کند.

فرق ایرپاد 3 اپل با ایرپاد پرو

این موارد قابلیت‌هایی بودند که در هردو ایرپاد وجود دارند اما 2 ویژگی کلیدی هم هستند که فقط در مدل پرو می‌توانید به آن‌ها دسترسی پیدا کنید. اولی نویز کنسلینگ است و دوم حالت شفافیت صدا. هردو این ویژگی‌ها به بهترین نحو ممکن در ایرپادز پرو اجرایی شدند. نویز کنسلینگ می‌تواند سر و صدای محیط اطراف شما را به اندازه تحسین برانگیزی حذف کند و حالت شفافیت صدا نیز درست برعکس آن است و اگر آن را فعال کنید صدای اطراف دیگر حذف نمی‌شود و می‌توانید بفهمید اطرافتان چه خبر است.

یک ویژگی دیگری هم که فقط در ایرپادز پرو وجود دارد امکان تقویت صدای مکالمات است که ابتدا در iOS 15 معرفی شد. این ویژگی زمانی که ایرپاد در گوشتان است و مشغول صحبت با فرد دیگری هستید، صدای او را تقویت می‌کند تا بدون اینکه نیاز باشد ایرپاد را از گوش خارج کنید بتوانید صدایش را بشنوید.

عمر باتری

کل مدت زمانی که با محفظه شارژ ایرپادز 3 می‌توانید از آن استفاده کنید 30 ساعت است. یعنی به ازای هر بار شارژ باتری 6 ساعت می‌توانید از گوشی‌ها استفاده کنید. ایرپادز پرو مجموعا 24 ساعت شارژ در اختیار شما قرار می‌دهد. این 6 ساعت اختلاف بین این دو بسیار قابل توجه است. به خصوص برای آن‌هایی که در تمام طول روز از ایرپادهایشان استفاده می‌کنند.

شارژ سریع در هردو ایرپاد عملکرد یکسانی دارد و جز تفاوت های ایرباد ۳ با مدل پرو نیست. به ازای هر 5 دقیقه شارژ به شما این امکان را می‌دهد تا 1 ساعت از گوشی‌ها استفاده کنید. همچنین هردو مدل از شارژ مغناطیسی پشتیبانی می‌کنند.

احتمالا این مطالب رو هم دوست داشته باشید
thumbnail
بررسی گلکسی بادز ۲ | نسل دوم گلکسی بادز با امکانات بیشتر ...
محمد علی‌محمدی01 شهریور 1400 12:00
thumbnail
بررسی هندزفری فری بادز 4 آی هوآوی ؛ ایربادهای اقتصادی ...
محمد علی‌محمدی31 خرداد 1400 18:00
thumbnail
سامسونگ گلکسی بادز پرو ؛ مشخصات، قیمت و تاریخ عرضه
عباد رمضان زاده08 دی 1399 17:45
thumbnail
بررسی و مقایسه Galaxy Buds و گلکسی بادز پلاس | امکانات و ...
تیم پلازا29 مرداد 1399 18:00

سخن پایانی

با توجه به تفاوت های بین ایرباد ۳ با ایرپاد پرو می‌توانیم این نتیجه را بگیریم که ایرپاد پرو همچنان بهترین هندزفری بدون سیم اپل است حتی در مقایسه با سری 3 ایرپاد های اپل. قابلیت‌هایی مثل نویز کنسلینگ و ویژگی‌های اضافی برای بهبود کیفیت صدا آن را در میان بهترین هندزفری‌های بی‌سیم جهان قرار می‌دهند. تنها موردی که شاید شما را از خرید مدل پرو منصرف کند عمر باتری آن است که آن را هم می‌توان با کمک سیستم مدیریت مصرف باتری اپل و شارژ مگ‌سیف نادیده گرفت.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402