باج‌افزار واناکرای باز هم قربانی گرفت: اینبار دوربین‌های کنترل ترافیک در استرالیا

ندیم نجم آبادی - انتشار: 2 تیر 1396 09:00
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

تنها یک روز پس از انتشار خبر آلودگی زیرساخت‌های سایبری کمپانی ژاپنی هوندا به باج‌افزار واناکرای ، اکنون خبر رسیده که 55 دوربین کنترل ترافیک در ویکتوریای استرالیا هم به سرنوشت مشابهی دچار شده‌اند.
دادگستری ایالت ویکتوریا نیز در یک بیانیه‌ی رسمی آلودگی تعدادی از دوربین‌های نصب شده در بزرگراه‌ها و تقاطع‌های این ایالت را تایید کرده است. البته مقامات اظهار کرده‌اند که مشکل این دوربین‌ها حل شدنی است و طی چند روز آینده تعمیر خواهند شد. همچنین یک پچ امنیتی جهت پیشگیری از اشاعه‌ی بیشتر آلودگی تهیه شده و در حال نصب بر روی سیستم‌ها می‌باشد.
یک رادیوی محلی مستقر در ملبورن نیز طی گزارشی در خصوص این ماجرا ادعا کرده که آلودگی به باج‌افزار واناکرای در اوایل ماه ژوئن رخ داده است. همچنین این گزارش می‌افزاید که دوربین‌های اشاره شده مستقیماً مورد حمله WannaCry واقع نشده‌اند بلکه خطای انسانی و اتصال سهوی یک سخت افزار آلوده به آنها عامل بروز مشکل بوده است.

باج‌افزار واناکرای

منبع: hackread

دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست