راهنمای خرید شارژر همراه (پاوربانک) – پریز برق همیشه همراه شماست!

امیر حیدری باطنی - انتشار: 18 بهمن 1396 21:30
ز.م مطالعه: 6 دقیقه
-

تصور کنید که مدیر یک شرکت هستید و با موبایل خود کارها را انجام می دهید، توئیت می فرستید، استاتوس فیس بوک را به روز می نمایید، در اینستاگرام عکس می گذارید و همچنین با کارکنان خود در ارتباط هستید. ناگهان باتری موبایل شما خالی و موبایل خاموش می شود. ای داد بی داد!
شاید کاربر بسیار فعال در شبکه های اجتماعی هستید و ویدیو هم زیاد تماشا می کنید. شاید یادتان رفته شب گذشته موبایل خود را شارژ کنید. با وجود تمام این موارد، حالا باتری موبایل شما تمام شده و شما می خواهید تلفن هوشمند خود را به زندگی برگردانید. به قول یوسمیت سم، شخصیت معروف کارتون باگزبانی، «سرت را بالا بگیر!» تنها چیزی که در اینجا نیاز دارید، «پاور بانک» است!

شارژر همراه

ظرفیت
درست مانند تمامی گجت های همراه که در شکل ها و اندازه های مختلف ارائه شده اند، پاوربانک ها نیز انواع مختلفی از ظرفیت ها را دارند.
به عنوان مثال، یک شارژر همراه مدل iFrogz GoLite 2.0 دارای 2600 میلی آمپر است که برای شارژ کردن بسیار کم است. گزینه های سنگین تر هم در بازار موجود هستند که از آن جمله می توان به RAVPower اشاره کرد که 23 هزار میلی آمپر ظرفیت دارند.

معمولاً به شارژری نیاز دارید که حداقل یک بار به صورت کامل گوشی یا دستگاه شما را شارژ کند. برای این امر، باید بدانید ظرفیت انرژی دستگاهی که شارژ می کنید، چقدر است. برای مثال، گوشی آیفون 6 با یک باتری 1810 میلی آمپر شارژ می شود، در حالی که سامسونگ گلکسی S6 به یک باتری با 2550 میلی آمپر نیاز دارد. زمانی که ظرفیت دستگاه خود را شناسایی کردید، تنها به میزان ظرفیت شارژر همراه مربوطه توجه نمایید. برای مثال، یک دستگاه باتری همراه 3000 میلی آمپری برای شارژ کردن بسیاری از تلفن های هوشمند کافی است. اما اگر می خواهید دستگاه هایی از جمله iPad، Kindle Fire و یا Nexus 7 را شارژ کنید، نیاز به دستگاه هایی با میزان شارژ بیشتر از 11 هزار میلی آمپر دارید.

حتی اگر یک دستگاه بزرگ ندارید، ممکن است چندین گجت کوچک، مثل تلفن شخصی، دستگاه پخش MP3 و موارد دیگر داشته باشید. در این مورد، برای مثال، وقتی می خواهید چندین دستگاه را به صورت همزمان شارژ کنید، یک باتری USB با ظرفیت بیشتر هم به دردبخور است.

اندازه و وزن
پاوربانک ساخت RAVPower با 23 هزار میلی آمپر ظرفیت گزینه ای عالی به نظر می رسد، این طور نیست؟ خوب، این مسئله به موارد دیگری هم بستگی دارد. از طرفی، شما می توانید آیپد و یا حتی لپ تاپ های خود را با این میزان برق شارژ کنید (این دستگاه دارای یک اتصال مخصوص شارژ است که به اتصال آداپتور لپ تاپ متصل می شود).

شارژر همراه

زمان شارژ

وقتی صحبت از زمان شارژ می شود، زمانی که پاوربانک شارژ می شود و یا زمانی که گوشی شما را شارژ می کند، دو چیز متفاوت هستند. برای مثال، اگر شارژ کردن شارژر همراه از پریز برق زیاد طول بکشد، موردی ندارد، چرا که می توانید شب تا صبح آن را در شارژ بگذارید. اما اگر این شارژر همراه برای پر کردن باتری گوشی زمان بسیاری بخواهد، اصلاً خوب نیست.
برای مثال، شارژر همراه نوع خورشیدی، ممکن است که هنگام طبیعت گردی گزینه مناسبی باشند، اما معمولاً زمان زیادی برای شارژ کردن وسایل صرف می کنند و برق آنها زود خالی می شود. شارژرهای سریع علاوه بر اینکه برای شارژ کردن گوشی ها در مدت زمانی کوتاه مناسب هستند، بلکه برای دستگاه هایی بزرگ تر همچون تبلت نیز می توان آنها را به کار گرفت.

قابلیت هایی اضافی
ویژگی ها و قابلیت هایی اضافی هستند که شاید در همه ی برندهای شارژر همراه یافت نشوند، اما می توانند به انتخاب بهترین گزینه کمک کنند. در برخی از موارد، داشتن دو پورت USB خوب است، چون همزمان می توانید دو دستگاه را با آن شارژ کنید. برخی از پاوربانک ها مثل RAVPower Luster، چراغ قوه نیز دارند.

شارژر همراه

بعضی شارژرها مانند Champ Bodyguard هستند که به آلارم مجهز شده اند. برخی دیگر نیز همچون JunoJUMPR، به گونه ای طراحی گردیده اند که می توان خودرویی را با آنها روشن کرد. بعضی از اسپیکرها مانند Braven 850، دارای پورت USB برای شارژ کردن دستگاه ها هستند. گجت هایی همچون Secur SP-5000 نیز نوعی مدیا پلیر خورشیدی دارای اسپیکر به شمار می روند که همچون یک باتری خورشیدی عمل می کنند.

 

منابع:
تگ ها:
دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست