باز هم تصاویر واقعی لو رفته از نوکیا 7 پلاس ؛ میان رده زیبا
تنها یک روز پس از افشای رندرهای نوکیا 7 پلاس در وب سایت ها و مجلات خبری اینترنتی، تصویری واقعی از این گوشی هوشمند ساخته کمپانی HMD Global به بیرون درز پیدا کرد. طبق تصاویر منتشر شده جدید، این گوشی هوشمند که انتظار می رود در کنگره جهانی موبایل (Mobile World Congress-MWC) سال 2018 میلادی معرفی شود اولین گوشی هوشمند ساخته HMD Global خواهد بود که از یک نسبت تصویری 18:9 یا همان 2 در 1 بهره می برد.
تصاویر نشان دهنده آن هستند که نوکیا 7 پلاس از همان رابط کاربری (UI) همیشگی HMD استفاده می کند که از زمان نوکیا 6 توسط این کمپانی فنلاندی به کار گرفته شده است. نمایشگر بلند این گوشی هوشمند دارای لبه های گرد است، اگر چه باید کمی نور تصویر را دستکاری کنید تا جزئیات این صفحه نمایش را در این قسمت ها ببینید. شیشه جلویی این گوشی هوشمند در قسمت بالا داری مقداری خمیدگی در پنل است و از دوربین سلفی محافظت خواهد کرد. دوربین سلفی هم در گوشه سمت راست و بالا و درست در کنار لوگوی نوکیا قرار گرفته است.

مشخصات فنی | نوکیا 7 پلاس |
---|---|
نمایشگر | 6 اینچ، با نسبت تصویر 18:9 |
دوربین | دوربین عقب 12 مگاپیکسل + 13 مگاپیکسلی و مجهز به دو لنز Zeiss با زوم اپتیکال 2X (دوربین نوکیا/لومیا با حالت حرفه ای مانند Bothie) |
پردازنده | اسنپدراگون 660 |
پردازنده گرافیکی | آدرنو 512 |
رم | 4 گیگابایت |
حافظه داخلی | 64 گیگابایت |
شارژ سریع | دارد |
سایر امکانات | پشتیبانی از MicroSD ، ،پشتیبانی از USB-C ، دوربین 16 مگاپیکسلی زایس با تکنولوژی Tetracell |