گوشی شیائومی می A2 لایت در وب سایت سازمان تنظیم مقررات سنگاپور قرار گرفته است

محسن امیری - انتشار: 14 خرداد 1397 08:30
ز.م مطالعه: 2 دقیقه
-

با توجه به عرضه گوشی می 6X در بازار چین در ماه آپریل، انتظار می‌رفت که همتای دارای اندروید وان آن به نام می A2، جای خود را در بازار‌های غیر از چین باز کرده و در این بازار‌ها به فروش برسد. در طی روزهای اخیر، علائمی از گوشی می A2 لایت در وبسایت‌ سازمان تنظیم مقررات سنگاپور مشاهده شده است.

در ماه آپریل، شیائومی گوشی می 6X خود را در بازار چین عرضه کرد. انتظار می‌رفت که بعد از می 6X، گوشی دیگری به نام می A2 جای خالی آن را در بازار‌های خارج از چین پر کند. اما با گذشت دو ماه هنوز اثری از می A2 دیده نشده است. اما اکنون وضعیت تغییر کرده و گوشی دیگری به نام می A2 لایت در سایت سازمان IMDA  به چشم خورده است. IMDA سازمانی شبیه به FCC در آمریکا و NCC در تایوان است.

XIAOMI MI A2 LITE / شیائومی می A2 لایت

امکان دارد این گوشی نسخه 32 گیگابایتی می 6X باشد که به تازگی در چین معرفی شد. گوشی اولیه می 6X با حافظه ذخیره‌سازی داخلی 64 و 128 گیگابایتی منتشر شده بود. با این وجود ممکن است می A2 لایت هیچ وجه تشابهی با می 6X نداشته باشد و به نوعی خصوصیات مخصوص به خودش را داشته باشد. ما در اوایل سال جاری شنیدیم که شیائومی قصد دارد یک گوشی را بر پایه سیستم عامل اندروید وان در سری ردمی منتشر کند. باید منتظر بمانیم و ببنیم که آیا گوشی می A2 می‌تواند از صافی‌های رگلاتوری مثل برادر کوچکترش یعنی می A2 لایت عبور کرده و خبرهایی از آن شنیده شود یا خیر. معرفی این گوشی در سایت سازمان IMDA سنگاپور نشان می‌دهد که به زودی در کشور‌های آسیایی عرضه خواهد شد.

اخیرا در کمیسیون اقتصادی اوراسیا (EEC) صحبت‌های از گوشی می A2 و سایر دستگاه‌های شیائومی شده است؛ انتظار داریم که این گوشی، برای بازارهای اروپایی نیز آماده شود.

منبع:
gizchina
دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست
    گوشی شیائومی می A2 لایت در وب سایت سازمان تنظیم مقررات سنگاپور قرار گرفته است | پلازا