ویژگی مخصوص iOS 12 برای کاربران کشور هند

iOS 12
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

اپل بالاخره بعد از مدت طولانی درخواست هند برای ایجاد قسمت گزارش مزاحمت‌ها در پیام‌ها و تماس‌های کاربران گوشی‌های اپل را قبول کرد. در iOS 12 قابلیتی جدید مختص هند قرار داده شده است.رئیس شورای نظارتی تلکام هند، برای اولین بار در سال 2017 بود که آتش انتقادهای دولت علیه سیاست‌های شرکت اپل مبنی بر عدم به‌کارگیری و استفاده از نرم‌افزارهای ضد هرزنامه را برافروخت. امسال اپل گویا درخواست هند برای اصلاح نرم‌افزارهای ضد هرزنامه مخصوص این کشور که دولت آن را طراحی و پیشنهاد کرده است را قبول کرد. دو ماه پیش بود که باز رئیس نظارت بر تلکام، اپل را تهدید کرد که در صورت امتناع دوباره، از آن شکایت خواهد کرد.

iOS 12

آنچه که در جمع توسعه‌دهندگان اپل در کنفرانس WWDC 2018 مطرح نشد، ویژگی است که فقط برای دولت هند ساخته شده و در iOS 12 برای کاربران کشور هند عرضه می‌شود. بر این اساس هندی‌ها می‌توانند در قسمت دریافت پیام و زنگ، گزارش‌های هرزنامه و مزاحمت را به اپل و دولت هند ارسال کنند.

مردم هند می‌توانند در محصولات اپل، گزارش‌های تماس را از قسمت تماس‌های اخیر و پیام‌ها را در قسمت دریافت پیام به صورت چند پیام کلی یا تک‌به‌تک گزارش کنند. این همان درخواستی بود که دولت هند مدت‌ها در پی تحقق آن بود و اپل ناسازگاری می‌کرد. گویا اپل با این کار، هرچند که در کنفرانس WWDC 2018 حرفی از آن نزد، خواسته دل هندی‌ها را به دست آورد.

کلام آخر

برای اخبار بیشتر از دنیای فناوری با پلازا همراه بمانید، شما همچنین می‌توانید در بخش نظرات، دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید.

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها