استخدام مهندس افسانه ای اپل توسط گوگل

طاهره غلامیان - انتشار: 24 مرداد 1396 14:30
مطالعه : 2 دقیقه
-

ساندار پیچای این روزها اتفاقات جالبی را در دنیای تکنولوژی رقم می‌زند. اینبار استخدام مهندس افسانه ای اپل ، کریس لاتنر ، برای پروژه هوش مصنوعی سر و صدای تازه ای به پا کرد.کریس لاتنر ، برنامه نویس افسانه ای اپل ،  کسی که زبان برنامه نویسی Swift را توسعه داد ، پس از ترک اپل به کمپانی تسلا پیوست و در آنجا به ‌عنوان مهندس بخش اتوپایلت شرکت خودروسازی Tesla مشغول به‌کار شد. پس از 6 ماه تسلا را ترک کرد و اکنون خبردار شدیم که گوگل این مهندس پرآوازه را استخدام کرده است. تیم هوش مصنوعی گوگل به نام  Brain Team ، هم اکنون در حال همکاری با لاتنر است.

هنوز دقیقا مشخص نیست که وی در گوگل چه کاری انجام خواهد داد اما بر اساس گزارشی که بلومبرگ منتشر کرده ، وی در زمینه زبان TensorFlow که این کمپانی برای ساده سازی برنامه نویسی هوش مصنوعی استفاده می‌کند، در حال کار می باشد.

خروج لاتنر برای اپل مشکل زا نبود، این کمپانی همچنان به پروژه های خود ادامه می‌دهد ، اما پیوستن او به گوگل ، به عنوان کسیکه Swift را در اپل توسعه داد ، شاید کمی عجیب و غریب باشد.

این غول جستجوگر با استفاده از زبان برنامه نویسی TensorFlow قصد دارد هوش مصنوعی با کاهش دخالت سخت افزاری، هوش مصنوعی را در ساخت تلفن و رایانه دخالت بیشتری دهد.

با توجه به سابقه لاتنر ، بعید نیست بعد از مدتی وی گوگل را نیز ترک کند.

تگ ها:
دیدگاه های کاربران
هیچ دیدگاهی موجود نیست
    استخدام مهندس افسانه ای اپل توسط گوگل | پلازا