خرید کارتخوان یا رم ریدر چه مزیتی دارد؟
رم ریدر یا کارتخوان جزو آن دسته از لوازم جانبی است که به لطف فناوری بی سیم، صدمه زیادی دیده است و روز به روز از تعداد و تنوع آن در بازار کاسته می شود. اما چند سال قبل، همزمان با عصر شکوفایی دوربین های دیجیتال، اینطور نبود. عرضه کارت های حافظه متنوع مانند XD، CF، Memory Stick و MMC در کنار کارت SD بدان معنا بود که کاربران برای استخراج عکس و فیلم از دوربین های خود، می بایست به کارتخوان مسلح می شدند. اما با افول دوران دوربین های دیجیتال و کم شدن از تنوع کارت های حافظه، خرید کارتخوان نیز دچار کاهش قابل توجهی شد.
امروزه تقریبا تمام تجهیزات و لوازم دیجیتال از کارت های SD و microSD استفاده می کنند و به همین دلیل، کارتخوانی که فقط دو اسلات یا شیار برای جای دادن این دو قطع داشته باشد، کار بیشتر کاربران را راه خواهد انداخت. خرید رم ریدر هایی که شیار های بیشتر و متنوع تری دارند را به افرادی توصیه می کنیم که کاری مرتبط با دوربین های دیجیتال دارند و یا از دوربین هایی قدیمی تر برای عکاسی استفاده می کنند.
کارتخوان به شما امکان می دهد بدون درگیری با دوربین و استفاده از کابل USB، عکس و فیلم ثبت شده را به سادگی روی کامپیوتر خود کپی کنید و اگر حوصله سر و کله زدن با ارتباط کند گوشی های هوشمند از طریق USB را ندارید، می توانید با قرار دادن کارت microSD گوشی خود درون رم ریدر، آن را با سرعت از موزیک پر کنید.
هنگام خرید رم ریدر به چه نکاتی توجه کنیم؟
یکی از مهم ترین نکات در زمان خرید کارتخوان، نوع اتصال دستگاه به کامپیوتر است. بسیاری از مدل ها از پورت Type-A استفاده می کنند اما اگر لپ تاپی جدید دارید، می توانید کارتخوانی با کانکتور Type-C خریداری کنید و یا آن را با یک مبدل، همراه سازید. سرعت USB نیز در زمینه خرید رم ریدر از اهمیت زیادی برخوردار است و در صورت مجهز بودن به پورت USB 3.1 می توانید کارت های حافظه سازگار را با سرعتی بسیار بالا پر و خالی کنید.
بد نیست استاندارد ساخت کارت حافظه خود را نیز هنگام خرید کارتخوان مد نظر داشته باشید. اگر از از کارت حافظه رده UHS-II استفاده می کنید، بهتر از یک رم ریدر UHS-II نیز خریداری کنید تا فرایند انتقال اطلاعات، با حداکثر سرعت ممکن صورت بگیرد. در میان بهترین سازندگان رم ریدر می توان به سندیسک (Sandisk)، انکر (Anker)، کینگستون (Kingston)، سونی (Sony)، دلکین (Delkin)، اپیسر (Apacer)، پی کیو آی (PQi)، سیلیکون پاور (Silicon Power)، تسکو (TSCO) و اوریکو (Orico) اشاره کرد.