آینده نرم افزار نویسی به چه سمتی خواهد رفت ؟  

نرم افزار
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

آیا روزی فرا خواهد رسید که بگوییم دنیای نرم افزار ها ممکن است جهان را ببلعند ؟  بیشتر کسب و کارهای امروزی به شکل دیوانه کننده ای با نرم افزارها سروکار دارند. البته برخی امور هم هستند که نمی توان آنها را متکی به نرم افزارها جلو برد چون برخی نرم افزارها آنقدر سریع نیستند که بتوان به آنها اتکا کرد و نمی توانند نیازهای مشتریان را براورده کنند.

مهم نیست که مشغول چه نوع کسب و کاری هستید؛ تکنولوژی، کالاهای مصرفی، تولید و … شرکت ها در حال تعامل با مصرف کنندگان از طریق برنامه های کاربردی در وب، تلفن همراه، فروش و غیره هستند. سازمان های فعال سریعتر می توانند نرم افزارهای خود را بهبود ببخشند، بیشتر شرکت های بزرگ سعی می کنند وفادارانه کار خود را در حوزه نرم افزاری جلو ببرند و ارتقا بدهند و برای این مساله هزینه می کنند.  بر اساس یک مطالعه، واحد های IT با عملکرد بالا و خوب و با انتشار نرم افزارهای سریع تر دو برابر بیشتر احتمال موفقیت در رسیدن به اهداف خود را خواهند داشت و رضایت مشتری، سود دهی، سهم بازار و بهره وری بیشتری را تجربه خواهند کرد.

همین مساله باعث شده شرکت ها تشویق شوند که از نرم افزارهای به روز شده و ارتقا یافته استفاده کنند و سیستم های خود را به روز رسانی کنند. توسعه دهندگان نرم افزاری هم دائما در حال فعالیت هستند.  در حالی که در گذشته ماه ها یا حتی سال ها طول می کشید سیستمی به روز شود و یا برنامه جدید یا سیستم جدیدی به بازار بیاید ولی اکنون اینطور نیست.

تغییرات نرم افزاری سریع تر شده و تقاضای کاربران هم بیشتر شده است.

این فرایند بیشتر مربوط بخش های فن آوری است. براساس نظرسنجی اخیر  65 درصد از سازمانها حداقل در بعضی از پروژه ها مداوما در حال تغییر و تحول و بهبود سیستم خود هستند.  اما تنها 28 درصد از این شرکت ها به صورت تمام و کامل از این به روز رسانی ها استفاده می کنند. در میان شرکت های غیر SaaS این نسبت فقط 18 درصد است.

درصد کمی از سازمان هایی که به طور مداوم نرم افزار ارائه می دهند، به شدت بر روی اتوماسیون کار می کنند تا سرعت بخشیدن به توسعه و ساده سازی ارتباطات بین برنامه نویسان، آزمایش کنندگان، کارکنان و غیره. اما تحویل مداوم و به روز رسانی پی در پی هم واقعا نباید هدف نهایی کار باشد. این به روز رسانی ها باید واقعا منجر به بهبود مداوم شود.

حال سئوال این است که آینده نرم افزارها به چه سمتی خواهد رفت ؟ چه اتفاقی قرار است بیفتد؟

آینده برنامه توسعه بستگی نرم افزاری بستگی زیادی به استفاده از هوش مصنوعی (AI) خواهد داشت. امروز می بینیم که اتوماسیون و AI  از اهمیت بالایی برخوردارند. با اتوماسیون و هوش مصنوعی به راحتی می توان همه کارها را ساده سازی کرد.  ساده ترین راه حل های مبتنی بر قاعده و AI استخراج نمود.  یک سیستم خودکار می تواند بسیار خوب و فوق العاده کار کند و حتی نیازی به اپراتور انسانی نداشته باشد.

سیستم خودکار به خوبی همه چیز را تکرار می کند. از سوی دیگر، یک سیستم  هوش مصنوعی می تواند طیف وسیعی از اقدامات را انجام بدهد، یاد بگیرد و پیش بینی رفتارهای لازم را برای بهبود سیستم داشته باشد.

به عنوان مثال، تکنولوژی اتوماسیون فعلی می تواند از طریق مجموعه ای از تغییرات وب سایت را برای کاری آماده سازی کند.

  AI نه تنها می تواند این کار را سریعتر انجام دهد، بلکه همچنین از درک معنایی ساختار صفحه نیز استفاده می کند تا تغییرات جدیدی را ارائه کند که برای کاربر مناسب تر است.

ما در دامنه یک دنیای جدید از توسعه AI هستیم و هوش مصنوعی مب تواند دنیای جدید ما را پشتیبانی کند. باعث می شود سرعت های راه اندازی نرم افزار  و به همین ترتیب توانایی شرکت برای رقابت بالاتر برود.

در یک گزارش درباره هوش مصنوعی اعلام شده بود که هوش مصنوعی  می تواند راه را برای ساخت نرم افزار فعلی بهبود بخشد. این شیوه ای را که ما در مورد برنامه ها فکر می کنیم هوش مصنوعی می تواند تغییر بدهد و  گام به گام برنامه نویسی را بهبود ببخشد. هوش مصنوعی می تواند تحول خوبی در این حوزه ایجاد کند.

امکانات جدید گاهی می توانند خلاقیت ما محدود کنند.  سازمان های سرمایه گذاری مایل به فضای خلاقانه هستند.  استفاده از AI در زنجیره ابزار توسعه به طور عمده هنوز در جامعه فضایی علمی تخیلی دارد ولی بسیار خلاقانه می تواند ما را در مسیر پیشرفت قرار بدهد و برای همین شرکت های سرمایه گذاری بزرگ به آن توجه دارند .

 شرکت ها تمایل دارند هر محصولی را سریع تست و بررسی کرده و روانه بازار کنند. و هوش مصنوعی می تواند در این راستا کمک کننده باشد.

با هوش مصنوعی می توانیم یافته های جدیدتری از محصولات داشته باشیم،  کار را برای مشتریان اولویت بندی کنیم. هوش مصنوعی شبیه دستیار مدیریتی ما می شود و در تصمیم گیری تیم های توسعه محصول نقش مهمی را ایفا می کند.

زمان آن رسیده است کمی به آینده نرم افزارها فکر کنیم، کمی به آینده فضای فناوری بیندیشیم. در  این فضا چه چیزی حرف اول را می زند؟

هوش مصنوعی در خیلی از حوزه ها توانسته کمک کننده باشد مثلا ماشین هایی که با پردازش زبان کار می کنند بر اساس زبان ماشین و هوش مصنوعی پیش رفته اند.

آنچه امروز از هوش مصنوعی می دانیم کوهی است در زیر اقیانوس که تنها قله آن بیرون مانده است.محیط های برنامه نویسی اکنون بیش از پیش نیازمند ارتباط با هوش مصنوعی هستند تا حرکت نوینی را در این حوزه ایجاد کنند.

 

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402