پنج نکته مدیریتی مهم مخصوص مدیران موفق

مدیر
  • twiter
  • linked-in
  • whatsapp

اگر می خواهید مدیر و رهبری ایده‌آل و موثر باشید،‌ باید پنج عادت را در وجود خودتان نهادینه کنید. این پنج نکته به شما کمک می‌کند مدیری موفق و رهبری فوق العاده شوید.

مدیران موفق همواره به رشد فردی خود توجه نشان می دهند و می‌دانند که برخی رفتارها اگر در وجودشان نهادینه شود،‌ می تواند به رشد فردی و هم چنین بهبود وضعیت مجموعه کاری‌شان کمک کند. در این مطلب قصد داریم به شما 5 نکته مهم مدیریتی را بازگو کنیم که اگر به رعایت این نکات عادت کنید،‌ موفقیت شما تضمین شده است. وقتی شما خود را به انجام کاری عادت دهید،‌ آن موضوع در وجود شما ریشه می زند. بهتر است خودمان را به رفتارهای مناسب عادت دهیم.

شاید تصور کنید فردی که مدیر یا رهبر مجموعه‌ای شده،‌ ذاتا با این توانمندی پا به این جهان گذاشته است. با اینکه برخی مدیران‌، ذاتا این‌طور هستند،‌ ولی همه رهبران بزرگ،‌ رهبر متولد نشده اند،‌ بلکه خود را مدیر و رهبر ساخته و تربیت کرده‌اند. بر اساس تحقیقات موسسه Leadership Quarterly،‌ تنها 26 درصد مدیران بزرگ دنیا،‌ بر اساس ویژگی های وراثتی و DNA رهبر و مدیر زاده شده‌اند و بقیه 74 درصد مدیرانی که در سطح جهان مشغول فعالیت هستند،‌ افراد عادی بوده‌اند که با آموزش و قرار گرفتن در مسیر یادگیری توانسته اند‌، تبدیل به مدیری موفق شوند.

از آنجایی که مشخص نیست که ما ذاتا مدیر آفریده شده‌ایم یا خیر،‌ بهتر است خود را در مسیر آموزش فنون مدیریت قرار دهیم. مدیران موفق خود را به انجام دادن اموری خاص موظف و مکلف می‌کنند.  «وین دورانت» به طور خلاصه افکار ارسطو را در داستان فلسفه خلاصه کرد و اعتقاد دارد:

ما همان چیزی هستیم که بارها و بارها به انجام می‌رسانیم. بنابراین، رسیدن به نقطه تعالی، به عادت‌های ما مربوط می‌شود.

متخصصان اغلب تصور می‌کنند که تبدیل شدن به یک رهبر بهتر و موثرتر،‌ نیاز به فراگیری مهارت‌های بسیاری دارد. در حالی که برخی عادات ساده برای مدیریت از مجموعه‌ای از مهارت‌های کاری مهم‌تر هستند. باید برخی عادات خود را کنار بگذاریم و به برخی عادات جدید خو بگیریم.

پنج عادت مدیران و رهبران موثر

در اینجا قصد داریم پنج عادت رهبران موثر را به شما بازگو کنیم که می تواند بسیار کارگشا باشد.

1. وقتی مشکلی پیش می آید،‌ فورا افراد زیر مجموعه تان را سرزنش نکنید و گناه را به گردن آنها نیندازید.

گاهی در کارهای مختلف،‌ مشکلات و مسایلی پیش می آید و شما در نقش مدیر یا رهبر مجموعه باید به آن موارد رسیدگی کنید. در چنین شرایطی فورا خودتان را بی‌گناه جلوه ندهید و اشتباه را به گردن زیر دستان خود نیندازید. برخی مدیران عادت دارند در چنین شرایطی فورا بگویند: « این اشتباه از بی کفایتی تیم کاری است.» رهبران موفق،‌ ابتدا مساله را با دقت بررسی می‌کند و مسئولیت اشتباه را به عنوان مدیر مجموعه می‌پذیرند. آنها می‌دانند که در نهایت این خودشان هستند که مسئول نهایی کار هستند نه شخص دیگری. رهبران موفق به سرزنش کردن همکاران و زیردستان خود عادت ندارند و وقتی مشکلی به وجود می‌آید فورا مشکل را به گردن دیگران نمی‌اندازند.

2. بر اهداف بلند مدت تمرکز بیشتری نسبت به اهداف کوتاه مدت داشته باشید.

مدیران و رهبران موفق دوراندیش‌تر هستند و اهداف بزرگ‌تری را در بازه های زمانی بیشتری دنبال می‌کنند. آنها دورنمای کاری را با دقت نگاه کرده و برای آینده نیز برنامه ریزی می‌کنند. دابو سویینی (Dabo Swinney)  مربی تیم فوتبال کلمسون (Clemson) معتقد است که باید  30 سالگی بازیکنان تیم را در نظر گرفت و فقط به سن 19 سالگی آنها توجه نکرد. باید بازه وسیع‌تری را در مدیریت مورد توجه قرار داد. این مدل رهبری،‌کمک می‌کند که در عین حالی که به اهداف فعلی و کوتاه مدت توجه داریم از اهداف بلند مدت غافل نشویم.

3. روی مسایل مجموعه تان متمرکز شوید و تصمیم گیری کنید. 

اکثر افرادی که مدیر می‌شوند،‌ در کار خود موفق بوده‌اند و پله‌های ترقی را پیموده‌اند. شما به عنوان مدیر یک محموعه لازم نیست همه مسایل جهان را حل کنید،‌ باید روی مسایل مربوط به حوزه کاری خودتان متمرکز شوید و سپس تصمیم گیری کنید. برخی مدیران تصور می‌کنند مسئول حل کردن همه مسایل جهان هستند که اصلا در حوزه کاری آنها هم نیست. لذا نه توان چنین کاری را دارند و نه تخصص لازم و نه انرژی کافی برای انجام دادن آن را در اختیار دارند. بر اساس حوزه کاری که دارید،‌ روی مسایل مربوطه متمرکز شوید و قوی و با انرژی به حل آنها بپردازید.

4. گوش دادن به کتاب‌های صوتی را جزو برنامه های کاری خود قرار دهید. 

مدیران موفق از زمان خود خوب استفاده می‌کنند. در مسیر رفت و آمد زمان خوبی در اختیار دارید که می توانید از آن استفاده کنید. به راحتی می توانید کتاب‌های آموزشی مدیریت و کتاب‌های انگیزشی صوتی را در مسیر گوش داده و بعد از مدتی خواهید دید که چقدر با مطالب جدید و به روز و دیدگاه‌های مختلف آشنا شده اید. گوش دادن به کتاب‌های صوتی مرتبط با کارتان به شما کمک می‌کند از وقت خود بهتر استفاده کنید و می‌توانید این کار را جزو عادات خود قرار داده و در انجام آن کوتاهی نکنید. این کتاب های صوتی و پادکست‌ها می توانند بسیار الهام بخش کار شما باشند و در عین حال به ارتقا حوزه کاری شما کمک خواهند کرد. مدیران موفق همواره در فکر یادگیری هستند.

5. شما هم ضعف هایی دارید،‌ ضعف های خودتان را بپذیرید و از دیگران کمک بگیرید. 

مانند سایر رهبران، شما هم نقطه ضعف هایی دارید، باید این تصور را که شما می‌توانید تمام کارها را به درستی انجام دهید و به تنهایی تصمیم بگیرید را از ذهن پاک کنید. یک ضرب المثلی آفریقایی می گوید: « اگر می خواهید سریع بروید، به تنهایی بروید. اگر می خواهید مسیرهای دورتری بروید، با هم بروید». این دقیقا همان چیزی است که شما به عنوان یک رهبر نیاز دارید، نباید خود را عق کل و فردی بدون ضعف بدانید. کمک گرفتن از سایرین می‌تواند بسیار مفید و کمک کننده باشد.

 

{{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.rate)}}
تعداد رای: {{farsiNumber(model.mPrc.data && model.mPrc.data.count)}} نفر
{{farsiNumber(n)}}
مقالات مرتبط
دیدگاه شما
captcha
جدول فروش فیلم ها
  • 956.366 میلیارد دلار
    Oppenheimer
    اکران: 21 جولای 2023
  • 571.721 میلیارد دلار
    Wonka
    اکران: 15 دسامبر 2023
  • 423.489 میلیارد دلار
    Aquaman and the Lost Kingdom
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 221.893 میلیارد دلار
    Migration
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 206.185 میلیارد دلار
    Trolls Band Together
    اکران: 17 نوامبر 2023
  • 156.771 میلیارد دلار
    Killers of the Flower Moon
    اکران: 19 اکتبر 2023
  • 151.782 میلیارد دلار
    Anyone But You
    اکران: 22 دسامبر 2023
  • 92.691 میلیارد دلار
    Mean Girls
    اکران: 12 ژانویه 2023
  • 89 میلیارد دلار
    Wish
    اکران: 22 نوامبر 2023
  • 51.6558 میلیارد دلار
    The Boys in the Boat
    اکران: 25 دسامبر 2023
  • 314.343 میلیارد تومان
    فسیل
    اکران: 22 اسفند 1401
  • 248.7 میلیارد تومان
    هتل
    اکران: 05 مهر 1402
  • 77.5419 میلیارد تومان
    شهر هرت
    اکران: 22 تیر 1402
  • 59.6495 میلیارد تومان
    بچه زرنگ
    اکران: 02 شهریور 1402
  • 49.8288 میلیارد تومان
    ویلای ساحلی
    اکران: 23 آبان 1398
  • 49.4606 میلیارد تومان
    هاوایی
    اکران: 13 دی 1402
  • 25.0594 میلیارد تومان
    نارگیل 2
    اکران: 18 مرداد 1402
  • 24.7578 میلیارد تومان
    ورود خروج ممنوع
    اکران: 15 آذر 1402
  • 19.6814 میلیارد تومان
    سه کام حبس
    اکران: 05 اردیبهشت 1402
  • 19.4418 میلیارد تومان
    آهنگ دو نفره
    اکران: 30 فروردین 1402