اخیرا تصاویری در وبسایت Aliexpress رویت شده که نشان میدهد شیائومی ردمی نوت 6 مجهز به بریدگی بالای نمایشگر خواهد بود. گفتنی است یک پردازنده اسنپدراگون 660 وظیفه انجام کارهای پردازشی این گوشی را برعهده خواهد داشت.
شیائومی، سری ردمی 6 خود را بدون یکی از مهمترین محصولات خود، شیائومی ردمی نوت 6 معرفی کرد. هر دو گوشی مقرونبهصرفه ردمی 6 و ردمی 6A با یک صفحه نمایش بلند معمولی به بازار آمدند اما بعدها گوشی هوشمند ردمی 6 پرو مجددا با نام می A2 لایت در بازار عرضه شد و اولین گوشی سری ردمی بود که با بریدگی بالای نمایشگر عرضه میشد و مسیر را برای استفاده از این نوع طراحی جدید در گوشیهای میانرده، هموار کرد. اکنون ردمی نوت 6 نیز با بریدگی بالای نمایشگر در وبسایت Aliexpress رویت شده است.
ردمی نوت 6 مجهز به یک صفحه نمایش 6.18 اینچی بوده و یک بریدگی کوچک در بالای نمایشگر خود دارد که دوربین سلفی، خروجی صدا و سنسور تشخیص نزدیکی در آن تعبیه خواهد شد.
براساس اظهارات یک منبع خبری، قیمت این گوشی حدود 4509 روبل روسیه خواهد بود که معادل 58 دلار (50 پوند) است و به همراه آن ابزارهایی جهت مونتاژ و دمونتاژ کردن پنل ارائه خواهد شد.
انتظار میرود که این گوشی با پردازنده نوع اسنپدراگون 660 در هند عرضه شود. همچنین احتمال میرود که در دو نسخه 3/32 گیگابایت و 4/64 گیگابایت عرضه شود. انتظار میرود که ردمی نوت 6 با یک جک هدفون 3.5 میلیمتری ارائه شود اما از آنجا که تمام سه نسخه گوشیهای ردمی 6 دارای پورت اتصال قدیمی هستند، بنابراین انتظار میرود که این گوشی نیز از میکرو USB پشتیبانی کند.